Korzika Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Boldog szülinapot NFS! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Boldog Szülinapot NFS!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Boldog szülinapot Ricsinek!!!!!!!!!!!!!!:) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Boldog születésnapot, Ricsi koma! Nelly Furtado legyen Veled (Say It Right - reggae version) forever! :D :) :D Peace&Love! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Sziasztok.A tetőantenna alatt mekkora meló gumitömítést cserélni?....és mi a folyamata? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Sziasztok.A tetőantenna alatt mekkora meló gumitömítést cserélni?....és mi a folyamata? :) Az igazi az volna, ha levennéd a tetőkárpitot, de az nagy meló. Így is legalább a B oszlopig le kell bontanod, hogy le bírd hajtani ahhoz, hogy hozzáférj az antenna rögzítő anyájához. Vigyázz, hogy meg ne törjön valahol a kárpit, mert az utána meg fog látszani. Szóval széthúzod a csatlakozót, letekered az anyát és fölfelé kijön az antenna, kicseréled a tömítő gumit, és ugyanígy össze! Csak meg van repedezve a gumi, vagy már be is folyik a víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Az igazi az volna, ha levennéd a tetőkárpitot, de az nagy meló. Így is legalább a B oszlopig le kell bontanod, hogy le bírd hajtani ahhoz, hogy hozzáférj az antenna rögzítő anyájához. Vigyázz, hogy meg ne törjön valahol a kárpit, mert az utána meg fog látszani. Szóval széthúzod a csatlakozót, letekered az anyát és fölfelé kijön az antenna, kicseréled a tömítő gumit, és ugyanígy össze! Csak meg van repedezve a gumi, vagy már be is folyik a víz? Ezzel csak annyi a gond, hogy gyári talpat nem kapsz külön, csak antennával (antenna talp+törzs az ablakmosóval+antenna szár) együtt -10 ezer felett van! A tetőkárpitot csak akkor kell bontani, ha lépcsőshátú (4 ajtós) az autód. Ha ferdehátú 5 ajtós, akkor elég ha felnyitod a csomagtartót, leveszed a gumitömítést, lepattintod oldalról (hátul) a műanyag borítást és ekkor enged annyit a kárpit, hogy hozzáférsz a rögzítéshez. A kábel széthúzható. Vigyázz az ablakmosó csövére, bele van integrálva az antenna talpába, azaz bontani kell (kifolyó víz...) Ha cseréled gyárit vegyél, ha nem feltétlen kell cserélni (repedezett, de nem folyik be a víz) javaslom kend körbe finoman fekete sziloplaszttal a tövét, de úgy hogy előtte ragaszd körbe (maszkolás), szépen ki lehet javítani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Skacok! Március 15-én opeltali lesz Mogyoródon a ring melletti autósmoziban. Sasoljátok csak meg ezt: Gyertek minél többen G Astrások! Rastalossal mi ott leszünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ezzel csak annyi a gond, hogy gyári talpat nem kapsz külön, csak antennával (antenna talp+törzs az ablakmosóval+antenna szár) együtt -10 ezer felett van! A tetőkárpitot csak akkor kell bontani, ha lépcsőshátú (4 ajtós) az autód. Ha ferdehátú 5 ajtós, akkor elég ha felnyitod a csomagtartót, leveszed a gumitömítést, lepattintod oldalról (hátul) a műanyag borítást és ekkor enged annyit a kárpit, hogy hozzáférsz a rögzítéshez. A kábel széthúzható. Vigyázz az ablakmosó csövére, bele van integrálva az antenna talpába, azaz bontani kell (kifolyó víz...) Ha cseréled gyárit vegyél, ha nem feltétlen kell cserélni (repedezett, de nem folyik be a víz) javaslom kend körbe finoman fekete sziloplaszttal a tövét, de úgy hogy előtte ragaszd körbe (maszkolás), szépen ki lehet javítani... :) Köszi a segítséget srácok!Nem folyik be a víz, amit nagyon furcsálok, mert teljesen ketté van szakadva a gumi.Egyébként ötajtós a szekér, de első lépésben megpróbálkozok a fekete szilóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Utólag szerelt már fel valaki az alábbi linket látható króm műszerfalgyűrűket Astra G-re? Ezt ragasztani kell vagy simán felpattintható vagy hogyan kell? Króm