Amusing Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nem tudom, de jobb a békesség. Pl kedden voltam téli átvizsgáláson (nem nagy szám, de egy opelesülésfütést küldenek, annyit megér az 990ft), és akkor kérdeztem, hogy mennyit csúszhatok, azt mondták, jobb ha keveset, lehetőleg max +-1-2 hét, mert ha nagyobb gond van vele, kötekednek a gari miatt. Igaz nem tudom a hozott olajal is ez lesz-e. :D Szóval ezért mondom első 2 évben jobb a békesség. Ha pl a hátsó dobbal lenne valami tuti nem cserélnéék, mert az user hozzányúlt. ;) én még gar előtt lecseréltem, nem szóltak egy szót se (Ivanits & Bárkány) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ez már sokkal szebb:) TEscoban vetted? Köszönöm! Nem Tescóban hanem autósboltban vettem! 1200 pénzért! Szerintem megérte! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 így már más....ne dísztárcsát cserélj, hanem alura vmi szépre a lemezt ;) egyébként oldalról azért sokkal jobban néz ki... :D Ja azt elfelejtettem mondani , már megvettem 4 felnit nagyon szépek ,de jön ugye a tél és a disztárcsát tettem fel! Majd tavasszal jöhet a felni!1.2 gcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Szerintem is jól néz ki, Gari után Én is beujítók egy hasonlót! :D Hol vetted, s mennyiért? Bilincses felfogatású? Hali! 1200 Ft volt autósboltban! Tescóban 3000 Ft körül van Piacon meg még 1200- nál is kevesebb! Nem bilincses hanem csavaros felfogatású! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Örülök, hogy eladtam az Opelem... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Örülök, hogy eladtam az Opelem... ;) :D Ne írj ilyeneket :D :D :D Keresek seatból hasonlót??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Megvettem a kipufogóvéget! Jobb mint a múltkori??? :D 1.2 gcc 1. http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200...749DSCF1442.JPG 2. http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200...829DSCF1444.JPG Hány mm az átméröje a csonknak??????????????????????? Nincs itthon a gép nem tudom meg mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hány mm az átméröje a csonknak??????????????????????? Nincs itthon a gép nem tudom meg mérni. 90X 60 mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 90X 60 mm Aha köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Aha köszi. nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2008 Örülök, hogy eladtam az Opelem... ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ... ... ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ne írj ilyeneket :D :D :P Keresek seatból hasonlót??? :D :D Áhhhhhhhhhh hova gondolsz, olyan biztooooosss nincs ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Áhhhhhhhhhh hova gondolsz, olyan biztooooosss nincs :D ;) :P :D Nem...ez nem márkafüggő dolog...biztos van ebből is abból is...de egy biztos...most ezt látom, ezt olvasom, és ez szánalmasan röhejesen siralmas... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 http://auto.zug.hu/hir/az-opelnel-az-autok...tablakat_99.php Na ehhez mit szóltok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 http://auto.zug.hu/hir/az-opelnel-az-autok...tablakat_99.php Na ehhez mit szóltok?? Olvastam valahol, hogy csak a szép tiszta, kontúros táblákat ismerik fel (és aból is csak 3 fajtát, sebességkorlátozó, feloldó, meg talán előzni tilos, de utóbbibban nem vagyok biztos.) Innentől kezdve Magyarországon nem használható :D Meg valami sávelhagyási rendszer is lesz benne, de az is csak a szépen, kontrasztosan felfestett csíkokat érzékeli. Rgo ezt sem lehet (pályán kívül) Mo-n használni. Viszont a új világítása nem semmi az Insignanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Nem...ez nem márkafüggő dolog...biztos van ebből is abból is...de egy biztos...most ezt látom, ezt olvasom, és ez szánalmasan röhejesen siralmas... :P :D (editáltam a hozzászólást, mert nem szeretnék senkit bántani. Anti! Az ajánlatom él, ha olvastad :D ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolex Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Sziasztok!Olajcsere előtt állok,de kissé elbizonytalanodtam, miután elolvastam az olajokkal kapcsolatos hozzászólásokat. Az autóm 1,4-es ecotec motoros,motorkódja:Z14XE és 73000 kilométert futott (hamarosan 8 éves lesz).Szervizkönyve szerint eddig 5W40-es olajat kapott.Megint ilyen viszkozitásút tegyek bele,vagy ekkora futásteljesítménynél esetleg már a 10W40 is jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Sziasztok!Olajcsere előtt állok,de kissé elbizonytalanodtam, miután elolvastam az olajokkal kapcsolatos hozzászólásokat. Az autóm 1,4-es ecotec motoros,motorkódja:Z14XE és 73000 kilométert futott (hamarosan 8 éves lesz).Szervizkönyve szerint eddig 5W40-es olajat kapott.Megint ilyen viszkozitásút tegyek bele,vagy ekkora futásteljesítménynél esetleg már a 10W40 is jó? Ha nem ette nagyobb mértékben, akkor !csakis! 5W-s olajat tegyéle bele!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolex Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Ha nem ette nagyobb mértékben, akkor !csakis! 5W-s olajat tegyéle bele!!! Nem eszi az olajat.Akkor 5W-40-es olajat kap ismét.Most két márka között vacillálok,az egyik Mobil Synt S 5W-40 (ez rendelkezik az Opel GM-LL-B-025 minősítéssel),a másik pedig a Castrol Magnatec 5W-40 C3 (ennek nincs GM minősítése).Melyik lenne jobb választás?És még egy kérdésem lenne.Az olajleeresztő csavar torx,ez alatt van tömítőalátét?Ha igen hányas?Köszi a válaszokat: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Nem eszi az olajat.Akkor 5W-40-es olajat kap ismét.Most két márka között vacillálok,az egyik Mobil Synt S 5W-40 (ez rendelkezik az Opel GM-LL-B-025 minősítéssel),a másik pedig a Castrol Magnatec 5W-40 C3 (ennek nincs GM minősítése).Melyik lenne jobb választás?És még egy kérdésem lenne.Az olajleeresztő csavar torx,ez alatt van tömítőalátét?Ha igen hányas?Köszi a válaszokat: Nekem Magnatec van a gépben. De a Te dolgod a döntés. Egy gumigyűrű van, de az több cserét kibír. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Nem eszi az olajat.Akkor 5W-40-es olajat kap ismét.Most két márka között vacillálok,az egyik Mobil Synt S 5W-40 (ez rendelkezik az Opel GM-LL-B-025 minősítéssel),a másik pedig a Castrol Magnatec 5W-40 C3 (ennek nincs GM minősítése).Melyik lenne jobb választás?És még egy kérdésem lenne.Az olajleeresztő csavar torx,ez alatt van tömítőalátét?Ha igen hányas?Köszi a válaszokat: Nekem volt mind a kettő, jelenleg a Mobil 1 van az autóban, de csak azért mert ehhez olcsóbban jutottam hozzá. Szerintem mind a kettő nagyon jó! Nézd meg itt én tőlük rendeltem. Igaz, hogy összefogtunk négy munkatársammal, így a postaköltség is négy felé ment. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolex Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Imy és Gezoli köszönöm a válaszokat!Holnap megnézem melyik kapható itt valamelyik autósboltban és milyen áron.Ha drágán adják,inkább megrendelem az Autótékától,ott tényleg elég olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Imy és Gezoli köszönöm a válaszokat!Holnap megnézem melyik kapható itt valamelyik autósboltban és milyen áron.Ha drágán adják,inkább megrendelem az Autótékától,ott tényleg elég olcsó. Jó áron van a Castrol, én a 4l-est vettem 8-ért (3*4l-t, akkor nem volt postaköltség) az olajshoptól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts