Tibi(1) Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Bocsesz rossz helyre ment az elöbbi kérdésem,de érdekelne ez az EPS kis ikonocska kell neki világitani gyujtásnál? Vagy rosszul emlékszem hogy korábban világithatott volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hello Cartársak! A segítségeteket szeretném kérni az alábbi játékban! Szívesen fogadnám a szavazataitokat az alábbi URL-en elérhető motorra, melynek fényezését a kislányom " tervezte" és bekűldte a játéba. Akinek a legtöbb szavazat összejön, az megnyerheti az általa tervezett mocit..., szóval elkél a segítség! :lol: :D http://www.kawasaki.hu/ER-6n#yourgallery/HGZRacing A szavazók közt pedig három dzsekit sorsolnak ki, tehát Ti sem járnátok rosszul, ha kedvez a Fortuna! :D :lol: :lol: Előre is köszönöm a márka és típustársak megtisztelő szavazatait! Opelaner Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Szerintem az nem "G", hanem "R" mint rivera. Ez a felszereltséget jelenti :lol: Igazság szerint mind a két betűnek kéne szerepelnie. RG - Reduced G /Csökkentett G/ A valóságot sokkal jobban tükrözné. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2009 És ez az EPS kis ikonocska,ugy rémlik hogy az elején mikor vettem az autot nekem is felvillant gyujtás ráadásnál,de azota semmi. Szerintetek????????? nincs ilyen a g-ben. legfeljebb a menetstabilizátor visszajelző, de az meg nincs az autódban... :Dű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 nincs ilyen a g-ben. legfeljebb a menetstabilizátor visszajelző, de az meg nincs az autódban... :Dű Köszi,akkor megnyugodtam.......rosszul emlékeztem rá....hiába a korral jár a feledékenység.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 a G astrán mit jelent a G betü az első ajtókon a díszléc felett? csak nem hogy G astra? :D R betű van rajt, 'Riviera jelvény', hogy miért jó Ne kérdezd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hello Cartársak! A segítségeteket szeretném kérni az alábbi játékban! Opelaner Szavazat ment! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hello Cartársak! A segítségeteket szeretném kérni az alábbi játékban! Szívesen fogadnám a szavazataitokat az alábbi URL-en elérhető motorra, melynek fényezését a kislányom " tervezte" és bekűldte a játéba. Akinek a legtöbb szavazat összejön, az megnyerheti az általa tervezett mocit..., szóval elkél a segítség! :lol: :D http://www.kawasaki.hu/ER-6n#yourgallery/HGZRacing A szavazók közt pedig három dzsekit sorsolnak ki, tehát Ti sem járnátok rosszul, ha kedvez a Fortuna! :D :lol: :lol: Előre is köszönöm a márka és típustársak megtisztelő szavazatait! Opelaner A szavazás megtörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hello Cartársak! A segítségeteket szeretném kérni az alábbi játékban! Szívesen fogadnám a szavazataitokat az alábbi URL-en elérhető motorra, melynek fényezését a kislányom " tervezte" és bekűldte a játéba. Akinek a legtöbb szavazat összejön, az megnyerheti az általa tervezett mocit..., szóval elkél a segítség! :D ;) http://www.kawasaki.hu/ER-6n#yourgallery/HGZRacing A szavazók közt pedig három dzsekit sorsolnak ki, tehát Ti sem járnátok rosszul, ha kedvez a Fortuna! :D :lol: :lol: Előre is köszönöm a márka és típustársak megtisztelő szavazatait! Opelaner Milyen néven keressem a mocit?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 R betű van rajt, 'Riviera jelvény', hogy miért jó Ne kérdezd. :D igen,R betűt akartam kérdezni......én b@rom elírtam!bocs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Milyen néven keressem a mocit?:D Benne van az URL-ben, elviekben csak rá kell kattintanod és felhozza. HGZRACING a fantázia neve. Köszi mindenkinek, aki eddig szavazott ! A kiscsaj már most nagyon happy, hogy beindult az üzlet, bár igen messze vagyunk a legjobbtól, aki kb.800db szavazattal vezet. De ez egy játék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Benne van az URL-ben, elviekben csak rá kell kattintanod és felhozza. HGZRACING a fantázia neve. Köszi mindenkinek, aki eddig szavazott ! A kiscsaj már most nagyon happy, hogy beindult az üzlet, bár igen messze vagyunk a legjobbtól, aki kb.800db szavazattal vezet. De ez egy játék... :lol: Oksa. És szívesen a szavazatot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Benne van az URL-ben, elviekben csak rá kell kattintanod és felhozza. HGZRACING a fantázia neve. Köszi mindenkinek, aki eddig szavazott ! A kiscsaj már most nagyon happy, hogy beindult az üzlet, bár igen messze vagyunk a legjobbtól, aki kb.800db szavazattal vezet. De ez egy játék... :lol: Én is szavaztam ám!!! :lol: Ha már egyszer ilyen szépen kérted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hello Cartársak! A segítségeteket szeretném kérni az alábbi játékban! Szívesen fogadnám a szavazataitokat az alábbi URL-en elérhető motorra, melynek fényezését a kislányom " tervezte" és bekűldte a játéba. Akinek a legtöbb szavazat összejön, az megnyerheti az általa tervezett mocit..., szóval elkél a segítség! :lol: ;) http://www.kawasaki.hu/ER-6n#yourgallery/HGZRacing A szavazók közt pedig három dzsekit sorsolnak ki, tehát Ti sem járnátok rosszul, ha kedvez a Fortuna! :D :lol: :lol: Előre is köszönöm a márka és típustársak megtisztelő szavazatait! Opelaner szavaztam én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Én is szavaztam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Valóban jól néz ki.... :D Rá szavaztam én is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Szavaztammaénismár.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Szavaztammaénismár.... énisénis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 énisénis Nagyon jo kis gép,szavaztam én is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Én is szavaztam! :D + én is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 + én is ! Akkor ebből Én sem maradhattam ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Azért gyűlnek azok a szavazatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni, hogy a motorba történt olajtúltöltés és ezzel megtett kb 6-700 km okozhat valami olyan jellegű problémát, amelytől drasztikusan megnő a fogyasztásom? SOS!!! autópályán kb fél tank benzinnel 240km (sacc/kb 9-10 l/100km a fogy) Előtte eljártam 6-6,5 l/100km! NEM MINDEGY! :D Köszi a segítséget! ps.: mi okozhat a fűtőventillátornál zizegő, kerregő hangot. (ütemes, mintha beleérne valami és az kattogna.../levél, kis ágacska, stb!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni, hogy a motorba történt olajtúltöltés és ezzel megtett kb 6-700 km okozhat valami olyan jellegű problémát, amelytől drasztikusan megnő a fogyasztásom? SOS!!! autópályán kb fél tank benzinnel 240km (sacc/kb 9-10 l/100km a fogy) Előtte eljártam 6-6,5 l/100km! NEM MINDEGY! :lol: Köszi a segítséget! ps.: mi okozhat a fűtőventillátornál zizegő, kerregő hangot. (ütemes, mintha beleérne valami és az kattogna.../levél, kis ágacska, stb!) Üdv.! A szervizek „szeretik” túltölteni az olajat. :D A betöltő műanyag kannába általában sacc.-ra kerül az anyag, inkább több, mint kevesebb alapon. Ez 1-2 deci plusznál szerintem nem jelenthet többet, ami – gondolom – nagy kárt nem okozhatott 6-700 km-en (tömítések, szimmering nagyobb igénybevétele esetleg(?)). A fogyasztásnövekedést önmagában ez szerintem nem indokolja... Aztán majd komoly szakik vagy megerősítenek vagy cáfolnak. Ventillátorodhoz valami kósza falevél kerülhetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni, hogy a motorba történt olajtúltöltés és ezzel megtett kb 6-700 km okozhat valami olyan jellegű problémát, amelytől drasztikusan megnő a fogyasztásom? SOS!!! autópályán kb fél tank benzinnel 240km (sacc/kb 9-10 l/100km a fogy) Előtte eljártam 6-6,5 l/100km! NEM MINDEGY! :D Köszi a segítséget! ps.: mi okozhat a fűtőventillátornál zizegő, kerregő hangot. (ütemes, mintha beleérne valami és az kattogna.../levél, kis ágacska, stb!) ha tolod neki lazán megeszik annyit :lol: még többet is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts