ha4nz Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Nem tudom melyik topicba valaki már említette hogy lehet leszedni mert ő is leszedte. Én is úgy emlékszem hogy marad lyuk csak a feliratok ragasztottak. Gondolom csavarzúzóval leszedhető.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Valaki szedte már le a hátsó ajtóról az opel emblémát? Hogy lehet leszedni? (tudom hogy lesz luk alatta) Próbáltad már a csomiajtóról leszedni a kárpitot,hátha onnét látni,hogy a ragacson kívűl mi tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
itta Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Sziasztok. Segitséget kérek. Eltört a kipufogó leömlő flexicsöve. Tudtok valahol hogy hol lehetne baráti áron beszerezni másikat? a szervizben 100e fölött mondták. borsodmegyéhez közelit lehetöleg. köszönöm előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Bármelyik kipufogós műhelyben tudnak feltenni méret után másikat (párezer ft). Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Már tulvagyok az első szélvédőjavításomon is, 9e sincs a kocsiban, és még 7 hónapos allig mult... :lol: teherauto..... kő vs. kocsim. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Már tulvagyok az első szélvédőjavításomon is, 9e sincs a kocsiban, és még 7 hónapos allig mult... :lol: teherauto..... kő vs. kocsim. :lol: üdv a klubban... mondjuk én még nem cseréltem ki, várom, hogy a főnök tud e bugázni betétlapot teherautóstól. Mennyibe fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 üdv a klubban... mondjuk én még nem cseréltem ki, várom, hogy a főnök tud e bugázni betétlapot teherautóstól. Mennyibe fájt? CSak javítás volt, nem repedt be, az volt 3e. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Már tulvagyok az első szélvédőjavításomon is, 9e sincs a kocsiban, és még 7 hónapos allig mult... :lol: teherauto..... kő vs. kocsim. :lol: Nah, hát ez ilyen. Nekem az első "szélvédő-hibát" egy madár harapta ki a szélvédőből a csőrével. Valószínűleg nem élte túl... Lassan lecserélem a törlőlapátokat (40e km után :lol: ). Nagy különbség van a márkák között szerintetek, vagy vegyem azt, amelyik először az utamba akad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Nah, hát ez ilyen. Nekem az első "szélvédő-hibát" egy madár harapta ki a szélvédőből a csőrével. Valószínűleg nem élte túl... Lassan lecserélem a törlőlapátokat (40e km után :lol: ). Nagy különbség van a márkák között szerintetek, vagy vegyem azt, amelyik először az utamba akad? Szvsz nem ár kicsit többet rááldozni, mert pl az olcsó tessco-s nekem nem élt túl egy szezont sem, nemhogy egy évet, pláne nem 40 ezret :lol: A minőségibb jobban megéri, azzal 2 évet töröltem. A minőségi nem mindig = a sokezet forintossal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Szvsz nem ár kicsit többet rááldozni, mert pl az olcsó tessco-s nekem nem élt túl egy szezont sem, nemhogy egy évet, pláne nem 40 ezret :lol: A minőségibb jobban megéri, azzal 2 évet töröltem. A minőségi nem mindig = a sokezet forintossal :lol: Hát ha ez ilyen bizonytalan, akkor olyat veszek, mint amilyen most van (SWF). Ez bevált! Pollenszűrőt is cserélek. :lol: Ott van értelme a márkásnak? Jah, és még vmi: merjek Internetről olajat rendelni? Drasztikus különbség van az Internetes és a bolti árak között, csak nem tudom, hogy ez minőségi eltérést is takar -e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Hát ha ez ilyen bizonytalan, akkor olyat veszek, mint amilyen most van (SWF). Ez bevált! Pollenszűrőt is cserélek. :lol: Ott van értelme a márkásnak? Jah, és még vmi: merjek Internetről olajat rendelni? Drasztikus különbség van az Internetes és a bolti árak között, csak nem tudom, hogy ez minőségi eltérést is takar -e. Én az olajshopból rendeltem, a boltokban itt vidéken drágább, de ha BP környéki vagy akkor lehet találsz olcsóbbat. Minőségbeli eltérés nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Én az olajshopból rendeltem, a boltokban itt vidéken drágább, de ha BP környéki vagy akkor lehet találsz olcsóbbat. Minőségbeli eltérés nem lehet. Tudom, debreceni vagyok, és itt majd duplája az Internetes árnak a bolti. De ha ugyanaz, akkor megnyugodtam. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Tudom, debreceni vagyok, és itt majd duplája az Internetes árnak a bolti. De ha ugyanaz, akkor megnyugodtam. Köszi! üdv földi. Van ám egy régiós chat topik is. Amúgy ha bármi nyűgöd van, keress meg minket, helyieket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Tudom, debreceni vagyok, és itt majd duplája az Internetes árnak a bolti. De ha ugyanaz, akkor megnyugodtam. Köszi! A Corsába 6 éven keresztül rendeltem netről (motorolajbolt.hu), sosem volt vele baj. Most is onnan rendeltem az Astraba, ez más típusú, de ez sem tűnik rossznak. Bolt/benzinkút szeret rádobni rendesen. Azért kis netes boltból csak óvatosan, de a régiekben szerintem lehet bízni, végül is nem véletlenül maradtak fenn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Tudom, debreceni vagyok, és itt majd duplája az Internetes árnak a bolti. De ha ugyanaz, akkor megnyugodtam. Köszi! én is debreceni vagyok,és már többször rendeltem az olajshop.hu-ról.ráadásul bizonyos összeg felett ingyenes a házhozszállítás. tehát ha pl 2 autóhoz rendelsz olajat,ingyen,és igen jó áron juthatsz hozzá,szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 én is debreceni vagyok,és már többször rendeltem az olajshop.hu-ról.ráadásul bizonyos összeg felett ingyenes a házhozszállítás. tehát ha pl 2 autóhoz rendelsz olajat,ingyen,és igen jó áron juthatsz hozzá,szerintem :lol: Mikor lesz az olajcseréd? Rendelünk együtt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 ... Lassan lecserélem a törlőlapátokat (40e km után :lol: ). Nagy különbség van a márkák között szerintetek, vagy vegyem azt, amelyik először az utamba akad? Gyári esetleg? Az sem drága, egy lapát (komplett) talán 600 Ft-ba is belekerül... :lol: Vagy Bosch. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Mikor lesz az olajcseréd? Rendelünk együtt? :lol: kb 1 év :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Gyári esetleg? Az sem drága, egy lapát (komplett) talán 600 Ft-ba is belekerül... :lol: Vagy Bosch. Szerintem. 600 egy lapátért? Nem nagyon olcsó az gyáriért? Én pár ezerre tippeltem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 600 egy lapátért? Nem nagyon olcsó az gyáriért? Én pár ezerre tippeltem volna... Mellettünk van egy autósbolt, ott vettem, eredeti GM, nekem csak jobb első kellett :lol: Lehet, hogy 650 volt, vagy ilyesmi..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Tényleg! A bal oldali lapátot fel lehet rakni a job oldalira is ugye? Nekem a bal oldalin van csak gyárilag légterelő, de jó lenne a jobb oldalira is már csak azért mert szimmetrikusan szebb lenne, bár előnyét még nem éreztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Mellettünk van egy autósbolt, ott vettem, eredeti GM, nekem csak jobb első kellett :lol: Lehet, hogy 650 volt, vagy ilyesmi..... :lol: Az jó ár általában a BERu, Valeo, Champion kb 2500 ft szokott a szett lenni például itt http://www.opelalkatresz.eu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Tényleg! A bal oldali lapátot fel lehet rakni a job oldalira is ugye? Nekem a bal oldalin van csak gyárilag légterelő, de jó lenne a jobb oldalira is már csak azért mert szimmetrikusan szebb lenne, bár előnyét még nem éreztem. Nerm lehet, mert más méret. Általában csak a baloson van terelő (Boschnál "S" jelölés) - persze ha veszel terelős lapátot a jobbos méretében, akkor felrakhatod. Talán autópályatempónál van értelme, kis sebességnél mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Tehát ha jól értem a hosszuk különbözik? Ezek szerint van jobbos légterelős is, csak venni kell? de ha opeléknál veszek akkor ők tudnak adni gyárit ilyen jobbos kivitelben? Nekem még a gyári van fennt január óta 2200km-nél tartok a zsír új vassal. :lol: Amúgy én 190-nél sem éreztem a különbséget, ugyanúgy törölt mindkét lapát és simán kiláttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Tehát ha jól értem a hosszuk különbözik? Ezek szerint van jobbos légterelős is, csak venni kell? de ha opeléknál veszek akkor ők tudnak adni gyárit ilyen jobbos kivitelben? Nekem még a gyári van fennt január óta 2200km-nél tartok a zsír új vassal. :lol: Amúgy én 190-nél sem éreztem a különbséget, ugyanúgy törölt mindkét lapát és simán kiláttam. Gyáriban csak olyan van, amit gyárilag az adott gyár autóira felraktak. A jobbos kisebb, tehát esetleg régebbi Corsa, vagy ilyesmi törlőket lehet megnézni. A rögzítés asszem mindnél ua. az "esernyőnyeles" változat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts