freeze Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 EZ nagyon lehúzósnak néz ki.... :blush: Hát ha ez igaz és nem álhozzászólás akkor a manuskámat úgy átb..ták mint szrt a palánkon. Akkor ez egy agyonhajtott széttaposott autó volt ami egész nap ment a megvételétől fogva minden nap. Én 2008-as évjáratú kocsiról nehezen képzelem el, hogy ennyi olajat eszik... Hát nem tudom.... Honda reklám... nem tudom... nekem a 9 éves F astra evett ennyi olajat 170E km után (és így utólag, úgy gondolom, hogy vissza volt tekerve mikor megvettem) Nomeg a tizenix liter fogyasztás. Nekem a F 1.6-volt ami köztudottan városban többet eszik mint az 1.4, de télen hidegben napi 4 km-es utakkal sem evett városban 11 liternél többet... 14 liter! jézusom.. Ez kamu Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Milyen "jól" felszerelt CL II. Főleg akipörgésgátlót irígylem tőle. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Milyen "jól" felszerelt CL II. Főleg akipörgésgátlót irígylem tőle. :blush: Szia! Csak, hogy így reggel piszkálódjak. Az alvázszámban nincs "O" betü csak "0".:lol: (direkt volt) Nekem egyébként a dísztárcsája kellene mert olyan szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Milyen "jól" felszerelt CL II. Főleg akipörgésgátlót irígylem tőle. :lol: Ennyi az ára újan is, igaz arra még jön az üzembehelyezés, de akkor is szinte ott vagyok mint egy új. De nem értem, hogy miért vette meg 4 hónapra. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ennyi az ára újan is, igaz arra még jön az üzembehelyezés, de akkor is szinte ott vagyok mint egy új. De nem értem, hogy miért vette meg 4 hónapra. :blush: Amit leírsz az igaz, de ez a sok kamu a felszereltségben igazán bosszantó. Tudtommal sem kipörgésgátlót sem ESP-t nem lehet rendelni G Astrához. Egyébként ennyiért nem fogja eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 ABS, ASR (kipörgésgátló), CD-s autórádió, ESP (menetstabilizátor), centrálzár, dönthető utasülések, elektromos ablak, elektromos tükör, fűthető tükör, garanciális, garázsban tartott, immobiliser, isofix rendszer, keveset futott, manuális klíma, nem dohányzó, plüss kárpit, riasztó, szervizkönyv, szervokormány, színezett üveg, törzskönyv, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák, állítható hátsó ülések, ülésmagasság állítás. Dönthető utasülés? Miért van fixen beépített is???? Gyárilag? :blush: Vagy esetleg arra gondolt, hogy a hátsó támla ledönthető a bővíthetőség miatt? De nem mert külön írja a hátsó ülést is: Állítható hátsó ülés? Ez meg mit jelent? Esetleg sínen tologatható előre hátra? Vagy a háttámla szöge állítható????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Kicsit off lesz a kérdésem,de nem tudom milyet vegyek.A gyári HB 3-as fényszóróizzó az ugyan olyan(méretre) mint a H3-as?Ugyanis csak az utóbbival találkoztam a boltokban,HB 3-al nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ennyi az ára újan is, igaz arra még jön az üzembehelyezés, de akkor is szinte ott vagyok mint egy új. De nem értem, hogy miért vette meg 4 hónapra. :blush: Gondolom nem bírja fizetni... A jelenlegi gazdasági helyzetben örüljön, ha 2,2M forintot kap érte. Bocs az OFF-ért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Gondolom nem bírja fizetni... A jelenlegi gazdasági helyzetben örüljön, ha 2,2M forintot kap érte. Bocs az OFF-ért! Aranyos a kisgyerek a háttérben Hát remélem nem Válás vagy valami az oka, hogy egy nemrég vásárolt kocsit el kell adni.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2009 Kicsit off lesz a kérdésem,de nem tudom milyet vegyek.A gyári HB 3-as fényszóróizzó az ugyan olyan(méretre) mint a H3-as?Ugyanis csak az utóbbival találkoztam a boltokban,HB 3-al nem. nem. a H3 és a HB3 különbözik nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 nem. a H3 és a HB3 különbözik nagyon... Köszi! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2009 HB3 H3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 (edited) HB3 [ig]http://www.consumabulbs.com/photo/9006.gif H3 [ig]http://bolthely.hu/kepek/tungsram/00763.jpg Köszi,most már "világos" a dolog! :blush: Módosítva Március3, 2009 : uhuhu képpel nem idézünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Sziasztok.Lenne egy olyan kérdésem,hogy nekem nincs meg a paripához az a kis kódkártyám,vagy mi a sz.r.Viszont szeretnék egy kulcsot hozzá illeszteni,vagyis távirányítót.Mit kóstálhat egy ilyen az Opelnél?Van vkinek valami tapasztalata?Mi alapján nézik ki az opelnél a kódot?Alvázszám,motorszám?ECU-ból ez nem olvasható?Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2009 asszem 6 vagy 8 ezret számláz a GM a márkakereskedőnek a kódok lekéréséért. de ha magyarországi a géped, akkor keresd fel az értékesitő szervizt hátha ők letárolták Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 asszem 6 vagy 8 ezret számláz a GM a márkakereskedőnek a kódok lekéréséért. de ha magyarországi a géped, akkor keresd fel az értékesitő szervizt hátha ők letárolták És ezt ecu-ból nem lehet olvasni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2009 nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Hát akkor marad az opel szervíz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Hali! Csak érdekelne, ha szeretnék xenon izzót gépsasba, akkor milyen kellene bele? Úgy tudom, van több típus. Esetleg ha vki már csinált ilyet és tud konkrétan típúst, márkát mondani, az kedves lenne :blush: Jah, ugye ilyenkor vizsgán nem megy át kocsi, szal' előtte vissza kell tenni eredetit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 asszem 6 vagy 8 ezret számláz a GM a márkakereskedőnek a kódok lekéréséért. de ha magyarországi a géped, akkor keresd fel az értékesitő szervizt hátha ők letárolták És ha megvan a kártya akkor mennyit kóstál a távirányító programozása? A köv. szervíznél lenne nekem egy ilyen művelet (is) NorbyAstraG! Ezek szerint beindult a bicskakulcs project? Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 És ha megvan a kártya akkor mennyit kóstál a távirányító programozása? A köv. szervíznél lenne nekem egy ilyen művelet (is) NorbyAstraG! Ezek szerint beindult a bicskakulcs project? Nekem azt mondták, hogy 35e :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 úgyértem egy távirányítós kulcs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 úgyértem egy távirányítós kulcs Mármint a kulcs+programozás. Kulcsom van csak programozni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Hali! Csak érdekelne, ha szeretnék xenon izzót gépsasba, akkor milyen kellene bele? Úgy tudom, van több típus. Esetleg ha vki már csinált ilyet és tud konkrétan típúst, márkát mondani, az kedves lenne :blush: Jah, ugye ilyenkor vizsgán nem megy át kocsi, szal' előtte vissza kell tenni eredetit? Hát színhőmérsékletre szerintem 4300-at ennek van igazán fehér színe,ami nem annyira feltűnő(police).Műszakin felejtős.Egyébként lámpát is illene venned projektorosat,mert a gyárival nem az igazi.Rossz beállításból adódó vakítása a szemben jövőnek.A típust passzolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 FIGYELEM FIGYELEM! ÓRIÁSI AKCIÓ!! Viccet félretéve, frissítettem a fogyasztásmérő táblarendszeren. Az új verzió letölthető a szokott helyen az aláírási sávomban lévő linken. Aki használja a régit, egyszerűen csak másolja át kitöltendő mezők adatait az új táblába. Újdonságok: - Hibajavítás a statisztikák lapon (össz. futott km) - Benzinár változások grafikon - A különböző futási viszonyokat összevető kördiagram immáron %-os elosztásban mutatja az adatokat. Fejlesztési tervek: - További visszatekintésre alkalmas grafikonok - Szervíz- és egyéb járulékos költségeket nyomonkövető táblarész és ezek statisztikáinak kidolgozása. Balesetmentes közlekedést kívánok! ÜDV:FRZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts