Vicsor Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Sziasztok! Elnézést az off-ért! Azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg érdekelne valaki olyan dolog, hogy gumiabroncs társka. Ma megyeki a Madaras Tes*o-ba és megnézem, hogy milyen minőségü. Itt a link ahol megnézhetitek, hogy milyen: http://www.auchan.hu/kepek/2009_TR6B/pdf/tr6b.pdf Ha valakit érdekel ezen a számon elérhet:06-70-223-66-57 Üdv: Vicsor :huh: Ui.: Bocs az off-t mégegyszer. :) Kb. 3 óra körül indulok Dunakeszire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Sziasztok! Elnézést az off-ért! Azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg érdekelne valaki olyan dolog, hogy gumiabroncs társka. Ma megyeki a Madaras Tes*o-ba és megnézem, hogy milyen minőségü. Itt a link ahol megnézhetitek, hogy milyen: http://www.auchan.hu/kepek/2009_TR6B/pdf/tr6b.pdf Ha valakit érdekel ezen a számon elérhet:06-70-223-66-57 Üdv: Vicsor :D Ui.: Bocs az off-t mégegyszer. :D Kb. 3 óra körül indulok Dunakeszire. Ha beleírod a fórumba a tapasztalatod szívesen elolvassuk :huh: és lehet, hogy mi is elgurulunk venni egyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Ha beleírod a fórumba a tapasztalatod szívesen elolvassuk :huh: és lehet, hogy mi is elgurulunk venni egyet :) Megnézem, hogy érdemes megvenni vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 ez nagyon OFF lesz.... Jövö7en valaki motorshowra megy? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Megnézem, hogy érdemes megvenni vagy sem. Én pont ott vettem egyet pénteken, mivel a tárolóból elég szívás felhordani a kerekeket, így könnyebb, meg igényesebb is a tárolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Én pont ott vettem egyet pénteken, mivel a tárolóból elég szívás felhordani a kerekeket, így könnyebb, meg igényesebb is a tárolás. Szerinted akkor megérte? Mondjuk első ránézésre nem győzött meg az anyaga ránézésre. De majd kibontom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Szeretnék egy kis segítséget kérni. Ma elmentem mosóba az Auchan-hoz és amikor lemosták a madárürüléket nagynyomású mosóval az összes ajtómnál becsúrgot a víz. Szerintetek mitől lehet ez? Én is mostam már le a munkahelyemen de eddig nem találkoztam ilyen jelenséggel. Ja ennél a mosónál már voltam 1x és egy másik mosóban is voltam tavaly de nem volt ilyen esetem akkor sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2009 ez nem hiba. nagy nyomással locsoltad, és a viz a gumik mellett befolyt. ne mosd így, mert 1 a nagy mosás egy idő után leszedheti a fényezést vagy a lakkot 2 tönkreteszed a gumialkatrészeket 3 nincs rá szükség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 ez nem hiba. nagy nyomással locsoltad, és a viz a gumik mellett befolyt. ne mosd így, mert 1 a nagy mosás egy idő után leszedheti a fényezést vagy a lakkot 2 tönkreteszed a gumialkatrészeket 3 nincs rá szükség... Na de a mosókban mindig így csínálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 de... márkahüség van... DE: már nem hoz lázba az opel. szeretem, mert jó autó, praktikus, olcsó javitani, és az én autóimnak nem nagyon volt még baja, és sose rohadtam le vele... de ma már nem okoz hiányosságot a lelkembe, ha 1 hétig nem ülök bele az autómba... És majd eljő az az idő, amikor megunod, hogy már évek óta kevesebb a bajod vele, mint az Astrával. Na akkor majd lesz újra egy Opeled a Zasszonyén kívül. :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2009 És majd eljő az az idő, amikor megunod, hogy már évek óta kevesebb a bajod vele, mint az Astrával. Na akkor majd lesz újra egy Opeled a Zasszonyén kívül. :huh: :) :D nem nem... már be van adva a hitelkérelem az új tulajnak... neki is hondája lesz nemsoká, mert ha mindenigaz kap egyet a cégétől. de amig nincs az addig jár a coupéval... jó lenne ha a coupé is elmenne... nem szeretném, de jólenne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 nem nem... már be van adva a hitelkérelem az új tulajnak... neki is hondája lesz nemsoká, mert ha mindenigaz kap egyet a cégétől. de amig nincs az addig jár a coupéval... jó lenne ha a coupé is elmenne... nem szeretném, de jólenne..... Talán nem is tudod, de a belinkelt kép nagyon a helyén van . Kaposváron a Honda, Skoda és VW kereskedésnek egy és ugyanaz a tulaja. Talán még van akinek mond valamit Karg Ferenc neve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 nem nem... már be van adva a hitelkérelem az új tulajnak... neki is hondája lesz nemsoká, mert ha mindenigaz kap egyet a cégétől. de amig nincs az addig jár a coupéval... jó lenne ha a coupé is elmenne... nem szeretném, de jólenne..... Pedig milyen poén lett volna: te opelnél dolgozol és hondád van a zasszonyak meg fordítva. :huh: Egyébként rájöttem, hogy egy G astránál jobban semmivel nem lehet vegyülni a tömgeben, keresve sem találtam volna kevésbé feltünő autót... na mondjuk ez cél is volt. Autókettőben olvastam néhány találó sort "A forma lassanként kimegy a divatból, de mint a kissé kitaposott cipő, őrzi praktikus erényeit" "Az astra pedig azoké, akik az autóban főként a praktikus közlekedési eszközt értékelik" Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Talán nem is tudod, de a belinkelt kép nagyon a helyén van . Kaposváron a Honda, Skoda és VW kereskedésnek egy és ugyanaz a tulaja. Talán még van akinek mond valamit Karg Ferenc neve! Ez nem az a muki, aki kamu népítéleteket írt? Most kerestem az arcát, de leszedték a munkatársak fényképeit, vagy rosszra gondolok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Ez nem az a muki, aki kamu népítéleteket írt? Most kerestem az arcát, de leszedték a munkatársak fényképeit, vagy rosszra gondolok. :huh: Rossz úton jársz! Egy név csak rosszat mondhat? Ez a "muki" nem az oly divatos autófikázással, kamu ítéletekkel van elfoglalva. Ilyen szakmai múlttal és jelennel nem is engedheti meg magának. Egymás mellett értékesít német, cseh és japán autót. Itt még olvashatsz róla, sőt képeket is láthatsz a csapatáról. Emlékszik még valaki ezekre a nevekre? Vagy legalább ismerősen cseng egyik-másik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Rossz úton jársz! Egy név csak rosszat mondhat? Ez a "muki" nem az oly divatos autófikázással, kamu ítéletekkel van elfoglalva. Ilyen szakmai múlttal és jelennel nem is engedheti meg magának. Egymás mellett értékesít német, cseh és japán autót. Itt még olvashatsz róla, sőt képeket is láthatsz a csapatáról. Emlékszik még valaki ezekre a nevekre? Vagy legalább ismerősen cseng egyik-másik? Zachi! Türelmetlen voltál! :huh: Várhattál volna még egy kicsit, amíg a fiatalság " megguglizza" Karg urat... :) Naná, hogy ismerős, volt amelyiknek az autójában is ültem, sőt személyesen is ismertem! ( Bodó Péter és az ő 75 lovas pálya Trabantja...de szép is volt! ) Köszi, hogy belinkelted, jó volt egy kicsit a múlton elmerengeni... Baráti üdv: Opelaner Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2009 Rossz úton jársz! Egy név csak rosszat mondhat? Ez a "muki" nem az oly divatos autófikázással, kamu ítéletekkel van elfoglalva. Ilyen szakmai múlttal és jelennel nem is engedheti meg magának. Egymás mellett értékesít német, cseh és japán autót. Itt még olvashatsz róla, sőt képeket is láthatsz a csapatáról. Emlékszik még valaki ezekre a nevekre? Vagy legalább ismerősen cseng egyik-másik? dobogósaink 79????? nóómálisvagy??? éppen hogy járni tanultam akkoriban... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 dobogósaink 79????? nóómálisvagy??? éppen hogy járni tanultam akkoriban... :D Én meg nagy csoportosként vártam, hogy suliba menjek majd jövőre :huh: Akkor persze nem tudtam, hogy suliban nem lesz majd nagy piros fadömper. Hmmm.. A fadömper, akkoriban ez volt az autós élmény... Ó ha a mai autók olyan szívósak lennének mint a fadömper! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Emlékszik még valaki ezekre a nevekre? Vagy legalább ismerősen cseng egyik-másik? Cserkuti Öcsi a 6-os cápa BMW-vel hasított, Ferjáncz-Tandariék meg egy kis „Nyugatot” hoztak haza mindig a fehér-kék(?) kis R5-össel. Na igen, régebben még élmény volt a Zsigákat, meg Trabikat bródszájdolni látni... Lesz mit mesélnünk a nyugdíjas klubban... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Rossz úton jársz! Egy név csak rosszat mondhat? Nem feltétlen, csak más nem jutott eszembe. Mostmár mondhatom, hogy nem tudom kiről beszélsz (illetve mostmár igen :huh: ). Köszönöm, hogy felvilágosítottál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 ... Ó ha a mai autók olyan szívósak lennének mint a fadömper! :D :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Picit off: Tudnátok adni egy olyan linket ahol VW fórum, azon belül főleg a régebbi passatokról van szó. Haver most vett egy 92-es passatot és ahoz kéne valami szervizkönyv (így csináld vagy maróthy sorozat stb...) Előre is köszönök minden hasznos infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Picit off: Tudnátok adni egy olyan linket ahol VW fórum, azon belül főleg a régebbi passatokról van szó. Haver most vett egy 92-es passatot és ahoz kéne valami szervizkönyv (így csináld vagy maróthy sorozat stb...) Előre is köszönök minden hasznos infót! ment pü Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 dobogósaink 79????? nóómálisvagy??? éppen hogy járni tanultam akkoriban... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Cserkuti Öcsi a 6-os cápa BMW-vel hasított, Ferjáncz-Tandariék meg egy kis „Nyugatot” hoztak haza mindig a fehér-kék(?) kis R5-össel. Na igen, régebben még élmény volt a Zsigákat, meg Trabikat bródszájdolni látni... Lesz mit mesélnünk a nyugdíjas klubban... :huh: Én anno ültem utasként egy VFTS LADA-ban! Hát volt besz@rás rendesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts