freeze Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 itt pedig néhány szó az MPG2-ről meg a DVD formátumról
Sebald Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 itt pedig néhány szó az MPG2-ről meg a DVD formátumról Remek. Köszi :D. Most azonban irány a taposó malom. Ilyen a rabszolga sors... Bár most egészen jó filmeket viszek magammal úgyhogy gyorsan elmegy ez a 8 óra is. :D Szép napot! :)
freeze Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Remek. Köszi :D . Most azonban irány a taposó malom. Ilyen a rabszolga sors... Bár most egészen jó filmeket viszek magammal úgyhogy gyorsan elmegy ez a 8 óra is. :D Szép napot! :) YO munkát! :D
Pootj Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Üdv! Ehhez mit szóltok? Szerintem beteg... :D
Norbedlee Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Üdv! Ehhez mit szóltok? Szerintem beteg... :D szerintem undorító, szánalmas.....
GH Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Üdv! Ehhez mit szóltok? Szerintem beteg... :D össze kéne kombinálni egy ilyen világítóssal:
tommirra Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 ha ilyen videó átkonvertáló guruk vagytok. ajánlatok már valami progit ami m2ts -t valami áltag lejátszón nézhető formátumba konvertál. ha magyarul is tud az nem hátrány. épp ma röhögtem az új metro katalógusát nézegetve. "téli szélvédőmosó hölgyeknek" ha veszek akkor b 'zi e vagyok? mikor gyártanak majd pl. téligumit hölgyeknek? pl. hello kitty mintával.
Pootj Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 ha ilyen videó átkonvertáló guruk vagytok. ajánlatok már valami progit ami m2ts -t valami áltag lejátszón nézhető formátumba konvertál. ha magyarul is tud az nem hátrány. épp ma röhögtem az új metro katalógusát nézegetve. "téli szélvédőmosó hölgyeknek" ha veszek akkor b 'zi e vagyok? mikor gyártanak majd pl. téligumit hölgyeknek? pl. hello kitty mintával. Általános konvertálásra én az Xmedia Recode-t használom. Sok formátumot ismer és freeware. A download.chip.eu-ról le tudod szedni. Alapból német, de át lehet állítani angolra. Magyarul sajnos nem tud... Látod, Hello Kitty kipufogó már van... Bár remélem, hogy csak valami egyedi darab. Egyébként a Fábry dizájncenteren mindig elámulok. Nem is a termékek miatt, hanem mert azokat valaki megtervezte, hozzá fröccsöntő szerszámot tervezett és gyártott, továbbá felépítette a gyártás technológiáját, minőségbiztosítási rendszere van stb. Szerintem ez a durva. Már az is érdekes volt, mikor egyik volt évfolyamtársam mesélte, hogy kaptak megrendelést a veszprémi fagyigyártól és a teletubbies jégkrém formáját ők gyártották. Nagyon furcsa volt beméretezve látni egy teletubbie-t. Ilyen meg olyan lekerekítés és ilyen sugarú a hasa, meg a többi ami egy rajzra kell :D
atom Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Általános konvertálásra én az Xmedia Recode-t használom. Sok formátumot ismer és freeware. A download.chip.eu-ról le tudod szedni. Alapból német, de át lehet állítani angolra. Magyarul sajnos nem tud... Látod, Hello Kitty kipufogó már van... Bár remélem, hogy csak valami egyedi darab. Egyébként a Fábry dizájncenteren mindig elámulok. Nem is a termékek miatt, hanem mert azokat valaki megtervezte, hozzá fröccsöntő szerszámot tervezett és gyártott, továbbá felépítette a gyártás technológiáját, minőségbiztosítási rendszere van stb. Szerintem ez a durva. Már az is érdekes volt, mikor egyik volt évfolyamtársam mesélte, hogy kaptak megrendelést a veszprémi fagyigyártól és a teletubbies jégkrém formáját ők gyártották. Nagyon furcsa volt beméretezve látni egy teletubbie-t. Ilyen meg olyan lekerekítés és ilyen sugarú a hasa, meg a többi ami egy rajzra kell :D Hát szerinterm felének nincsen semilyen minőségbiztonsági rendszere.... Amugy ezektől a hello kitty-s szaroktól rosszul vagyok.
tommirra Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 köszi majd megnézem. 2 eddig legfárasztóbb kapható bringa gumi http://worldinblackandwhite.files.wordpres...itty_tires1.jpg ezt a nokian gyártja http://www.dotbike.com/A_Resources/Product...1/P1304_250.jpg a dizájnról jutott eszembe
atom Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 köszi majd megnézem. 2 eddig legfárasztóbb kapható bringa gumi http://worldinblackandwhite.files.wordpres...itty_tires1.jpg ezt a nokian gyártja http://www.dotbike.com/A_Resources/Product...1/P1304_250.jpg a dizájnról jutott eszembe bakker....
Pootj Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 köszi majd megnézem. 2 eddig legfárasztóbb kapható bringa gumi http://worldinblackandwhite.files.wordpres...itty_tires1.jpg ezt a nokian gyártja http://www.dotbike.com/A_Resources/Product...1/P1304_250.jpg a dizájnról jutott eszembe Tényleg beteg a világ :D
1.2 gcc Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! Ha metál fényű festékkel lefújom az opelon a záraknál az oldalán a díszcsíkot, valamint a küszöbrészt aztán meg lakkfestékkel az csúnya lenne szerintetek? Ne kezdjek hozzá ?
Pootj Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! Ha metál fényű festékkel lefújom az opelon a záraknál az oldalán a szegélycsíkot, valamint a küszöbrészt aztán meg lakkfestékkel az csúnya lenne szerintetek? Ne kezdjek hozzá ? Szerintem volt színre fényezett kilincs és díszléc. Gugli a barátunk, keress képeket astra-ról! Egyébként én nem fújnám le. De nem azért mert csúnya lenne, hanem pont a védő funkcióját vesztené el.
1.2 gcc Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Szerintem volt színre fényezett kilincs és díszléc. Gugli a barátunk, keress képeket astra-ról! Egyébként én nem fújnám le. De nem azért mert csúnya lenne, hanem pont a védő funkcióját vesztené el. Mármint milyen védő funkcióra gondolsz?
Pootj Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Mármint milyen védő funkcióra gondolsz? Az oldalán a díszléc elsősorban attól véd, hogyha rávágod az ajtót a falra vagy másra ne a fényezés sérüljön, hanem ott egy gumi koptató. Ha megnézed, az a karosszéria legszélesebb pontja.
1.2 gcc Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Ez igaz! De félek is belekezdeni mert lehet ha elrontanám nem lehetne helyrehozni! Egyébként lehet ha a síma metálfestéket ráfújnám elütne az eredetitől és csúnya lenne.
Norbedlee Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Most kérdezek vmit ami lehet, hogy hülyeség: ha az autóban nincs copmuter, attól még jelezheti-e egyáltalán a fékbetétek kopásást?
GH Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Most kérdezek vmit ami lehet, hogy hülyeség: ha az autóban nincs copmuter, attól még jelezheti-e egyáltalán a fékbetétek kopásást? asszem van olyan fékbetét amiben ilyen akusztikus kopásjelző van (cicereg)
Norbedlee Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 asszem van olyan fékbetét amiben ilyen akusztikus kopásjelző van (cicereg) értem, köszi
oggy Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Ez igaz! De félek is belekezdeni mert lehet ha elrontanám nem lehetne helyrehozni! Egyébként lehet ha a síma metálfestéket ráfújnám elütne az eredetitől és csúnya lenne. Nem oan egyszerű ám műanyagra piktorolni! Nem vagyok autófényező, de a felületet előtte valamilyen spec. szerrel kell kezelni, és a festékbe is kell vmi lágyító mert ha megszárad leválik, pláne a küszöbborítás pi..avékony műanyagjáról.
1.2 gcc Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Köszönöm így már nem kezdek bele! Köszi a tanácsot! :D :) :D
BaZolika Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Sziasztok! Z14XEP motorok twinportos szívótorokkal vannak szerelve. Ez a twinport szelep elméletileg üzemanyag megtakarítás végett lett kifejlesztve. Sok helyen olvastam is, hogy ezek a motorok nyomatékosabbak és pörgősebbek is mint elődjeik. Sajnos én pont az ellenkezőjét vettem ennek észre. Hétvégén volt szerencsém egy Z12XE motorral szerelt G Astrával megjárni Németországot. Azt tapasztaltam, hogy az 1.2-es motor valahogy jobban megy, és alacsonyabb fordulaton is jobb, mit az én 1.4-es twinportom. Gondoltam teszek egy próbát. Lehúztam a twinport vákumszelepének a vezérlő csatlakozóját. Ezáltal a vákumszelep a keletkező vákum hatására nem kapcsol, és így a motor egyfolytában 8 szelepen szívja az üzemanyag-levegő keveréket. Érdekes módon a kocsim érezhetően jobban ment, egyenletesebb lett a motor járása, és alacsonyabb fordulaton is nyomatékosabb lett. Másokkal is kipróbáltattam a kocsimat és ők is azon a véleményen voltak mint én. Teletank után 300km (70%országút, 30%város, rugalmas tempóban és nem nagyapósan) és 20.43L-t tudtam ismét tankolni ugyanazon kúton, ugyanazon kútfejnél. Ezek után mondja meg nekem valaki, hogy minek az a twinport szelep a kocsiba? Ez is csak azért kell, mint az EGR szelep? Megkeserítse az ember életét? Üdv.: Zoli
Fireball Elküldve Október28, 2009 Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Astra g z14xe motorjába érdemes 266 fokos dbilas sport vezérműtengelyt rakni? 50k lenne egyik ismerősöm eladó autójából Csak nem tudom megéri e az az 50k, dob e valamit a kocsi teljesítményén egyáltalán? Előre is köszi a válaszokat! Levi! U.i.: EGR szelep kiiktatása miért jó? Mert sok helyen láttam de még nem adtak magyarázatot miért érdemes megcsinálni? Mit veszek észre?:D
Sebald Elküldve Október28, 2009 Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Z14XEP motorok twinportos szívótorokkal vannak szerelve. Ez a twinport szelep elméletileg üzemanyag megtakarítás végett lett kifejlesztve. Sok helyen olvastam is, hogy ezek a motorok nyomatékosabbak és pörgősebbek is mint elődjeik. Sajnos én pont az ellenkezőjét vettem ennek észre. Hétvégén volt szerencsém egy Z12XE motorral szerelt G Astrával megjárni Németországot. Azt tapasztaltam, hogy az 1.2-es motor valahogy jobban megy, és alacsonyabb fordulaton is jobb, mit az én 1.4-es twinportom. Gondoltam teszek egy próbát. Lehúztam a twinport vákumszelepének a vezérlő csatlakozóját. Ezáltal a vákumszelep a keletkező vákum hatására nem kapcsol, és így a motor egyfolytában 8 szelepen szívja az üzemanyag-levegő keveréket. Érdekes módon a kocsim érezhetően jobban ment, egyenletesebb lett a motor járása, és alacsonyabb fordulaton is nyomatékosabb lett. Másokkal is kipróbáltattam a kocsimat és ők is azon a véleményen voltak mint én. Teletank után 300km (70%országút, 30%város, rugalmas tempóban és nem nagyapósan) és 20.43L-t tudtam ismét tankolni ugyanazon kúton, ugyanazon kútfejnél. Ezek után mondja meg nekem valaki, hogy minek az a twinport szelep a kocsiba? Ez is csak azért kell, mint az EGR szelep? Megkeserítse az ember életét? Üdv.: Zoli Hali! Én úgy tudom hogy pont fordítva van. Most nem érek rá utána nézni, de mintha errőr már itt is olvastam volna hogy a twinportosnak nagyob a lökethossza, tehát az ecotec a pörgősebb. A twinport szelepe és kipufogó gáz visszavezetése környezetvédelmi és üzemanyag takarékossági újítás.
Recommended Posts