Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az Astra Coupé gyári felnije, nem tudom hogy mi a neve, de csak 5x110-ben létezik asszem.

Amúgy nekem nem nagyon tetszik, ha találnék megfelelő 17"-est (akár a gyári 17"-es Turbo Coupé felnit) már vihetnéd is.

sajnos sehol sem találok ilyet :huh: de ha csak 5x100-ba van akkor felejtős, pedig nagyon széééééép

Elküldve

nekem ilyen téligumi van.

Ezt is a kocsival együtt vettem felnistül.

Én lehet, hogy 185-öst vennék. Nem csak az ár miatt, de havas úton sokszor jobb a keskenyebb gumi.

De alapvetően meg vagyok elégedve vele. Mondjuk nem a legolcsóbb az igaz.

Elküldve

Sziasztok!

Tegnap sikerült koccannom egyet. És aminek nekimentem annak vonóhorga is volt. Berepedt az első lökhárítóm egy tenyérnyi darabon. Nagyon úgy tűnik, hogy én vagyok a hibás de nem tudom, hogy az előttem lévő minek ugrott bele a fékbe minden ok nélkül amikor kanyarodtunk ki a főútra. Én meg épp elnéztem balra, hogy biztos nem jön-e kocsi... Persze nem jött. Amikor előre néztem akkor már ott állt előttem. Beleugrottam a fékbe de épp hozzáértem. A sebesség nem volt nagy mert még a kuplungot sem engedtem fel mert épp indultunk. Akit meg lekoccoltam az elhajtott úgy mintha észre sem vett volna semmit. Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten tud valaki egy műanyag hegesztőt? És körülbelül mennyibe kerül az ilyen sérülés kijavítása? Fényezés nélkül érdekelne.

Előre is köszönöm a segítséget.

Elküldve
Sziasztok!

Tegnap sikerült koccannom egyet. És aminek nekimentem annak vonóhorga is volt. Berepedt az első lökhárítóm egy tenyérnyi darabon. Nagyon úgy tűnik, hogy én vagyok a hibás de nem tudom, hogy az előttem lévő minek ugrott bele a fékbe minden ok nélkül amikor kanyarodtunk ki a főútra. Én meg épp elnéztem balra, hogy biztos nem jön-e kocsi... Persze nem jött. Amikor előre néztem akkor már ott állt előttem. Beleugrottam a fékbe de épp hozzáértem. A sebesség nem volt nagy mert még a kuplungot sem engedtem fel mert épp indultunk. Akit meg lekoccoltam az elhajtott úgy mintha észre sem vett volna semmit. Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten tud valaki egy műanyag hegesztőt? És körülbelül mennyibe kerül az ilyen sérülés kijavítása? Fényezés nélkül érdekelne.

Hát kedves druszám az a helyzet hogy mindig számítani kell hogy az előttünk levő esetleg megáll. A közelmúltban engem szidott valaki mert megálltam és seggberaktak. Nekem is van horgom így nem lett nagy gond. (A biztosító 200e.-t fizetett a szerviznek. :huh: )

Persze utólag mindenki tud okoskodni. Hibáztál, fizetned kell érte, de szerencsére valószínűleg olcsón megúszod. Én messze vagyok tőled így nem ajánlani akarom az itteni szakembert, csak elmondom hogy én 5000Ft-ot fizettem egy éve egy Corsa lökös hegesztéséért. Szerintem azért előtte nézz körül, hátha véletlenül találsz egy pont olyan színű bontott lököst. Csak azért mondom mert nekem akkor ajánlottak 5000ért egyet a corsára, amikor már nem kellett.

Elküldve
Sziasztok!

keresd fel HandBrake cartársat PÜ-ben itt a fórumon. Neki van eladó lököse ha jól tudom.

Hivatkozz rám.

Elküldve
Köszi!

Néztem pár helyen, de azt hiszem ez elkerülte a figyelmem. Még nézelődök, hátha van olcsóbban normális állapotú. Vagy én is lopok... :huh:

Én is nézelődtem pár helyen, kizárt hogy 2000-nél kapsz olcsóbban gyárit, de szerintem talán u.gy.-tat sem. Ha úgy számoljuk hogy (7000+1000 a szállítás,) 8ért veszel 3szép tárcsát, akkor is 2667-re jön ki darabja. Szerintem megéri.

Elküldve
Ha ez az embléma a hűtőrácsra való, akkor érdekelne engem, Mennyi a kikiálltási ára?

Hát sajnos nem. Ez a csomagtartómra került volna, de kértem a szervizt hogy ne rakják fel.

Szóval ez nagyobb méretű.

Elküldve
Hát sajnos nem. Ez a csomagtartómra került volna, de kértem a szervizt hogy ne rakják fel.

Szóval ez nagyobb méretű.

Nagy kár... :huh: :lol:

Nekem egy F-re való van, ami méretben ugyan megegyezik a G-vel, de vastagabb és másként is van rögzítve.

Na, mindegy! AZÉRT KÖSZI ! :lol:

Elküldve
Sziasztok!

Helló!

Műanyag hegesztéssel a XV. kerületben a Szentmihályi úton foglalkoznak.

CZAKÓ GÉZA

1154 BUDAPEST, SZENTMIHÁLYI ÚT 46/A.)

Vagy a XIII.ker-ben

HÜLLŐ KFT.

1134 BUDAPEST, KASSÁK LAJOS UTCA 55.

Elküldve
Esetleg Hankook W440-ről mi a véleményetek? 15 ezer darabja, plusz a 4 acélfelni 12. Meglenne az egész buli 72 ezerből.

Bár nem ebben a méretben, de "különösen ajánlott" minősítést kapott a legfrissebb ADAC teszten.

Elküldve
keresd fel HandBrake cartársat PÜ-ben itt a fórumon. Neki van eladó lököse ha jól tudom.

Hivatkozz rám.

Köszönöm szépen de szerintem új lökhárító nem kell mert nagyon kicsike a sérülés. Szvsz drágább lenne az új mint ennek a megcsinálása nem? A festést haver megoldja. Engem csak a hegesztés ára érdekelt. De ma utánanéztem és pár ezerért megcsinálják, úgyhogy nincsen nagy gond. Még 1x köszönöm MINDENKINEK a gyors segítséget :lol:

További koccanásmentes közlekedést :huh:

Elküldve
Köszönöm szépen de szerintem új lökhárító nem kell mert nagyon kicsike a sérülés. Szvsz drágább lenne az új mint ennek a megcsinálása nem? A festést haver megoldja. Engem csak a hegesztés ára érdekelt. De ma utánanéztem és pár ezerért megcsinálják, úgyhogy nincsen nagy gond. Még 1x köszönöm MINDENKINEK a gyors segítséget :lol:

További koccanásmentes közlekedést :lol:

AMEN :huh:

Elküldve

További koccanásmentes közlekedést :huh:

Ok, akkor hegesszed persze.

Csak azért írtam mert szóba jött az új lökös is, gondoltam nem titkolom az infót :lol:

Elküldve
sziasztok kérdésem volna . a váltógobot hogyan lehet kíméletesen leszerelni?

Hali!

Erre én is kíváncsi lennék, ugyanis nekem a Hunyadi bőrös azt mondta hogy erővel. Ez egy menetes valami, bordás biztosítással.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.