Vicsor Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha jól emlékszem a fehér színkódja a 10-s. De ez már nem 100%. 11 a törtfehér emlékeim szerint. De jobb megkérdezni egy hozzáértőt. Régen tudttam egy pár színkódot de mostanra kikopott a fejemből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A sima 7-esen gondoltam, hogy megyünk (Szerémi fele indulnánk). Igaz kissé lassabb, de ha nagyon szeretnétek, mehetünk pályán is. Teló,velencére mikorra tervezitek az érkezést 13-13.30,mert akkor úgy időzítem a dolgaim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Tudom hogy van máshol ilyen téma de ott nincs senki sosem. Foliázásrol valaki tud nekem pontos infokat adni???? Szabályok stb 2008as érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Tudom hogy van máshol ilyen téma de ott nincs senki sosem. Foliázásrol valaki tud nekem pontos infokat adni???? Szabályok stb 2008as érdekelne. Tuning topicban van egy fólia altopic. Olvasgass :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Teló,velencére mikorra tervezitek az érkezést 13-13.30,mert akkor úgy időzítem a dolgaim. igen kb, ha tényleg elindulunk délben... De hívj fel vasárnap dél körül és majd megmondom, mi a szitu: 70/382-1093 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 igen kb, ha tényleg elindulunk délben... De hívj fel vasárnap dél körül és majd megmondom, mi a szitu: 70/382-1093 Rendben köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 A sima 7-esen gondoltam, hogy megyünk (Szerémi fele indulnánk). Igaz kissé lassabb, de ha nagyon szeretnétek, mehetünk pályán is. Akkor merre megyünk a Lurdy-tól? 7 út vagy M7 autópálya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Akkor merre megyünk a Lurdy-tól? 7 út vagy M7 autópálya? Sima 7-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Klem Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Sziasztok! Astra G hez keresek állitható deréktámaszú első üléseket ,cabrio vagy coupe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Sima 7-es Mindenkinek jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Tudom hogy van máshol ilyen téma de ott nincs senki sosem. Foliázásrol valaki tud nekem pontos infokat adni???? Szabályok stb 2008as érdekelne. 3 éve fóliáztattam a Corsát, akkor az volt, hogy 70% alá nem mehettél a szélvédőnél és a két első oldalablaknál. A hátsó ablaknál is csak akkor, ha volt 2 oldaltükör a verdán. Hátsó ajtóknál mind1. A fóliáról kell egy műbizonylat a felrakó cégtől, milyen a fényáteresztő képessége. Azóta nem tudom, mi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ha jól emlékszem a fehér színkódja a 10-s. De ez már nem 100%. 11 a törtfehér emlékeim szerint. De jobb megkérdezni egy hozzáértőt. Régen tudttam egy pár színkódot de mostanra kikopott a fejemből. :D Megnéztem, Y-474 a színkód, ahogy írták a srácok. Akkor beballag legközelebbi szakszervíz, és simán ilyen stiftet vesz? Megpróbálom. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 3 éve fóliáztattam a Corsát, akkor az volt, hogy 70% alá nem mehettél a szélvédőnél és a két első oldalablaknál. A hátsó ablaknál is csak akkor, ha volt 2 oldaltükör a verdán. Hátsó ajtóknál mind1. A fóliáról kell egy műbizonylat a felrakó cégtől, milyen a fényáteresztő képessége. Azóta nem tudom, mi van. Igen, ha van mindkét oldalon külső visszapillantó a fényáteresztőképesség mindegy (akár lemez is lehet, lásd furgonok), csak a környezete ne tükröződjön benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ezt az olajat próbálta már valaki? : Elf 5w30 A teljesítményszintje alapján felső kategóriás, többet tud, mint a Mobil1 ESP 5w30 Az ára meg elég pénztárca barát. Mennyire jó szerintetek egy z14xe motorba? Acea A5/B5 Most 5w30 Mobil1 van benne. Miért tesznek bele 30-ast? A 40-es miért nem jó bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Jó bele a 40-es is. Nézd meg a metabond olajokat is, abban is elf alapanyag van :D http://www.opel16v.hu/metabond/metabond.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Videón az Astra I prototipusa: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....28.&354234 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Jó bele a 40-es is. Nézd meg a metabond olajokat is, abban is elf alapanyag van :D http://www.opel16v.hu/metabond/metabond.htm Ezek is jó áron vannak. Most 5w30 Mobil1 van benne (Schillerék szerint) A motor Z14XE Metabondból melyik kell bele? 5W40 vagy 10W40? A motorban 97e van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Ha nem kajálja a mostanit, akkor továbbra is az 5W30 vagy 5W40 olajat ajánlom bele. Személyszerint a 40-est tenném bele, mert az olcsóbb, és ugyanolyan jó bele :D Metából ez a Top típus, ebből 5L 10100Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Jó bele a 40-es is. Nézd meg a metabond olajokat is, abban is elf alapanyag van :D http://www.opel16v.hu/metabond/metabond.htm A fent említett ELF olajról van valami tapasztalatod? Általában az Elf olajok milyenek? Nálunk nincsenek annyira reklámozva, mint Castrol, stb. A specifikációi szerint viszont nem rosszak. A fent belinkelt oldalon láttam Total quartz 9000 olajat is, arról esetleg tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Ha nem kajálja a mostanit, akkor továbbra is az 5W30 vagy 5W40 olajat ajánlom bele. Személyszerint a 40-est tenném bele, mert az olcsóbb, és ugyanolyan jó bele :D Metából ez a Top típus, ebből 5L 10100Ft. Hogy kajálja-e, még nem tudom. kb 200km mentem még csak vele. Majd kiderül. Nem tudom, miért 30-ast tesznek bele, mivel ezek drágábbak is elvileg. A szám meg elvileg a felső hőtartományt mutatja csak, ha jól tudom. (ez így -30C-tól +40C-ig tudja az előírt teljesítményét) Miért drágábbak, amik csak 30-asak? Nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nekem csak a metáról van tapasztalatom, de abban is az elf van felhasználva. Ezek a tapasztalataim elég jók az évek során :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nekem csak a metáról van tapasztalatom, de abban is az elf van felhasználva. Ezek a tapasztalataim elég jók az évek során :D Köszi! Az a baj, hogy messze vagy, nem megyek Pestre egy kanna olajért. Posta meg jól megdobja az árát sajnos. A környékbeli forgalmazókról hol lehet informálódni vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nekem csak a metáról van tapasztalatom, de abban is az elf van felhasználva. Ezek a tapasztalataim elég jók az évek során :D Megnéztem a Metabond oldalát, ott is árulják az Elf olajait, igaz, horror áron. Teljesítményszintre az Elf Evolution SXR is ugyanaz a kategória, mint a Metabond Top, a Solaris széria meg még egyel feljebb van, és most 1900/l a motorolajbolt.hu oldalon. (ez Metabondéknál miért duplája????) Olyan rossz akkor nem lehet. Azért érdekelne, hogy a viszkozitása milyen, nem kajálja-e az Opel motor. Senki nem használt még ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Köszi! Az a baj, hogy messze vagy, nem megyek Pestre egy kanna olajért. Posta meg jól megdobja az árát sajnos. A környékbeli forgalmazókról hol lehet informálódni vajon? Ez jó kérdés :D www.metabond.hu, gondolom :D Én nemtom arrafelé hol van közel. ezeknél az olajshopoknál is rájön a posta vagy futár díja, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 (ez Metabondéknál miért duplája????) Ez is jó kérdés. Talán az egyik ok az lehet, hogy ők legálisan hozzák be az országba, ami megdrágítja :D A másik meg olyan ok is lehet, mint a castrol rs-nél... abból a német nagyon jó minőségű, a magyar töltésű viszont közel sem olyan jó. Mindkettő ugyanolyan dobozban van, csak a magyaron van magyarul is felirat a cimkén, és sokkal olcsóbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts