speter Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Úgy gondoltam,hogy külön is lehet a kormányközepet(csak a bőrözést)cserélni vagy áthúzni,persze,ha annyira egyben van a lufival akkor más a helyzet. :lol: ezt úgy szokták, hogy a középhez nem nyúlnak, a dudaikonra, dudagomb +0,5-1 cm-es nagyságú foltot raknak rá. na ezt jól leírtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 ezt úgy szokták, hogy a középhez nem nyúlnak, a dudaikonra, dudagomb +0,5-1 cm-es nagyságú foltot raknak rá. na ezt jól leírtam. :lol: Valahogy így mint nekem (mellesleg szvsz jó ronda...): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 ezt úgy szokták, hogy a középhez nem nyúlnak, a dudaikonra, dudagomb +0,5-1 cm-es nagyságú foltot raknak rá. na ezt jól leírtam. :lol: Ja,ez már a 21.század:Dudaikon! :) Régen a Ladás időkben elég volt egy megfelelő színű szigetelőszalag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jacky Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy egy 2007 decemberi G Astra-ba(Z14XE...), milyen olajszűrő kell??? Mert már kétszer vettem(másodszor a motorkódot is bediktálva) olajszűrőt és mindkétszer rossz(nem belevaló szerintük) volt mikor vittem a márkaszervízbe olajcserére. Szóval ha valaki esetleg tudna nekem mondani valami "azonosítót" ami alapján a boltban tutira beazonosítják, azt nagyon szépen megköszönném! Üdv.:Árpi Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Valahogy így mint nekem (mellesleg szvsz jó ronda...): Baromi jó színe van a gépsárkányod beljesének. Most irígyellek. A kormánybőrözés miatt nem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Baromi jó színe van a gépsárkányod beljesének. Most irígyellek. A kormánybőrözés miatt nem :lol: :lol: A belseje nekem is nagyon bejön...ez milyen kaszni? mármint "sima" 5 ajtós vagy3 vagy coupe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 A belseje nekem is nagyon bejön...ez milyen kaszni? mármint "sima" 5 ajtós vagy3 vagy coupe? Coupé. Amúgy ez a vajszín nekem is bejön, régebben mindig vajbőrt akartam, aztán rájöttem hogy nem is a bőr hiányzik nekem, hanem ez a világos belső. Mondjuk baromi kényes, de szvsz akkor is megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Körbenéztem az opel.com-on, érdekes, hogy classicot már csak kelet európában lehet kapni, ott sem mindenhol... szal tényleg lehet, hogy már csak idén gyártják? A másik amin röhögtem, hogy a román oldalon eleve euroban számolnak, aztán kicsit utánnagondolva rájöttem, hgoy ez sokkal tisztességesebb! Nálunk is euróban gondolkodik a kereskedő, csak lefordítja nekünk forintra, olyan árfolyamon amilyen nekik tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Körbenéztem az opel.com-on, érdekes, hogy classicot már csak kelet európában lehet kapni, ott sem mindenhol... szal tényleg lehet, hogy már csak idén gyártják? A másik amin röhögtem, hogy a román oldalon eleve euroban számolnak, aztán kicsit utánnagondolva rájöttem, hgoy ez sokkal tisztességesebb! Nálunk is euróban gondolkodik a kereskedő, csak lefordítja nekünk forintra, olyan árfolyamon amilyen nekik tetszik. sokkal korrektebb lenne, majd talán egyszer... Számtech nagykerbe már van olyan, ahol €-ba adják meg az árakat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Körbenéztem az opel.com-on, érdekes, hogy classicot már csak kelet európában lehet kapni, ott sem mindenhol... szal tényleg lehet, hogy már csak idén gyártják? A másik amin röhögtem, hogy a román oldalon eleve euroban számolnak, aztán kicsit utánnagondolva rájöttem, hgoy ez sokkal tisztességesebb! Nálunk is euróban gondolkodik a kereskedő, csak lefordítja nekünk forintra, olyan árfolyamon amilyen nekik tetszik. Valószínű addig gyártják, ameddig ki nem hozzák az I astrát, ami hónapokon belül lehet. Classic II-III Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 T imy! Az Astra H-t 2004 óta gyártják. Te láttál már olyan Opel típust aminek 4-5 év volt az életciklusa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Valaki tudna nekem mondani egy vakdugó helyet a tűzfalban egy 2004-es évjáratú G Astrában? Ha azt kiveszem, kifúrom a kábel átmérőjére és visszateszem akkor még életképes marad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Valaki tudna nekem mondani egy vakdugó helyet a tűzfalban egy 2004-es évjáratú G Astrában? Ha azt kiveszem, kifúrom a kábel átmérőjére és visszateszem akkor még életképes marad? nekem is át van fúrva, és még okés minden :lol: Szemből jobb oldalt, könnyen megtalálható Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Valószínű addig gyártják, ameddig ki nem hozzák az I astrát, ami hónapokon belül lehet. Classic II-III "A Classic III az auto motor und sport információi szerint a bochumi üzemben készül majd" Na ja, az I Astrát meg a Lengyelek rakják össze HA-HA-HA-HA Derűs reggelt! Valaki tudna nekem mondani egy vakdugó helyet a tűzfalban egy 2004-es évjáratú G Astrában? Ha azt kiveszem, kifúrom a kábel átmérőjére és visszateszem akkor még életképes marad? A vakdugót inkébb ne vedd ki, mert olyan ragacsos izével van rögzítve, szúrd át simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fubela Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Valószínű addig gyártják, ameddig ki nem hozzák az I astrát, ami hónapokon belül lehet. Classic II-III Hát én ezt megsiratom! Kár érte! Enneka kocsinak(nevezzük G-nek,vagy CL2-nek) Egyszerűen AUTÓ formája van! És még milyen szép! Szerintem, ha a H is hasonló lenne, nagyobbat kaszáltak volna vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 T imy! Az Astra H-t 2004 óta gyártják. Te láttál már olyan Opel típust aminek 4-5 év volt az életciklusa? Márminthogy "mindössze" 4-5 év? Ha arra gondolsz hogy a legtöbb Opelt ennél hosszabb ideig gyártották, akkor igazad van, de azért jócskán akadnak kivételek. A teljesség igénye nélkül: Opel 1200 - 3 év (1959-1962) Opel Kadett A - 3 év (1962-1965) Opel Rekord A - 2 év (1963-1965) Opel Rekord B - 1 év (1965-1966) Opel Olympia A - 3 év (1967-1970) Opel Kapitan B - 1 év (1969-1970) Ellenpélda a Manta B, ami a maga 13 éves gyártási ciklusával (1975-1988-ig) elég hosszúnak, ha nem rekordnak számít az Opelnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 T tgabika76! Másképpen: 38 éve nem volt négy évnél rövidebb életciklusú autója az Opelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 38 éve nem volt négy évnél rövidebb életciklusú autója az Opelnek. Oké értem. Amúgy sztem ebben nincs semmi kivetnivaló, én például sokkal nehezebben tudok azonosulni a japánok azon szokásával hogy háromévente megújítják a típusaikat. Mire megszoknám, már jön is az utódja, ezért aztán annyira nincs is presztízsük, mert ennyi idő alatt nem lesznek róluk maradandó emlékei az embernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 T imy! Az Astra H-t 2004 óta gyártják. Te láttál már olyan Opel típust aminek 4-5 év volt az életciklusa? Az Astra I a VW golf 6-nak az ellenfelének szánják. A Golfot decembertől már lehet kapni, tehát az Opel sem sokat húzhat szerintem az I piacra dobásával. A G életciklusa 1998-2004, azaz 6 év, 2004-2008 az 4 év, ami nem rövid a mostani technikai fejlődés mellett, + még Classic III-ként pár évet kíhuzhat, amig kinem jön egy mégújabb Astra. Ez így volt az F-G szériában is. Mondjuk azt kétlem, hogy ClassicII(G), és Classic III(H)-t gyártják párhuzamossan, de majd meglátjuk a gyártó hogy gondolja. A mostani váltság tekintetében semmi nem biztos, főleg ha nézzük a gépkocsieladásokat ebben az évben, de főleg ebben a nyegyedévben, ami jelentősen esett..... Szerintem a Cl II-t jó lenne meghagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 A G életciklusa 1998-2004, azaz 6 év... Ez szerintem azért nem teljesen igaz, mert kicsit módosítottak rajta ugyan, de a mai napig gyártják, tehát még mindig nincs vége. Ezek alapján a Corsa szériában is külön tagnak tekinthetjük az A2 szériát a sima A-hoz képest...? Szinte sosem egyezik teljesen még két egymás utáni modellév sem, tehát hol a határ, amikor típusváltásról beszélünk? :lol: Szerintem G Astra idén 10 éves, oszt punktum! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 nekem is át van fúrva, és még okés minden :) Szemből jobb oldalt, könnyen megtalálható Megtaláltuk köszi. De annyira vak volt a dugó, hogy át kellett kísérnem a zebrán. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Ez szerintem azért nem teljesen igaz, mert kicsit módosítottak rajta ugyan, de a mai napig gyártják, tehát még mindig nincs vége. Ezek alapján a Corsa szériában is külön tagnak tekinthetjük az A2 szériát a sima A-hoz képest...? Szinte sosem egyezik teljesen még két egymás utáni modellév sem, tehát hol a határ, amikor típusváltásról beszélünk? :lol: Szerintem G Astra idén 10 éves, oszt punktum! :lol: Tudom, hogy a Cl2 is G, csak úgy értettem, hogy addig ment G néven, a H piacra kerülésével, Classic lett. Szerintem is, 10 év az már szép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok! Keresek Astra G-hez fekete bőr /esetleg műbőr/ váltószoknyát. A gyári kezdi megadni magát. Esetleg linket, ahol lehet vásárolni. Köszönöm! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok! Keresek Astra G-hez fekete bőr /esetleg műbőr/ váltószoknyát. A gyári kezdi megadni magát. Esetleg linket, ahol lehet vásárolni. Köszönöm! Mennyi km-nél, illetve mennyi idő a kocsid? csak érdekel, hogy mennyit bír ki) Gyárit nem kérdezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok! Keresek Astra G-hez fekete bőr /esetleg műbőr/ váltószoknyát. A gyári kezdi megadni magát. Esetleg linket, ahol lehet vásárolni. Köszönöm! Én eBayről vettem: ebay Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts