PGA Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 KI Abszolút nem ide vág, pontosabban ha úgy vesszük mindenhová vág. A múltkor hallottam egy riportot egy Hetesi Zsolt nevű fickóval a TV ben. Rákerestem és itt megtaláltam azt, hogy miről is beszélt. Elég döbbenetes. Ritkán olvasok el ilyen hosszú cikket, de ezt nem bírtam abbahagyni BE Ezt az adást én is láttam (a Zárórát egyébként is érdemes nézni), és a sok mai műprobléma között ez jutott eszembe: Isten hozott bennünket a való világban! Itt lehet elérni a videót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hogy mik nem történnek!? Boldog -dik születésnapot urbanjozsi cartásnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hogy mik nem történnek!? Boldog -dik születésnapot urbanjozsi cartásnak! Na. Ez most mit jelent? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Boldog szülinapot! magyarázat: Ez városunkban a József Attila Művelődési Központ amit mindenki nemes egyszerűséggel csak Józsinak hív. Azaz ez egy urban-józsi ;) éééérrteeed.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Boldog szülinapot! ...... magyarázat: Ez városunkban a József Attila Művelődési Központ amit mindenki nemes egyszerűséggel Józsnak hív. Azaz ez egy urban-józsi ;) éééérrteeed.. ;) ;) És helyileg hol van? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Na. Ez most mit jelent? ;) Személyes adatok urbanjozsi Fórumlakó 34 éves Úr Szolnok Született: Ápr-27-1975 Futóműsebész Remélem segítettem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ;) És helyileg hol van? ;) Hát Palócország fővárosában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hát Palócország fővárosában. Pontosan: Salgótarjánban nektek azért szebb színházatok van: csak ez nem passzol urbanjozsihoz ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Szép lehetne, de nagyon odavan!!! ;) Úgy néz ki, mint urbanjozsi futóműve anno a padkafogás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hogy mik nem történnek!? Boldog -dik születésnapot urbanjozsi cartásnak! Kedves Urbán Józsi cartársam ! Boldog születésnapot kívánok magunknak, mivelhogy magam is e jeles napon láttam meg a Napot, abban az évben, amikor az ember a Holdra lépett !! ;) ;) Sok boldogságot és rengeteg balesetmentes kilométert ! Üdv: Opelaner Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Szép lehetne, de nagyon odavan!!! ;) Úgy néz ki, mint urbanjozsi futóműve anno a padkafogás után. Kár érte... Egyszer voltam ott nálatok alkatrészt vásárolni.. Balcsinál elszállt a generátor még az F-en és diódahidat vettem egy kis alkatrészboltban. A szerelést viszont Lengyeltótiban csinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Kedves Urbán Józsi cartársam ! Boldog születésnapot kívánok magunknak, mivelhogy magam is e jeles napon láttam meg a Napot, abban az évben, amikor az ember a Holdra lépett !! ;) ;) Sok boldogságot és rengeteg balesetmentes kilométert ! Üdv: Opelaner Hát akóóó néked is bulldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ... abban az évben, amikor az ember a Holdra lépett !! ;) ;) Aki ezt nem tudja, annak a Google is a barátja! ;) Meg az Opel Fórum! Boldog szülinapot neked is, Opelaner! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 én is kívánok mindkettőtöknek nagyon sokat és boldogat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Személyes adatok urbanjozsi Fórumlakó 34 éves Úr Szolnok Született: Ápr-27-1975 Futóműsebész Remélem segítettem! ;) Ja. Így már igen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Akkor szeretnék én is utólag mindkét Úrnak Bódog Szülinapot kívánni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Kedves Urbán Józsi cartársam ! Boldog születésnapot kívánok magunknak, mivelhogy magam is e jeles napon láttam meg a Napot, abban az évben, amikor az ember a Holdra lépett !! ;) ;) Sok boldogságot és rengeteg balesetmentes kilométert ! Üdv: Opelaner Két tejbepapi között mi már élőben nézhettük a nagy eseményt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Két tejbepapi között mi már élőben nézhettük a nagy eseményt. ;) ... ahogy a furcsaruhás bácsik rálépnek a nagy hatalmas sajtra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Jó utat, benzinkutat mindkét kedves Cartársnak! És persze boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Jó utat, benzinkutat mindkét kedves Cartársnak! És persze boldog szülinapot! Mich-et meg majd én etetem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Oké de csak ahogy mondtam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Köszi Srácok mindenkinek a jókívánságokat ! Jó itt lenni köztetek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Na! ma már nem ülök inkább autóba, mert a sors kísért! KI Az irodában miután rendszegazdaként beállítottam valamit a csajoknak a gépen, cserébe köszöntképpen az kaptam a sorstól, hogy a térdem úgy bevertem egy alacsony szekrény kilincsébe, hogy "öröm" volt nézni. Persze reflexből egyből lehajoltam a térdemhez, minek következtében bevertem a fejem az A0-es dob-scanner fémvázába. Hát ha láttatok már embert egyszerre rohögni, meg nyögni. ;) Igaz, hogy ma bringával jöttem de lehet, hogy azt is tolom hazafelé (idefelé majdnem elütött egy piros SUZUKI) ;) és még csak 9:50 van! mi jöhet még? ;) BE Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 élő burleszk film? ;) vigyázz magadra. A0-as scanner? az nem lehet semmi. mire használjátok, ha szabad kérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts