Tibi(1) Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 Hát szerintem a gyári visszarakást a kökösnél nehéz már ujra kivitelezni,hogy minden ugyanugy passzoljon vissza......
Qpack Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 Hát szerintem a gyári visszarakást a kökösnél nehéz már ujra kivitelezni,hogy minden ugyanugy passzoljon vissza...... Simán megoldható...semmi gond nincs...lehetetlen elrontani :D
profile Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 Köszi,és esetleg nem tudod milyen csavarok rögzitik,mikre készüljek fel? asszem T20-as torx. az egyik csavart alulról kell megközelíteni, ehhez vagy megemeled az autót vagy rövid/hajlítható fejű csavarhúzót használhatsz.
domber Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Köszi,és a lökös leszedéséhez le kell szedni a belsö müanyag sárvédöket,azaz ami a kerék felett van körben......vgy anélkül is megoldhato ez......mert a könyv szerint ezt le kell bontani.. És szerintetek az unixtradenél láttam jo árban lámpát,mennyire különbezne az eredetitöl?
paja Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Nem kell a betétet lebontani. 1 csavar van ott ,az is látszik, és van 1 alul a müanyag koptatón belül. Oldalanként persze. Van még 3-vagy 4 müanyag rögzítő tüske alul a motor burkolatnál és 2 a rendszám felett... :D
Qpack Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Nem kell a betétet lebontani. 1 csavar van ott ,az is látszik, és van 1 alul a müanyag koptatón belül. Oldalanként persze. Van még 3-vagy 4 müanyag rögzítő tüske alul a motor burkolatnál és 2 a rendszám felett... :D jól mondja a kollega...alul 3 tüske+2 a rendszám felett és oldalanként 2db csavar a kerékjárati dobnál...(1 a lökös felső sarkán 1 pedig a koptató alá rejtve) de miutánm ezeket kiszedted...a lököst a végeinél oldalra ki kell "emelni" mert olyan beakadós..de nagyon ne húzd el mert van benne fém merevítő és ha nagyon meghúzod..utánna már nehezebb vissza rakni, kiszakadhat a szegecs... :D
domber Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 jól mondja a kollega...alul 3 tüske+2 a rendszám felett és oldalanként 2db csavar a kerékjárati dobnál...(1 a lökös felső sarkán 1 pedig a koptató alá rejtve) de miutánm ezeket kiszedted...a lököst a végeinél oldalra ki kell "emelni" mert olyan beakadós..de nagyon ne húzd el mert van benne fém merevítő és ha nagyon meghúzod..utánna már nehezebb vissza rakni, kiszakadhat a szegecs... :D Köszi mindent mindenkinek! És szerintetek mennyivel lenne másabb egy lámpa,amit mondjuk az unixtardenél vennék,sajna márkát nem tudom,de 14 ezer a legolcsobb.... Van valakinek ezzel valami tapasztalata???????
Boldizsar Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Köszi mindent mindenkinek! És szerintetek mennyivel lenne másabb egy lámpa,amit mondjuk az unixtardenél vennék,sajna márkát nem tudom,de 14 ezer a legolcsobb.... Van valakinek ezzel valami tapasztalata??????? Anno f-ben cseréltem lámpát kőfelverődés miatt és hát az új lámpa jóval sötétebb volt mint a régi.... Ha még mindíg a cserén vagy és nem a ragasztáson szerintem párban cserélj....(akár boltból vagy bontóból veszel nézd hozzá a vásárolni szándékozott lámpát ahhoz ami bent marad.....
gezoli Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Helló urbanjozsi! Láttalak ma Szolnokon. Klassz az autód /oda b...sz/. Nekem nem tetszik a fehér járgány de ezt bevállalnám! Azt sajnálom csak, hogy az enyém nem kombi! Két gyerekkel nyűg a sedan! Mégegyszer gratula hozzá! :D 1
imy Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Anno f-ben cseréltem lámpát kőfelverődés miatt és hát az új lámpa jóval sötétebb volt mint a régi.... Ha még mindíg a cserén vagy és nem a ragasztáson szerintem párban cserélj....(akár boltból vagy bontóból veszel nézd hozzá a vásárolni szándékozott lámpát ahhoz ami bent marad..... Szerintem ha 2db-ot vesz, utángyártotat 2*14e-ért, az mindig olcsóbb mint az 1db gyári új.(ha tényleg elüt feltünően) (nekem az 1db hátsó lámpaburkolatra+lámpafoglalatra mondtak 26e-et!). És új, nem bontott, nem karcos, hanem új!
uhuhu Elküldve Április4, 2008 Szerző Elküldve Április4, 2008 lehet kapni N'joy hátsó lámpát utángyártottat?
Boldizsar Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 lehet kapni N'joy hátsó lámpát utángyártottat? Bontottat lehet. De n'joyhoz hasonló "tuning" hátsó lámpát lehet.
paja Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Az utángyártottal csak óvatosan, vannak nagyon silány minőségűek. Munkatársam 2 tipust is próbált, és a végén inkább megvette a gyárit.... Ha van rá mód érdemes bepróbálni megvétel előtt.... :D
ENDYKA Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Az utángyártottal csak óvatosan, vannak nagyon silány minőségűek. Munkatársam 2 tipust is próbált, és a végén inkább megvette a gyárit.... Ha van rá mód érdemes bepróbálni megvétel előtt.... :D Jogos az egy pont! Én Hellát vettem az Opelre anno, közel 100.000-be került színrefújással, szereléssel-->de nem állt jól(egyik oldaoln 2mm-er, a másikon 1cm-eres hézag...), így el is adtam kb: fél év után.. :D
imy Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Jogos az egy pont! Én Hellát vettem az Opelre anno, közel 100.000-be került színrefújással, szereléssel-->de nem állt jól(egyik oldaoln 2mm-er, a másikon 1cm-eres hézag...), így el is adtam kb: fél év után.. :D nah az szép, pedig a Hella az azért már márka, nem 'noname'
uhuhu Elküldve Április5, 2008 Szerző Elküldve Április5, 2008 Jogos az egy pont! Én Hellát vettem az Opelre anno, közel 100.000-be került színrefújással, szereléssel-->de nem állt jól(egyik oldaoln 2mm-er, a másikon 1cm-eres hézag...), így el is adtam kb: fél év után.. :D mit vettél ami Hella volt??? :D
ENDYKA Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 mit vettél ami Hella volt??? :D Hella Maga az elgondolás jó volt de a kivitelezés...
uhuhu Elküldve Április5, 2008 Szerző Elküldve Április5, 2008 köszi :D katt a linkkre :D mi vót hella? fényszoró?
ENDYKA Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 köszi :D katt a linkkre :D mi vót hella? fényszoró? Nem vágom, nem látszik a kép? Nem lehet megnyitni?
uhuhu Elküldve Április5, 2008 Szerző Elküldve Április5, 2008 Fórum üzenet. Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban. A hiba a következő: Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor alább megteheted.
Qpack Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Sorry. http://kepfeltoltes.hu/080406/gallery_2481...ltoltes.hu_.jpg Képpel nem idézünk.Levettem linkre coupe a balos a durva...a jobbos még elment...így képen nem is látni gondot a jobbon... így elcsúnyítani :D ..személyes véleményem...max 1-2 hátsó lámpa van ami jól áll neki a tuning cuccok közűl a gyárin kívűl...
ENDYKA Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Elég durván állt, pedig szép lehetett volna..maradt a gyári..na azzal nincs gond! :D Ledes volt és azt nagyon szeressem...állítani nehezen lehetett, de akkor meg máshol lógott..szal Hella ide-Hella oda... :D
vaga Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Sziasztok! 3 hónapja új tulaja vagyok egy 2001-es Astra G-nek! Nagyon király az autó, csak sajna a bal hátsó rugó el van törve! Az lenne a kérédésem, hogy mit vegyek bele? Sima gyárit, persze két darab, de melyiket? A simát, vagy az erősítettet? Vagy pediglen ültető szettet? Mert most lenne egy Weitech 35/20! Kérlek segítsetek! Milyen lenne leültetve, és mik lennének ekkora ültetés hátrányai? Köszönettel: Vaga
Recommended Posts