Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ne mán! Muszáj kimenni havat takarítani!!

Ott is esik?? Ehh....sose lesz vége. Remélem 10. ére azért elkotródik...

Hótündérnek megmondaná valaki, hogy mennyen a nénikéjébe!! :) :smt097

Elküldve

Időpont jó, legyen 15.00. Várjuk meg persze, a többiek mit reogálnak!

Astra-G tali ápr. 10. 15.00. Lurdy parkoló

Szekció alapító gyűlés

1. Hagalex

2. Npasi

Várjuk a jelentkezőket!

Mennyi hó esett eddig nálad? Itt Ferihegyen gyönyörűen süt a nap, csak pár kis felhőfoszlány van.

Elküldve

Szekció alapító gyűlés

1. Hagalex

2. Npasi

Várjuk a jelentkezőket!

Mennyi hó esett eddig nálad? Itt Ferihegyen gyönyörűen süt a nap, csak pár kis felhőfoszlány van.

Én is megyek. A Lurdy házat láttam már valahol. A lágymányosi híd után? Hogyan ne menjek túl? Tudom, buta vidéki nem ismeri a fővárost. :lol:Help!

Elküldve
2x20 percig esett...3 -4 centi! Mit esett?? szakadt! Most meg majdnem süt a Nap.. :)

Pakson gyönyörű napsütés van, de k...va hideg szeles az idő.

Elküldve

Én is megyek. A Lurdy házat láttam már valahol. A lágymányosi híd után? Hogyan ne menjek túl? Tudom, buta vidéki nem ismeri a fővárost. :lol:Help!

Lágymányosi híd után közvetlenül jobbra lekanyarodsz, az a Máriássy utca. Azon mész kb. 300m-t, eléred a Mester utcát, ott lámpás ker. van. Szemben már látod a Lurdy-házat. Átmész egyenesen, jobbkézre Lury-ház, bal kézre parkoló.

Ha rámész a www.terkepek.hu -ra, beírod "Könyves Kálmán", rögtön a Lurdy-házat mutatja. Kicsit balra scrollozol, s látod a hidat meg a Soroksári utat, ahogy lekanyarodsz.

A részvételi listába írjátok be magatokat, mert akkor látszik, ki tud róla és jó-e neki! Kösz!!

Elküldve
Valószínűleg menni fog, kösz. Részvételi lista: hol?

Az előző oldalon a 9:11 -es hozzászólásomban van az eredeti.

Az 1. 2. hely már adott, fogod magad és odaírod magad a 3. helyre. Aztán majd talán a többiek is.

Elküldve

Szekció alapító gyűlés

1. Hagalex

2. Npasi

3. KoPi

Várjuk a jelentkezőket!

Elküldve

Az előző oldalon a 9:11 -es hozzászólásomban van az eredeti.

Az 1. 2. hely már adott, fogod magad és odaírod magad a 3. helyre. Aztán majd talán a többiek is.

lehet hogy én meg Kovax mennénk, írtok privben egy telszámot?

Elküldve
Elküldtem pü-ben!

Kovax=kovacss ??? Ő kecskeméti?

Különben kicsit feljebb Kopi 10:10 hozzászólásába beírhatod magatokat, ha tuti.

nem kecskeméti, főleg a tuningba szokott irogatni :)

Elküldve
Elküldtem pü-ben!

Kovax=kovacss ??? Ő kecskeméti?

Különben kicsit feljebb Kopi 10:10 hozzászólásába beírhatod magatokat, ha tuti.

:oops: biztos értetlen vagyok, de hova kell bírni magunkat? Egyébként tuti hogy ott leszünk

Elküldve

Szekció alapító gyűlés

1. Hagalex

2. Npasi

3. KoPi

4. telo

Várjuk a jelentkezőket!

Elküldve

Hű gyerekek! Vagyunk páran :)... szívem szerint örülök, hogy egyre többen vagyunk... :roll:

A szekció névvel kapcsolatban arra gondoltam, hogy maradhatna a G Astra verzió (ennek vmelyik formája, akár kötőjellel, vagy a nélkül), de lenne egy fő

astra.opelclub.hu

oldal, ahol lenne 3 nagy képes link a 3 astra verzióhoz tartozó szekciónak:

- F Astra szekció

- G Astra szekció

- H astra szekció

Tudom, kicsit a jövőbe vetítettem, eleinte persze nem 3 link lenne... :wink:

Elküldve
:oops: biztos értetlen vagyok, de hova kell bírni magunkat? Egyébként tuti hogy ott leszünk

A kettővel ezelőtti hozzászólásomat idézd...

Téged is szívesen várunk, még ha nem is vagy klubtag.

Úgy látszik, akkor nem teljesen zártkörű tali lesz, de azért teremtünk majd lehetőséget hatunknak (szekció alapítók) félrevonulni egy picit... Jó lesz így Hagalex?

Esetleg meghirdessük a helyi találkozók fórumban, vagy elég lesz itt is? Ha ott is meghirdetjük, tuti sokan jönnek majd... Nagyon zavaró lenne ez? Mi hatan természetesen mindenképp félrevonulnánk... (persze ki tudja mi sülne ki belőle, nincs sok tapasztalatom ilyen téren...)

Elküldve

Jah...jó lesz, valami hasonló valahol már én is írtam...

Akkor legyen "hangos" alakuló, hátha kedvet kapnak páran belépni a MOTE -ba!! :))

Sanyi bá'??? Okay??

Elküldve

A 15.00 jó lesz?? Tőlem maradhat, csak 18.00 kor át kell vennem a jegyeket.... Nem tom a Lurdytól mennyi idő átkeveregni a Madách kamarához (Örkény színház) a madách térre...

OFF:

Nem csípem ezt a Pélit, de ez a szám kivételesen jó! :))

Elküldve
A 15.00 jó lesz?? Tőlem maradhat, csak 18.00 kor át kell vennem a jegyeket.... Nem tom a Lurdytól mennyi idő átkeveregni a Madách kamarához (Örkény színház) a madách térre...

OFF:

Nem csípem ezt a Pélit, de ez a szám kivételesen jó! :))

Vasárnap du. kb. 8 perc!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.