tayrol Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 még az számít, hogy elektromos-e a fényszoróálításod mert azok a lámpák (motor nélkül) kb 2-3 ezerrel drágábbak..... szerintem nem elektromos. egy kapcsolot kell tekergetnem 0-1-2-3 allasok kozott.:)
freeze Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 szerintem nem elektromos. egy kapcsolot kell tekergetnem 0-1-2-3 allasok kozott. :) Ettől elektromos szerk: hiszen ezen kapcsoló függvényében állítja egy motor a lámpát
Norbedlee Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 szerintem nem elektromos. egy kapcsolot kell tekergetnem 0-1-2-3 allasok kozott.B) :) :) :D :lol: :lol:
tayrol Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Ettől elektromos szerk: hiszen ezen kapcsoló függvényében állítja egy motor a lámpát :) akkor jolvan. mod: azt hittem, az elektromos az, amikor nem is kell allitgatnom es akkor is szabalyozza magat. vagy az az automata lenne...?
zsolti.astra Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Koszi! Es ezek teljesen `noname`-ek, vagy van valami tipusa? Szerinted milyen a minosege? Ahogy latom, a nem fekete 9200-ert mar van. Megnéztem a dobozát. Az van ráírva hogy TYC Automotive Lamps és a típus meg hogy H7/HB3. Állítómotor nélkül vannak, de amik a régi lámpában vannak átrakod és kész. Nekem már kb fél éve benne vannak és megvagyok velük elégedve. Néha párásodik egy picit, de lekopogom nem vészes.
tayrol Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Megnéztem a dobozát. Az van ráírva hogy TYC Automotive Lamps és a típus meg hogy H7/HB3. Állítómotor nélkül vannak, de amik a régi lámpában vannak átrakod és kész. Nekem már kb fél éve benne vannak és megvagyok velük elégedve. Néha párásodik egy picit, de lekopogom nem vészes. Koszi az infot! A TYC lampakrol mar hallottam, 10-11ezer korul vannak, teljesen megfelelne nekem.
Tomi 1.6 Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Koszi az infot! A TYC lampakrol mar hallottam, 10-11ezer korul vannak, teljesen megfelelne nekem. http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Tuningos: http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=t...8&start=456
Zachi Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Tuningos: http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=t...8&start=456 Nézem a Főnix Tuning oldalát és nem tudom ,hogy sírjak-e vagy nevessek: "... a tompított része projektoros, tehát szórja a fényt, ezáltal jobban látsz vele." Ez is csak olyan kereskedő, akinek lövése sincs az egészről? Hogy ezek nem halogénizzósak, ezáltal legális használatuk erősen korlátozott, azt diszkréten elhallgatja. :)
tayrol Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Tuningos: http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=t...8&start=456 Tuningostol Isten ovjon.:) A masik link nagyon jo, van valasztek. Koszi!
freeze Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 :) akkor jolvan. mod: azt hittem, az elektromos az, amikor nem is kell allitgatnom es akkor is szabalyozza magat. vagy az az automata lenne...? igen az automata
Tomi 1.6 Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Nézem a Főnix Tuning oldalát és nem tudom ,hogy sírjak-e vagy nevessek: "... a tompított része projektoros, tehát szórja a fényt, ezáltal jobban látsz vele." Ez is csak olyan kereskedő, akinek lövése sincs az egészről? Hogy ezek nem halogénizzósak, ezáltal legális használatuk erősen korlátozott, azt diszkréten elhallgatja. :) Látod a hülyeséget még lehet fokozni. :)
Tomi 1.6 Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Tuningostol Isten ovjon.:) A masik link nagyon jo, van valasztek. Koszi! ÁMEN Szivesen! :)
banjani Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Hé a DeLorean 3L-es motorral 140 Le. Rengeteget fogyaszt, gyenge, nehéz, egy vagyonba kerül az üzemben tartása, alkatrész rendelésre, (ha találsz), rémes menettulajdonságai vannak, töréstesztje kb. -3. :lol: Nem véletlenül halt meg 2 év alatt a gyár... Ja és nem fér el a csomagtartójában egy rekesz sör sem. Na azért jó is van benne; ritkaság, a kaszni rozsdamentes acél, (tudod mint a mosogató :) ) na és az a valami amiért imádni lehet. Ahogy páran a trabit is. :) Szóval látod azért messze van egy Astra Caravantól, csak a zsín ... az a nyers, csupasz fém, az bejövős :D Igazábol nem ismerem azt az autót csak a google-ben néztem róla egy képet ami nem rossz. De az biztos h nem cserélném el az én autóm egy ilyenre (sem)!!
freeze Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Hé a DeLorean 3L-es motorral 140 Le. Rengeteget fogyaszt, gyenge, nehéz, egy vagyonba kerül az üzemben tartása, alkatrész rendelésre, (ha találsz), rémes menettulajdonságai vannak, töréstesztje kb. -3. :lol: Nem véletlenül halt meg 2 év alatt a gyár... Ja és nem fér el a csomagtartójában egy rekesz sör sem. Na azért jó is van benne; ritkaság, a kaszni rozsdamentes acél, (tudod mint a mosogató :) ) na és az a valami amiért imádni lehet. Ahogy páran a trabit is. :) Szóval látod azért messze van egy Astra Caravantól, csak a zsín ... az a nyers, csupasz fém, az bejövős :D Azért az el ne feledd, hogy időutazásra is képes :lol: B)
Korzika Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Kedvenc filmem volt az első rész! Meg a Wayne világa! :)
Korzika Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Franc se tudja!Először 100% biztos voltam benne,hogy nem adatom meg.Most meg már gondolkodom,hogy esetleg... Össze-vissza beszélnek mindenfélét róla,csak összezavarják az embereket!
PGA Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 H1N1 oltás, vagy nem oltás..? ...ez itt kérdés..., a modern Hamlet... Fene tudja, mi legyen. -Kb. 60-70%-os valószínűséggel véd meg, -teljes védelmet nyújt, -mérgező, -offshore-cég panamája – "kompetens" emberek nyilatkozták ezeket, meg hasonlókat... Mindenesetre pl. a szomszédban, Szlovákiában semmilyen konkrét felkészülésről, meg hisztériáról nem lehet hallani (max. a határzár, az meg egy hülyeség...). Tartok a dologtól, de egyelőre kivárok. Azt meg nagyon számítónak tartom, hogy halálesetekkel, meg rémhírekel próbálnak bennünket befolyásolni...
atom Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 H1N1 oltás, vagy nem oltás? én nem oltás....
banjani Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 H1N1 oltás, vagy nem oltás? Nekem az asszony megvette de nem adattam be még.
banjani Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Azért az el ne feledd, hogy időutazásra is képes :) :D Én nem láttam ezt a filmet/filmeket de hallottam róla. Nem nagyon érdekel mint ahogy a star wars trilógia sem. Azt sem láttam. :) :lol:
Zachi Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 :) Ha mindenkit beoltanak, akkor nem lesz aki megfertőzzön engem? :)
freeze Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 :) Ha mindenkit beoltanak, akkor nem lesz aki megfertőzzön engem? :) hhmmm!
banjani Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 de ezt,bár kár volt felmenni a cs re is,elég sokan lefikázták:( De mindegy,az enyém,és kész..... Engem sokkal szarabb autók győztek le mint a G astra. Itt az a lényeg mennyire vagy ismert! Jó az autód Atom.
Recommended Posts