ha4nz Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ez tetszik! Ma is mulattam egy jót... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ebben a kategóriában az ASTRA G-nek a legjobb az ár-érték aránya a fenntartást is figyelembe véve. És szerintem jól is néz ki. Mielőtt megvettem a mostani Caravan-t (előtte F 16 1.6v ferdehátúm volt) hónapokig tanulmányoztam az autó árakat, véleményeket. Szándékosan próbáltam magam rávenni, hogy más autót is kipróbáljak, de a legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült olyan kocsit találni, ami jól néz ki, gazdaságosan fenntartható, és nem irreálisan drága és azért az elvárásaimnak is megfelel. Egyszerűen jól eltalált autó ez a G astra és az F is az volt. Azt sajnálom, hogy már a mostani nem mémet, dehát a világ ebben az irányban halad sajnos, ezzel nincs mit tenni. Én is így gondolkoztam. És próbálok másokat is rábeszélni, aki autó vásárlás előtt áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ebben a kategóriában az ASTRA G-nek a legjobb az ár-érték aránya a fenntartást is figyelembe véve. És szerintem jól is néz ki. Erről itt is lehet olvasni egy értekezést. Ami még érdekes, hogy a G legalább 13-14 éves fejlesztés, és ez nem nagyon látszik meg rajta. A belsejét sokan komornak mondják, szerintem inkább egyszerűen letisztult, meg a többség különben sem röhögni száll be az autóba (franciás könnyedség, vidám színek – hülyeség... :) ). A kaszni is időtálló formájú, szóval nincs itt különösebb probléma, különben is, ebben a nagy válságban örüljünk, hogy van valami az ülepünk alatt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Erről itt is lehet olvasni egy értekezést. Ami még érdekes, hogy a G legalább 13-14 éves fejlesztés, és ez nem nagyon látszik meg rajta. A belsejét sokan komornak mondják, szerintem inkább egyszerűen letisztult, meg a többség különben sem röhögni száll be az autóba (franciás könnyedség, vidám színek – hülyeség... :) ). A kaszni is időtálló formájú, szóval nincs itt különösebb probléma, különben is, ebben a nagy válságban örüljünk, hogy van valami az ülepünk alatt... :huh: sok balek viszont lenézi a suzukit, astrát vett szép nagy drága autót, most megy nyavajog hogy sok a törlesztő. ezt engedhetjük (legalábbis én) és újra ezt választanám. pl ismerősöm vett 1.2-es oktáviát 3 és félért 1 éve! annyiért lazán vehett volna 1.6 astrát, de talán még H-t is és még menne is. De azért nem vett ilyet, mert ebből olyan sok van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Én tavaly óta vagyok a feleségemmel G Astra tulajdonos és egyáltalán nem bántuk meg a vásárlást. Igaz utólag ha egy kicsit odafigyelek vásárláskor és lehetett volna alkudni az árból biztos nem annyiért vettük volna meg amennyit kétek érte a kereskedésben. Nagyon jó járgány, kényelmes, megfelel az elvárásaimnak (igaz még csak az első autónk). 3 hónapig vezettem egy japán autót (Ho. Civ. tipus volt) ami modjuk nem volt rossz autó ( 1.5 moci 115 paci Sport változat) de zavart egy kicsit, hogy olyan érzésem volt mintha a földön ültem volna. A Astra hozzá képest nagy változásnak tűnik. Eddig még nem okozott csalódást és remélem ezután se fog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 A startlap autó rovatban is van egy összehasonlító teszt lacetti,octavia,astra g,és ott eléggé meg voltak vele elégedve(motor,helykínálat ár-érték arány)De aki megteheti,hogy egy drágább autót vegyen az úgy is megpróbál egy másik neki tetsző márkát.És biztos vagyok benne,hogy bármejikünk elcsábulna,ha megengedhetné magának.(tisztelet a kivételnek) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 .......De aki megteheti,hogy egy drágább autót vegyen az úgy is megpróbál egy másik neki tetsző márkát.És biztos vagyok benne,hogy bármejikünk elcsábulna,ha megengedhetné magának.(tisztelet a kivételnek) :huh: Ami igaz az igaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 jaja, szívesen belecsücsennék egy A4-be :huh: én azt tervezem következőnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Uhu látom elment a verda,akkor most fáj egy kicsit a szíved? Maradt a klubon belül? Egyébként gratula az új verdához,és sok szerencsét hozzá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2009 Fáj basszamag.... nagyon szerettem, nagyon sokat dolgoztAM vele, de egy nemes ügyért áldoztam fel.. majdnem annyiért adtam el amennyibe kerül az új taliga ami 2 éves papiron, de csal fél évet volt forgalomban........ még nics meg az új verda, csak alakulóban van..... ( vagyis szállitás alatt/elött ) az új tulajról nincs informmációm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 az új tulajról nincs informmációm :huh: amit nem tudsz, az nem fáj. Én spec tudom, hogy a vectrám hova ment. És biza picit fáj is, ha arra gondolok, miket fog szállítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 amit nem tudsz, az nem fáj. Én spec tudom, hogy a vectrám hova ment. És biza picit fáj is, ha arra gondolok, miket fog szállítani. Neked mi lett belőle? Honda vagy macisajt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Neked mi lett belőle? Honda vagy macisajt? szpless Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 szpless Nemmondoksemmit RinspeedSplash :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Átmeneti megoldás. Nem megy, de nem is költök rá. Nem is fogyaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Opel F Astra kéne 360 G Astra kéne 1439 H Astra kéne 555 Nem kéne egyik sem 1249 Azért érdekes a G fölénye!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2009 Átmeneti megoldás. Nem megy, de nem is költök rá. Nem is fogyaszt. remélem az én mottóm úgy fog szólni, hogy Megy, keveset fogyaszt, és nem költök rá... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2009 amit nem tudsz, az nem fáj. Én spec tudom, hogy a vectrám hova ment. És biza picit fáj is, ha arra gondolok, miket fog szállítani. én úgy gondolom, hogy jó gazdája lesz a taligának... ismerem, hallottam róla, hogy hogy bánik, törödik az auójával..... szerintem jó helyen lesz, és bitosn meg fogja becsüülni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 remélem az én mottóm úgy fog szólni, hogy Megy, keveset fogyaszt, és nem költök rá... :) A menetdinamikára nem lesz panasz az biztos. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2009 hát mától 3-4 hét gyalogkakukk következik... :huh: elvitték olyan 2 körül..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Hali! Bosch AeroTwin-nel vkinek van tapasztalata? Melyik típusjelű kell belőle G Astra-ra? Nekem a gyári SWF eddig bejött, de azt mondják ez az új típus előnyösebb. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Hali! Bosch AeroTwin-nel vkinek van tapasztalata? Melyik típusjelű kell belőle G Astra-ra? Nekem a gyári SWF eddig bejött, de azt mondják ez az új típus előnyösebb. Vélemény? Elvileg jobb, tapasztalatom nincs. Amikor vettem a lapátot akkor nem volt, csak az egyik oldalra, ezért maradt a normál. Igaz amit vettem 3e-ért, az egy kalap ...., de vettem a T...ba Bosht és az meg azóta is frankó. Igaz az hagyományos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 valeo , sima bánom hogy megvettem egy rakat .... 2hónapig jó volt most már csíkokat húz és nem töröl rendesen .érdekelne engem is az új típusú ,valakinek bevált ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Hát nekem ugyan nem ilyen Bosch AeroTwin van hanem annak a gagyi utánzata amit még a háromnetűs barkácsáruházban is lehet kapni, de ez is nagyságrendekkel jobb mint bármelyik hagyományos kialakítású ablaktörlőlapát. Csendes, nem csíkoz, szépen töröl és nem mozdítja el a menetszél nagyobb tempónál sem, szóval én meg vagyok vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Hali! Bosch AeroTwin-nel vkinek van tapasztalata? Melyik típusjelű kell belőle G Astra-ra? Nekem a gyári SWF eddig bejött, de azt mondják ez az új típus előnyösebb. Vélemény? Tessék választani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts