ENDYKA Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Sedanon tetősín? Inkább kereszttartó kell szerintem...... autósboltban kérdezz rá. Mért csak a 3-5 ajtóson van?
speter Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Mért csak a 3-5 ajtóson van? Én a Caravanokon lévő tetősínre asszociáltam először.
freeze Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Én a Caravanokon lévő tetősínre asszociáltam először. Tetősín címszó alatt egyébként én is...
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 http://www.opelaccdb.com/index.php?search&...bd01r8s84h24096 Itt szerintem találsz valamit Köszi freeze de ezt ma már én is néztem és csak tálcát találtam.:blush:
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Tetősín címszó alatt egyébként én is... A tetősin az nem az a fekete csík az ajtók felett a tetőn?:lol: Én az oda illeszthtő korlátszerű dologra gondoltam.:blush: :)
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Megnéztem két honlapot (expressz és használtauto.hu) és nem találtam sajna olyan képet ahol lenne "csomitartó".
freeze Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 A tetősin az nem az a fekete csík az ajtók felett a tetőn? :lol: Én az oda illeszthtő korlátszerű dologra gondoltam. :blush: :) Ilyene gondosz?: Mert gyanítom, hogy ilyen csak CARVAN-hoz van. Sedan-hoz, meg 5 ajtóshoz nincs... ha tévedek majd kijavít valaki...
Opelaner Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 (edited) Ilyene gondosz?: [ig]http://www.auto-house.hu/kepek/l/0000000319.jpg Mert gyanítom, hogy ilyen csak CARVAN-hoz van. Sedan-hoz, meg 5 ajtóshoz nincs... ha tévedek majd kijavít valaki... Nem tévedsz, nagyon jól tájékozott vagy!! :blush: A Caravanokhoz a tetőgerendára lehet a csomagtartót felszerelni, míg a többi típusra ( 3-4-5 ajtós ) külön kereszttartókat forgalmaznak, melyeket a fekete tetődíszlécen kialakított pontokon lehet rögzíteni. Az összes nevesebb autósboltban megkapható, vagy az Interneten rendelhető. pl.www.thulecity.hu Aztán ezekre a tartókra rakhatod fel a bringaszállítót, a tetődobozt, síléctartót, stb. Arra azért ügyeljetek, hogy 100kg-nál jobban nem szabad megterhelni a tetőt !! Módosítva Február15, 2009 : uhuhu képpel nem idézünk...
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Ilyene gondosz?: Mert gyanítom, hogy ilyen csak CARVAN-hoz van. Sedan-hoz, meg 5 ajtóshoz nincs... ha tévedek majd kijavít valaki... Erre bizony. De nekem úgy rémlik mintha én láttam volna 5 ajtóson is.
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Arra azért ügyeljetek, hogy 100kg-nál jobban nem szabad megterhelni a tetőt !! Akkor én nem mászhatok fel rá mert 114 kg vagyok. :blush: :lol:
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 A http://www.thulecity.hu -n találtam olyan típusmegnevezést ,hogy 5 ajtós kivitel, de rájöttem meg meg is néztem pontosan ez alószínüleg a Caravanra vonatkozik.
I_S Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Szerintetek gyári használt QP első rugacs pár megér 15 forintot?
dixi Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Szerintetek gyári használt QP első rugacs pár megér 15 forintot? Persze! 15 -ér szinte ingyen van. Csak gyorsan határozd el magad, mert ha közben az 5 Ft-os érmét is kivonják a forgalomból, már 20 Ft. lesz az ára. Na persze az se sok érte... :blush:
I_S Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 Persze! 15 -ér szinte ingyen van. Csak gyorsan határozd el magad, mert ha közben az 5 Ft-os érmét is kivonják a forgalomból, már 20 Ft. lesz az ára. Na persze az se sok érte... :blush: :lol: Akkor elvileg megéri a 15-öt, mert akkor megveszem, az első ültetőimet meg elpasszolom vagy 10-12-ért.
gabesz76 Elküldve Február14, 2009 Elküldve Február14, 2009 GUMI DOKTOR: Kedves Gumidoktor! Jazzemre 175/65 R14 helyett 185/65 R15-öt tettem. ET stimmel, maximális berugózáskor sem ér bele semmibe, és sokkal jobban néz ki. Azon kívül, hogy nem váltóméret, mivel indokolná, hogy ne legyen ekkora a gumi? Ugyanis más kiskategóriás autót is szerelnek ekkora kerékkel gyárilag, sőt, nagyobbal is. Köszi: Ati Kedves Ati! Azzal indokolnám, hogy az autót nem ezzel az abroncsmérettel "találták" ki. A futómű, a fékek, a hajtáslánc mind a 175/65 R14 mérethez , illetve annak gördülési kerületéhez, ha úgy tetszik, átmérőjéhez van "hangolva". Persze mindezek ellenére egy olyan meggyőző érv előtt, hogy jobban néz ki, meg kell hajoljanak a Honda fejlesztőmérnökei... Ön sem hiszem, hogy két számmal nagyobb cipőben jár, mint amilyen a lábmérete... Üdv: Gumidoki
freeze Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 GUMI DOKTOR: Kedves Gumidoktor! Jazzemre 175/65 R14 helyett 185/65 R15-öt tettem. ET stimmel, maximális berugózáskor sem ér bele semmibe, és sokkal jobban néz ki. Azon kívül, hogy nem váltóméret, mivel indokolná, hogy ne legyen ekkora a gumi? Ugyanis más kiskategóriás autót is szerelnek ekkora kerékkel gyárilag, sőt, nagyobbal is. Köszi: Ati Kedves Ati! Azzal indokolnám, hogy az autót nem ezzel az abroncsmérettel "találták" ki. A futómű, a fékek, a hajtáslánc mind a 175/65 R14 mérethez , illetve annak gördülési kerületéhez, ha úgy tetszik, átmérőjéhez van "hangolva". Persze mindezek ellenére egy olyan meggyőző érv előtt, hogy jobban néz ki, meg kell hajoljanak a Honda fejlesztőmérnökei... Ön sem hiszem, hogy két számmal nagyobb cipőben jár, mint amilyen a lábmérete... Üdv: Gumidoki Hehh.. Úgy látszik annyira letaglóztad ezzel a bejegyzéssel a topic közönségét, hogy két napja hozzá sem szól senki... Nekem muszáj megtörnöm a csendet :blush: PS: vannak fogalmatlan emberek :lol:... mármint Ati
dixi Elküldve Február16, 2009 Elküldve Február16, 2009 :blush: Akkor elvileg megéri a 15-öt, mert akkor megveszem, az első ültetőimet meg elpasszolom vagy 10-12-ért. Bocs, a választ poénnak szántam (szerintem vicces is volt + volt utána egy" :lol: " jel is). Kicsit már besokalltam az ültetős témában, helyetted ne várd már, hogy más döntsön. Tehát kérlek az én hozzászólásom ne befolyásoljon... Sok sikert a választáshoz és használd majd sokáig egészséggel az Astrádat!
I_S Elküldve Február16, 2009 Elküldve Február16, 2009 Bocs, a választ poénnak szántam (szerintem vicces is volt + volt utána egy" :blush: " jel is). Kicsit már besokalltam az ültetős témában, helyetted ne várd már, hogy más döntsön. Tehát kérlek az én hozzászólásom ne befolyásoljon... Sok sikert a választáshoz és használd majd sokáig egészséggel az Astrádat! Nyuginyugi, nem is vettem csak poénnak. Nem befolyásol, csak ha vagy 6-an hülyének néztek volna, hogy 15-öt adok QP rugóért, akkor már nyilván gondolkodóba esek, hogy nem sok e egy kicsit. Sajnos a QP rugók árával nem vagyok nagyon tisztában, de közben utána is néztem, nem hiszem, hogy sok 15-ért.
Dom Elküldve Február16, 2009 Elküldve Február16, 2009 Nyuginyugi, nem is vettem csak poénnak. Nem befolyásol, csak ha vagy 6-an hülyének néztek volna, hogy 15-öt adok QP rugóért, akkor már nyilván gondolkodóba esek, hogy nem sok e egy kicsit. Sajnos a QP rugók árával nem vagyok nagyon tisztában, de közben utána is néztem, nem hiszem, hogy sok 15-ért. Szerintem sem sok,ha azt vesszük,hogy az FK rugó garnitúra 30000Ft és nem mindenki esküszik rá hogy jó,persze kinek a papné ,nekem meg inkább a lánya. :blush:
gabesz76 Elküldve Február16, 2009 Elküldve Február16, 2009 Hehh.. Úgy látszik annyira letaglóztad ezzel a bejegyzéssel a topic közönségét, hogy két napja hozzá sem szól senki... Nekem muszáj megtörnöm a csendet :blush: PS: vannak fogalmatlan emberek :lol:... mármint Ati Köszi a bókot. Volt két nap hatásszünet vagy adásszünet?
Dom Elküldve Február16, 2009 Elküldve Február16, 2009 Urak ne haragudjatok,de tudnátok segíteni,hogy mit kell privát üzenetben elküldeni Emy-nek,miután átutaltatom a lóvet a klubtagsághoz?Előre is kösz.
Vicsor Elküldve Február16, 2009 Elküldve Február16, 2009 Urak ne haragudjatok,de tudnátok segíteni,hogy mit kell privát üzenetben elküldeni Emy-nek,miután átutaltatom a lóvet a klubtagsághoz?Előre is kösz. A befizetést jelezd Emy-nek a fórumon privát üzenetben.:blush: Vagy nem erre gondoltál?:lol:
Vicsor Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 Opel Astra Accent Ő. Ez most, hogy van? :blush: Én azt hittem, hogy csak a Hunday gyárt(ot) ilyet.
speter Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 Ő. Ez most, hogy van? :blush: Én azt hittem, hogy csak a Hunday gyárt(ot) ilyet. eddig én is :) Egyébként nagggyon hasonlít a Hyunday (lehet nem így írják) Accentre :lol:
Recommended Posts