Boldizsar Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Köszönet Boldizsárnak a krómszélű hűtőmaszkért :D Már föl is került a gépsasra. :D ...és mégegyszer elnézést a "kis" kellemetlenségért, ugyanis jópárszáz méterrel elnéztem a célt. :D De Ő türelmesen várt, amíg odaevickéltem. :D Nincs mit nagyon szívesen.... Remélem még összefutunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Szia! Bontottan 20000+áfa a hűtő itt, a kerékdobot nézd meg itt :D Köszi az infót de ma megnézettem a szervízben és egy kicsit többe fog kerülni (túl a 300E felett) klímahűtő ködlámpa sima hűtő jobb első kerékdob meg az egész eleje plussz valami kavicsvédő lemez a bal aljáról Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Köszi az infót de ma megnézettem a szervízben és egy kicsit többe fog kerülni (túl a 300E felett) klímahűtő ködlámpa sima hűtő jobb első kerékdob meg az egész eleje plussz valami kavicsvédő lemez a bal aljáról Utolértél vkit vagy más történt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hi! Találkozott már valaki Astra G-hez való elektromos tükörbehajtóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hi! Találkozott már valaki Astra G-hez való elektromos tükörbehajtóval? keresgéltem már énis, de a németeknél sincs ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Szeméttelep mellett mentem haza és a hirtelen bal kanyarban -sajnos az eső akkor kezdett el esni- kicsúsztam és egy építési törmelékkel teli zsákra hajtottam. azon átcsúszott a kocsi de lekapta a fent említett alkatrészeket. Sebaj majd a casco megoldja. Tegnap bejelentettem ma elkezdik a kárfelmérést aztán valamikor szólnak hogy mikor jön meg az alkatrész és utána nekiállnak a márkaszervízben. Csak a jobb első kerék lenne kb 15000 a többi passz de azok is gyári alkatrészek lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Szeméttelep mellett mentem haza és a hirtelen bal kanyarban -sajnos az eső akkor kezdett el esni- kicsúsztam és egy építési törmelékkel teli zsákra hajtottam. azon átcsúszott a kocsi de lekapta a fent említett alkatrészeket. Sebaj majd a casco megoldja. Tegnap bejelentettem ma elkezdik a kárfelmérést aztán valamikor szólnak hogy mikor jön meg az alkatrész és utána nekiállnak a márkaszervízben. Csak a jobb első kerék lenne kb 15000 a többi passz de azok is gyári alkatrészek lesznek. Amikor összetörtem a motoromat, ott az első felni volt 110e Ft, a tengely 6e, a csapágyak 2e, szerencsére a tárcsáknak nem lett gondja, mert annak darabja 58e lett volna (2db van a moci elején)....És akkor még nem mondom a többi horror áras alkatrészeket. Szóval Én ugy látom a kocsihoz jóval olcsóbbak az alkatrészek. :D De az lenne a legolcsóbb, ha nem kellene & nem lenne baleset!!! Bocs, hogy eltértem a témától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Szeméttelep mellett mentem haza és a hirtelen bal kanyarban -sajnos az eső akkor kezdett el esni- kicsúsztam és egy építési törmelékkel teli zsákra hajtottam. azon átcsúszott a kocsi de lekapta a fent említett alkatrészeket. Sebaj majd a casco megoldja. Tegnap bejelentettem ma elkezdik a kárfelmérést aztán valamikor szólnak hogy mikor jön meg az alkatrész és utána nekiállnak a márkaszervízben. Csak a jobb első kerék lenne kb 15000 a többi passz de azok is gyári alkatrészek lesznek. Nekem novemberben volt kis affér belém jöttek hátulról a másik fél biztosítója fizette csak egy hátsó lököst cseréltek, meg pattentokat illetve energia elnyelőt 3 kiló lett a vége és természetesen szakszervizben. A másik fél biztos rosszul lett mikor a biztosító kiküldte neki a papírt, hogy mit fizettek ki.neki első lökös fényszóró sárvédő, és az is astra volt igaz F. Mindenképpen gyárit rakass fel, igaz önrészt álnod kell. Én lefényképeztem a sérülést meg a számlákat elraktam ha eladásra kerülne a sor jól jöhet Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Mindenképpen gyárit rakass fel, igaz önrészt álnod kell Milyen önrészt? Casconál van ilyen, kötelezőnél max avultatás van idősebb gépeknél az alkatrészekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Milyen önrészt? Casconál van ilyen, kötelezőnél max avultatás van idősebb gépeknél az alkatrészekre. Ha4nz azt írta majd a casco megoldja. Gondolom ez azt jelenti, hogy cascora akarja megcsináltatni és ott sztem van önrész. Nekem nem volt semmi önrész és nem fizettem egy petákot sem szerencsére a 98 as verdára Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 jaja, azt hittem a te esetednél húztak le valamivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chess Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy a mi az a GCC? (G Astra) köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2008 az az 5 ajtós astrát jelöli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ha4nz azt írta majd a casco megoldja. Gondolom ez azt jelenti, hogy cascora akarja megcsináltatni és ott sztem van önrész. Nekem nem volt semmi önrész és nem fizettem egy petákot sem szerencsére a 98 as verdára Igen ahogy írtad valóban cascora akarom megcsinálni de a dunaújvárosi opel márkaszervízben szerintem egy 2008-as autóra csak gyári alkatrészt raknak/rakhatnak fel. Legalábbis szerintem. Amúgy valakinek valami ötlete avval kapcsolatban, hogy mennyivel emelkedhet a cascom ha full bonus os voltam eddig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Ugye nem felejtettétek el, hogy most szombaton opeltali lesz Mogyoródon a ring melletti autósmoziban... :D Gyertek minél többen, jó idő lesz, jó buli lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Ma Tiszabögön az októberben aszfaltozott új főúton kiraktak egy 30-as korlátozó táblát 1km-hosszra vonatkozóan. Miért? Egy azaz egy darab kátyú miatt!!! Hát ez már vicc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy kb mennyibe kerülhet egy g astrához egy hűtő? valamint egy jó szerelőt aki tudna nekem segíteni a cserében vagy ötletekkel szóban vagy megcsinálná mint szerelő? És jobb első kerékdob kb mennyibe kerül? Előre is köszi mindenkitől a válaszokat! én 13 e ft vettem new-t jobb elsö kerékdobbal nem találkoztam még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 http://kepfeltoltes.hu/view/080312/1200389...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080312/3848613...ltoltes.hu_.jpg Valakit érdekel ilyen bőrönd. Veteránosok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 én 13 e ft vettem new-t jobb elsö kerékdobbal nem találkoztam még :D Hello elwesszett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jencike Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Sziasztok! Vettem egy G Astrát 5 éves és olyan hangot ad 80km felett az ablaknál lévő levegőbeáramlótól mint ha darázs zümmögés lenne. Ha fúly a szél még erősebb a hang. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Sziasztok! Vettem egy G Astrát 5 éves és olyan hangot ad 80km felett az ablaknál lévő levegőbeáramlótól mint ha darázs zümmögés lenne. Ha fúly a szél még erősebb a hang. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Igen, nállam a csappantyú cseréjével lehetett orvosolni a problémát! :D (a külső-belső levegő keringtetés csappantyúja szokott eltörni) nem árt megnézni, hogy a pollenszűrő jól van e rögzítve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jencike Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Igen, nállam a csappantyú cseréjével lehetett orvosolni a problémát! :D (a külső-belső levegő keringtetés csappantyúja szokott eltörni) nem árt megnézni, hogy a pollenszűrő jól van e rögzítve.. A pollenszűrőt már kivettük és anélkül is megmarad a zümmögés Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Opelnhez nincsen filmező progi? MInt amit a szervizek használnak nem kell a legfrissebb, de jó lenne ha lenne valami használható Link to comment Megosztás: More sharing options...
glita Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sziasztok! Van egy 98-as G astrám, és mivel jön a meleg, gondolkodom egy klíma beépítésén. Kinek mi a véleménye, vagy esetleg valami áthidaló megoldás? :-) az ablaklehúzáson kívül és az izzadás... :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
glita Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 A pollenszűrőt már kivettük és anélkül is megmarad a zümmögés Pdf kézikönyv van, ha érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts