Zachi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Azoknak, akik szeretik az elmebeteg estimesét: Na ezután még megnéztem Jeff Dunham-et. Kellőképp lefáradtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Na ezután még megnéztem Jeff Dunham-et. Kellőképp lefáradtam. Hát igen :D Akkor utoljára ide is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Jó Reggelt! Ha már Jeff Dunham, akkor íme a 2008-as karácsonyi különadás! :D http://www.vimeo.com/2715409 Jó mulatást! :lol::D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Az én jószágom is csinálta ezt, de ha jól megfigyeltem, akkor talán mind a 4 fék elég hangos volt úgy fél nap állás után. 3-4-szer fékezgettem és elmúlt. 53400km és 5év után csinálta ezt, ahogy bejött idén ez a nyirkos és 0 fok körüli idő. Ősszel nem csinálta. Fékbetétek jók, féktárcsának kb 0,7-0,8mm-es válla van. Haverral tegnap kitisztítottuk mind a négy féket, azóta egyszer mentem vele, alig volt hangja 8,5 óra állás után, 2 fékezés és elmúlt. Remélem, hogy csak a rossz idő miatt csinálja. A betét szárítása az egyetlen eset az oktatók szerint amikor megengedett a jobb lábbal gázt adunk és a ballal meg fékezzük az autót kis sebességnél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A betét szárítása az egyetlen eset az oktatók szerint amikor megengedett a jobb lábbal gázt adunk és a ballal meg fékezzük az autót kis sebességnél... fékbetét szárítás...LOL...ezt eddig csak mosás után hallottam, de akkor sem igazán tetszett, hogy azért tapossam a féket és a gázt is, hogy kiszáradjon...ez olyan mint délelőtt 5 fokban 3 cm havat tologatni...aki erre képes kinézek belőle más elveteműltséget is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 72h áramszünet után ismét itt. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 fékbetét szárítás...LOL...ezt eddig csak mosás után hallottam, de akkor sem igazán tetszett, hogy azért tapossam a féket és a gázt is, hogy kiszáradjon...ez olyan mint délelőtt 5 fokban 3 cm havat tologatni...aki erre képes kinézek belőle más elveteműltséget is... :D Más összefüggésben ugyanezt a procedúrát "vasalás"-nak hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 72h áramszünet után ismét itt. :D :lol: ezek szerint neked is spórolt az eon :lol: valamivel kezelni kell a válsághelyzetet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 72h áramszünet után ismét itt. :D :lol: Ohhh! A nyáj biztonságot nyújtó melege, a csordaszellem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 72h áramszünet után ismét itt. :D ;) azért nincs áram nálatok mert a pici lányom ma este beleynult a konnektorba csipesszel azt megycsipte na rohantunk az ügyeletre azt a párom bent maradt vele éjszakára most ott tartják na ezért nem volt nálatok áram mert a lányom ilyeneket müvel :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ezek szerint neked is spórolt az eon :D valamivel kezelni kell a válsághelyzetet :lol: Hát nem mondok semmit, de amikor a sokxx éves acéloszlop szinte 90% rozsda, és kitörik, akkor tutira karban volt tartva, és kiemelték hogy " ne feledjék el 20cm hó esett" azért állt elő az ilyen helyzet..... "rozsdaszlop" Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hát nem mondok semmit, de amikor a sokxx éves acéloszlop szinte 90% rozsda, és kitörik, akkor tutira karban volt tartva, és kiemelték hogy " ne feledjék el 20cm hó esett" azért állt elő az ilyen helyzet..... "rozsdaszlop" na igen............remélem fizet az eon egy kis büntetést, nem csak a díjakat szedi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 na igen............remélem fizet az eon egy kis büntetést, nem csak a díjakat szedi azt megnézem hogy az eon mikor fizet :D ez kb ugyan olyan hogy nem lesz gáz ár emelés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 azt megnézem hogy az eon mikor fizet :D ez kb ugyan olyan hogy nem lesz gáz ár emelés :lol: Hát ez igaz, habár nem ártana ha rákoppintanának a fejükre egy kicsit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Jó reggelt Cartársak! Íme az olajos témára a visszatérés! Szóval a Totalcaron kérdeztem az olajdokit, hogy a GM minősítés hiányának megléte mit okoz...ha már márkaszerviz cserél olajat. EMlékeztek még rá? (téma volt itt is) :D Íme az olajdoki válasza: "Kedves Krisztián! Ha Te vitted volna ezt az olajat, akkor szerintem bőszen lobogtatták volna az előírást, hogy ők ezt nem töltik bele, mert nem odavaló, és elveszted a garanciát. És tényleg nem odavaló, de azért nagy gáz várhatóan nem lesz: valószínűleg az üzemanyag-takarékossági követelményeknek nem felelt meg, mert azt általában 5W30-assal szokták a gyártók teljesíteni. Azért a következő olajcserekor ragaszkodj az előírthoz. Üdv, Olajdoki" Szóval azért nem valószínű, hogy annyira jó az... Legközelebb viszem én az olajat. Veszem a Fuchs olajat, mert azt mindneki (olajdoki is) ajánlotta. Hol lehet beszerezni, mert nem nagyon talál a neten semmi ilyesmit. Szerintetek 5w-40 helyett, mehet az 5w-30? köszi és kellemes hétvégét! Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Legközelebb viszem én az olajat. Veszem a Fuchs olajat, mert azt mindneki (olajdoki is) ajánlotta. Hol lehet beszerezni, mert nem nagyon talál a neten semmi ilyesmit. Mondjuk itt. Minden elérhetőségüket fellelheted (tel., fax, web). Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Legközelebb viszem én az olajat. Veszem a Fuchs olajat, mert azt mindneki (olajdoki is) ajánlotta. Hol lehet beszerezni, mert nem nagyon talál a neten semmi ilyesmit. Szerintetek 5w-40 helyett, mehet az 5w-30? Ami teljesen GM-LL..-specifikus: Fuchs Titan Supersyn Ecoflex 5W30. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ami teljesen GM-LL..-specifikus: Fuchs Titan Supersyn Ecoflex 5W30. :lol: az én vizeletem is teljesen szintetikus annyira tele van már ................... ezzel az olajos témával.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Mi van a motorolajokkal???????????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 az én vizeletem is teljesen szintetikus annyira tele van már ................... ezzel az olajos témával.... :lol: :D Akkor nem kell rá reagálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Akkor nem kell rá reagálni :D Ha végigolvassuk a fórumot, akkor meg fel sem kéne hozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ha végigolvassuk a fórumot, akkor meg fel sem kéne hozni :lol: akkor is enyém az utosló szó :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 akkor is enyém az utosló szó :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Lassan jön a tavasz és majd felkerül az alufelni idővel... Emiatt szeretnék venni kerékőrt, biztos ami biztos. Van különbség ezek közt? Van olyan amit érdemesebb választani, vagy mindegy? ÜDV:FRZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Lassan jön a tavasz és majd felkerül az alufelni idővel... Emiatt szeretnék venni kerékőrt, biztos ami biztos. Van különbség ezek közt? Van olyan amit érdemesebb választani, vagy mindegy? ÜDV:FRZ Gyakorlatilag tökmindegy. Aki úgy indul el otthonról, hogy beszerez néhány jóképű felnit, az fel is készül rá. Az már szinte közhely, hogy a bűnüldözés és a vagyonvédelem mindig csak a bűnözés nyomában kullog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts