Sebald Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Külső mosás belső takarítás 1,04 Ft ÁFÁ-val Az megéri, ha ilyen áron dolgoznak rádobok még 2 Ft-ot és le is polírozhatják. :) Na ja. De figyeld azt a javítást 55-ért ami nem tudom mi lehet. Tán hogy le-fel rakták a lököst, a csomagtartó ajtót meg a motorháztetőt? Mert azokon dolgozott a fényező. Na meg üregvédelem?? Nohát jó drágán takarították. Igaz, szépen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Én hegyen nem gurulgatnék üresben ! :) mert ha csak fékezel,felmelegszenek a betétek és a pofák,és szépen felégnek. Onnantók kezdve nem fog a féked,hiába nyomod. Ha pedig annyira megmelegszik,még a fékfolyadék is fel tud forrni,és esetleg eldurran a fékcső..... Tehát hegymenetben motorfék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 ha gurulok, azt lejtőn teszem még előzni is szoktam közben....mást mit lehet gázadással "elhárítani?" mi lehet az a hírtelen esemény, amiről lemaradok, mert üresben van vagy már baj is van? csak nem megelőztek és mégis akartál egy versenyt, amiről lemaradtál közben? :D :) Mittudomén valaki jön feléd egy mellékútról, és egy gázfröccsel pont kitérnél az útjából. Vagy hátulról valaki rádszalad, mondjuk egy másik üresben guruló. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Sziasztok! A következő dolog motoszkál bennem egy ideje: Én hegyen lakom és reggelente hideg indítás után egyből motorfékkel gurulok lefelé a hegyről hideg motorral. Azt ugyebár tudjuk, hogy a fogyasztásra és vezetésbiztonságra jótékony hatással van egyébként a motorfék használta, de ebben az esetben nem nagyok káros ez? Mert ha jól gondolom akkor hideg motor gyújtás nélkül jár, ergó a legkevésbé melegszik. Guruljak inkább üresben alapjáraton? Mi a véleményetek? Én is úgy tudom ahogy PGA írta. Szerintem van gyújtás csak a benzint zárja le, és azt sem 0-ra. Nem hinném hogy bántja a motort amit írtál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 ha gurulok, azt lejtőn teszem még előzni is szoktam közben....mást mit lehet gázadással "elhárítani?" mi lehet az a hírtelen esemény, amiről lemaradok, mert üresben van vagy már baj is van? csak nem megelőztek és mégis akartál egy versenyt, amiről lemaradtál közben? :lol: :D azt ne mond, hogy kevesebbet eszik és nem kopik annyira a motor, ha mindíg taposod neki vagy motorfék....mert a végén elhiszem...azt hiszem talán Ferjáncz Attila mondta anno, hogy "könnyebb fékbetétet cserélni mint váltót és motort"....úgyhogy ő inkább gurítja és úgy fékez nem motorfékkel... :) Hegyről lefelé más dolog...ott a motorfék "kell", ha hosszú a szakasz, mert különben fékbetét vagy éppen a fék aminek annyi...és onnantól már ez más történet... :) Úgy általában beszéltem, nem a lejtőn előzésről, meg izmozásról... De mondjuk, ha egy őz készül kiugrani eléd, fékezésre nincs időd, de hirtelen gázadással mondjuk eléred azt, hogy csak a hátsó sárvédőd súrolja, vagy elkerüld a találkozást... Egyébként szerintem az üresben gurítással az a legnagyobb baj (legalábbis én így érzem), hogy nem uralod, csak félig az autót, hiszen gázt nem tudsz adni. Fogyasztásról nem is beszéltem, ez hogy jön ide... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Mittudomén valaki jön feléd egy mellékútról, és egy gázfröccsel pont kitérnél az útjából. Vagy hátulról valaki rádszalad, mondjuk egy másik üresben guruló. :Dha vki egy mellékútról nekem akar rongyolni, akkor nem a gázt nyomom, hanem a féket és kikerülöm ha kell és lehet...szóval a racing nekem inkább gyanús :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 ilyenkor örülök, hogy még Alföldön lakom :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Úgy általában beszéltem, nem a lejtőn előzésről, meg izmozásról... De mondjuk, ha egy őz készül kiugrani eléd, fékezésre nincs időd, de hirtelen gázadással mondjuk eléred azt, hogy csak a hátsó sárvédőd súrolja, vagy elkerüld a találkozást... Egyébként szerintem az üresben gurítással az a legnagyobb baj (legalábbis én így érzem), hogy nem uralod, csak félig az autót, hiszen gázt nem tudsz adni. Fogyasztásról nem is beszéltem, ez hogy jön ide... én előttem ment már át őz...hát sok minden eszembe jutott, de az nem hogy én leszek a gyorsabb és nyomok egy kövéret, mire el kezdenék gyorsulni..az 1.6-om sem nem még az 1.4...ezt felejtsd el, ha jön az őz, akkor az a másodperc tört része alatt ott van és te még meg sem nyomtad a gázt..ha pedig látod hogy jönni fog én inkább a féket javaslom, mert az őz ritkán jár egyedűl....és nem szokott megijedni egy gázadásra, sőt inkább megáll előtted bambán te pedig nagy gázzal bele rongyolsz!!!! :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 én előttem ment már át őz...hát sok minden eszembe jutott, de az nem hogy én leszek a gyorsabb és nyomok egy kövéret, mire el kezdenék gyorsulni..az 1.6-om sem nem még az 1.4...ezt felejtsd el, ha jön az őz, akkor az a másodperc tört része alatt ott van és te még meg sem nyomtad a gázt..ha pedig látod hogy jönni fog én inkább a féket javaslom, mert az őz ritkán jár egyedűl....és nem szokott megijedni egy gázadásra, sőt inkább megáll előtted bambán te pedig nagy gázzal bele rongyolsz!!!! :) :D :) reflexből is fékezni fogsz,hiába mondod,hogy gázt adnál..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Sőt ha már őznél járunk..te ha látod hogy egy gyalogos lelépni készűl, inkább nyomsz egy kövéret, mert max a kocsi oldalát kapja? ki az aki így tenne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Sőt ha már őznél járunk..te ha látod hogy egy gyalogos lelépni készűl, inkább nyomsz egy kövéret, mert max a kocsi oldalát kapja? ki az aki így tenne? :) elég szomorú,de sokan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 én előttem ment már át őz...hát sok minden eszembe jutott, de az nem hogy én leszek a gyorsabb és nyomok egy kövéret, mire el kezdenék gyorsulni..az 1.6-om sem nem még az 1.4...ezt felejtsd el, ha jön az őz, akkor az a másodperc tört része alatt ott van és te még meg sem nyomtad a gázt..ha pedig látod hogy jönni fog én inkább a féket javaslom, mert az őz ritkán jár egyedűl....és nem szokott megijedni egy gázadásra, sőt inkább megáll előtted bambán te pedig nagy gázzal bele rongyolsz!!!! :) :D :) Előttem is akart már átmenni, és pont a fent leírtaknak köszönhetem, hogy egy gyors kormánymozdulattal, meg gázadással éppen elkerültem a bajt... Ha fékezek, gond lett volna. Mondjuk nem volt idő gondolkodni, hogy mi legyen, szerencsésen beletrafáltam a jó megoldásba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 elég szomorú,de sokan... ez sajnos elképzelhető, de szerintem ezt a teóriát, hogy "milyen veszélyes olyan autóban ülni, ami üresben gurul" inkább hanyagoljuk...nélhány ember szerint akkor az a tuti, ha a lába mindíg a gázpedálon fekszik, mert gyorsabban reagál az autója gázadásra, mint fékezésre...LOL :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Előttem is akart már átmenni, és pont a fent leírtaknak köszönhetem, hogy egy gyors kormánymozdulattal, meg gázadással éppen elkerültem a bajt... Ha fékezek, gond lett volna. Mondjuk nem volt idő gondolkodni, hogy mi legyen, szerencsésen beletrafáltam a jó megoldásba. max nem fékeztél, de hogy hiába nyomtad a gázt az tuti! :) egy kicsit hasonlónak ítélem meg az ilyen "megelőzöm az Őzt" kategóriát, mint a halálos iramban sorompós versenyét...így is átmentek, de melyik is a biztonságosabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 max nem fékeztél, de hogy hiába nyomtad a gázt az tuti! :) egy kicsit hasonlónak ítélem meg az ilyen "megelőzöm az Őzt" kategóriát, mint a halálos iramban sorompós versenyét...így is átmentek, de melyik is a biztonságosabb? Nem tudom, miért erőlteted ezt a versenyzős dolgot, én ilyenről nem beszélek. Nem értjük egymást, Barátom... De semmi gond, így szép a világ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Előttem is akart már átmenni, és pont a fent leírtaknak köszönhetem, hogy egy gyors kormánymozdulattal, meg gázadással éppen elkerültem a bajt... Ha fékezek, gond lett volna. Mondjuk nem volt idő gondolkodni, hogy mi legyen, szerencsésen beletrafáltam a jó megoldásba. Még jó, hogy volt NITRÓD! :) PEACE! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Köszi srácok! Jó kis beszélgetést indítottam :) Qpack! Sejtettem, hogy beszállsz, mint a magyar hegyek királyának fővároslakója :) Üdv mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Köszi srácok! Jó kis beszélgetést indítottam :) Qpack! Sejtettem, hogy beszállsz, mint a magyar hegyek királyának fővároslakója :) Üdv mindenkinek :D nyugalom emberek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Nem tudom, miért erőlteted ezt a versenyzős dolgot, én ilyenről nem beszélek. Nem értjük egymást, Barátom... De semmi gond, így szép a világ... :D Barátom...már milyen nagy haverok vagyunk..végre vki :) nah szóval ha te gázadással akarod azt "megelőzni" hogy kiugorjon eléd akkor az nem egy verseny, hogy kéir oda hamarabb? ha Ő akkor a te teóriád szerint előtted lesz és csatt...ha te akkor csak a kocsid farát viszi...nem te írtad? akkor hol itt averseny? én sem értem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Köszi srácok! Jó kis beszélgetést indítottam :) Qpack! Sejtettem, hogy beszállsz, mint a magyar hegyek királyának fővároslakója :D Üdv mindenkinek B) freeze..szólj már vmi ütőset :lol: én már kezdek kifogyni :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 nyugalom emberek..... nincs itt gáz...csak pörög topic, ugye PGA? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Ja, nem is mondtam hogy szombaton esemény volt. Kicsit gonoszkodtam. Megbeszélt időre jött apám hogy lecseréljem a kerekeket a Meriváján is. Valahogy úgy vagyok a dologgal hogy a kerekek készre húzását végezze mindig a tulaj. Hát most be is jött. Beletörte a csavart. Hú azt az ilyedt fejet... :) Most mi lesz... Én tudtam hogy nem lesz gond kiszedni (mivel ügyelek arra hogy sose legyen szárazon összerakva), de még doblam rá egy lapáttal. :) Csináltam neki a tanácstalant meg hogy huhade nagy a probléma... :lol: Na azért nem sokáig húztam az agyát, megmondtam neki hogy nix problem. :D Kiskalapács, kispontozó, szépen kijött. De olyan jól esett gonoszkodni, na meg így mégjobban örült utána. :lol: Igaz nekem elmaradt a csere, mert nekiadtam az egyik téli csavaromat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Freeze szerintem azért előbb egy utcát menj felfelé. Már nem is lesz hideg a moci. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Ja, nem is mondtam hogy szombaton esemény volt. Kicsit gonoszkodtam. Megbeszélt időre jött apám hogy lecseréljem a kerekeket a Meriváján is. Valahogy úgy vagyok a dologgal hogy a kerekek készre húzását végezze mindig a tulaj. Hát most be is jött. Beletörte a csavart. Hú azt az ilyedt fejet... :D Most mi lesz... Én tudtam hogy nem lesz gond kiszedni (mivel ügyelek arra hogy sose legyen szárazon összerakva), de még doblam rá egy lapáttal. :) Csináltam neki a tanácstalant meg hogy huhade nagy a probléma... ;) Na azért nem sokáig húztam az agyát, megmondtam neki hogy nix problem. :lol: Kiskalapács, kispontozó, szépen kijött. De olyan jól esett gonoszkodni, na meg így mégjobban örült utána. B) Igaz nekem elmaradt a csere, mert nekiadtam az egyik téli csavaromat. Nem csak ott voltál gonosz, hanem itt is...PGA el is menekűlt....megtörted a gondolat menetét...vagy én voltam :lol: Én is ledöbbentem hogy maghúztam tavasszal..a keresztkulcs kevés volt, hogy kinyissam...úgy megragadt, jott a méteres nyomatékkulcs...azzal már ment reccsent akkorát, mint a hengerfej csavarok szoktak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 nincs itt gáz...csak pörög topic, ugye PGA? :) Gáz nincs, benzines autóval járunk mindketten. :D Egyébként Te is tudod, hogy miről beszélek, nyilvánvalóan én sem akarok legyorsulni egy őzet..., csak arra akartam utalni, hogy számomra az autó kézbentartásához szükségem van a fékre és a gázra is, és ha én üresbe teszem a gépet, úgy érzem, ez csak félig valósul meg. Szegény freeze meg a végén elindítja a lejtőn üresben a gépet, aztán kész a baj, mer' a fórumon miket nem írnak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts