freeze Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Én használtam mind2-őt már ...a szatuna vmi miatt nekem anno jobban tetszett, de mivel vastagabb anyagból volt, így az ablakemelő jobban küzdött vele, most HEKO van, ez nem takar úgy rá a tükörre sem, ez zavart a szatunánál, vmivel kisebb a HEKO, már megszoktam...és olcsóbb is jóval, mint a Szatuna Én is arra szavazok ha keskenyebb, de nem olcsóbb sokkal.. A szatuna 6.900 a HEKO meg 6.300. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barnus Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Sziasztok! Van valakinek véleménye az OPEL SAJÓ - ról, vagy az OPEL HÁMOR -ról? Milyen a szervizük , van e ott megbízható szerelő? Vagy esetleg Miskolcon hová érdemes vinni az autót ahol korrekt csapat van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Sziasztok! Van valakinek véleménye az OPEL SAJÓ - ról, vagy az OPEL HÁMOR -ról? Milyen a szervizük , van e ott megbízható szerelő? Vagy esetleg Miskolcon hová érdemes vinni az autót ahol korrekt csapat van. kérdezd tommirra-t Ö is miskolci, hátha tud valakit Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 nekem a corsa-n szatuna volt. tetszett. csak ajánlani tudom. ha fogok az astra-ra azt veszek. kiegyenlített a szatuna-heko párharc. <_< nincs tapasztalat miskolci opelos szakszervízzel. csak pestivel. őket tudom ajánlani. :) én maszekhoz járok de gondolkozom a cserén csak még nem tudom hova. a tavalyi aranyoldalakban találtam 1 szervízt a gárdonyi géza utcában aki opelos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ha már tereljük a szelet, akkor tereljük a napsugarakat is <_< és vóna egy kérdésem. Szerintetek melllik jobb fólia? 3M vagy SSPro. A gari különbséget tudom (3M-3 év, SSPor 5év) és még pár adatot, de amúgy "sötétben" tapogatózok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ha már tereljük a szelet, akkor tereljük a napsugarakat is <_< és vóna egy kérdésem. Szerintetek melllik jobb fólia? 3M vagy SSPro. A gari különbséget tudom (3M-3 év, SSPor 5év) és még pár adatot, de amúgy "sötétben" tapogatózok. Ez engen is érdekelne most állok sötétités elött,esetleg valaki tud céget akik szépen dolgoznak? Melyik jobb??3M SSPro vagy Skyfol?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Erről a Tescós kutak Shell-re váltanak azonos olcsó áron...? Mit szóltok? Ott totál ugyanaz a vpower meg minden lesz, mint más Shell kutakon? Mert ha igen, akkor megéri ott tankolni ezután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Sziasztok! Bocsi az OFF-ért de így tuti eljut oda ahova kell. Eladó egy pár új gyári HELLA első lámpatest! Hívjatok és biztos megegyezünk! <_< 30/533-63-53 Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 nem off ez.... ez csettopic.... akár a kutyádról is írhatsz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Erről a Tescós kutak Shell-re váltanak azonos olcsó áron...? Mit szóltok? Ott totál ugyanaz a vpower meg minden lesz, mint más Shell kutakon? Mert ha igen, akkor megéri ott tankolni ezután. Ez most honnan, én még nem hallottam róla. Egyébként nálunk van egy Shell kút, ami sosem volt más, 500m-re tőle Auchan kút, és a Sehllbe 2 Ft drágább csak a benya. Illetve évekig ez volt, de most a 6 Ft helyett 10-et emeltek. (Most 286,9 a 95-ös) Remélem nem akarják sokáig folytatni ezt az üzletpolitikát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ez most honnan, én még nem hallottam róla. Egyébként nálunk van egy Shell kút, ami sosem volt más, 500m-re tőle Auchan kút, és a Sehllbe 2 Ft drágább csak a benya. Illetve évekig ez volt, de most a 6 Ft helyett 10-et emeltek. (Most 286,9 a 95-ös) Remélem nem akarják sokáig folytatni ezt az üzletpolitikát. <_< Le vagy maradva :) Eltűnnek a Tesco kutak Konkrétan a budaörsi Tesconál már fullosan Shell pompában, színekben és logokban virít a kút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ez most honnan, én még nem hallottam róla. Egyébként nálunk van egy Shell kút, ami sosem volt más, 500m-re tőle Auchan kút, és a Sehllbe 2 Ft drágább csak a benya. Illetve évekig ez volt, de most a 6 Ft helyett 10-et emeltek. (Most 286,9 a 95-ös) Remélem nem akarják sokáig folytatni ezt az üzletpolitikát. <_< ÍÍhjáááj a "régi" szép idő a válság elején, mikor még tavaly decemberben a Vpower is csak 250 HUF volt... most már 300 felett van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 ÍÍhjáááj a "régi" szép idő a válság elején, mikor még tavaly decemberben a Vpower is csak 250 HUF volt... most már 300 felett van <_< Mondjuk olvasgatom itt különböző fórumokat, megszólalt 1-2 volt Shell alkalmazott, meg olyan is aki Százhalombattán a finomítóban volt sokáig (minden magyar kút onnan kapja benyát, csak adalékban térnek el, kivéve OMV, mert az anyaországból hozatja), szóval azt írják, hogy Shellnél is megy az átbaxás keményen, azóta nem tankol ott fickó, a gazdaságos benyában meg nincs semmi, szinte nyers benzin, felejtős, a lényeg OMV-t mondják amit érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Mondjuk olvasgatom itt különböző fórumokat, megszólalt 1-2 volt Shell alkalmazott, meg olyan is aki Százhalombattán a finomítóban volt sokáig (minden magyar kút onnan kapja benyát, csak adalékban térnek el, kivéve OMV, mert az anyaországból hozatja), szóval azt írják, hogy Shellnél is megy az átbaxás keményen, azóta nem tankol ott fickó, a gazdaságos benyában meg nincs semmi, szinte nyers benzin, felejtős, a lényeg OMV-t mondják amit érdemes. Ez mondjuk érdekes. Tavaly előtt tankoltam omv-t és nem ment úgy mint a Shell (adalékolt MOL ) benyával, és többet is fogyasztott. Úgyhogy akkoriban átálltam Shellre (egyébként ugyan annyi volt a benya ára mindkét kúton). Mostanában a Shellnél is észreveszem, hogy többet csipeget. De az is időszakos, mikor milyen kedve van. Hasonló stílus mellett azért sok az a 0,5-1 l ingadozás szerintem. Szóval mostmár tuggyaafene hol érdemes tankolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ez mondjuk érdekes. Tavaly előtt tankoltam omv-t és nem ment úgy mint a Shell (adalékolt MOL ) benyával, és többet is fogyasztott. Úgyhogy akkoriban átálltam Shellre (egyébként ugyan annyi volt a benya ára mindkét kúton). Mostanában a Shellnél is észreveszem, hogy többet csipeget. De az is időszakos, mikor milyen kedve van. Hasonló stílus mellett azért sok az a 0,5-1 l ingadozás szerintem. Szóval mostmár tuggyaafene hol érdemes tankolni. Nekem kb 0.5 literrel fogyaszt kevesebbet Vpowerből mint sima 95 ből a Shell-en. Tehát kell, hogy legyen benne valami. Vagy a többiben van és ebben nincs.. éééérteeed :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 A MOL-nál tankolok évek óta, semmi bajom a nyálukkal <_<. A Shell, stb. adalékait meg javarészt mókusvakításnak tartom... Mondjuk alapból biztos dobnának a cuccon, de ahogy a magyar viszonyokat ismerem, nem a kellő adagban vannak azok benne, ne adj' Isten, egyes esetekben ki is felejtik... OMV meg azóta van a bögyömben, mióta annó a keveréküktól 30 km alatt főtengelyes lett a Trabantom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Huani Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok Fiúk! Mi a véleményetek a Gates szíjjakról? Kik gyártják, milyen minőség .....stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok Fiúk! Mi a véleményetek a Gates szíjjakról? Kik gyártják, milyen minőség .....stb jó minőség gyári miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok Fiúk! Mi a véleményetek a Gates szíjjakról? Kik gyártják, milyen minőség .....stb Szia! A Gates – ha jól tudom – brit tulajdonú, amerikai cég. De ez nem is lényeges, hiszen rendkívül elismert (ha nem a legelismertebb) profi gyártó. Minőségük OK, vegyed meg azt a szíjat nyugodtan... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok Fiúk! Mi a véleményetek a Gates szíjjakról? Kik gyártják, milyen minőség .....stb Ott van a szeren a cuccuk <_< Ha jól tudom minden német márkának Ők a beszállítójuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 A MOL-nál tankolok évek óta, semmi bajom a nyálukkal <_< . A Shell, stb. adalékait meg javarészt mókusvakításnak tartom... Mondjuk alapból biztos dobnának a cuccon, de ahogy a magyar viszonyokat ismerem, nem a kellő adagban vannak azok benne, ne adj' Isten, egyes esetekben ki is felejtik... OMV meg azóta van a bögyömben, mióta annó a keveréküktól 30 km alatt főtengelyes lett a Trabantom. :) Nekem dettó ugyanez volt!! ha nem mondod el is felejtettem volna már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok Fiúk! Mi a véleményetek a Gates szíjjakról? Kik gyártják, milyen minőség .....stb A szervizeléskor én is Gates cuccokat rakattam fel, nyugodtan megveheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Huani Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Azt hiszem meggyőztetek!!! <_< Megveszem!! A szervizeléskor én is Gates cuccokat rakattam fel, nyugodtan megveheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Lenne egy kérdésem a hozzáértökhöz....... 1.4 xep és az 1.6 xep EGR szelep mennyire különbözö? Nem egyforma véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Azt hiszem meggyőztetek!!! <_< Megveszem!! jól teszed,szűrőből pedig csak a mann filtert ajánlom,nagy a szakadék a többihez képest.....Mást nem érdemes megvenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts