setupman Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 nekem kb 2-3 hét múlva lesz kiszerelve az az izé, ha még aktuális jelentkezz majd. Ha gondolod postán is elküldöm. Peti küldött nekem képeket róla, de sajnos ez nem az amire gondoltam. :lol: Itt egy kép róla, hátha valakinek így ismerős lesz. Neten sehol nem találtam meg, beszállítóknál sem. Minden szir-szar csatlakozóról van kép, de erről nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Zastava Astra lesz? :lol: Inkább, mint dacia astra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Elvileg a lengyelek már nem sokáig gyártják. Valamelyik déli ország, ha jól emlékszem akkor a horvátok fogják tovább gyártani. Lehet más néven. Szerintem ahogy az I piacra kerül, akkor a G gyártását abbahagyják, vagyis F-nél így volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Zastava Astra lesz? :lol: Ha jól emléxem volt ilyen elképzelés, de végül ismét a FIAT- nál kötöttek ki. A Punto első v. második verzióját gyártanák Zastava 10 "fantázianéven". Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Érdekel valakit szürke gyári középkonzol a cabriómból? Ennyi van belőle és 10eért vihető. Dobj PÜ-t ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Írtam PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 NFS! Hogyhogy eladod? Azt hittem hogy megtartod cserének a kék helyett de ezek szerint jól tartja a festéket magán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Szerintem ahogy az I piacra kerül, akkor a G gyártását abbahagyják, vagyis F-nél így volt... Vagy lesz új astra : Astra I G astra: Classic II H astra: Classic III ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Vagy lesz új astra : Astra I G astra: Classic II H astra: Classic III ? :lol: Ezt el is felejtheted sztem, nem hinném hogy létezne olyan autógyár amelyiknek gazdaságos lenne ugyanabból a típusból 3 generációt is gyártani ugyanarra a piacra, szóval sztem imy-nek igaza volt... Azért írtam hogy ugyanarra a piacra, mert nem tartom kizártnak hogy mondjuk Dél-Amerikában vagy mittoménhol tovább gyártsák, de sztem itt Európában nem fogják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 NFS! Hogyhogy eladod? Azt hittem hogy megtartod cserének a kék helyett de ezek szerint jól tartja a festéket magán? Tökéletes lett. Evvan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Most találtam egy oldalt ahol állítólag olcsón lehet kapni ablaktörlő lapátokat opelekhez. LINK Nem drága ez egy kicsit? És ha a márkát nézem akkor eredeti swf? márkájút vajon hol és mennyiért lehet kapni? Szalonban mennyibe kerülhet? Márha ott eredetit adnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Szalonban mennyibe kerülhet? Márha ott eredetit adnak. Épp a múlt héten voltam márkakereskedésben (más okból) és amíg várnom kellett, nézegettem a vitrint. Mit ad isten, épp egy G Astra ablaktörlőlapát volt kirakva, gyári GM-es dobozban, 3625Ft-ért. Papírdoboz volt, szóval nem láttam bele, de a rajta levő felirat tanulsága szerint egy pár első ablaktörlő volt benne. Ha már ablaktörlő: Én Valeo Silencio-t akartam az enyémre, de hamar lemondtam róla, amikro iderült hogy annak darabja 6000Ft... Pedig jól néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Épp a múlt héten voltam márkakereskedésben (más okból) és amíg várnom kellett, nézegettem a vitrint. Mit ad isten, épp egy G Astra ablaktörlőlapát volt kirakva, gyári GM-es dobozban, 3625Ft-ért. Papírdoboz volt, szóval nem láttam bele, de a rajta levő felirat tanulsága szerint egy pár első ablaktörlő volt benne. Ha már ablaktörlő: Én Valeo Silencio-t akartam az enyémre, de hamar lemondtam róla, amikro iderült hogy annak darabja 6000Ft... Pedig jól néz ki: Hát, én ma megpróbáltam beszerelni egy egykarú ablaktörlőt, de nem bírkóztam meg vele.... Holnap irány a szervíz. Remélem ők be tudják rakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Hát, én ma megpróbáltam beszerelni egy egykarú ablaktörlőt, de nem bírkóztam meg vele.... Holnap irány a szervíz. Remélem ők be tudják rakni... egykarú...mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 egykarú...mire gondolsz? "Einarmwischer" Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Az egykaru az az mint a pl. 190-es merciben? Elől egy kar törli végig a kilátó felületet? Tehát akkor a link helyett olcsóbb a szalonban venni gyárit? És valami ötletetek arra hogy lehet a jobbost is légterelősre átrakni? Talán vauxhallos jobbos törlőkar és ahhoz lapát+gumi? Amúgy mitől jobb/jó ez a valeo? Neked vannak vele tapasztalataid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Senkinek nem ismerős ez az alkatrész? Légzsák csatlakozó. Azon a gépen dolgozok,ami ezt gyártja és érdekelne, hogy hogyan néz ki végleges formájában. Sehol nem találtam róla képet. Uhuhu vagy valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Vagy lesz új astra : Astra I G astra: Classic II H astra: Classic III ? :lol: Az fix, hogy a H astrát Classic III-nak fogják hívni, de az opel helyében én elgondolkodnék, hogy ezt a kicsit nyomi autót (persze lehet, hogy csak szerintem, meg az ismeretségi köröm 90%-a szerint szebb a G, mint a H) offolják a piacról és ezeket gyártanák: I astra G astra: Classic II Bár ahogy elnéztem az I kémfotóját a trend hasonló mint a H-nál, valszeg attól sem fogok hasra esni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Az fix, hogy a H astrát Classic III-nak fogják hívni, de az opel helyében én elgondolkodnék, hogy ezt a kicsit nyomi autót (persze lehet, hogy csak szerintem, meg az ismeretségi köröm 90%-a szerint szebb a G, mint a H) offolják a piacról és ezeket gyártanák: I astra G astra: Classic II Bár ahogy elnéztem az I kémfotóját a trend hasonló mint a H-nál, valszeg attól sem fogok hasra esni. Jaj nekem nagyon tetszeni fog az új profil, főleg az insignia. Az milyen gyönyörű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Jaj nekem nagyon tetszeni fog az új profil, főleg az insignia. Az milyen gyönyörű :lol: az gyönyörű Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Épp a múlt héten voltam márkakereskedésben (más okból) és amíg várnom kellett, nézegettem a vitrint. Mit ad isten, épp egy G Astra ablaktörlőlapát volt kirakva, gyári GM-es dobozban, 3625Ft-ért. Papírdoboz volt, szóval nem láttam bele, de a rajta levő felirat tanulsága szerint egy pár első ablaktörlő volt benne. Ha már ablaktörlő: Én Valeo Silencio-t akartam az enyémre, de hamar lemondtam róla, amikro iderült hogy annak darabja 6000Ft... Pedig jól néz ki: http://www.reno-auto.net/iblog/C170664408/E20070130185151/Media/DSC01560.jpg En is ilyent szerettem volna, csak ehhez kell venni egy adaptert is, mert ha jol tudom, nem lehet felszerelni a hagyomanyos ablaktorlolapat-tartora (mert ugyebar ezek belso femszalasak). Bar ha van valakinek egy jo tippje ezzel kapcsolatba, szivesen veszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 En is ilyent szerettem volna, csak ehhez kell venni egy adaptert is, mert ha jol tudom, nem lehet felszerelni a hagyomanyos ablaktorlolapat-tartora (mert ugyebar ezek belso femszalasak). Bar ha van valakinek egy jo tippje ezzel kapcsolatba, szivesen veszem. :lol: De fel lehet szerelni, van belőle többféle felfogatású, neked ha minden igaz a hagyományos "esernyőnyél" kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 De fel lehet szerelni, van belőle többféle felfogatású, neked ha minden igaz a hagyományos "esernyőnyél" kell. Ooo, zsir. :lol: Ha jol ertem, van ilyen belso femszalas hagyomanyos ablaktorlo-karokra? S azt is meg tudnad nekem mondani, hogy hol lehet ilyent kapni? Koszi, s udv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ooo, zsir. :lol: Ha jol ertem, van ilyen belso femszalas hagyomanyos ablaktorlo-karokra? S azt is meg tudnad nekem mondani, hogy hol lehet ilyent kapni? Koszi, s udv! Mi az hogy hagyományos? Már az olcsóbb kategóriásoknál is többféle adapter van hozzá a csomagolásban. Ha nem látszik rá kell kérdezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Mi az hogy hagyományos? Már az olcsóbb kategóriásoknál is többféle adapter van hozzá a csomagolásban. Ha nem látszik rá kell kérdezni! Sorry, most elkeveredtem. :lol: Szeretnek a 99-es evjaratu astrara ilyen tipusu ablaktorlo-lapatokat. De pl. egy Valeot neztem, s annal nem volt jo a lapat a gyari karokra. De megkerdezek majd egy szakit a boltban, csak a multkor a Norautoban nem igazan ertettek hozza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts