freeze Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Lassan már CL2-t sem lehet rendelni, nem hogy extrákat bele <_< (Isofix-et meg ha akarnál sem tudnál CL2-höz rendelni.) Hát akkor még csak úgy se.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Kicsitmegszívtam a dobcserét. Vettem a vaterán egy használt gyári dobot, penge álapotú. De amikor a kocsi alá feküdtem vettem észre, hogy nekem gyárlag nincse a csatlakozásnál az a kis konzol a két csavarral, hanem nekem össze van dugva a két cső és egy szorítóbilinccsel van összeszorítva. Ez csak nekem van így, vagy van ilye meg olyan csatlakozású dob is? ugyanígy jártam. amikor vettük a kocsit kaptunk hozzá egy új kipufit. aztán amikor cserélte a szerelő, hívott hogy a kettő nem ugyanolyan. az új csavaros volt. a szerelők gondolom levágták és összedugták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ugyanígy jártam. amikor vettük a kocsit kaptunk hozzá egy új kipufit. aztán amikor cserélte a szerelő, hívott hogy a kettő nem ugyanolyan. az új csavaros volt. a szerelők gondolom levágták és összedugták. Ezt szerettem volna én is csinálni, gondoltam majd finoman flexel körbevágom a konzolt és kész is, csakhogy a cső átmérője sem egyezik meg, két 45 mm átmérőjű csövet kellet volna összedugnom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Fele ára. Akkor sztem marad a gyári. Mostanában azt csinálja, hogy napi első indításkor (vagy akár 2-3-4 óra leállítás után is) csak 3 henger megy. Most rendeltem bele iridiumot, remélem megoldja a gondot, különben idegbajt kapok (10k volt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Qpack kartársnak virtuális barack a fejére! <_< Isten éltessen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 No Qpack! Te is tulléptél a krisztusi koron... Te sem váltottad meg a vlágot <_< HPBRSDY! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ki van alakítva egy-egy bemarás. Ha erre gondolsz akkor az okés, ha nem akkor az nem okés <_< Gyári az emelőm, de úgy van oldalra kisajtolódva mintha azt a bemarást alulról valaki a kalapács fokával erősen megütötte volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Megvannak a légterelők, a megfelelő topikban linkeltem is képeket a drágaságról ... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Gyári az emelőm, de úgy van oldalra kisajtolódva mintha azt a bemarást alulról valaki a kalapács fokával erősen megütötte volna. Lehet, hogy rossz helyre tették egyszer az emelőt és ettől sérült nem? Vagy csak ilyen igénytelenül csinálták meg :lol: Fotózd le! Megvannak a légterelők, a megfelelő topikban linkeltem is képeket a drágaságról ... <_< melyik az a topic? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 melyik az a topic? Goto first unread Extrafelszerelések beépítése utólag + elektromos kérdések Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Az Astra G-ben milyen érzékelők aktiválják a légzsákot, és a pirotechnikai övfeszítőt?Illetve milyen temponál müködik, illetve milyen gyorsulásnál? Érdekelne, mert nagyon vadveszélyes helyn járok, éjszakánként minimum 2-3 őz-szarvas, illetve egyéb aprótestű álattal összefutok (roka, sün, kobormacska, nyul...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Ezt szerettem volna én is csinálni, gondoltam majd finoman flexel körbevágom a konzolt és kész is, csakhogy a cső átmérője sem egyezik meg, két 45 mm átmérőjű csövet kellet volna összedugnom... Azt meg lehet csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Azt meg lehet csinálni. Konkrétabban egy kicsit! Az a gond, hogy olyan megoldást kell találnom, ami nem kerül pénzbe. Ha el kell vinnem egy szakihoz, aki átalakítja stb, akkor árban ugyanott vagyok mintha vennék egy új, de utángyártott darabot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Konkrétabban egy kicsit! Az a gond, hogy olyan megoldást kell találnom, ami nem kerül pénzbe. Ha el kell vinnem egy szakihoz, aki átalakítja stb, akkor árban ugyanott vagyok mintha vennék egy új, de utángyártott darabot... A legegyszerűbb, ha olyan csövet keresel, ami mind2 dobra rámegy, bevagdosd, hogy a bilincs össze tudja húzni, és kész. Amúgy szerintem ezt egy korrekt tuning kipufogókat gyártó cég pár 1000 Ft-ért megcsinálja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Qpack cartársnak boldog szülinapot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Qpack kartársnak virtuális barack a fejére! :lol: Isten éltessen! Köszönöm Cartársak! Abban az évben ekkor volt anyáknapja :lol: én voltam az ajándék.. :lol: most látom a kezdő oldalon még a kor is ki van plakátolva <_< :lol: :lol: ...hát én sem fiatalodom.... vagy az azomosítómat néztem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 No Qpack! Te is tulléptél a krisztusi koron... Te sem váltottad meg a vlágot <_< HPBRSDY! csak még nem tudsz róla... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Ezt szerettem volna én is csinálni, gondoltam majd finoman flexel körbevágom a konzolt és kész is, csakhogy a cső átmérője sem egyezik meg, két 45 mm átmérőjű csövet kellet volna összedugnom... Nem hiszem el, hogy nincs egy lakatos ismőrösöd...én a sport kipufommal voltam így csak nekem peremes a középső dob utánni..olyan amit te kaptál...úgyhogy át kellett műteni peremesre, a gyáriról cső le, rá a másikra haver megszámolta egy sörözésbe..úgy hogy ő fizette a sört is, mert én meg előtte a számítógépét szervizeltem...és azóta duruzsol a sport dob <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Boldog Szülinapot Qpack Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Boldog Szülinapot Qpack Köszönöm! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Köszönöm! <_< Úgy látom barátom már neked is már a "B" oldal forog, Isten éltessen :lol:, Ja erre az egyik pajtás azt mondta, hogy "De ezen vannak a bónusz track-ek" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Úgy látom barátom már neked is már a "B" oldal forog, Isten éltessen :lol: , Ja erre az egyik pajtás azt mondta, hogy "De ezen vannak a bónusz track-ek" <_< Nomeg, hogy 30 felett minden nap ajándék :lol: hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Hehh julien! Majdnem sikerült a kocsinkat tök ugyanabból a szögből és ugyanazzal a nyitásszöggel lefotózni: mikre van nekem időm így éjfélkor... na ezért nem alszom én eleget <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Hehh julien! Majdnem sikerült a kocsinkat tök ugyanabból a szögből és ugyanazzal a nyitásszöggel lefotózni: mikre van nekem időm így éjfélkor... na ezért nem alszom én eleget <_< Az informatikusok már csak ilyenek, megegyezik az idő (késői), szög is, na jó itt abba fejeztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Lehet, hogy rossz helyre tették egyszer az emelőt és ettől sérült nem? Vagy csak ilyen igénytelenül csinálták meg <_< Fotózd le! Újonnan vettem az autót, elvileg csak én emelgetem. A fotók majd később jönnek mert nincs kedvem kigyalogolni ezért a garázsba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts