Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Igen,kivesszük és még a tetőt is levágjuk!(télen meg visszahegesztjük!) :lol: B)

Én cippzárazni szoktam, mert az fércmunka ahogy hegesztek. A felniket patentolni, a költségeket pedig legombolni! :) :) :D :lol:

Elküldve
enyém tépőzáras :) :) :D

Nekem meg nyárra van egy holografikus virtuális kiegészítő amikor leszedem + ellenfrkevenciagenerátoros hangtompító :lol:

Elküldve
Nekem meg nyárra van egy holografikus virtuális kiegészítő amikor leszedem + ellenfrkevenciagenerátoros hangtompító B)

aztakurvamindenit, az igazi polihisztor :) :) :D :lol: :lol:

Elküldve
Én is fenem már a fogam egy ilyen cuccra. Szürke autómon szépen is mutatna. Ismerősnek hasonló autójába van ilyen gyári lámpa, asszem N-Joy felszereltségű, de az istenér nem akarja elcserélni... :)

Az N-joy lámpa nem ilyen, annak csak a kerete (vagy nemtom hogy mondjam) fekete, maga a foncsor nincsen sötétítve. Tudom mert nekem a Coupéban olyan van. Meg ennek talán még a búrája is sötétített picit.

Elküldve
Azért hangos, mert a tűzfal szigetelését is kispórolták. Ha csak a motortértetőre teszel nem sokat ér, egyébként is az a dieseleknek van.

Az enyém benzines és van benne :)

Elküldve
Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni két dologban.

2001-es 1.2 16v Astra G-m van és az lenne a kérdésem ,hogy mikor kell a vezérlést lecserélni a motorban?

Olvasgattam a hozzászolásokat de 60000 és 120000 km között mindent olvastam. Most 83000 van az autómban.

A vezérléssel együtt a vízpumpát is le kell cserélni?

A másik problémám az, hogy ha álló helyzetben alapjáraton hirtelen gázt adok akkor egy rövid sipoló hangot ad a motor, de csak ha hirtelen felpörgetem akkor.

Eddig nem adott ilyen hangot.

Tudjátok esetleg mi lehet a gondja?

Köszi a segítséget!

Sziasztok.

Szia. Én ugy tudom 150ezrenként elég cserélni,én nemrég cseréltem,mert megnyúlt,és volt már hangja,enyém x12xe...A nyikkanás sokminden lehet,lehet vizpumbpa,vagy akár egy megkopott ékszijtárcsa.....esetleg ékszij.Ha megnézed az ékszijat,magasabban kell lennie a tárcsa szélénél.... ennyi a tippem...

Elküldve
Szerintem a sima G-k mindegyikében van motortértető szigetelés, Classic-tól kezdve spórolták le.

enyém 98' 8havi asszem,nincsen benne....

Elküldve
Szia. Én ugy tudom 150ezrenként elég cserélni,én nemrég cseréltem,mert megnyúlt,és volt már hangja,enyém x12xe...A nyikkanás sokminden lehet,lehet vizpumbpa,vagy akár egy megkopott ékszijtárcsa.....esetleg ékszij.Ha megnézed az ékszijat,magasabban kell lennie a tárcsa szélénél.... ennyi a tippem...

Szia.

Köszi.Megnézem az ékszíjat lehet ,hogy az.Az enyém Z12XE számit valamit?

Van esetleg még valami, amit le kell cserélnem a kötelezökön(olaj,olajszűrő,légszürő,pollenszűrő,üzemanyagszürő) kivűl? Pl:Ékszíj(még nem volt cserélve), fékfolyadék (még az sem volt) vagy hütővíz vagy bármilyen más olaj (váltó, szervó).

A gyertyák és az űzemanyagszűrő 60000km-nél volt cserélve.

Köszi a segítséget.

Helló

Elküldve
Szerintem a sima G-k mindegyikében van motortértető szigetelés, Classic-tól kezdve spórolták le.

Helló.

Az enyém 2001.12. hó 1.2 viva ebben sincs.

Elküldve
Most milyen szigetelésre kell gondolni? Ami a motorháztető alatt van (fekete szövet?)

De jó nektek, hogy olyasmikről beszéltek amit én még sose láttam! :) :)

Elküldve
csináljak róla képet?

lesz ma torta?

Szia pont akartam írni, hogy Boldog szülinapot a kicsinek, de megelőztél :)

Sajnos nem lesz torta, mert nincs aki megsüsse és nincs aki megegye sem.

Mindenki itthon van betegen. Elkaptuk egy fertőző bélhurutot.

Mindenki hányt, a feleségemet tegnap be kellett injekciózni, hogy ki ne száradjon.

A kicsik már jól vannak én meg itthonról dolgozom UltraVNC-n keresztül.

Majd jövő héten...

Elküldve

Mindenki hányt, a feleségemet tegnap be kellett injekciózni, hogy ki ne száradjon.

Majd jövő héten...

Jobbulást a családnak

Elküldve

Majd jövő héten...

Én is jobbulást kívánok!

Apu két hete esett át egy hasonlón. Nagyon brutális volt.

Elküldve

mielőbbi jobbulást

pálinkakúra a szülőknek. /ha nem használ is legalább jól vagytok/

mi meg múlthéten az én családomnál tortáztunk ehéten meg az asszonyénál.

kicsit sok ez nekem.

egy vicc:

Melyik az az olympiai sportág, amelyben a versenyzők ékesítő szennyeződéseket ültetnek a földbe?

???

Díszkoszvetés

hogy összetört a kamion:

http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMP...091111-01153547

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.