Tomi 1.6 Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 eddig én is :lol: Egyébként nagggyon hasonlít a Hyunday (lehet nem így írják) Accentre :blush: A leírásban már Hyundai néven szerepel.
speter Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 A leírásban már Hyundai néven szerepel. Mostmár a neve sem Opel Astra Accent, ellenben a linkben még Opel Astra :blush:
Vicsor Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 Mostmár a neve sem Opel Astra Accent, ellenben a linkben még Opel Astra :blush: Ez egy új típusú koreai és német fejlesztés. :lol:
imy Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 VTN technológia Erről már hallot valaki? Elég sokmindenre lehetne használni! :blush:
Boldizsar Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 VTN technológia Erről már hallot valaki? Elég sokmindenre lehetne használni! :blush: Anno a discovery channel-en az amcsi motorokban használtaák 1 motorhoz tank+sárvédők.....Én ott láttam
imy Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 Anno a discovery channel-en az amcsi motorokban használtaák 1 motorhoz tank+sárvédők.....Én ott láttam Azt én is szoktam nézni, amikor elkapom, de azt arészt nem láttam. Kiváncsi lennék rá, jónak és egyszerűnek tűnik.
Tibi(1) Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! A szinkodot hol találom meg az autoban?
Filewalker Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! A szinkodot hol találom meg az autoban? A jobb oldali ajtót kinyitod és a B oszlopon van egy fekete matrica, azon van rajta.
AtiZafi Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! A szinkodot hol találom meg az autoban? jobb oldali B oszlopon lévő címke bal alsó sarkában pl az enyém Z20H
AtiZafi Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 A jobb oldali ajtót kinyitod és a B oszlopon van egy fekete matrica, azon van rajta. :-)
speter Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Olvasgattam népítéleteket, de ezen nagyon röhögtem. Ide hordtam szervizbe rész nagyon ott van. :blush:))
imy Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Olvasgattam népítéleteket, de ezen nagyon röhögtem. Ide hordtam szervizbe rész nagyon ott van. :blush:)) ez nagyon készen van
Tibi(1) Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 ez nagyon készen van Vannak fura szerzemények........
tgabika76 Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Olvasgattam népítéleteket, de ezen nagyon röhögtem. Ide hordtam szervizbe rész nagyon ott van. :blush:)) Fura egy emberke, elég alacsony igényei lehetnek, mert annak ellenére hogy így lepontozta, mégis 4 évig használta az autót. Kiváncsi lennék akkor mi lehet a véleménye az előző autójáról (Logan) amit alig egy évig használt. Az még ennél is rosszabb akkor?
freeze Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Fura egy emberke, elég alacsony igényei lehetnek, mert annak ellenére hogy így lepontozta, mégis 4 évig használta az autót. Kiváncsi lennék akkor mi lehet a véleménye az előző autójáról (Logan) amit alig egy évig használt. Az még ennél is rosszabb akkor? Fura bizony ! Mert ki vesz családiautónak ilyen kis autót? idézet: " hátul szerencsétlen gyerekeim majd´ meghaltak a nem létező lábtér, és a rémes ülések miatt." Abból ítélve, hogy 21E Km-el vette, nem lehetett régi így olcsó sem. Annyiból vehetett volna egy kicsit öregebb, de még mindig nem ócska viszont nagyobb autót. Ráadásul nagy söfőr lehet, ha 4 év alatt ment összesen 20E km-t :blush:
Dom Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Fura bizony ! Mert ki vesz családiautónak ilyen kis autót? idézet: " hátul szerencsétlen gyerekeim majd´ meghaltak a nem létező lábtér, és a rémes ülések miatt." Abból ítélve, hogy 21E Km-el vette, nem lehetett régi így olcsó sem. Annyiból vehetett volna egy kicsit öregebb, de még mindig nem ócska viszont nagyobb autót. Ráadásul nagy söfőr lehet, ha 4 év alatt ment összesen 20E km-t :blush: Vagy csak nem vette észre,hogy felnőttek a gyerekek.Trabit adnék neki,majd utána üljön vissza a corsába.Lehet fel kéne kötnie,nehogy elmenjen. :lol:
Zachi Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 Tuti, hogy sosem volt Opel sem a tulajdonában, sem a segge alatt. A Logan is csak álom számára. Az ilyen ordítóan kamu ítéleteket kukázni szokás.
freeze Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 ...ordítóan kamu... Ebben lehet valami, nekem is megfordult a fejemben
speter Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Ebben lehet valami, nekem is megfordult a fejemben Szerintem is kamu lehet, de legalább felvidított a szervizes résszel, kb a többi részét is ennyire kell komolyan venni. Évi 10.000 km-re minek diesel? Meg ezek a szép sajtófotók.
freeze Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Szerintem is kamu lehet, de legalább felvidított a szervizes résszel, kb a többi részét is ennyire kell komolyan venni. Évi 10.000 km-re minek diesel? Meg ezek a szép sajtófotók. Évi 5E km az! :blush: ... ja nem sorry.. 40E-t vezetett és nam annyi van benne óóóó sorry.. akkor télleg 10E
freeze Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 HI! Régebben kérdezgettem WAX után és kaptam is sok választ. Találtam egy ilyen cuccot az egyik közeli boltban: Van benne javítókréta is. Fekete metall autóhoz mi a véleményetek? Jó lesz ez? ismeri valaki? ÜDV
I_S Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 HI! Régebben kérdezgettem WAX után és kaptam is sok választ. Találtam egy ilyen cuccot az egyik közeli boltban: [ig]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41OIPNTv2HL._SL500_AA280_.jpg Van benne javítókréta is. Fekete metall autóhoz mi a véleményetek? Jó lesz ez? ismeri valaki? ÜDV Ezt én is nézegettem vagy egy hónapja, én igazából a Turtle- pasztákban csalódtam, ill szvsz max géppell lehetne szépen leszedni, meg nem kéne hogy karcos legyen a kocsi, akkor talán mutatna valamit, de ez az én (meg néhány olyan ismim, akik kipróbálták) véleményem. Viszont ez a szines cucc elég új a Turtle-tól, talán elég sűrű is, meg van hozzá javkréta, szóval én arra döntöttem, hogy ha a jelenlegi elfogy (vagy egy év múlva) lehet kipróbálom ezt.
Tibi(1) Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 1.4 XEP mociknál,az olajleeresztö csavar alatt gumi gyürü van,vagy fém_tudja ezt valaki????
NorbyAstraG Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 1.4 XEP mociknál,az olajleeresztö csavar alatt gumi gyürü van,vagy fém_tudja ezt valaki???? Szia.Tudtommal fém.Azaz réz tömités
freeze Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Szia.Tudtommal fém.Azaz réz tömités "Powered by jobb láb." ez jó.. :blush:
Recommended Posts