Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mit is takar az optima felszereltség? Az enyémhez csomagokat lehetett rendelni ezek is gondolom hasonlók lehetnek.

ez elég furmányos,több csomag együttes neve :lol:

elektromos csomag,klíma,áll ülésmagasság,ilyesmik vannak benne :lol:

Elküldve

Értem csak mert a classic2 legutóbb már családi meg ilyesmi csomagokkal volt rendelhető és abban volt pl. kormányoszlop állítás meg el.abalkok, klíma stb. de több ilyen csomag is volt.

Elküldve

Hát, az enyém pl club felszereltség elvileg, pontosabban CC, de hogy most mit tartalmaz pontosan, azt nem tom. Anno (99') raktak bele elektromos ablakot előre, elektromos tükröt, fűthető tükröt (sofőr oldalon), állítható sofőrülés magasság (ez szvsz mindben széria), állítható kormányoszlop, 2 lufi, klíma.

Hogy most mi kerül a Club-ba, azt nem tudom.

Elküldve
Hát, az enyém pl club felszereltség elvileg, pontosabban CC, de hogy most mit tartalmaz pontosan, azt nem tom. Anno (99') raktak bele elektromos ablakot előre, elektromos tükröt, fűthető tükröt (sofőr oldalon), állítható sofőrülés magasság (ez szvsz mindben széria), állítható kormányoszlop, 2 lufi, klíma.

Hogy most mi kerül a Club-ba, azt nem tudom.

Nah, az Optima az pont ugyanez a felszereltség, csak más néven.

+még adtak 8.000,- Ft-ért egy "szépség" csomagot, ami a krómozott belső ajtókilincseket és a színre fújt visszapillantókat jelenti... :lol:

Elküldve

+még adtak 8.000,- Ft-ért egy "szépség" csomagot, ami a krómozott belső ajtókilincseket és a színre fújt visszapillantókat jelenti... :lol:

azok vannak nekem is :lol:

Elküldve

és ne felejtsük ki a távirányítós centrálzárat sem. Én pl egy hét nyaralásra elvittem a pótkulcsot (Classicéknál az már nem távirányítós), mert "meghalt" benne az elem (nem volt időm cserélni), de alig vártam, hogy újra üzembe helyezzem a távirányítós kulcsot.

optima felszereltség = családi csomag + elektromos csomag

a disz csomag a maga 8000 Ft-jával már nem fért bele, aztán most végülis optima + dísz csomagos autót lehet venni

Elküldve
és ne felejtsük ki a távirányítós centrálzárat sem. Én pl egy hét nyaralásra elvittem a pótkulcsot (Classicéknál az már nem távirányítós), mert "meghalt" benne az elem (nem volt időm cserélni), de alig vártam, hogy újra üzembe helyezzem a távirányítós kulcsot.

optima felszereltség = családi csomag + elektromos csomag

a disz csomag a maga 8000 Ft-jával már nem fért bele, aztán most végülis optima + dísz csomagos autót lehet venni

Ja... azt majdnem elfelejtettem, meg a gyári riasztót. Nekem is távirányítós mind a 2 kulcsom :lol:

Elküldve

Csak hogy szakadnának meg a dísz csomagukkal mert sajna 2005től (?) nem lehetett színrefújt külső kilinccsel rendelni ezeket a gyönyörűségeket.

Elküldve

Sziasztok!

Tuning miatt eladók lettek a következőcumók:

2007.11.-ik havi autómról...

Gyári hűtőrács hibátlan állapotban, és egy 1.4 XEP re kipuffancs szintén gyári 14ezret ment.

20 db ezresért a kettő

Elküldve

Csak hogy szakadnának meg a dísz csomagukkal mert sajna 2005től (?) nem lehetett színrefújt külső kilinccsel rendelni ezeket a gyönyörűségeket.

Nézd a jó oldalát, legalább nehezebben karcolódik össze a gyűrűktől... :lol:

Elküldve

Na ez hibádzik nálam: nincs színre fújt kilincsem :lol:

Viszont tényleg nem karcolódik így :lol:

Elküldve

Nekem mindíg megfájdul a szívem ha egy ilyen G astrát látok és ilyenkor jut eszembe hogy de jó lenne valahonnan ilyet szerezni, mert én 0km-rel vettem akocsimat. Sajnos van amit hiányolok de a pénztárca még mindíg szűk nálam is.

Elküldve
Hát, az enyém pl club felszereltség elvileg, pontosabban CC,

a CC a forgalmiban az 5 ajtóst, másnéven a ferdehátut jelöli... semmi köze a felszereltséghez...

Elküldve
a CC a forgalmiban az 5 ajtóst, másnéven a ferdehátut jelöli... semmi köze a felszereltséghez...

Jaja. Asszem CombiCoupe a hivatalos terminológia szerint, és már az E Kadettnál is így hívták (sőt a 3 ajtós B Mantánál is), de emlékeim szerint nem csak az ötajtóst, hanem a háromajtóst is.

Elküldve
Érdeklődnék valaki megy-e Közületek hétvégén Veszprémbe a gyorsulásra?

1.6-os Astra-val? Inkább nem... :lol:

Egyébként lehet mennék, ha nem lenne ilyen messzi a keleti oldaltól (mint minden más is).

Elküldve

jah én úgy tudom, hogy ez privilégium. Amelyik Astra szírnefújt kilics+díszléces azt még Bocumba (Németo) rakták össze, a lengyelek meg nem tudnak műanyagot festeni, vagy nem festhetnek.

Elküldve

Tudnának azok csak a magyarok nagy része inkább megspórolja az árát "nehogymán kiadjak még több pizt a flancos cuccoké maj lefújom nejoluxa meg ragasztok rá tecsós kromós csikót azt kiszen is van a ferrári" :lol: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.