atom Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Nekem nem jönnek be ezek a nagy egybefüggő lyukak az elején és a hátulján ott a lökhárítók alján. Nem konkrétan a tiéden, hanem semelyik autón sem. Mondjuk lehet, hogy bennem van a hiba, mert elég sok ilyent látni, vagy pedig csak ezek tűnnek fel, mivel nem tetszenek. Meg az a kék ledsor se igazán tetszik ott a küszöbön (a kék ledeket eleve útólom, mert minden tuninghuszár ilyeneket aggat mindehová). Nekem a tuning valahogy inkább olyasmi, ami az autó használatát kényelmesebbé teszi, vagy pl. erősebb motor, jobb lengéscsillapítók, ilyesmi. De a motor se attól legyen erősebb, hogy "sportkipufogó" van rajta, és csak a hangja nagy, hanem legyen csendes, de lepje meg azt, aki versenyezni akar vele. Az a ledcsík is jó lenne, ha az ajtó aljára lenne ragasztva, és a belső lámpával együtt világítana, így sötétben kilépéskor megvilágítaná a teret, ahová az ember kilép. Sötétben szerintem ez is elég látványos, és nem csak a feltűnősködésről szól, hanem gyakorlati értelme is van, ugyanakkor feltűnést is kelt... ajtónyitásra világit,és azért oda raktam,mert a héten kész lesz a belső air brush,felhivva a figyelmet,hogy illik átlépni a köszöböt,és nem rommá törni.
freeze Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 ajtónyitásra világit,és azért oda raktam,mert a héten kész lesz a belső air brush,felhivva a figyelmet,hogy illik átlépni a köszöböt,és nem rommá törni. Nekem erre a célra van az ajtókban szép fémlemez küszöb.. mingyá teszem a képeket (bár a küszöb nincs rajta :))
freeze Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Nekem erre a célra van az ajtókban szép fémlemez küszöb.. mingyá teszem a képeket (bár a küszöb nincs rajta :) ) na itt van
freeze Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 szép gyári,opc maszk:) ja, örültem is neki amikor láttam, hogy ilyen... így vettem
atom Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 ja, örültem is neki amikor láttam, hogy ilyen... így vettem hát izlések és pofonok,nekem tetszik az enyém,és ez a lényeg,szerintem....
freeze Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 hát izlések és pofonok,nekem tetszik az enyém,és ez a lényeg,szerintem.... persze
atom Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 persze annó amikor vettem örültem ennek is,hogy futotta rá,egy citroen bx-ből ültem át:)
freeze Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 annó amikor vettem örültem ennek is,hogy futotta rá,egy citroen bx-ből ültem át:) A te korodban nekem Zastava-m volt :)
uhuhu Elküldve Július14, 2009 Szerző Elküldve Július14, 2009 megoldottam,mostmár jó lesz,azért köszi a segitséget. Opeltalira mész? a Blitzre? sajnos nem tudok, épp akkor kell kiköltöznöm a lakásból... ugyhogy amig mindenki szórakozik, és cuccolni fogok...
atom Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 a Blitzre? sajnos nem tudok, épp akkor kell kiköltöznöm a lakásból... ugyhogy amig mindenki szórakozik, és cuccolni fogok... no az szivás.....Te is Pesti vagy ugye?
atom Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 A te korodban nekem Zastava-m volt :) trabival kezdtem,aztán volt egy opel kadettom,diesel,imádtam,aztán a bx,aztán ez.
wessz Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 na akkor mennyi a gátló és hol jutok hozzá? nálam van ingyé csak vigyed
freeze Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 trabival kezdtem,aztán volt egy opel kadettom,diesel,imádtam,aztán a bx,aztán ez. Nekem: Trabant kombi - Kadmiumsárga Zastava GTL 55 - Strandkorlátkék F astra 1.6 16V ECOTEC 5 ajtós - Középszürke matall G astra Z16XEP Caravan - Fekete metall ...eddig a vers :)
PGA Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Nekem: Trabant kombi - Kadmiumsárga Zastava GTL 55 - Strandkorlátkék F astra 1.6 16V ECOTEC 5 ajtós - Középszürke matall G astra Z16XEP Caravan - Fekete metall ...eddig a vers :P Ezek közül a legkúlabb a sárga Trabi... :) Nekem is volt, csak a „klasszikus” :( csontszínben, több mint 200 ezret mentem vele, mondjuk megfordult benne pár motor (20-30 ezerért új főtengely+fúrás(!)), hattyúnyak, szélvédő... Fillérekből lehetett fenntartani, annak idején nagyon szerettem, lelke volt. Egyébként elegáns, visszafogott a mostani géped, nem is kell ezekre nagyobb vetítés... :hiya:
freeze Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Ezek közül a legkúlabb a sárga Trabi... :) Nekem is volt, csak a „klasszikus” :( csontszínben, több mint 200 ezret mentem vele, mondjuk megfordult benne pár motor (20-30 ezerért új főtengely+fúrás(!)), hattyúnyak, szélvédő... Fillérekből lehetett fenntartani, annak idején nagyon szerettem, lelke volt. Egyébként elegáns, visszafogott a mostani géped, nem is kell ezekre nagyobb vetítés... :hiya: A trabit én is sokat szerelgettem. 2x Főtengely csere Hengerek cseréje 8000 Ft ért vettem gyári készletet, még benne volt a lila festék a hengerben! :P laprúgók cseréje egyedül... na érdekes volt.. Hattyúnyak... Dimanmójavítás ezerszer stb stb... A mostanin én sem akarok már optikázni semmit. Én csak a szemöldödköt tettem fel, a többi így volt mikor megvettem. Max a gyerek miatt lenne jó fólia hátra és szeretnék még légterelőd, de ezek mind a praktikus okai miatt. Esetleg belül gondolkodom még a krómgyűrűn a műszerfalba, de az már nem fontos, csak az tetszik nagyon.. Inkább amit még szívesen tennék bele az a tempomat, meg az automatikus ablekemelés, ha lezárom az autót, mert hajlamos vagyok nyitva hagyni, ha totál le van húzva. Egyszer így lopták ki a táskámat.
banjani Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Ha előre veszi a sebességeket normálisan,akkor nem kuplung,inkább a hátrameneti szinkronra gondolnék,tehát váltó,olaj van benne,mert ha a féltengely engedi nem ártana mielőbb megnézni a szintet,nehogy besűljön,bár ha már reccsen.... nem akarlak elkeseriteni... Az enyém is szokott néha reccsenni Pedig 86e van benne most. Ha benyomom a kuplungot és nem akarja venni könnyedén a hátramenetet akkor kuplung felenged majd újrabenyom ekkor már veszi könnyen. A másik amire felfigyeltem, hogy nem mindig megy az automata szívató a hajnali 5 órási első indításnál. Nem áll le meg nem dadog hanem indul szépen csak alapjáraton egyből 900-on. Viszont olyat is csinál néha, hogy 1000-1200-as fordulat között van már üzemmeleg állapotban is. Kicsit zavaró, hogy a mutató ingázik 1000-1200 között. Miért lehet ez? Összefüggésben lehet a hajnali hidegindítás és az ü.meleg 1000-1200-as fordulat???
I_S Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Az enyém is szokott néha reccsenni Pedig 86e van benne most. Ha benyomom a kuplungot és nem akarja venni könnyedén a hátramenetet akkor kuplung felenged majd újrabenyom ekkor már veszi könnyen. A másik amire felfigyeltem, hogy nem mindig megy az automata szívató a hajnali 5 órási első indításnál. Nem áll le meg nem dadog hanem indul szépen csak alapjáraton egyből 900-on. Viszont olyat is csinál néha, hogy 1000-1200-as fordulat között van már üzemmeleg állapotban is. Kicsit zavaró, hogy a mutató ingázik 1000-1200 között. Miért lehet ez? Összefüggésben lehet a hajnali hidegindítás és az ü.meleg 1000-1200-as fordulat??? Fojtószelepház?
banjani Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Fojtószelepház? Takarítani kell? Mivel, hogyan???
I_S Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Takarítani kell? Mivel, hogyan??? Leveszed, és koszvastagság függvényében rongy + féktisztító. Nekem olyan kotus volt, hogy a pillangószelep zárt állapotában megállt benne a féktisztító és csak lassan szivárgott. Mikor kitakarítottam, akkor szembesültem vele, hogy tisztán majd egy mm a hézag a pillangószelep és a fal között :) Egyből megszünt mindenféle ingadozás, lefulladás, stb.
atom Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 nálam van ingyé csak vigyed oké,akkor a vezérlés cserénél a csomiba kérem:) Sört szereted?
atom Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 A trabit én is sokat szerelgettem. 2x Főtengely csere Hengerek cseréje 8000 Ft ért vettem gyári készletet, még benne volt a lila festék a hengerben! :) laprúgók cseréje egyedül... na érdekes volt.. Hattyúnyak... Dimanmójavítás ezerszer stb stb... A mostanin én sem akarok már optikázni semmit. Én csak a szemöldödköt tettem fel, a többi így volt mikor megvettem. Max a gyerek miatt lenne jó fólia hátra és szeretnék még légterelőd, de ezek mind a praktikus okai miatt. Esetleg belül gondolkodom még a krómgyűrűn a műszerfalba, de az már nem fontos, csak az tetszik nagyon.. Inkább amit még szívesen tennék bele az a tempomat, meg az automatikus ablekemelés, ha lezárom az autót, mert hajlamos vagyok nyitva hagyni, ha totál le van húzva. Egyszer így lopták ki a táskámat. az már az öregség jele,ha ugy zárod be:)
atom Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Ezek közül a legkúlabb a sárga Trabi... :) Nekem is volt, csak a „klasszikus” :( csontszínben, több mint 200 ezret mentem vele, mondjuk megfordult benne pár motor (20-30 ezerért új főtengely+fúrás(!)), hattyúnyak, szélvédő... Fillérekből lehetett fenntartani, annak idején nagyon szerettem, lelke volt. Egyébként elegáns, visszafogott a mostani géped, nem is kell ezekre nagyobb vetítés... :P köszike,amugy lesz egy garnitúra belső műanyagom,zöld szinben,mint a kocsim,esőcsepp mintásra fényezve,ha érdekel valakit.
I_S Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 A mostanin én sem akarok már optikázni semmit. Én csak a szemöldödköt tettem fel, a többi így volt mikor megvettem. Max a gyerek miatt lenne jó fólia hátra és szeretnék még légterelőd, de ezek mind a praktikus okai miatt. Esetleg belül gondolkodom még a krómgyűrűn a műszerfalba, de az már nem fontos, csak az tetszik nagyon.. Inkább amit még szívesen tennék bele az a tempomat, meg az automatikus ablekemelés, ha lezárom az autót, mert hajlamos vagyok nyitva hagyni, ha totál le van húzva. Egyszer így lopták ki a táskámat. Nekem sincs túljátszva, maszk, szemöldök, görgők +minimál ültetés. A fólián én is gondolkodom szintén elsősorban a gyerkőc miatt, meg most annyira fel tud melegedni a belseje, hogy hihetetlen. A hővédő fólia azért valamelyest javít a helyzeten, ezt tudom az előzőről. De asszem a köv műtét a szélvédő cs. lesz, mert 10 hónap után megindult a repedésem felfelé :) szóval esélyes, hogy ugrik a szép gravírozott gyári szélvédőm. :(
Recommended Posts