gyűrű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Utólag szerelt már fel valaki az alábbi linket látható króm műszerfalgyűrűket Astra G-re? Ezt ragasztani kell vagy simán felpattintható vagy hogyan kell? Króm gyűrű Asszem csak pattintani kell. Légyszi-légyszi-légyszi ne írj be egy kérdést ezer helyre! Még felébreszted az alvó modit! :D Meg bennem a kisördögöt :) Plíííííííz & thnx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Utólag szerelt már fel valaki az alábbi linket látható króm műszerfalgyűrűket Astra G-re? Ezt ragasztani kell vagy simán felpattintható vagy hogyan kell? Króm gyűrű Ragaszt... Pattintani nincs hova... Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhipici Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Lehet kapni pattintósat is, meg ragasztósat is.. nekem a ragasztós változat van, de sajna egy kis + munka kell hozzá, hogy befeküdjön a helyére nem sajnáltam, mert van másik burkolatom ha netán hozzájutnék egy megfelelő méretezésű pattintóshoz majd idővel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Köszi a segítséget srácok!Nem folyik be a víz, amit nagyon furcsálok, mert teljesen ketté van szakadva a gumi.Egyébként ötajtós a szekér, de első lépésben megpróbálkozok a fekete szilóval :) Nekem van egy fölösleges gumi antenna alá.... csak szólok.... Ha mégis nekilátsz, odaadom, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nekem van egy fölösleges gumi antenna alá.... csak szólok.... Ha mégis nekilátsz, odaadom, ha kell. Köszi Hic!PM ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Találtam egy jó kis cikket a motorolajokról úgy általában: Oil Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Találtam egy jó kis cikket a motorolajokról úgy általában: Oil Ez tényleg jó cikk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Skacok! Március 15-én opeltali lesz Mogyoródon a ring melletti autósmoziban. Sasoljátok csak meg ezt: Rastalossal mi ott leszünk... :D OTT A HELYÜNK! Köszi, hogy szóltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hello Mindenki! Végre kész lett a az autó hátsó tárcsafékesítése! A bizonyíték: Tapasztalatok igazából még nincsenek, mert csak kb 10km-t mentem vele azóta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hello Mindenki! Végre kész lett a az autó hátsó tárcsafékesítése! A bizonyíték: Tapasztalatok igazából még nincsenek, mert csak kb 10km-t mentem vele azóta :D Azért csak érzed a különbséget, elvileg az első fékezéskor már kellene..... :D Gondolom a hátsón minden új, na és elől a tárcsák, betétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hello Mindenki! Végre kész lett a az autó hátsó tárcsafékesítése! A bizonyíték: Tapasztalatok igazából még nincsenek, mert csak kb 10km-t mentem vele azóta :D ez az X a projekt melyik része :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Na megpróbálom mégegyszer az X-t: Azt érzem, hogy jobban fog, de szerintebb kicsit "lassabb" mint a dobbal. csak összejött :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Köszönet Boldizsárnak a krómszélű hűtőmaszkért :D Már föl is került a gépsasra. :D ...és mégegyszer elnézést a "kis" kellemetlenségért, ugyanis jópárszáz méterrel elnéztem a célt. :D De Ő türelmesen várt, amíg odaevickéltem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy kb mennyibe kerülhet egy g astrához egy hűtő? valamint egy jó szerelőt aki tudna nekem segíteni a cserében vagy ötletekkel szóban vagy megcsinálná mint szerelő? És jobb első kerékdob kb mennyibe kerül? Előre is köszi mindenkitől a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy kb mennyibe kerülhet egy g astrához egy hűtő? valamint egy jó szerelőt aki tudna nekem segíteni a cserében vagy ötletekkel szóban vagy megcsinálná mint szerelő? És jobb első kerékdob kb mennyibe kerül? Előre is köszi mindenkitől a válaszokat! Szia! Bontottan 20000+áfa a hűtő itt, a kerékdobot nézd meg itt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts