Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én sem és nemis tervezem. Inkább veszek olyat, amit elkapok a kezemben levő pénzért és félreteszem a részleteket.

Ja én is így vagyok ezzel. Nem szívesen bízom magam a bizonytalan jövőre. Ha nincs miből, akkor nincs. Ha kell valami, veszek ha lesz rá keret. Nem vagyok marhára eleresztve, de eddig a sors, vagy Isten, nevezze kiki akinek/aminek akarja midig megsegített épp amikor kellett.

Életemben két dolgot vetem hitelre:

- Mosógép

- Videokamera

De ezek részletei kicsik voltak.

Elküldve
Ja igaz... az lehet :huh:

Szerencsére nem vettem még részletre kocsit, így ez meg sem fordult a fejemben

Jó annak, aki ezt meg tudja tenni. :lol:

Habár ladát én is vehettem volna. :lol: Na jó, egy F Astra is kijött volna a keretből, de ha már veszek, akkor olyanra költöm a pénzem ami tényleg tetszik.

Elküldve
Na ugy tunik egy banda elkezdett itt dolgozni. Ma egy Suz*** Wag***-t probáltak elvinni.

Mi lesz itt még... te jó ég.

Hát nyomorult tolvajok ha már suzukira, pláne vagonR-re fanyalodnak akkor elég rosszul mehet nekik a bót. :huh:

Elküldve
Jó annak, aki ezt meg tudja tenni. :huh:

Habár ladát én is vehettem volna. :lol: Na jó, egy F Astra is kijött volna a keretből, de ha már veszek, akkor olyanra költöm a pénzem ami tényleg tetszik.

A mostani és az előző kocsimnál is szerencsém volt. A folyamatos fix bevételeimből nehezen spóroltam volna össze belátható időn belül.

Mindkét eseteben egy hirtelen bevétel segített. Az előzőnél annó kaptam egy olyan jól fizető munkát, amit azóta sem, a mostaninál pedig eladtunk egy olyan telket (30 év kaszálás után :lol: ), amire a helyi szabályzás miatt nem lehetett építeni. A szomszéd vette meg, így ő már tudott.

De valóban jó nekem, hogy így meg tudtam venni ez kétségtelen.

Elküldve
Na ez egy jó ötlet :huh: elteszem a kedvencekbe... a fiam jót fog játszani vele :lol:

Na a nagy fiam már birtokba is vette. :lol: Csípja

Elküldve
Ja én is így vagyok ezzel. Nem szívesen bízom magam a bizonytalan jövőre. Ha nincs miből, akkor nincs. Ha kell valami, veszek ha lesz rá keret. Nem vagyok marhára eleresztve, de eddig a sors, vagy Isten, nevezze kiki akinek/aminek akarja midig megsegített épp amikor kellett.

Életemben két dolgot vetem hitelre:

- Mosógép

- Videokamera

De ezek részletei kicsik voltak.

én is nemrég fizettem ki a kocsit,végre,épp itt volt az ideje....

Elküldve
szakértőt kellene megkérdezni, ismereteim szerint felejtős

blue16

erre keressetek a gugliban (nem érdekem reklámozni !!)

Hehe:

"Ha a gépkocsinkat javításra visszük, az elektronika

biztosítékát kivéve, hatástalanítjuk a Sentinelt."

Elküldve
Hehe:

Igen, ez VALÓBAN profi védelemnek tûnik... :huh:

Elküldve
Kerékcsere után valami tanács, hasznos 5let?

Pincében lesz tárolva a 4 gumi, műanyag zacsiban.

Van esetleg valami kence amivel le kellene kenni vagy valami a tárolás idejére....?

kend le glicerinnel.

Szia!

Általánosságban véve taxaár alapján Szerintem 2 év körüli autónál a legjobb az ár-éték arány.

Mondjuk ez alapvetően ideális állapotú autót jelent, amely a 2 éves kornak megfeellő átlagos használtaban volt (kb. 30.000 km).

Mert lehet agyonhajtott céges szart is venni két évesen is 150.000 km-el visszatekert órával meg jót is akár 5 évesen, lelkiismeretes autószerető öregúrtól.

Első kérdés, hogy honnan érdemes venni. Négy lehetőség van:

1. Autónepper (használt autó kereskedő)

2. NEM opel Szalomból beszámított autóként.

3. OPEL szalonból beszámított autóként

4. Magánember.

...

Azokkal a részekkel vitatkoznék, ahol azt írod, hogy nem ebből élnek, ezért nincs nagy haszon rajta. Dehogynincs, ebből is élnek. Rengeteg ilyennel találkoztam:

- cég lizingelt autót, három év alatt kifizették az autó teljes árának kétszeresét, majd oiaci áron árulták a visszatekert órájú autót, mert egyébként el sem tudták volna adni (mondjuk ez a cég baja, miértlizingel)

- használatautót bevettek 400.000-ért, és azt is úgy kellett kicsikarni belőlük, a szomszéd utcában egy hét múlva megvette valaki, 550.000 alá nem tudta lealkudni

- céges autókat árulják 2.700.000-ért, a cégnek 2.000.000-t adtak érte.

Tiszta lenyúlás ez az autóbeszámítósdi, csak az a gáz, hogy mindenki azt papolja, hogy magánszemélytől kell venni, de amikor mi akartuk eladni, senki fel nem hívott, pedig a piaci átlagnál jobb állapotban tartjuk a járgányainkat.

Ja igaz... az lehet :huh:

Fiatal autót azért is adhatnak el, mert nem azt nyújtja, amit vártak. Ismertem olyat, ahol az asszonykának corsaja volt, de már 4 éves öreg volt, ezért le kellett cserélni (érted) Mondték, hogy azért ha már új autót vesznek lépjenek feljebb, vettek a G Astrát. Egy hónap múlva árulták, mert anyóka nem szerette a batár dögöt. Beszámítatták egy új corsaba.

Apropo a lopásos történethez: nézd meg a biztosításodat, a legtöbbnél már él az, főleg a hiteles kocsiknál, hogy ha egy éves koráig lesz gtk-s, vagy lopják el, akkor az új autó árat kifizetik. Mivel azok meg mindig lefelé mennek, sanszos, hogy kevesebb mint önerővel tudsz egy újat venni.

Elküldve
kend le glicerinnel.

De ne tárolja műanyag zsákban! Hacsak nem perforált a fólia!

Mindig azt ajánlják, hogy leápolva, napfénytől védett, jól szellőző helyen kell tárolni. Nos ez utóbbit egy szokványos műanyag zsák biztos nem teljesíti. :huh:

Elküldve
Hehe:

ezt a blue16-ról találtad?

Elküldve

Raktam fel képet a kocsimról, a profilképnél a beállításoknál mutatja is.. nem tudjátok, a hozzászólásaimnál miért nem látszik? kell még vmit csinálnom, h látszódjon?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.