NeedForSpeed Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ott van az aláírásában. :lol: :sowwy: "Itt vannak a pernahajderek!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 A MetNet.hu-n és a Startlapon megnéztem az időjárást ott elvileg napsütést igérgetnek. Az OMSZ honlapján záporokat igérgetnek. De szerinttem ezek sosem 100%-k. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ott van az aláírásában. :lol: :sowwy: Már többször megnéztem-->még mindig Isten a klipp meg a zene..de azok a lányok...Boldi legközelebb elmennék világosítónak..vagy forgatnám a Werket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Most vasárnap sajnos nem jó! (pénteken Mohácson, szombaton Szombathelyen lesz koncertünk, ez elég nagy túra az astrának és nekem, hogy vasárnap pihenjünk... :lol: ) Sajnos a jövő hétvége sem lesz jó, mivel szombat munkanap, vasárnap végre autót szerelhetek..... Soltvadkertre le kellene menni, pénteken Kecskeméten lesz koncertünk, de már gondolkodom a megoldáson, hogy tudjunk menni a talira... Sajna nem könnyű a "rocksztárélet"... :lol: Te ember! :lol: Nem rossz a zenétek,nekem bejön(bár "picit" Pantera szagú),a klipp meg nagyon jó,jókat vigyorogtam rajta! :P Kecskeméten hol lesz koncert? :sowwy: Mondjuk nekem stoner rock-ról ugrik be egyből,na meg mondjuk EZ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Némmá! Cooltour tipicot nyittattam? Mi jöhet még? Felvilágosító topic: G-pont kukakac pont hűha :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hali.Tudna valaki segiteni hogyan kell leszedni G Astráról a légzsákos kormányt?Szeretném kicserélni a gyárit sportkormányra és nem szeretnék valamit elcseszni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Te ember! :lol: Nem rossz a zenétek,nekem bejön(bár "picit" Pantera szagú),a klipp meg nagyon jó,jókat vigyorogtam rajta! :lol: Kecskeméten hol lesz koncert? :sowwy: Mondjuk nekem stoner rock-ról ugrik be egyből,na meg mondjuk EZ! :lol: Köszönjuk. Igen , a Pantera erős hatás nálunk(meg még 1000 más zenekar, pl a Down is :P ) Kecskemét, Rock Café 2008.05.02 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Köszönjuk. Igen , a Pantera erős hatás nálunk(meg még 1000 más zenekar, pl a Down is :sowwy: ) Kecskemét, Rock Café 2008.05.02 ne mán!Pont akkor van vadkert! Gyertek le utána és csinálunk ott is egy bulit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leeds01 Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Sziasztok! Nemrég vettem egy 5 ajtós 99-es Astra G-t. X12XE motor van benne és egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy láncos vagy szíjas. Most még nem tudom elvinni szervízbe átnézetni, de jó lenne tudni, hogy mire számíthatok. Köszi! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 ne mán!Pont akkor van vadkert! Gyertek le utána és csinálunk ott is egy bulit! :sowwy: Hát nekem is pont ez a bajom.Mármint, hogy kellene menni vadkertre de a koncert miatt nem tudom lejutok-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Szerintem nem készülünk. De lehet Én nem tudok csak valamiről. Sajna egész hétvégén esni fog. :sowwy: Készülni készültünk, és mentünk is! Meg az eső sem esett, de kevesen voltunk, családias hangulatban 3 autóval (Carmyhency, Jocó, meg mi), a többieknek közbejöttek dolgok! És Visegrádig sem mentünk el csak a Luppa-szigeten voltunk sütni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Sziasztok! Kellett már valakinek utántölteni szervóolajat? Mert nekem a szervótartály kupakján lévő kis nívópálca bele sem ér a folyadékba.... Asszem évenként szintellenőrzést ír elő a gyár, de cserét nem. Viszont nem tudom, milyen kelle bele? Pentosin CHF 11S? Opel 1940/766? Nem tudja esetleg valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Uhu mondta hogy az elektromos szivattyús megoldáshoz valami seciális kell, tőle kérdezd meg, ő tudja pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Uhu mondta hogy az elektromos szivattyús megoldáshoz valami seciális kell, tőle kérdezd meg, ő tudja pontosan. Okés, kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Sziasztok! Kérdésem lenne hozzátok,légkondival kapcsolatban..... Szeretném megjáratni,azt mondják havonta megkell...... Kérdésem az lenne mi lesz ha ugy járatom meg hogy a fütés nem a hideg -re van állitva hanem mondjuk a melegre,ezt csak azért kérdezem mert ugye a légkondi a hütésre van kitalálva,és kiváncsi lennék ilyenkor mi történik? Igy is hatásos a légkondi megjáratása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Sziasztok! Kérdésem lenne hozzátok,légkondival kapcsolatban..... Szeretném megjáratni,azt mondják havonta megkell...... Kérdésem az lenne mi lesz ha ugy járatom meg hogy a fütés nem a hideg -re van állitva hanem mondjuk a melegre,ezt csak azért kérdezem mert ugye a légkondi a hütésre van kitalálva,és kiváncsi lennék ilyenkor mi történik? Igy is hatásos a légkondi megjáratása? Persze, minden további nélkül járathatod úgy is, hogy melegre van állítva a fűtés. Minden manuális klíma "szabályzója" ez, vagyis így lehet beállítani a kívánt befúvási hőmérsékletet. A dologban pedig nem a befúvott hideg levegő a lényeg. Azért kell járatni, hogy átforogjon a rendszer, a kenés stb miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Hát nekem is pont ez a bajom.Mármint, hogy kellene menni vadkertre de a koncert miatt nem tudom lejutok-e... Pedig tényleg tök jó lenne összehozni a 2 eseményt... Az lenne a tuti! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szevasztok! Sikerult mille p forumtarstol nagyon szep hasznalt felniket vasarolni, s egy kocsimosas utan batorkodom feltenni a vegeredmenyt... :sowwy: Szoval ime s ime a kepek a gepsarkanyrol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Motorteret mivel lehet mosni, birja a vizet? Mert tiszta kosz a felverodo kosztol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2008 nem ajánlott mosni, mert tele van elektromos csatival, és ha beázik megszivod... és lehet hogy nem most, hanem 1 év mulva mikor elkezd rendesen korrodálódni. én nem szoktam lemosni ezért. tiszta retek, de szerencsére ritkán nyitogatom :lol: amugy slaggal mosd, ne gőzborotvával... én azért ha lemosom akkor gőzborotvával szoktam :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 nem ajánlott mosni, mert tele van elektromos csatival, és ha beázik megszivod... és lehet hogy nem most, hanem 1 év mulva mikor elkezd rendesen korrodálódni. én nem szoktam lemosni ezért. tiszta retek, de szerencsére ritkán nyitogatom :lol: amugy slaggal mosd, ne gőzborotvával... én azért ha lemosom akkor gőzborotvával szoktam :sowwy: szóval ezek után dönts... :lol: Szerintem egy nedves rongy csodákra képes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 szóval ezek után dönts... :sowwy: Szerintem egy nedves rongy csodákra képes.... szerintem is, akkor maradok a nedves szivacs/száraz rongynál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 szerintem is, akkor maradok a nedves szivacs/száraz rongynál. Makacsabb szennyeződéseket benzines, hígítós ronggyal, nehezen hozzáférhető (pl. bordás felületeket) ecsettel javaslom :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 nem ajánlott mosni, mert tele van elektromos csatival, és ha beázik megszivod... és lehet hogy nem most, hanem 1 év mulva mikor elkezd rendesen korrodálódni. én nem szoktam lemosni ezért. tiszta retek, de szerencsére ritkán nyitogatom :lol: amugy slaggal mosd, ne gőzborotvával... én azért ha lemosom akkor gőzborotvával szoktam :sowwy: Tudom Ákos,kapjam be,de éljen a mechanikus dízel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 a kis exhibicionista! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts