speter Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Üdv Mindenkinek! Cserélnem kell elöl a két lámpatestet, van valakinek infója arról, hogy melyik gyártóé okés? Csak azért, mert nem mind1, hogy 15E (TYC) vagy 36E (HELLA) darabja motor nélkül... Megéri megkockáztatni az olcsóbb gyártmányokat? Egyik ismerősöm Artebet tett bele, mert az valamikor régen gyári beszállító volt a Hella mellett. Két éve használja és minden hókusz-pókusz nélkül semmi párásodás, a fülek is a helyén vannak. Ezen felbuzdulva vettem arteb ködlámpát, aminek a TYC, DEPO-val ellentétben mindene ott van, mint a gyárinak. A búrája ellenben nem a legszebb, az egyiken RTE (az ARTEB-ből) látszik (egyébként az összesen, ami akkor bent volt a boltban ;) ), de ez legyen a legnagyobb baja. Ja, a fényszórók szépek, nem olyan mint a ködlámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Srácok, lehet kapni bótba ajtószigetelő gumicsíkot? Menet közben a bal első ajtónál olyan menetszél zaj van, mintha az ajtó nem lenne rendesen becsukva, pedig bevan. Gondoltam ez a gumicsík a ludas a dolgoban... Milyen árral lehet számolni? THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Srácok, lehet kapni bótba ajtószigetelő gumicsíkot? Menet közben a bal első ajtónál olyan menetszél zaj van, mintha az ajtó nem lenne rendesen becsukva, pedig bevan. Gondoltam ez a gumicsík a ludas a dolgoban... Milyen árral lehet számolni? THX! Nem lehet, hogy a visszapillantó a ludas? Nekem is van zaj, de egyértelműen a tükör miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem lehet, hogy a visszapillantó a ludas? Nekem is van zaj, de egyértelműen a tükör miatt. Erre még nem gondoltam...... mondjuk a kocsiba 63 000 km van nem hinném, hogy a szigetelés elhalálozott volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szerintem is esélyesebb a tükör. Egyébként nekem is van menetszél még a hátsó (csomagtér) ajtó felől is, de csak olyan 140km/h-tól, alatta csak a tükrök sziszegnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ...de csak olyan 140km/h-tól, alatta csak a tükrök sziszegnek. Ezt természetesen csak az Autobahn-on tudod meghallgatni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ezt természetesen csak az Autobahn-on tudod meghallgatni... :lol: Természetesen így történt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Természetesen így történt ;) Pontosabban itthon, csak akkor pont 20 km/h-s ellenszél volt így biztonságos 120-nál a kettő összege 140-re jött ki.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Pontosabban itthon, csak akkor pont 20 km/h-s ellenszél volt így biztonságos 120-nál a kettő összege 140-re jött ki.. :lol: A számból vette ki a szót kolléga ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Menetzaj lehet még az oldalablakokra felszerelt műanyag szélterelőtől is, bár nem tudom hogy van e az adott autón Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Menetzaj lehet még az oldalablakokra felszerelt műanyag szélterelőtől is, bár nem tudom hogy van e az adott autón 90-100 km/h-nál is van már hang! Műanyag légterelő nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem lehet, hogy a visszapillantó a ludas? Nekem is van zaj, de egyértelműen a tükör miatt. Ezzel a jelenséggel én is taliztam már. Elősször én is arra gyanakodttam, hogy nincs csukva az ajtó, vagy az ablak nincs rendesen felhúzva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 És tükör az utolsó szavad vicsor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sziasztok! ...Majd bombázom kérdéseimmel a kedves fórumtársakat, ha nem gond! :( Szép napot Mindenkinek! Baraka ;) Erre mit mondjak...? B) Jó kis csapat ez...aszongyák! :lol: :lol: :lol: Üdv itt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jut eszembe. Lehet elkopott a fékbetétem elől ;) ? Ma vettem észre, hogy nyüszörög, de csak ha lassan megyek. Utána elkezd vékonyodni a hang majd aztán nem is hallom(70ekm). Megemeltem az elejét (baloldal) és megforgattam a kereket mert előszőr azt hittem a gumi ér el valamit mert olyasmi a hangja ha lassan megyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 nekem is a bal oldalon a fülem mögött az ablaknál süvít ,sehol máshol . idegesítő zene fel és már nem is hallom . de ha van megoldás érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 sos tud valaki pontosat mondani mi ez a kód 70379 .valami hasonlót találta mi lehet ez P0379=Nagyfeloldásújel B nincs impulzus csak hidegben jelentkezik reggeli indulás 2km t megyek leállít újraindít és semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jut eszembe. Lehet elkopott a fékbetétem elől ;) ? Ma vettem észre, hogy nyüszörög, de csak ha lassan megyek. Utána elkezd vékonyodni a hang majd aztán nem is hallom(70ekm). Megemeltem az elejét (baloldal) és megforgattam a kereket mert előszőr azt hittem a gumi ér el valamit mert olyasmi a hangja ha lassan megyek. :lol: Lehet, csak vakrozsda, ebben az esős időben-->kicsit vasald meg, hátha elhallgat. A kopásjelződ is nyekereghet. Ha ez a gond, erősebb fékezésnél, meg az idő előrehaladtával erősödni fog a hang (nyilván ezért is van). 70e-nél már reális lehet a betétcsere (nálam 95e körül volt), de ez nagyon lábfüggő. Szervizek néha hirdetnek akciós betétcserét gyári cuccal, ha egyéb dolga is akad ott az embernek, érdemes lehet utánaérdeklődni, meg a tárcsákat is lecsekkolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Lehet, csak vakrozsda, ebben az esős időben-->kicsit vasald meg, hátha elhallgat. A kopásjelződ is nyekereghet. Ha ez a gond, erősebb fékezésnél, meg az idő előrehaladtával erősödni fog a hang (nyilván ezért is van). 70e-nél már reális lehet a betétcsere (nálam 95e körül volt), de ez nagyon lábfüggő. Szervizek néha hirdetnek akciós betétcserét gyári cuccal, ha egyéb dolga is akad ott az embernek, érdemes lehet utánaérdeklődni, meg a tárcsákat is lecsekkolni. :lol: Nekem már 41e-nél cserélni kellett a tárcsákat meg a betéteket,mert az előző tulaj szanaszét taposta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 És tükör az utolsó szavad vicsor? Hát másra már nem tudok tippelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 90-100 km/h-nál is van már hang! Műanyag légterelő nincs. Van egy ajánlatom a zaj megszüntetésére ! Próbáljátok meg levenni a tetőantennát, aztán próbáljátok ki anélkül is a kocsit, hátha bejön ! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Van egy ajánlatom a zaj megszüntetésére ! Próbáljátok meg levenni a tetőantennát, aztán próbáljátok ki anélkül is a kocsit, hátha bejön ! :lol: :lol: Nekem elvileg oldalról jön a hang. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nekem már 41e-nél cserélni kellett a tárcsákat meg a betéteket,mert az előző tulaj szanaszét taposta. ;) mi az istent csinált vele? ballal álandóan nyomta a féket? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Menetzaj lehet még az oldalablakokra felszerelt műanyag szélterelőtől is, bár nem tudom hogy van e az adott autón Nekm is szerintem attól van, már megbántam, hogy megvettem, éppen ez miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nekm is szerintem attól van, már megbántam, hogy megvettem, éppen ez miatt. Azért esőben jó szolgálatot nyújt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts