Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Még egy kérdés, ha ködlámpákat szeretnék előre, akkor annak a helyét hogyan csinálják meg?

Vagy van erre külön lökös...?

Egyébként 4500/db az jó ár vagy normális?

Nekem gyárilag benne van az astrába. Összehasonlítottam kutyafuttában egy ködlámpa nélkülivel és érzésem szerint nem kell ahhoz lökit cserélni, hogy beszereld, csak ki kell kaparni a nem odaillő műanyagot, be a pilácsot, kötögetni és használni. :lol:

De ez csak tipp. Mondom nem néztem meg tüzetesen csak egy két pillantás erejéig.

De valaki ezen a tuti fórumon :D biztosan tudja pontosabban.

Elküldve
Nem jártál 15+ éve rallícross futamokon?

Anno egy kategóriában indult a GTI Golffal, stb, de a rajtnál durván leléptek a kotkodák mindenkit.

Hátsó hajtás, reszelt motor. Sokat dumáltunk anno arról, hogy utcán milyen tetü az összes, nem gyorsul, stb, de így is meg lehet faragni. :D

Sajna nem jártam:( Most nézem te meg enyingi vagy??? :lol: Én mátyásdombi voltam 15évig majd utána kislángi most meg már csongrádi :D Lehet ismerjük is 1mást?? :lol:

Elküldve
Biztonságin szerintem nem, csak nem tudtam mi az, viszont sötétítés+hővédőn igen a hátsó fertályra körbe.

Fólia?? Ismerek egy emberkét Pesten aki 26e-ért lefóliázza a kombit első ajtók kivételével és papírossan. Én is gondolkodom rajta. Ha kell a telefonszáma Pü.-ben elküldöm. Nekem is úgy ajánlották. Láttam a munkáját egy Skoda Fabián. Szerintem szépen dolgozik és azt mondta telefonba, hogy 2-3 óra alatt meg van.

Elküldve
Na ######a, szépen megcsinálták Uhuhu-ék fényezést szemöldököknek, aztán derült ki, hogy a baloldali nem passzol rendesen, van benne középtájékon egy nem oda illő domborulat, így nem lehet csak erős nyomás hatására a lámpatestre illeszteni, így viszont a szélvédő ragasztó sem fogja meg... :D

Írtam vaterás fickónak küldjön másikat mert durca leszek :lol:

sajnálom hogy így jártál...

de nemcsak hogy nem feküdt fel, hanem olyat feszült, hogy csak a felpróbálásnál szét is repedt...

szerintem úgy járnál jobban, ha visszakapnád a lóvét, és vennél valami minőségibb cuccot....

Elküldve
Sajna nem jártam:( Most nézem te meg enyingi vagy??? :lol: Én mátyásdombi voltam 15évig majd utána kislángi most meg már csongrádi ;) Lehet ismerjük is 1mást?? :lol:

Hát, minden lehet, bár én arrafelé nem nagyon vagyok ismerős. Én is úgy vándoroltam ide, bár még nem önszántamból anno. :D

Nekem a feleségem származik Tiszaföldvárról, ami felétek van. (innen nézve... :D )

Kis olvasnivaló Opeleseknek.

Elküldve

először én is carellitől rendeltem kritikán aluli volt a szemöldök. nem feküdt fel rendesen a méretpontosság gázvolt az ív ami a lámpa ívét követte nagyon el b aszott volt

ruppótlan szar volt 1000ft tal olcsóbban de kénytelen voltam elpasszolni

másnak sajnálom szegényt.

Elküldve
sajnálom hogy így jártál...

de nemcsak hogy nem feküdt fel, hanem olyat feszült, hogy csak a felpróbálásnál szét is repedt...

szerintem úgy járnál jobban, ha visszakapnád a lóvét, és vennél valami minőségibb cuccot....

Írta vissza srác, küld másikat, megnézzük, ha az passzol akkor felrakjuk, ha nem akkor megy az atom :D

Mellesleg csekkoltam imscher-t, hát náluk 1 pár szemcsi ~16 ezer Ft + posta :lol: (plusz ugye ezt is színre fújni)

Elküldve
nézz körbe az ebayon. ha kell abban is tudok segiteni,

van ebay-es reged? ha esetleg találok megfelelő imscher szemest, meg tudnád rendelni? :D :D :lol:

Esetleg EZ?

Vélemény?

Ha részedről okés, mármint megrendeled nekem akkor le is ütheted... :lol: Aztán rendezzük a mocskos anyagiakat!

Elküldve
van ebay-es reged? ha esetleg találok megfelelő imscher szemest, meg tudnád rendelni? :D :lol: :lol:

persze. van paypal is.

de nézegethetszu FK-t is, az se rossz, vagy a legegyszerübb ha bemész egy tunying bótba, és kérsz egyet, megtapizod, megnézed, felpróbálod, és ha minden király akkor fizecc a kasszánál... :D

Elküldve
van ebay-es reged? ha esetleg találok megfelelő imscher szemest, meg tudnád rendelni? :D :D :lol:

Esetleg EZ?

Vélemény?

Ha részedről okés, mármint megrendeled nekem akkor le is ütheted... :lol: Aztán rendezzük a mocskos anyagiakat!

neem postáz csak az UK ba.

Elküldve
persze. van paypal is.

de nézegethetszu FK-t is, az se rossz, vagy a legegyszerübb ha bemész egy tunying bótba, és kérsz egyet, megtapizod, megnézed, felpróbálod, és ha minden király akkor fizecc a kasszánál... :lol:

Itthon van bolt ahol árulnak konkrétan ismcher szemest? :D

Elküldve

mittómén... hétfőn megkérdezem.

ne kapkodj. várjál. a jó bizniszhez idő kell...

:lol:

várd meg hogy a csóka küggye postán a másikat...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.