imy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Vasárnap tervezem beszerelni az enyémbe, de erősen időjárásfüggő, rossz időben a francnak van kedve szerelgetni. Stipistopi nincs (te vagy a harmadik aki jelentekezett hogy érdekelné), ha bent van és működik akkor beírom ide, és onnantól az első jelentkező viheti. Az infó is elég, másnem majd vadászok a bontókban, csak egyenlőre a relé amit sokalok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Legyen mondjuk 5e (új ára 20e). Természetesen CD-s, 4db CD fér el benne. Köszi,megbeszélem a Főnökömmel és ha kell jelentkezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 bakker, lejárt a zöldkártyám 3 hónapja :huh: úgy emlékeztem tavaly lett csináltattam újra, még jó hogy én vettem és nem a rend éber őrei. tehát ellenőrizzétek Ti is Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 bakker, lejárt a zöldkártyám 3 hónapja :huh: úgy emlékeztem tavaly lett csináltattam újra, még jó hogy én vettem és nem a rend éber őrei. tehát ellenőrizzétek Ti is Jó, hogy szólsz! Én egyszer egy évig jártam így.. Pont akkor született ez első kisfiam és elfelejtettem. Azóta olyan helyre járok, ahol beregisztráltak és ha kezd lejárni értesítenek ímélbe, vagy postán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Jó, hogy szólsz! Én egyszer egy évig jártam így.. Pont akkor született ez első kisfiam és elfelejtettem. Azóta olyan helyre járok, ahol beregisztráltak és ha kezd lejárni értesítenek ímélbe, vagy postán! Akkor freeze és Amusing ti még jók vagytok.A feleségem nagybátyja ha jól emlékszem fél évig járt lejárt jogsival. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Az infó is elég, másnem majd vadászok a bontókban, csak egyenlőre a relé amit sokalok. Elképzelhető hogy olyat is lehet találni bontóban (az enyém is onnan van), én csak viszonyítási alapnak írtam az árát. Nézegesd az Omega B-ket és ha intervallumszabályzós ablaktörlőkar van benne (amennyire tudom Astrában ilyen nem volt), akkor már vadászhatod is ki belőle a relét. Aztán az is lehet hogy létezik utángyártott relé is, amit én írtam az a gyárinak az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Akkor freeze és gabi ti még jók vagytok.A feleségem nagybátyja ha jól emlékszem fél évig járt lejárt jogsival.:huh: Régi, Trabantos időmben én is dobtam egy lejárt személyi-lejárt jogsi-lejárt forgalmi kombinációt. És mindez akkor derült ki, mikor a berobbant első szélvédőm darabjait szedegettem az oldalsó zsebből, ahol a forgalmit tartottam. Ha rendőrnél derül ki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ledes csíkrol mi a véleményetek azon gondolkodom hogy kéne rá tenni ködlámpa környékére lehet hogy szépet mutatna. Tudja esetleg valaki hogy milyent szabad megvenni meg ilyesmi?? Nekem gözöm sincs csak nagyon teccik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ledes csíkrol mi a véleményetek azon gondolkodom hogy kéne rá tenni ködlámpa környékére lehet hogy szépet mutatna. Tudja esetleg valaki hogy milyent szabad megvenni meg ilyesmi?? Nekem gözöm sincs csak nagyon teccik. Szerintem ezt hagyjuk meg az AUDI-nak. Abban tényleg jól mutat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 CORÁban az autós bóvli részlegen (remek hely) találtam első helyzetjelző ledsort. Na mondom ez akár még érdekelhet is... leveszem a dobozt, a dobozon van egy gomb azt megnyomtam és akkorát világított, hogy majd megvakultam :huh: de a lényeg, hogy a doboz hátulján felhívják a figyelmemet, hogy a jelenleg hatályos jogszabály szerint közúti forgalomban nem lehet használni, kizárólag zárt versenypályán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 astra g nek van E jelzésü Ugy-s fényszórója aminek ledes nappali fényü led sora van a búra mögött. Az legalább nem tákoltan néz ki és nem szivatja a rendőr az embert non stop Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 astra g nek van E jelzésü Ugy-s fényszórója aminek ledes nappali fényü led sora van a búra mögött. Az legalább nem tákoltan néz ki és nem szivatja a rendőr az embert non stop Gondolod elhiszi a rend éber őre, hogy gyári? :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 http://www.rs-shop.hu/index.php?option=com...41&Itemid=1 sztem ebbe nem kötnek bele. Angel eyesbe sem kötnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Gondolod elhiszi a rend éber őre, hogy gyári? :) :huh: De nem is firtathatja, típusengedélyt kérhetne! Az "E" jelet és a számot keresheti, de még ha van is (bármit legyárt egy maszek műanyagos igazinak tűnő jellel) beutalhat egy soron kívüli műszakira. Azon meg minden szuperjó lesz, mert az autós sem tökhülye. Szóval az eljárás és a rizikó éppen éppen úgy, mint a xenonnál. Itthon mindent ellenőrizhet, de meg nem bonthat, ami azt jelenti, hogy a helyszínen még egy izzó típusát sem tudja bizonyító erejűen ellenőrizni. Az kellemetlen amikor műszakisokkal együtt vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ezekről mind az a vélmeményem, ha beléd akar kötni beléd fog, ha van xenon, ha nincs, ha van fólia ha nincs. keres más hibát, tök mind1. Ha megállítanak nem flegmázol normálisan köszönsz, nem bömböl mellette a zene nem fognak baszakodni senkivel. legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Nekem eddig még csak rá se kérdeztek a fóliára, pedig nehéz nem észre venni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 http://www.rs-shop.hu/index.php?option=com...41&Itemid=1 sztem ebbe nem kötnek bele. Angel eyesbe sem kötnek. De ez meg ronda. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Akkor freeze és Amusing ti még jók vagytok.A feleségem nagybátyja ha jól emlékszem fél évig járt lejárt jogsival. :huh: Engem egyszer megállított (izé megbüntetett) a rendőr. Kért minden papírt, ami nálam volt. Beírta a szép zöld papírra a dolgokat, köszönt és további jó utat kívánt. Kb egy héttel utána nézem, hogy a személyim már vagy három hónapja lejárt. A rend éber őrének szerencsére nem tűnt fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 2 db Michelin 500-as ablaktörlőlapátot használok (3390.-Ft/db), de a gyári lapátról a spoilert átültettem rá. Még mielőtt valaki megszólna: tudom nem ez a gyári méret, de elfér és nagyobb felületet töröl, jól. Van valakinek ötlete az ablaktörlő szakaszos (intervallum) üzemmódjának szabályzására? Dobj egy email címet és elküldöm a leírást és a beszerelést. Illetve bárki akit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dixi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Igazából nekem az intervallumkapcsoló nem hiályzik, sztem jól el vannak találva a fokozatok... Ha meg a lassútól is lassabb kéne, kikapcsolt állapotba néha megpöccintem a kart. Eddig ez játszott nálam. Ellenben ha valaki beavatna, hogy lehetne azt a késleltetést minél egyszerűbben-olcsóbban-ügyesebben megycsinálni, hogy a priccelésnél a lapát ne induljon már el a víz előtt csak mikor már nedves a szélvédő, azt megköszönném.:huh: És mekkora a pontos mérete azoknak a lapátoknak elöl, amelyikek még max felmennek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 a lapát ne induljon már el a víz előtt csak mikor már nedves a szélvédő, Na ez engem is érdekelne..., sőt a hátsó ablaktörlőre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 "a priccelésnél a lapát ne induljon már el a víz előtt csak mikor már nedves a szélvédő, azt megköszönném.:huh:" Sziasztok! Erről a témáról jut eszembe, valakinek sikerült már 5 ajtós G Astrán beállítani a hátsó spricnit? Birkatürelmem van, de ezt a melót fél óra után abbahagytam. Vagy a tetőt áztatja, vagy ellövi a pi..ába a vizet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 "a priccelésnél a lapát ne induljon már el a víz előtt csak mikor már nedves a szélvédő, azt megköszönném.:huh:" Sziasztok! Erről a témáról jut eszembe, valakinek sikerült már 5 ajtós G Astrán beállítani a hátsó spricnit? Birkatürelmem van, de ezt a melót fél óra után abbahagytam. Vagy a tetőt áztatja, vagy ellövi a pi..ába a vizet. :) A hátsó mosó az egyszerűen nem sok mindenre jó, Én sem tudtam beállítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 "a priccelésnél a lapát ne induljon már el a víz előtt csak mikor már nedves a szélvédő, azt megköszönném.:)" Sziasztok! Erről a témáról jut eszembe, valakinek sikerült már 5 ajtós G Astrán beállítani a hátsó spricnit? Birkatürelmem van, de ezt a melót fél óra után abbahagytam. Vagy a tetőt áztatja, vagy ellövi a pi..ába a vizet. :D ez ilyen. ez engem is kiborit az asszony autóján :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 ez ilyen. ez engem is kiborit az asszony autóján :huh: Van egy elektronikában jártas cimborám, írtam már neki ebben az ügyben megvárom mit mond. Igaz nem autókkal foglalkozik, de már épített lézerszínházat, meg http://www.youtube.com/watch?v=vm_FzLya8y4-t is :) csak tud valami jó megoldást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Dobj egy email címet és elküldöm a leírást és a beszerelést. Illetve bárki akit érdekel. PÜ ment! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts