Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Amus eddig mit csináltál a gépeden?? Milyen felszereltség? Mikori?? npasi neked is szól a kescsön! Az enyimről olvashattok a Kecskeméti szekció oldalán, a tagok között vigyorgászok! lassan fél éves a verda - kék helyzetjelző - sőtétített hátsólámpa - ablakon légterelő - ja és öszes reklám leszedve :) Amiket szeretnék: - szemöldök, - belső uv világítás, küszöb, Najó ennél többet sueretnék, csak nem biztos hogy lesz :) mert elég drága móka ez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hát igen, tényleg nem olcsó mulatság...az tény. És gyárilag mi van benne? centrál, klíma ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 csak klíma a gyári, a többit (riszató, el.ablak, K.ponti) azt már én rakattam bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Most volt 8 hónapos, van benne 22000-nél egy kicsit több. 1.6/16V, elég jól megy. 200 kilót már párszor megrezgettem alulról. A napokban meg kipörgettem 4.-ben 6400 f/min környékére, csak már nem tudtam megnézni, mit megy, mert a forgalom miatt vissza kellett lassulnom. Nagy design eddig nem történt vele. Tettem bele 2 hátsó ajtó csipogót. Vettem rá 5 db gyári 6-küllős alufelnit, azon vannak a 195/60R15 nyárik. Meg szereltem rá sárfogó gumiműanyagokat. A következőket szeretném: -küszöbbetét vagy mia franc a neve (vmi szépet) -gyenge tuning (garancia miatt) - betétszűrő - chiptuning -tempomat -első toronymerevítő (látvány és a tuti utak miatt) - hátsó ajtóra (4-ajtós) spoiler - középső könyöklő, de inkább Irmscherre vadászok -utaslámpa cserél olvasósra(4-izzós) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 egy kérdés: néha egyesbe meghuzatom, de 4.000 fordulat fellett váltásnál sebességből szabáloysan kiugrik, amikor váltok. A család corsája nem csinálja ezt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ....néha egyesbe meghuzatom, de 4.000 fordulat fellett váltásnál sebességből szabáloysan kiugrik, amikor váltok.... Jaj :) Nem lehetséges, hogy nem nyomványolod be teljesen a kuplungpedált ? :roll: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Erre már én is gondoltam, de nem ez a megoldás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 egy kérdés: néha egyesbe meghuzatom, de 4.000 fordulat fellett váltásnál sebességből szabáloysan kiugrik, amikor váltok. A család corsája nem csinálja ezt Azt hogy érted, hogy kiugrik? Pontosan mi történik? Írd le részletesen... Egyébként én is olyasmire tippelek, amire mélykék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ja, gyárilag benne van klímax, el.tük,el.ablak, kp.zár, kormányvezérlés, CAR400,ülésáll. Viszont a szenyók nem adtak motorháztető burkolatot!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 pörög a moci 4.000 felett, készült váltani: gázról láb le :arrow: kuplung :arrow: egy kis erő és kipattan 1-es-ből Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 pörög a moci 4.000 felett, készült váltani: gázról láb le :arrow: kuplung :arrow: egy kis erő és kipattan 1-es-ből Én is erre gondoltam. Ez nagyon nem jó, el kellene látogatnod a szervízbe :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 pörög a moci 4.000 felett, készült váltani: gázról láb le :arrow: kuplung :arrow: egy kis erő és kipattan 1-es-ből Érdekes... Most így hirtelen nem tóm. Majd megfigyelem én is. Eddig nekem nem tűnt fel ilyesmi. De ha jól értem, ez eleve megkönnyíti a 2-esbe váltást. Akár még hasznos is lehet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 végülis igen, csak eddig más autó ezt nem csinálta. Bár a mai nap után, én már semmin nem csodálkozok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Én is erre gondoltam. Ez nagyon nem jó, el kellene látogatnod a szervízbe Most hogy jobban belegondolok... ha nem nyomná ki teljesen a kuplugot, attól még nem ugrana ki könnyen a váltó, csak a kocsi rándulna egy picit, mikor átrántaná üresbe, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nem lehet, hogy a kezedet kicsit jobban ráterheled a váltókarra. Néha az F-el nekem is előfordult ez, talán a G-el is 1x. Szinte olyan, mintha kilöné a váltókart 1.-ből. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Áááááá hülye vagyok mánnn. Én azt hittem kettesből dobja ki, a "beváltást követően" :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nem lehet, hogy a kezedet kicsit jobban ráterheled a váltókarra. Néha az F-el nekem is előfordult ez, talán a G-el is 1x. Szinte olyan, mintha kilöné a váltókart 1.-ből. Nem? ja-ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 pörög a moci 4.000 felett, készült váltani: gázról láb le :arrow: kuplung :arrow: egy kis erő és kipattan 1-es-ből A 2-est "oda kell tenni"? vagy szinte beleesik? Ha az utóbbi: "keresse fel OPEL partnerét!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ...Ha az utóbbi: "keresse fel OPEL partnerét!" :) Vagy esetleg "kezelőorvosát, gyógyszerészét"... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ja-ja Kezelési hiba. Türelmetlen vagy és ahogy indulsz, már húzod magad felé kicsit a kart és bizonyos fordulatnál kidobja. Finomabban! Hiába, az ifjonti hév! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 igen, Apu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Vagy esetleg "kezelőorvosát, gyógyszerészét"... :wink: Jaja! A váltónak nagyon nem tesz jót, ha feszül a rudazat. Egyszerű állítás csodákat művel. Ezt a tapasztalatot nem ezen a típuson szereztem, de gondolom itt is áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Én is elkövettem néha, elég megdöbbentő élmény szerintem. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Én is elkövettem néha, elég megdöbbentő élmény szerintem. Nem? Renault-nál(plane ha kicsit öregebb) biztos nem pihentetnéd a karod a váltón. Nekem az első ami feltűnt, hogy nincs a több centis kilengés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Uccsó kérdés alvás előtt, jön valaki szombaton a Lurdyhoz a GSI- találkozóra? Én valószínűleg kinézek 1/2 4 felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts