starchild83 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Ez ez. Huh ez tuti, lehet benevezek egy ilyenre! :huh: Most váltózár jön, aztán ha marad cash akkor talán ez is :lol:
PGA Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 A fogyasztást inkább csökkenteni szeretném, így sportdob kizárva. 8,5 alá csak akkor megy ha "tojásokat teszek" a gázpedál alá. Már 6 éves korában is elég rosz bőrben volt a gyári kipufogó ami rajta van, így vsz. a belseje is tré. Ha jól tudom ezért fogyaszthat többet. Azt viszont még nem sikerült eldöntenem hogy gyárit vegyek-e rá. Az utángyártottak több mint felébe kerülnek,de ha fele annyit sem bír....És akkor még itt van a fogyasztás kérdése. Amúgy a Bosal meg annyiba kerül mint a gyári (32e körül.). Bár ha mázlim van Bosalt tudok kicsit olcsóbban. Szóval azt mondod elvileg a Bosal bír annyit mint a gyári és nem fogyaszt vele többet? Ha belsejében zörög az elrohadt cucc, más a hangja, meg esetleg ki is fúj a csonknál, valóban érdemes cserélni. Ha van olcsóbb forrásod, mint a gyári, ezt a Bosal-t érdemes lehet bepróbálni, megbízható márka, van netes katalógusa, abból ki lehet szemezni, hogy melyik OK. A többit, amit fentebb említettél, mondjuk én nem ismerem, de ettől még azok is lehetnek jók. :lol: Ha az adott típushoz valót veszed meg, annak a tulajdonságai a gyárival meg kell egyezzenek, tehát - elvileg - a fogyasztásod nem nőhet önmagában attól, hogy nem GM-logóst teszel rá. A belül képződő nedvesség, meg mondjuk kívülről a só sajnos úgyis eszi mindegyiket, nehéz kisakkozni, hogy melyik gyártóé bír mondjuk egy évvel többet... :huh:
K-G-za Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Jó a story :lol: Azért ennyire nem kell parázni. Több G astrát is vezettem hosszabb ideig (kb. 5-öt, mind benzines), a mutató mindeggyikben ugyanezt a műsort játsza :P Az az érdekes, hogy amikor beesik a műszer a piros mélyére először, az csak optikai csalódás ^_^ Ha újraindítotod mint a windowst, vissza áll értelmesebb szintre. Én aztán indítgathatom kis barártom, nem megy az utánna sehova! Ha egyszer leesett akkor az ott is marad. B) Úgy szoktam meghatározni, hogy a sárga lámpa felvillanásától max 80 km-t tudok megtenni (közúton). A rekord pedig 730 km volt egy tankkal (Z14XE), ezután sem kért 48 L -t sem. Egyébként ez a "rövid" hatótáv eléggé bosszantó. Lehetett volna 60 L-es tankot alácsavarozni, az úttartásba úgysem szólt volna bele :huh:
K-G-za Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Ez ez. Azért egy kicsit borsos az ára nem????
potyo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Azért egy kicsit borsos az ára nem???? 40000Ft borsos? Szerintem meg épp hogy olcsó...
K-G-za Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 40000Ft borsos? Szerintem meg épp hogy olcsó... Kinek mi??? :lol: nekem ennyit nem ér :huh:
potyo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Kinek mi??? :lol: nekem ennyit nem ér :huh: Az egy dolog, hogy neked megéri-e, de a gyári az most egy Classic-ba úgy emlékszem, 150k körül van az összeállításnál, na az tényleg elég borsos. Amúgy meg mivel én ilyesmik fejlesztésével is foglalkozok, 40800Ft (főleg, hogy 34000+áfa) egy ilyenért nem sok. Persze ha otthon magadnak szabadidőben összerakod, akkor talán ki lehet a végén jönni 25000-ből (persze akkor nem lesz kézikönyv, beszerelési útmutató, stb.), de elmegy rá biztos két-három heted, ha amúgy vágod a témát.
freeze Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Kinek mi??? ^_^ nekem ennyit nem ér :huh: F-be a bontott gyári 10K körül megy. Egy ismerősöm szerint. Mondjuk én tőle ingyen kaptak annó :lol: Hogy ehezz képest jó-e az ár, majd mindenki eldönti.
freeze Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Na, ma néztem... olajcsere után 4.000 km-el egy deci sem fogyott az olajból. Ez jó hír... Viszont kutyacsontot cserélnem kell a jobb oldalon Tudom, kit érdekel... :huh:... csakúgy leírtam
PGA Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 ... Tudom, kit érdekel... ^_^... csakúgy leírtam :huh: :lol:
imiderecske Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Köszönöm szépem mindenkinek aki válaszolt és hozzászólt a kérdésemhez!!! Nagyon sok, és hasznos információval látott már el ez a fórum! Éljen az Opel fórum! Ja és mindenkinek további Balesetmentes közlekedést kívánok!
freeze Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Köszönöm szépem mindenkinek aki válaszolt és hozzászólt a kérdésemhez!!! Nagyon sok, és hasznos információval látott már el ez a fórum! Éljen az Opel fórum! Ja és mindenkinek további Balesetmentes közlekedést kívánok! Magának is Imrebátyám! :huh:
Tomi 1.6 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Ez ez. "Ennek a BC-nek a forgalmazása 2009. májusban befejeződött. 2009 végére forgalomba kerül az utódja, ami már márkafüggetlen lesz, és jóval többet tud elődjénél! Részletek itt a honlapon később."
imiderecske Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 "Ennek a BC-nek a forgalmazása 2009. májusban befejeződött. 2009 végére forgalomba kerül az utódja, ami már márkafüggetlen lesz, és jóval többet tud elődjénél! Részletek itt a honlapon később." De attól még lehet rendelni szerintetek Opelhez? Vagy jelenleg egyáltalán nem?
ErdAn Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Ha belsejében zörög az elrohadt cucc, más a hangja, meg esetleg ki is fúj a csonknál, valóban érdemes cserélni. Ha van olcsóbb forrásod, mint a gyári, ezt a Bosal-t érdemes lehet bepróbálni, megbízható márka, van netes katalógusa, abból ki lehet szemezni, hogy melyik OK. A többit, amit fentebb említettél, mondjuk én nem ismerem, de ettől még azok is lehetnek jók. B) Ha az adott típushoz valót veszed meg, annak a tulajdonságai a gyárival meg kell egyezzenek, tehát - elvileg - a fogyasztásod nem nőhet önmagában attól, hogy nem GM-logóst teszel rá. A belül képződő nedvesség, meg mondjuk kívülről a só sajnos úgyis eszi mindegyiket, nehéz kisakkozni, hogy melyik gyártóé bír mondjuk egy évvel többet... :lol: Köszi, azt hiszem egyre inkább hajlok a BOSAL felé. (Állítólag több gyárnak a beszállítója) A hátsó dob külső lemeze már 2 éve lerohadt. Szerintem nem zajos, de a kimenő cső felett van egy pici lyuk, aminél picit kifúj. A felfogatás heggesztésénél elég rozsdás,ezért oda(körbe)fogattam fémszalaggal. :huh: Én még simán eljárnék vele de nemhiszem hogy műszakin díjaznák,meg a zöldkártyán se... Ha esetleg van még valakinek tapasztalata utángyártottal ne tartsa magában. ^_^ Tudja v.ki hogy be lehet-e valahogy képet szúrni a vágólapról privát üzenetbe?
imiderecske Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Srácok! Rövidesen 130.000km lesz a kocsiban. Az lenne a kérdésem,hogy honnan tudnék venni elfogadható árban 5literes kiszerelésű motor olajat, olaj-lég-pollen szűrőt? Akkor még elől akarok cserélni féktárcsát, betéttel, ezeket hol tudom beszerezni szintén yoo árban??? Várom akár itt, akár privátban a válaszotokat!! Köszönöm Ja X14XE G Caravan-ba kellene 1999.januári kiadás Majdnem elfelejtettem, klímás a kocsi!
Filewalker Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Srácok! Rövidesen 130.000km lesz a kocsiban. Az lenne a kérdésem,hogy honnan tudnék venni elfogadható árban 5literes kiszerelésű motor olajat, olaj-lég-pollen szűrőt? Akkor még elől akarok cserélni féktárcsát, betéttel, ezeket hol tudom beszerezni szintén yoo árban??? Várom akár itt, akár privátban a válaszotokat!! Köszönöm Ja X14XE G Caravan-ba kellene 1999.januári kiadás Majdnem elfelejtettem, klímás a kocsi! Olaj+szűrő pl www.olajshop.hu, a többit érdemes lehet megnézni a vaterán.
panizzi Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Olaj+szűrő pl www.olajshop.hu, a többit érdemes lehet megnézni a vaterán. van valami fejlemény?
speter Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Érdeklődés szinten 130-nál mennyit forog a Z16XEP főtengelye?
freeze Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Érdeklődés szinten 130-nál mennyit forog a Z16XEP főtengelye? Attól függ hányas fokozatban :huh: :lol: Nekem Z16XEP van. ~4000nél 140Km/h 5.ben Tehát ~3714-et forog 130 nál
Amusing Elküldve Augusztus20, 2009 Elküldve Augusztus20, 2009 tegnap este k jó műsor volt a spektrumon. azt mutatták be, hogy tesztelik a sorozatgyártásra szánt kocsikat -40 fokba. kemény dolgokat bírtak ki. visszanéztem a tv músort Jégpilóta volt a műsor neve. aki tudja nézze meg tuti lesz ismétlés
mantec Elküldve Augusztus20, 2009 Elküldve Augusztus20, 2009 Spektrum 2009. szeptember 5. 9:15 Fagy-állók Jégpilóta
banjani Elküldve Augusztus20, 2009 Elküldve Augusztus20, 2009 most én álltam rá chip tuningra megjött tegnap a cuccos viszi az opeleket meg a vw 1.9 tdi-ket majd most kiprobálom mit tud.... Köszönöm a tegnapi átvizsgálást :lol: :huh: A klíma-projectet pedig majd megbeszéljük. Képzeld el az a srác aki tegnap velem volt friss jogsija van és nagyon jó barátom. Mondta, hogy had vezessen, mondom oké. Hát nem neki tolatott a villanyoszlopnak ott előttetek. Kicsit behorpadt a hátsó ajtó meg a lökköst nyomta meg. ^_^ B) :P Az idegbaj egyből elkapott megszidtam mint az állat utána már nem is akart vezetni. Nagyon sajnálom az autót :lol: Most majd karosszériást fogok keresni aztán meg kell csináltatni ő meg kifizeti.
wessz Elküldve Augusztus20, 2009 Elküldve Augusztus20, 2009 Köszönöm a tegnapi átvizsgálást :lol: :huh: A klíma-projectet pedig majd megbeszéljük. Képzeld el az a srác aki tegnap velem volt friss jogsija van és nagyon jó barátom. Mondta, hogy had vezessen, mondom oké. Hát nem neki tolatott a villanyoszlopnak ott előttetek. Kicsit behorpadt a hátsó ajtó meg a lökköst nyomta meg. ^_^ B) :P Az idegbaj egyből elkapott megszidtam mint az állat utána már nem is akart vezetni. Nagyon sajnálom az autót :lol: Most majd karosszériást fogok keresni aztán meg kell csináltatni ő meg kifizeti. van itt karroszériás aki nagyon korrekt és minöségi....
Recommended Posts