imy Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én is rakattam fel Caravánra eredeti Opel sárvédőket,ami nem gumi,hanem müanyag volt. Vissza is pörgette a sarat a kerék fölé és sárosabb volt mint nélküle.Előtte lévő Kadettemen gumiból volt, az müködött rendesen. Én szerdán megyek érte, csak előre veszek, mert már unom, hogy az oldala tiszta kosz ha már nedves uton közlekedek vele (persze mindig akkor miután megmostam, éls a sötétkéken nagyon meglátszik, lassan agyvérzést kapok, hogy állandóan koszos :sowwy: ). Remélem nem lessz ihazad, az oldalát talán nem hánnya össze annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Cartársak! Aki még nemtudja, hogy mit hol mihez kezdjen május 1-én az ünnepeljen itt!!! Örök élmény lesz! http://www.futam.hu/dragmag.php?drag=126 Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhipici Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én szerdán megyek érte, csak előre veszek, mert már unom, hogy az oldala tiszta kosz ha már nedves uton közlekedek vele (persze mindig akkor miután megmostam, éls a sötétkéken nagyon meglátszik, lassan agyvérzést kapok, hogy állandóan koszos :sowwy: ). Remélem nem lessz ihazad, az oldalát talán nem hánnya össze annyira. nekem műanyag volt, kb 2 hétig. miután 3. szor kellett visszarakni, meguntam legyen inkább koszos mint minden járdázás után visszarakni a helyére Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 na megvolt a két éves szervíz. 5w-30+metabond ment bele,ráfét,kicsit hangos volt a motor már.mostmár nem :sowwy: zöldkártya is okés,xenont beállították,bár még éjszaka nem próbáltam. ami "hiba",hogy a generátor ékszíjam párás időben,reggeli indításkor néha kicsit ciceg,de azt mondták önfeszítős,a szíj jó,szóval ne nyúljunk hozzá. kapott előre új fékbetéteket is...35e km után..még elment volta 3-5ezret,de mondom ha már ottvagyok,akkor cseréljék ki most. úgyhogy most 1 évig megint rendben minden :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Sziasztok! Jó bulizást és jó szórakozást kívánok azoknak aki mennek Soltvadkertre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Sziasztok! Jó bulizást és jó szórakozást kívánok azoknak aki mennek Soltvadkertre. Legközelebb te is jössz! Nincs kifogás! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Legközelebb te is jössz! Nincs kifogás! :sowwy: Sajnos rám is ez lesz igaz .... Mármint a legközelebb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Sajnos rám is ez lesz igaz .... Mármint a legközelebb... :lol: Sajnálom... Akkor nem lesz helyi koncert vadkerten :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Sajnálom... Akkor nem lesz helyi koncert vadkerten :sowwy: Sajnos nem.... Pénteken 2 koncertünk lesz.... De Kecskemét nincs messze vadkerttől.... Szombaton meg dolgoznom kell egy kicsit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Sajnos nem.... Pénteken 2 koncertünk lesz.... De Kecskemét nincs messze vadkerttől.... Szombaton meg dolgoznom kell egy kicsit..... Kb mikor kezdtek Kecsón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Kb mikor kezdtek Kecsón? Kb 11 órakor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Kb mikor kezdtek Kecsón? Min agyalsz Teló? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Min agyalsz Teló? :sowwy: Tán azon hogy átjöttök?..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Tán azon hogy átjöttök?..... Ezért kérdem! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Min agyalsz Teló? :sowwy: igen, azon filózok, hogy át kéne menni... :lol: Majd meglátjuk, hogy alakul, sztem még beszélünk Boldi. Felhívlak vagy sms-t küldök, ha megyünk, hogy kb mikor kezdtek ténylegesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Legközelebb te is jössz! Nincs kifogás! :sowwy: Ha semmi és senki nem szól közbe akkor szerintem lehet róla szó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Sziasztok, egy minősíthetetlen alak most pénteken ellopta Kisasszony (2006 G Astra) baloldali dísztárcsáit a Pesterzsébetii T***O parkolójában. Hol kaphatnék másikat horribilis ás nélkül? üdvölettel: a medve Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 öööö... ár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Sziasztok, egy minősíthetetlen alak most pénteken ellopta Kisasszony (2006 G Astra) baloldali dísztárcsáit a Pesterzsébetii T***O parkolójában. Hol kaphatnék másikat horribilis ás nélkül? üdvölettel: a medve Vaterán érdemes nézegetni - és akkor még arra is van esélyed, hogy a sajátodat sikerül visszavásárolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Tud valaki esetleg gyári antenna rudat, (ami lecsavarható külön az antennáról) valahol? A gyári a márkaszervízben 5000 HUF, ettől azért vmi olcsóbbat keresnék..... köszönettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Zenész kollégákat kérdezném, hogy a keménytokokkal nem szívnak az 5 ajtós G astrában? Nekem nem fért be csak ferdén és nem is a legnagyobb tokomat vittem. Hogy oldjátok meg az 5 zenészt + kiegészítőket ha 2 keménytok is van? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Tud valaki esetleg gyári antenna rudat, (ami lecsavarható külön az antennáról) valahol? A gyári a márkaszervízben 5000 HUF, ettől azért vmi olcsóbbat keresnék..... köszönettel Szia! Nem akarok hülyeséget mondani, írni, de ott nem kapsz ilyet ahol bontott autórádióval foglalkoznak? Vagy esetleg Vatera és társai? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Tud valaki esetleg gyári antenna rudat, (ami lecsavarható külön az antennáról) valahol? A gyári a márkaszervízben 5000 HUF, ettől azért vmi olcsóbbat keresnék..... köszönettel A pálca kell neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ROLÓ az www.autohifi.addel.hu -n találtam 1170 Ft- pálcát ha az kell neked. A cég aki forgalmazza viszon Kaposváron van. Telcsiszám van ott. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Tud valaki esetleg gyári antenna rudat, (ami lecsavarható külön az antennáról) valahol? A gyári a márkaszervízben 5000 HUF, ettől azért vmi olcsóbbat keresnék..... köszönettel például ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts