maczko Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Időközben találtam dísztárcsát... 2 napig kerestem a neten. 2990Ft (mégse nyócezerakárhány) Megszólalásig olyan, mint a gyári, ha valakinek hasonló a gondja szívesen megmondom, hol lelhető. Olyan volt nélküle a kincsem, mintha megerőszakolták volna. így néz ki: klikk medve :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Időközben találtam dísztárcsát... 2 napig kerestem a neten. 2990Ft (mégse nyócezerakárhány) Megszólalásig olyan, mint a gyári, ha valakinek hasonló a gondja szívesen megmondom, hol lelhető. Olyan volt nélküle a kincsem, mintha megerőszakolták volna. így néz ki: klikk medve :sowwy: Megoszthatnád a linket, Én 4400-at adtam érte postaköltségestől, habár ne legyen mégegyszer szükségem disztárcsára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Megoszthatnád a linket, Én 4400-at adtam érte postaköltségestől, habár ne legyen mégegyszer szükségem disztárcsára. a link: OPEL Astra G 15" dísztárcsa 2990Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Csak nem akartam kéretlenül reklámozni... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Zenész kollégákat kérdezném, hogy a keménytokokkal nem szívnak az 5 ajtós G astrában? Nekem nem fért be csak ferdén és nem is a legnagyobb tokomat vittem. Hogy oldjátok meg az 5 zenészt + kiegészítőket ha 2 keménytok is van? köszi. Nem szívunk a kemény tokkal és főleg nem 5 ajtósban. Mindkét gitárosunk puha tokot használ és nekem ráadásul kombim van....Jah és 4 tagú a zenekar......Bár néha azért így is elég szűken vagyunk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nem szívunk a kemény tokkal és főleg nem 5 ajtósban. Mindkét gitárosunk puha tokot használ és nekem ráadásul kombim van....Jah és 4 tagú a zenekar......Bár néha azért így is elég szűken vagyunk.... Na igen, kombi... Akkor marad a buszbérlés. thnx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na igen, kombi... Akkor marad a buszbérlés. thnx! Néha nekünk sem ártana mikrobusz.... De amúgy általában olcsóbb ha 2 autóval megyünk... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Néha nekünk sem ártana mikrobusz.... De amúgy általában olcsóbb ha 2 autóval megyünk... :lol: "szerencsére" sokszor kell full cuccost vinnünk, így nem igazán kell cuccolnom(hál istennek). Csak probáramenet is szivok a keménytokkal. Legaláb tudok mit mondani majd a zenekarnak h azt szeretnék h az enyémmel menjünk :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Már 1-2 hete küzdök azzal hogy koszos a motorterem, egy kosza állat okozza, nyomokból itélve macska mászhat rendszeressen be a motorhoz (elösször azt hittem, hogy annyi kosz megy be a morortérbe), kedvenc helye az akkumulátor, és a motortakaró fekete műanyag.... nem értem, hogy miért megy oda, kezdem unni, ha otthol parkolok vele. :sowwy: Pedig amikor napokig megyek vele, akkor nem is meleg a motoir, és mind ez éjszaka történik. Macska bemászás elllen mit javasoltok? Attól félek, hogy valamiben kárt tesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Már 1-2 hete küzdök azzal hogy koszos a motorterem, egy kosza állat okozza, nyomokból itélve macska mászhat rendszeressen be a motorhoz (elösször azt hittem, hogy annyi kosz megy be a morortérbe), kedvenc helye az akkumulátor, és a motortakaró fekete műanyag.... nem értem, hogy miért megy oda, kezdem unni, ha otthol parkolok vele. :sowwy: Pedig amikor napokig megyek vele, akkor nem is meleg a motoir, és mind ez éjszaka történik. Macska bemászás elllen mit javasoltok? Attól félek, hogy valamiben kárt tesz. Kutya, sörétespuska, csapágygolyó-csúzli kombó ill. mindezek variációja. :lol: Végső elkeseredésben egy jól zárható garázs is mégengedett. Esetleg tárgyalj a rohadt döggel és próbáld meg az autó helyett otthonodat megosztani vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Kutya, sörétespuska, csapágygolyó-csúzli kombó ill. mindezek variációja Öhmm.. kárt tesz az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 OFF( négy macskám van) ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Már 1-2 hete küzdök azzal hogy koszos a motorterem, egy kosza állat okozza, nyomokból itélve macska mászhat rendszeressen be a motorhoz (elösször azt hittem, hogy annyi kosz megy be a morortérbe), kedvenc helye az akkumulátor, és a motortakaró fekete műanyag.... nem értem, hogy miért megy oda, kezdem unni, ha otthol parkolok vele. :sowwy: Pedig amikor napokig megyek vele, akkor nem is meleg a motoir, és mind ez éjszaka történik. Macska bemászás elllen mit javasoltok? Attól félek, hogy valamiben kárt tesz. Macska sztem nem fér be motortérbe zárt motorház tetőnél. Inkább egér lesz az... Ellenszer: macska :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Már 1-2 hete küzdök azzal hogy koszos a motorterem, egy kosza állat okozza, nyomokból itélve macska mászhat rendszeressen be a motorhoz (elösször azt hittem, hogy annyi kosz megy be a morortérbe), kedvenc helye az akkumulátor, és a motortakaró fekete műanyag.... nem értem, hogy miért megy oda, kezdem unni, ha otthol parkolok vele. :sowwy: Pedig amikor napokig megyek vele, akkor nem is meleg a motoir, és mind ez éjszaka történik. Macska bemászás elllen mit javasoltok? Attól félek, hogy valamiben kárt tesz. Ne is mond! Én nagyon szeretem az állatokat,de amikor a meleg kocsira mászik fel a szomszéd rohadt macskája és össze vissza karmolássza a festést a kocsin...na akkor szivesen ráeresztenék egy sorozatot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Kutya, sörétespuska, csapágygolyó-csúzli kombó ill. mindezek variációja. :sowwy: Végső elkeseredésben egy jól zárható garázs is mégengedett. Esetleg tárgyalj a rohadt döggel és próbáld meg az autó helyett otthonodat megosztani vele. Kb nagyujni tappancsai vannak, szóval egér kilőve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Egy másik forumon nemrég volt egy hasonlo beszélgetás csak ott Airsoft puskával akarta az illető távol tartani a macskákat, na kapott hideget meleget meg sok jótanácsot, köztük, hogy a narancs illatát nem szereti a macska. Félbevágott narancsot tegyél be a motortérbe hátha.. egy (két három nap) próbát megér. Az eredményre kiváncsi volnék, bár hozzánk a 2 kutya miatt tuti nem jön be macska :sowwy: ÜDV. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Már 1-2 hete küzdök azzal hogy koszos a motorterem, egy kosza állat okozza, nyomokból itélve macska mászhat rendszeressen be a motorhoz (elösször azt hittem, hogy annyi kosz megy be a morortérbe), kedvenc helye az akkumulátor, és a motortakaró fekete műanyag.... nem értem, hogy miért megy oda, kezdem unni, ha otthol parkolok vele. :sowwy: Pedig amikor napokig megyek vele, akkor nem is meleg a motoir, és mind ez éjszaka történik. Macska bemászás elllen mit javasoltok? Attól félek, hogy valamiben kárt tesz. Szia! Én sokkal jobbat mondok neked mint a macska. Újnyi lábynomok lehetnek mókustól de szerintem nem kizárt a menyét, nyest, görény ( esetleg háziasított vadászgörény). Szőrszálakat nem szoktál találni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 nem tudom hova lehet beírni( már mint valahol valaki már írt be hasonlót csak nem emlészem hol és az aútópályákra vonatkozott) ezt de most kaptam a cégemnél ezt az e-mailt: Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken | lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista | tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: | - a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc | utca sarok után következő első lámpasor | - Ferenc krt. - Üllői út sarok | - Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé) | - Attila utca - Alagút sarok | - Hegyalja út - Jagelló út sarok | - Fehérvári úti piacnál | - Budafoki út | - Mártírok útja - Bimbó utca sarok | - Moszkva tér | - Kőbányai út (Egészségháznál) | - Kőbányai út - Könyves Kálmán krt. | - Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor | - Csillaghegyi elágazásig | - Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor | - Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál" Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 nem tudom hova lehet beírni( már mint valahol valaki már írt be hasonlót csak nem emlészem hol és az aútópályákra vonatkozott) ezt de most kaptam a cégemnél ezt az e-mailt: Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken ... ezt az ímélt már megkaptam 7 éve, több millió társammal együtt... szerepel a www.urbanlegens.hu oldalon is. Ni: http://www.urbanlegends.hu/2005/10/14/traffipax-kormail/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 ... ezt az ímélt már megkaptam 7 éve, több millió társammal együtt... szerepel a www.urbanlegens.hu oldalon is. Ni: http://www.urbanlegends.hu/2005/10/14/traffipax-kormail/ Ezt én ma kaptam állítólag mindig szoktak küldeni. Erre nem tudok neked mit mondani neked,hogy már 7 éve körbe jár a mail. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Szia! Én sokkal jobbat mondok neked mint a macska. Újnyi lábynomok lehetnek mókustól de szerintem nem kizárt a menyét, nyest, görény ( esetleg háziasított vadászgörény). Szőrszálakat nem szoktál találni? Szőrszál nem szokott lenni, pedig ha macska, tényleg kellene lennie.... Pedig a többi állat is szörös... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 borotvált csivava? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Kínai pucér kutya vagy mi a fene B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Kínai pucér kutya vagy mi a fene :D Nemtudom. B) De kezd nagyon idegesíteni. B) Akkor mászna be amikor forro a motor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nemtudom. :D De kezd nagyon idegesíteni. B) Akkor mászna be amikor forro a motor.... Nekem anno f astrába mászott be rendszeresen egy nyest...vagy mi szét is rágott egy gyújtáskábelt.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts