Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Üdv.

Lenne egy kérdésem vagyis nem nekem hanem az asszonynak. Aggódik, hogy mostanában ha leállítjuk az autót kis idő után bekapcsol a ventillátor. Én mondtam neki, hogy ez természetes mert amíg jár a motor addig forgatja a vizet is és állóhelyzetben járó motornál( pl dugó, piroslámpa) is bekapcsol csak akkor nem figyeli. Ha pedig leállítjuk a víz sem forog benne és ugye a motorblokkról a víz átveszi a hőt és ezért bekapcsol a ventillátor. Az lenne nagyobb baj ha nem kapcsolna be. Remélem jól gondolom <_<

Ez biztos G astra? (avagy Classic 2?) mert szerintem ezeknél levett gyújtásnál nem megy a venti...legalábbis a G-knél még tuti nem ment....

Elküldve
Ez biztos G astra? (avagy Classic 2?) mert szerintem ezeknél levett gyújtásnál nem megy a venti...legalábbis a G-knél még tuti nem ment....

Ez tuti, hogy G astra! Méghozzá caravan. <_<

Elküldve

Sziasztok!

Tudja valaki , hogy mit jelent a Z14XEP -ből a "P"?

Én arra gondolok hogy az enyém Lengyelországban készült és ez a Poland szó rövidítése lenne.

Elküldve
Sziasztok!

Én arra gondolok hogy az enyém Lengyelországban készült és ez a Poland szó rövidítése lenne.

TWINPORT! ennyi a P jelentése....

A gyártás helyét az alvázszámban találod...

Elküldve
Ez tuti, hogy G astra! Méghozzá caravan. <_<

CL2-sem kapcsol be. Ha leállítom onnan max 3 másodpercig hűt még, ha leállítás előtt közvetlenül ment. Egyébként nincs is értelme, mert a víz hiába melegszik, azt nem jut el a hűtőig, mert a vízszivattyú nem mety. Apum Passatjaban van ilyen feature, de azt gondolom lassan, hogy inkább bug az is. Mintha fel lenne cserélve az állandó, meg a kapcsolt 12V

Tegnap láttam ennek egy gagyi verzióját tacskó parkolóban. Ilyesmi tükre volt, de a jobb oldali tükörlapot annyira ki kellett fordítani, hogy láss belőle valamit, hogy a tükörlap és a ház között volt egy egy cm-s hézag. Meg volt azon mindenféle homasitás krómcsík a lámpák körül stb. Össze is rázott a hideg, amikor ránéztem szegényre.

Sziasztok!

A motorszámból ki lehet kódolni, hogy hol gyártották a motort. Tudtommal Lengyelben nincs motorgyár. Az enyém pl Aspernből jött.

Elküldve
Elnézést kérek, de a Polandon felnyihogtam ... szóval elnézést.... :lol:

Vigyázz, mert mostanában nagyon sértődősek bizonyos emberek...és elmenekűlnek a fórumról...

:lol: <_< :lol:

Elküldve
Vigyázz, mert mostanában nagyon sértődősek bizonyos emberek...és elmenekűlnek a fórumról...

Mi van Banjanival? :lol: :lol:

... csak rossz napja volt, nekem is volt már

Elküldve

Ezért kértem kétszer is elnézést. :lol:

Elküldve
Valaki beszélt itt vonóhorgos Cupe-ről, (vagy az is Twintop volt), íme a magyarázat miért kell rá vonóhorog. (bicajtartó miatt <_< )

G cabrió volt. Így már értem.

Elküldve
Valaki beszélt itt vonóhorgos Cupe-ről, (vagy az is Twintop volt), íme a magyarázat miért kell rá vonóhorog. (bicajtartó miatt :lol: )

Hú de ellenszenvesen ír a csávó <_<

Elküldve

Sziasztok

Nemrég lettem Astra G 1,6 Benzines tulajdonos, tulajdonképpen ez életem első saját tulajdonú tütüje, úgy hogy van mit tanulnom. Hamarosan esedékes az olajcsere, szerintetek milyen olajat tegyek bele? (103E-ben vettem az autót, most közel 106Eben van). Ja és még valami: a vezérműszíjat mikor ajánlatos cserélni? Jártasabbak mondták nekem, hogy használt kocsik esetében az átvétel után mindenképp cserélni kell. A kereskedő szerint, akitől vettem a tütüt, 120E előtt nincs amiért foglalkozni ezzel. Kissé tanácstalan vagyok...Ja, és még valami...kinek mi a tapasztalata, az ilyen motrok mennyi olajat esznek? Nekem a szintmérű öt jelzéséből a négyesig van még olaj, így a csere előtt...bocs ha kicsit konyhanyelven írok, még tanulom a dolgokat

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.