Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én nem láttam ezt a filmet/filmeket de hallottam róla. Nem nagyon érdekel mint ahogy a star wars trilógia sem. Azt sem láttam. :D :lol:

akkor gondolom ezt az oldalt sem szoktad látogatni :)

Böszartam mikor megláttam, hogy van ilyen :)

Elküldve
:D

Ha mindenkit beoltanak, akkor nem lesz aki megfertőzzön engem?

:)

erre mondtak, ha az orszag 70%-a beoltatja magat, a maradek 30 teljes biztonsgban lesz.:)

Elküldve
erre mondtak, ha az orszag 70%-a beoltatja magat, a maradek 30 teljes biztonsgban lesz. :D

Én már a 70%-ba tartozom 2 hete.... :lol: :lol: az meg aki kipróbálja bele fér e a 30%-ba majd kiderűl..nem e ő lenne a 31. százalék egy tizede....és pár hétre rá, már lehet nem is gondolkodik...gondolkodhat, de jó lett volna...benne lennei vagy a 30 vagy a 70%-ba.. B) :) :)

Elküldve

Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni két dologban.

2001-es 1.2 16v Astra G-m van és az lenne a kérdésem ,hogy mikor kell a vezérlést lecserélni a motorban?

Olvasgattam a hozzászolásokat de 60000 és 120000 km között mindent olvastam. Most 83000 van az autómban.

A vezérléssel együtt a vízpumpát is le kell cserélni?

A másik problémám az, hogy ha álló helyzetben alapjáraton hirtelen gázt adok akkor egy rövid sipoló hangot ad a motor, de csak ha hirtelen felpörgetem akkor.

Eddig nem adott ilyen hangot.

Tudjátok esetleg mi lehet a gondja?

Köszi a segítséget!

Sziasztok.

Elküldve
Én már a 70%-ba tartozom 2 hete.... :lol: :lol: az meg aki kipróbálja bele fér e a 30%-ba majd kiderűl..nem e ő lenne a 31. százalék egy tizede....és pár hétre rá, már lehet nem is gondolkodik...gondolkodhat, de jó lett volna...benne lennei vagy a 30 vagy a 70%-ba.. B) :) :)

En meg kivarasra jatszom.:D

Elküldve
En meg kivarasra jatszom. :)

van olyan...remélem midenkivel ugyanígy fogok beszélgetni...még évek múlva is...mindannyiunk..mind2 oldal érdekében... :) aki belefér a 30-ba azzal, majd utánna megvitatjuk mekkora mázlijuk volt...(vagy nekünk akik beadatták...és csak olyan mellékhatások derülnek ki amik nem olyan nagy problémák)

Elküldve
van olyan...remélem midenkivel ugyanígy fogok beszélgetni...még évek múlva is...mindannyiunk..mind2 oldal érdekében... :) aki belefér a 30-ba azzal, majd utánna megvitatjuk mekkora mázlijuk volt...(vagy nekünk akik beadatták...és csak olyan mellékhatások derülnek ki amik nem olyan nagy problémák)

egyebkent most gyogyultam meg, valami enyhe influenza elkapott, de a doki azt mondta, hogy ha szerencsem van, akkor ez h1n1 volt es en mar tul vagyok rajta. mert altalanossagban ennyi lenne a lefolyasa. szoval en mar ezert sem oltatok. :)

Elküldve
H1N1

oltás, vagy nem oltás?

Nekem ingyé lenne, de nem kértem. Vagy megbánom, vagy nem. A gyerekeimnek is ingyen van, az asszony ragaszkodik hozzá... Há ewwan :) Remélem előbb megbánom hogy nem adattam be, mint azt hogy a gyerekeknek igen...

Elküldve
Koszi az infot! A TYC lampakrol mar hallottam, 10-11ezer korul vannak, teljesen megfelelne nekem.

Ha már lámpa, nekem egy álom lenne ha ilyet tudnék szerezni, de azon kívül hogy Hella Magic Colours-nak hívják és k*rva jól néz ki (meg ugye nem is gagyi), sajna nem tudok róla semmit. :) Nemhogy azt nem hogy mibe kerülhet, de még azt sem hogy hol lehetne ilyenhez kis hazánkban hozzájutni.

77hella_magic_colours_l_.jpg

12hella_magic_colours_l_.jpg

Elküldve

Sziasztok!

Érdeklödnék egy classic (lengyel) astraval kapcsolatban amiböl ugye kisporolták ugy a motorháztetö boritást is.stb,ha tennék bele szerintetek csendesebb lenne belülröl,illetve kivülröl,mert szerintem belülröl joval hangosabb mint a német astrak voltak.

Érdemes lenne tenni bele szerintetek vagy valaki tett már bele,van valami jelentös különbség??????

Elküldve
Ha már lámpa, nekem egy álom lenne ha ilyet tudnék szerezni, de azon kívül hogy Hella Magic Colours-nak hívják és k*rva jól néz ki (meg ugye nem is gagyi), sajna nem tudok róla semmit. :) Nemhogy azt nem hogy mibe kerülhet, de még azt sem hogy hol lehetne ilyenhez kis hazánkban hozzájutni.

[imghttp://kephost.com/images/77hella_magic_colours_l_.jpg

[imghttp://kephost.com/images/12hella_magic_colours_l_.jpg

220 euro Nemetbol az ebayen a 2 darab.

Elküldve

77hella_magic_colours_l_.jpg

12hella_magic_colours_l_.jpg

Én is fenem már a fogam egy ilyen cuccra. Szürke autómon szépen is mutatna. Ismerősnek hasonló autójába van ilyen gyári lámpa, asszem N-Joy felszereltségű, de az istenér nem akarja elcserélni... :)

Elküldve
Sziasztok!

Érdeklödnék egy classic (lengyel) astraval kapcsolatban amiböl ugye kisporolták ugy a motorháztetö boritást is.stb,ha tennék bele szerintetek csendesebb lenne belülröl,illetve kivülröl,mert szerintem belülröl joval hangosabb mint a német astrak voltak.

Érdemes lenne tenni bele szerintetek vagy valaki tett már bele,van valami jelentös különbség??????

Azért hangos, mert a tűzfal szigetelését is kispórolták. Ha csak a motortértetőre teszel nem sokat ér, egyébként is az a dieseleknek van.

Elküldve
Azért hangos, mert a tűzfal szigetelését is kispórolták. Ha csak a motortértetőre teszel nem sokat ér, egyébként is az a dieseleknek van.

Szerintem a sima G-k mindegyikében van motortértető szigetelés, Classic-tól kezdve spórolták le.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.