PGA Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Aki esetleg nem ismeri, gyártási helyet így lehet meglesni (alvázszám 11. karaktere): 1 Rüsselsheim, Németország 2 Bochum, Németország 3 Azambuja, Portugália 4 Zaragoza, Spanyolország 5 Antwerpen II., Belgium 6 Eisenach, Németország 7 Luton, Anglia 8 Ellesmere Port, Anglia 9 Uusikaupunki, Finnország B Bertone J Bekasi, Indonesia P Warszawa, Lengyelország G Gliwice, Lengyelország S Szentgotthárd, Magyarország Z Torbali-Izmir, Törökország N Norwich, Anglia Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Aki esetleg nem ismeri,.... G Gliwice, Lengyelország ... Hát igen, nekem lengyel... Így aztán az, hogy Caravan nem készült lengyelben, az nem korrekt info . Egyébként mi a tapasztalat a Gliwice-ben gyártott autókkal kapcsolatban? Milyen minőségűek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Hát igen, nekem lengyel... Egyébként mi a tapasztalat a Gliwice-ben gyártott autókkal kapcsolatban? Milyen minőségűek? Az enyém még „békebeli” G, Antwerpenben rakták össze. Amit észrevettem az újabbakon (CL2), az a maximális spórolás: pl. motorháztető szigetelés, kesztyűtartó; állítólag a régebbiekben sokkal több a kábelelőkészítés az utólagos cuccokhoz, stb. Szóval, a nélkülözhető, akár néhány „ojrós” tételeket szépen kifelejtették. A lengyel összeszerelési minőségről nem tudok nyilatkozni (elvileg ugyanolyannak kellene lenni minden gyárban). Sajna, a mostani helyzetet figyelve, kérdéses, hogy egyáltalán meddig beszélhetünk még gyárakról, meg egyáltalán Opel-ről... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 És amíg még nem késő! Isten éltesse Mackósajtot szülinapja alkalmából! Hepi börszdély :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Az enyém még „békebeli” G, Antwerpenben rakták össze. Amit észrevettem az újabbakon (CL2), az a maximális spórolás: pl. motorháztető szigetelés, kesztyűtartó; állítólag a régebbiekben sokkal több a kábelelőkészítés az utólagos cuccokhoz, stb. Szóval, a nélkülözhető, akár néhány „ojrós” tételeket szépen kifelejtették. A lengyel összeszerelési minőségről nem tudok nyilatkozni (elvileg ugyanolyannak kellene lenni minden gyárban). Sajna, a mostani helyzetet figyelve, kérdéses, hogy egyáltalán meddig beszélhetünk még gyárakról, meg egyáltalán Opel-ről... :blush: Hát igen, kollégám mondta, hogy a németországi gyárat bezárják most egy vagy két hétre, de lehet hogy végleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Boldog névnapot uhuhu, így 0:29-kor :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: köszönöm szépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: köszönöm szépen :lol: Meg így 6:59-kor is Boldog névnapot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: köszönöm szépen :lol: Meg így 8:31-kor is Boldog Névnapot Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Boldog névnapot!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 A fehérvári fagyizósok is üdvözletüket küldik. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 A fehérvári fagyizósok is üdvözletüket küldik. :blush: :lol: Ez a fagyizó az az amelyik sárga színű és még egy parkoló is van mögötte meg étterem ( vagy mi) van mellette, előtte meg padok és zöld terület? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Nekem 150e km alatt még nem kellett geometriát állítatni, pedig egy-két krátert már én is elkaptam, sajnos. Régebben beszéltem sárgaangyalos emberrel, ő is megnyugtatott, hogy Günterék nem papírmaséból rakták össze az Astra futóművet... Ez inkább a franciákra, meg a japánokra jellemzőbb. Kolléganőm Peugeot 307-ese 40e km-rel úgy zörög, lötyög, mint egy taliga. Szóval, szerintem nálad sincs komolyabb baj, ha nem volt nagyobb zakózásod. A futóműállítással nem buksz nagyot, nézesd meg. (Egyébként az én kormányom is minimálisan jobbra áll, de, ha nem azt figyeled, észre sem lehet venni.) nekem anno az egykettes astra 48 ezer kilómert tett meg nagyobbrészt Helsinki út (felújítás előtt) Haraszti Út, vissza macsakakő soroksár Helsinki, és futóműbeállítás után jobb volt mint új korában. Sajnos az új tulaj tavaly rommátörte a kocsit.... nem bírta fizetnia hiltelt rá, és ideges volt... még hívott is, hogy nem veszem e vissza... csak akkor sajnos éppen alfás "korszakomban" voltam. Jó is volt az alfa... fürdőkádnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: ez valakit nem érdkel? majdnem ingyen van 1750 EUR-ért, és van benne fedélzeti navi. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 az a szomorú, hogy ez valszeg ki lesz még téve valahol, hölgytulajdonostól megkímélt nemdohányzóként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: ez valakit nem érdkel? majdnem ingyen van 1750 EUR-ért, és van benne fedélzeti navi. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 az a szomorú, hogy ez valszeg ki lesz még téve valahol, hölgytulajdonostól megkímélt nemdohányzóként. Gyárifény, szervízkönyv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Nos,a multkori hozzászolásomat illetöen hogy lidulásnál valami a bal hátso rész felöl nyikorog stb,pár méterig,erre annyi most a dolog hogy állo helyben megnyomkodom az auto hátulját,és láss csodát ilyenkor jön a nyekergés. Mi nyöszöröghet nyikoroghat? És annyira kihat a dolog hogy elindulásnál is gondolom ahogy rugozik az auto egy darabig,nyöszörög nyekereg a hátulja. Nem tudom érdemes e visszavinnem szervizbe még garis a dolog,csak jo lenne rájönni mi is az a nyekergés,mert mire a szervizhez kiérek semmi hangja nem lesz mert csak induláskor csinálja elösször. Ötlet?????? És Boldog Nönapot-akarom mondani Névnapot UHU-nak!!!!!!:-))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Nos,a multkori hozzászolásomat illetöen hogy lidulásnál valami a bal hátso rész felöl nyikorog stb,pár méterig,erre annyi most a dolog hogy állo helyben megnyomkodom az auto hátulját,és láss csodát ilyenkor jön a nyekergés. Mi nyöszöröghet nyikoroghat? És annyira kihat a dolog hogy elindulásnál is gondolom ahogy rugozik az auto egy darabig,nyöszörög nyekereg a hátulja. Nem tudom érdemes e visszavinnem szervizbe még garis a dolog,csak jo lenne rájönni mi is az a nyekergés,mert mire a szervizhez kiérek semmi hangja nem lesz mert csak induláskor csinálja elösször. Ötlet?????? És Boldog Nönapot-akarom mondani Névnapot UHU-nak!!!!!!:-))))) Én nem vagyok szaki de lehet , hogy a lengés csillapítód az. De én csak tippeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :lol: ez valakit nem érdkel? majdnem ingyen van 1750 EUR-ért, és van benne fedélzeti navi. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 az a szomorú, hogy ez valszeg ki lesz még téve valahol, hölgytulajdonostól megkímélt nemdohányzóként. Jó benne a navi, kicsit túlmelegedett. :) Nem kelelt volna húzni a prociját. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matyika Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Sziasztok! LEnne egy kérdésem hozzátok. Nem tud valaki véletlenül eladó projektoros lámpát G astrába? (de nem ilyen flancos csillogós angel eye-t) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Megnéztem a képeket. Köszi. Furin néz ki de praktikusnak tűnik. Mekkora terhet lehet vele szállítani? És mennyi ért vetted a Norauto-tól? Szia.Terhet nem tudom.asszem 30kg ot irtak,de én szállítottam már vele 8tábala gipszkartont is,és elég jól bírta.Az ára,meg ha jól emlékszem 15-körül volt.Külön meg kell venni a talpakat,meg a rudat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Szia.Terhet nem tudom.asszem 30kg ot irtak,de én szállítottam már vele 8tábala gipszkartont is,és elég jól bírta.Az ára,meg ha jól emlékszem 15-körül volt.Külön meg kell venni a talpakat,meg a rudat Értem. Köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Üdv.Valaki megtudná mondani,hogy a Z168-as színkód melyik szín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Üdv.Valaki megtudná mondani,hogy a Z168-as színkód melyik szín. Metro-kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 EZ nagyon lehúzósnak néz ki.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts