warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Sziasztok! 3 hónapja új tulaja vagyok egy 2001-es Astra G-nek! Nagyon király az autó, csak sajna a bal hátsó rugó el van törve! Az lenne a kérédésem, hogy mit vegyek bele? Sima gyárit, persze két darab, de melyiket? A simát, vagy az erősítettet? Vagy pediglen ültető szettet? Mert most lenne egy Weitech 35/20! Kérlek segítsetek! Milyen lenne leültetve, és mik lennének ekkora ültetés hátrányai? Köszönettel: Vaga Ha normál, családi autónak kell, akkor inkább gyári rugókat keress hozzá, mert kirázza a család lelkét, hála a jó magyar utaknak.Ha zömében inkább egyedül használod, akkor mehet bele az ültetőrugó.Ekkora mélység még nem vészes, de a biztonság kedvéért tegyél majd alá kartervédőt.Amúgy síma, utcai gátlóval is teljesíteni fog, de lehetőleg gáztöltésűt tegyél be alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Én hasonló fényszórót kerestem csak előre. Hella nem válaszolt a mailre. Nem is tom mennyibe kerülhet. Le kell cserélnem a fényszórókat elől mert elég csúnyán néznek ki meg beáztak sokáig igy a foncsor nem az igazi. Projektorosat szeretnék minenképpen. a Helláé nagyon tetszik csak nem lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Én hasonló fényszórót kerestem csak előre. Hella nem válaszolt a mailre. Nem is tom mennyibe kerülhet. Le kell cserélnem a fényszórókat elől mert elég csúnyán néznek ki meg beáztak sokáig igy a foncsor nem az igazi. Projektorosat szeretnék minenképpen. a Helláé nagyon tetszik csak nem lehet kapni. Esetleg gyári?Még ha drága is?V. Ebay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Esetleg gyári?Még ha drága is?V. Ebay? ebayon nem néztem ilyen cuccot csak személyesen vennék meg úgyis. Hátra való lámpát találtam előre nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 ebayon nem néztem ilyen cuccot csak személyesen vennék meg úgyis. Hátra való lámpát találtam előre nincs http://search.ebay.de/search/search.dll?fr...&category0= Itt lehet csemegézni.Amúgy meg nyugodtan lehet venni ha van ismi aki innen intézi a dolgait.Én már elég sok kacatot vettem.Köztük volt projektoros lámpa is.Jelenleg éppen egy plazma számlap jön az új szekérhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 http://search.ebay.de/search/search.dll?fr...&category0= Itt lehet csemegézni.Amúgy meg nyugodtan lehet venni ha van ismi aki innen intézi a dolgait.Én már elég sok kacatot vettem.Köztük volt projektoros lámpa is.Jelenleg éppen egy plazma számlap jön az új szekérhez. Angel eyes is tetszik lehet az lesz most még pihebtetem a dolgot majd alán ősszel ddigra itt is lmennek az árak, csak azt nem tom mennyirejók zek a lámpák, illeszkedés minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Angel eyes is tetszik lehet az lesz most még pihebtetem a dolgot majd alán ősszel ddigra itt is lmennek az árak, csak azt nem tom mennyirejók zek a lámpák, illeszkedés minőség. Gyártótól függ.Ami drágább, nyilván jobb minőségű.De sztem az a 128 eurós egész jó.Még PK. val együtt is.F-hez sincsen nagyon olcsón ilyen cucc. A gyári projektor igazi királyság, de baró drága, gyanítom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 E-bay-től nem kell félni, nekem lassan a fél autó onnan van...(többek között az első és hátsó lámpák is) nomeg a fél zenekari cucc..... A lámpák illeszkedésével nem sok gondom van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Előre nekem az FK Angel bevállt, pedig a hátsó Hellának több mint a felével volt olcsóbb.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Hétvégén voltunk Rastalossal a Velencei tónál egy halászcsárdában illetve Visegrád környékén a dunakanyarban a kupés/opc-s társasággal grillezni. Ez utóbbira kicsit későn eszméltem rá, de legközelebb jó lenne többen is leautókázni ilyen helyekre. Nem vészes távolságok, jó társaság, sufnituning... :D Hamarosan Soltvadkerti tali... Jelszó: Mindjárt itt a nyár, ébredezzünk már! :D Szóval, kinek lenne kedve ilyesmi kis kiruccanásokhoz? Jó lenne már összejönni páran ebből a társaságból... Boldi, Endyka, Vicsor, Colin, juhipici? Hmmm?... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Hétvégén voltunk Rastalossal a Velencei tónál egy halászcsárdában illetve Visegrád környékén a dunakanyarban a kupés/opc-s társasággal grillezni. Ez utóbbira kicsit későn eszméltem rá, de legközelebb jó lenne többen is leautókázni ilyen helyekre. Nem vészes távolságok, jó társaság, sufnituning... :D Hamarosan Soltvadkerti tali... Jelszó: Mindjárt itt a nyár, ébredezzünk már! :D Szóval, kinek lenne kedve ilyesmi kis kiruccanásokhoz? Jó lenne már összejönni páran ebből a társaságból... Boldi, Endyka, Vicsor, Colin, juhipici? Hmmm?... :D Sajna Soltvadkertre nem tudok leugrani. :D Egyébként én 2 hete Dobogókőn voltam, igaz este de gyönyörű volt. Ott még volt fent egy kis hó is. :D Egyébként nagyon szívesen megyek ilyen helyekre, főlleg, hogy most már kicsi kocsi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ...főlleg, hogy most már kicsi kocsi. :D Sirály! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Hétvégén voltunk Rastalossal a Velencei tónál egy halászcsárdában illetve Visegrád környékén a dunakanyarban a kupés/opc-s társasággal grillezni. Ez utóbbira kicsit későn eszméltem rá, de legközelebb jó lenne többen is leautókázni ilyen helyekre. Nem vészes távolságok, jó társaság, sufnituning... :D Hamarosan Soltvadkerti tali... Jelszó: Mindjárt itt a nyár, ébredezzünk már! :D Szóval, kinek lenne kedve ilyesmi kis kiruccanásokhoz? Jó lenne már összejönni páran ebből a társaságból... Boldi, Endyka, Vicsor, Colin, juhipici? Hmmm?... :D Persze benne vagyok! Mostantól már nem nagyon melózok hétvégén, csak a zenekarom koncertjei szólhatnak közbe... De ha se meló se koncert akkor természetesen megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Egy napra szerintem lemegyek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Előre nekem az FK Angel bevállt, pedig a hátsó Hellának több mint a felével volt olcsóbb.. :D e-bay mennyire megbízható? Melyik országból szoktatok rendelni? Hogy megy a fizetés/postázás? mennyia szállítási díj? Meg egyéb okoságok az e-bayról.... Én is nézegettem, sok jó cucc van! Aki segít, annak előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Egy napra szerintem lemegyek! :D Cool... Jövő hét hétvége? 20-a vasárnap halászcsárda Velencei tó? Kinek lenne jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Cool... Jövő hét hétvége? 20-a vasárnap halászcsárda Velencei tó? Kinek lenne jó? Passz piros. Még nem tudom előre megmondani. Ez csak a jövőhéten dől el a családon belül. Remélem semmi nem jön közbe mert szívesen mennék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Cool... Jövő hét hétvége? 20-a vasárnap halászcsárda Velencei tó? Kinek lenne jó? Ha a most vasárnapot mondtad volna akkor az tuti nem lenne jó mert Csillebércre megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 e-bay mennyire megbízható? Melyik országból szoktatok rendelni? Hogy megy a fizetés/postázás? mennyia szállítási díj? Meg egyéb okoságok az e-bayról.... Én is nézegettem, sok jó cucc van! Aki segít, annak előre is köszönöm!!! Eléggé megbízható. Eddig csak egyszer vertek át, a rengeteg vásárlásom alatt. Németországból, Usából(Usa csak zenekari cuccok, de ott rájön még a vám is) Fizetés előre utalással vagy paypal. Postázás kérheted csomagküldő szolgálattal is , de sokszor alapból azzal küldik. A szállítási díj a "tárgy" méretétől függ, meg az eladó viszkető tenyerétől. Ált 20-30 Euro mondható elfogadhatónak pl. lámpa esetén. Egyéb okosságokról szívesen adok infót pü-ben vagy telefonon vagy e-mailben vagy személyesen valamikor.Keress bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sparks Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Sziasztok! Régen jártam már itt, de zártnak tűnt a fórum a múltkoriban, de most látom, hogy szabad a vásár ismét :D Tegnap vettem 4 szép új nyárigumit és akkor már megnézettem a fékeket, gátlókat, olajat cseréltettem, kipucolták a klímát stb. Kaptam ott helyben 6000 pénzért Castrol Magnatec 10W40-es olajat (4L), sok jót olvastam róla ezen a fórumon, remélem jól döntöttem, hogy azt tettünk bele. A lengéscsillapítók is rendben, 70%-osak az elsők, 62%-asak a hátsók, eltérés elől 0 hátul 3%. Ez azért örömteli, mert júniusban le kell vizsgáztassam a kicsikét ismét, de úgy tűnik így a 8. életévéhez közeledve is egész rendben van, pedig a pesti utak..... No gondoltam csak megosztom veletek az örömöm, ismét olvasgatom a fórumot, talán írok is néha. Szép napot kíván nektek: Sparks Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Sziasztok! Régen jártam már itt, de zártnak tűnt a fórum a múltkoriban, de most látom, hogy szabad a vásár ismét :D Tegnap vettem 4 szép új nyárigumit és akkor már megnézettem a fékeket, gátlókat, olajat cseréltettem, kipucolták a klímát stb. Kaptam ott helyben 6000 pénzért Castrol Magnatec 10W40-es olajat (4L), sok jót olvastam róla ezen a fórumon, remélem jól döntöttem, hogy azt tettünk bele. A lengéscsillapítók is rendben, 70%-osak az elsők, 62%-asak a hátsók, eltérés elől 0 hátul 3%. Ez azért örömteli, mert júniusban le kell vizsgáztassam a kicsikét ismét, de úgy tűnik így a 8. életévéhez közeledve is egész rendben van, pedig a pesti utak..... No gondoltam csak megosztom veletek az örömöm, ismét olvasgatom a fórumot, talán írok is néha. Szép napot kíván nektek: Sparks Welcome back! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chess Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Most kötném online a Cascot, és ilyen hülyeségeket kérdez hogy ezekből mennyi van: centrálkulcs elektronikus indítókártya gyújtáskulcs szervízkulcs ajtókulcs távirányító Na most nekem van egy távirányítós, meg a távirányítótlan. Gondolom mindenkinek ez a kettő van eredetileg, EZeknek mi a hivatalos megnevezése? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Most kötném online a Cascot, és ilyen hülyeségeket kérdez hogy ezekből mennyi van: centrálkulcs elektronikus indítókártya gyújtáskulcs szervízkulcs ajtókulcs távirányító Na most nekem van egy távirányítós, meg a távirányítótlan. Gondolom mindenkinek ez a kettő van eredetileg, EZeknek mi a hivatalos megnevezése? Sztem 2 db cetrál kulcsod van. SZERINTEM. Nálam elég volt megadni hogy 2 db gyári kulcs de úgy is szemlés volt, ott meg megnézték, ill lefotóták Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekordman Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Sziasztok! Tervezek egy vonóhorog felszereltetést, a kombi G astrámra. Van valakinek tapasztalata? Esetleg okos tipp? Előre is köszi. Valaki említette, hogy ha "ken bussz" (ami nem tudom hogy mi) rendszerű az autó, akkor az elektromos csatlakozó majd 20,000 ft, Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 G astra nem kenbusz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts