karcsi11 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Üdv mindenkinek! Újdonsült Opeles leszek. Jövő héten veszem át az Astrát, már alig várom!
Robicsucsu Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Szevasztok!!! Új tag vagyok de csak itt az astránál!Volt már egy pár autóm!!!Vettem egy astrát és el is kezdtem a tuningolását/jól halad a meló/! Csak egy dolog zavar:valami kopogó szellem van az autó elejében!!!Tanácsokra kicseréltem a komplett lengőkarokat,a szilentekkel és a gumikkal együtt!!! Nem tudja valaki mi lehet a bibi???????????????????????????Előre is köszke Hali
gabesz76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Szevasztok!!! Új tag vagyok de csak itt az astránál!Volt már egy pár autóm!!!Vettem egy astrát és el is kezdtem a tuningolását/jól halad a meló/! Csak egy dolog zavar:valami kopogó szellem van az autó elejében!!!Tanácsokra kicseréltem a komplett lengőkarokat,a szilentekkel és a gumikkal együtt!!! Nem tudja valaki mi lehet a bibi???????????????????????????Előre is köszke Hali Mi lesz ez a tuningolás?
Robicsucsu Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Kezdődőtt a sport légszűrővel+n-joy lámpák+szemöldökök+küszöbök+magnum sportdob+jelek eltüntetve+jel nélküli hűtőrács+borbet felnik!!!Eddig ennyire futotta/1 hete van nálam/+felpolíroztattam!!!! Miért kérdezted???
gabesz76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Kezdődőtt a sport légszűrővel+n-joy lámpák+szemöldökök+küszöbök+magnum sportdob+jelek eltüntetve+jel nélküli hűtőrács+borbet felnik!!!Eddig ennyire futotta/1 hete van nálam/+felpolíroztattam!!!! Miért kérdezted??? Csak kíváncsiságból :) Jól haladsz 1 hét alatt. Pénztárca gyorsan apadni fog :D Szépüljön a gép,sok sikert hozzá!
Robicsucsu Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Csak kíváncsiságból :D Jól haladsz 1 hét alatt. Pénztárca gyorsan apadni fog :D Szépüljön a gép,sok sikert hozzá! Köszke!!!Fogy a lé rendesen!!! :)
urbanjozsi Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Kezdődőtt a sport légszűrővel+n-joy lámpák+szemöldökök+küszöbök+magnum sportdob+jelek eltüntetve+jel nélküli hűtőrács+borbet felnik!!!Eddig ennyire futotta/1 hete van nálam/+felpolíroztattam!!!! Miért kérdezted??? Hali! Olvass bele a "direktszűrő" és a "sport kipufogódob" topikokba :) Van sok hasznos info
zsocsa Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Hali! On the road again! :D Végre újra járhatok a "drágaszágommal"! Vissza jöttek a szelepek külföldről és persze semmi bajuk nem volt... ezért a kopogásra most már nagy ívben sz@runk. Vissza került az 5w40 olaj + prolongot is kapott és használom így a verdát, remélem nem lesz vele gond. Úgy néz ki, h a turbót sem kell majd kicserélni, mert valószínű, h a 10w40 olajtól megnőtt az olajnyomás és a karterből a levegőn keresztül jutott át a turbó és az intercooler közti csőbe az olaj - vagy vmi ilyesmi :) Szóval most tesztüzemmód és cruise :D /Ti látjátok az avatarom? mert én nem/
Qpack Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Szevasztok!!! Új tag vagyok de csak itt az astránál!Volt már egy pár autóm!!!Vettem egy astrát és el is kezdtem a tuningolását/jól halad a meló/! Csak egy dolog zavar:valami kopogó szellem van az autó elejében!!!Tanácsokra kicseréltem a komplett lengőkarokat,a szilentekkel és a gumikkal együtt!!! Nem tudja valaki mi lehet a bibi???????????????????????????Előre is köszke Hali A kopogó szellemet ismerem :D engem is kísértett egy darabig...mindenhol azt mondták én halucinálok semmi nem kopoghat merta futómű teljesen rendben szilentestől mindenestől...a megoldás a kanyar stab "kutyacsontja" volt..műanyag a kisállat és a gömbcsuklója megkopott..., aztán rá 1 évre műszaki átvizsgálás után kezdődött ismét...nem értettem....aztán rá kb 1 hónapra kisderűlt....ezt a példányt pedig szátrázták a "padon"...egy dinamikusabb kanyarban akkorát szólt, hogy azt hittem a futómű fordult ki a kocsi alól... :D de kiderűlt ismét egy ilyen kisállat adta fel...ugyanaz mint amit cseréltem. :) utánna egy márkásabb ment bele...ennek kb 9 hónapja...azótza csend van ismét a futómű felől... :D
Boldizsar Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Teló! Rastalos! Köszi a szombat estét és a vasárnapi mókát!
celebrin Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Szevasztok!!! Új tag vagyok de csak itt az astránál!Volt már egy pár autóm!!!Vettem egy astrát és el is kezdtem a tuningolását/jól halad a meló/! Csak egy dolog zavar:valami kopogó szellem van az autó elejében!!!Tanácsokra kicseréltem a komplett lengőkarokat,a szilentekkel és a gumikkal együtt!!! Nem tudja valaki mi lehet a bibi???????????????????????????Előre is köszke Hali Hali! Nekem is kopog, de csak rossz úton és hidegben jobban hallatszik. Én a lengéscsillapítóra gyanakszom, mivel olajos, hidegben a dermedt olajat nehezebben töri át a dugattyú jobban kopog. Az előző Astrámnál is ez volt. Csere után megszűnt a probléma. Amúgy is már cserélnem kell a gólyalábakat, ezúttal én gázosat veszek. - Bár ez inkább az "Általános műszaki problémák" fórumba tartozik... bocsi... :)
celebrin Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Üdv mindenkinek! Újdonsült Opeles leszek. Jövő héten veszem át az Astrát, már alig várom! Üdv az Opelesek táborában! :)
opel16v Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Amúgy is már cserélnem kell a gólyalábakat, ezúttal én gázosat veszek. A gázos is olajos, csak van benne védőgáz, ami miatt nem melegszik és habosodik annyira az olaj :)
telo Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Teló! Rastalos! Köszi a szombat estét és a vasárnapi mókát! Szivi :) Örülök, hogy ott lehettünk. Vasárnapról vannak fenn képek a képtáramban, küldtem rá linket nektek... :D Kár hogy csak 3-an voltunk:
telo Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Üdv mindenkinek! Újdonsült Opeles leszek. Jövő héten veszem át az Astrát, már alig várom! Üdv srác! Sok élményteli km-t kívánok hozzá! :)
celebrin Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 A gázos is olajos, csak van benne védőgáz, ami miatt nem melegszik és habosodik annyira az olaj :D Ezt nem is tudtam. Mindíg tanulok itt valamit! :) Kösz az infot! Mostmár még szimpibb a gázos! :D
Rastalos Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Teló! Rastalos! Köszi a szombat estét és a vasárnapi mókát! Hey, Öreg Rokkker! Mi köszönjük a szombatot, a vasárnap meg jó volt, úgy, ahogy volt. Csak Te kicsit kevesebbet is kocsikázhattál volna azért a kajáért... :D De remekül éreztük magunkat. Legközelebb jó lenne többen lenni! Akár SOKKAL többen... Ha felébred a brigád végre... Köszönjük Enikőnek a Zoriflééémet! :) És ne egy év múlva találkozzunk megint, Srác! Peace
Boldizsar Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Hey, Öreg Rokkker! Mi köszönjük a szombatot, a vasárnap meg jó volt, úgy, ahogy volt. Csak Te kicsit kevesebbet is kocsikázhattál volna azért a kajáért... :D De remekül éreztük magunkat. Legközelebb jó lenne többen lenni! Akár SOKKAL többen... Ha felébred a brigád végre... Köszönjük Enikőnek a Zoriflééémet! :) És ne egy év múlva találkozzunk megint, Srác! Peace Hey Rastaman! Akár vasárnapra a piknik?Hogy megint messze kelljen mennem mondjuk szentendre és környéke? Esetleg mások is csatlakozhatnának....
Rastalos Elküldve Február26, 2008 Elküldve Február26, 2008 Hey Rastaman! Akár vasárnapra a piknik?Hogy megint messze kelljen mennem mondjuk szentendre és környéke? Esetleg mások is csatlakozhatnának.... You right! Kiment a fejemből. Ott a helyünk! Lehet csatlakozni Cartársak!!! Remélem, az időjárás is oly kegyes lesz hozzánk, mint múlt vasárnap... :)
telo Elküldve Február26, 2008 Elküldve Február26, 2008 You right! Kiment a fejemből. Ott a helyünk! Lehet csatlakozni Cartársak!!! Remélem, az időjárás is oly kegyes lesz hozzánk, mint múlt vasárnap... :) Én is benne vagyok! Vasárnap akkor?
tomi7711 Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Ha pár mp-ig nyomva tartom a napi számláló gombját, akkor mit mutat a kijelző? nekem a felső az asszem 032 :) az alsó valami 15ezres szám... Ezek az értékek mit mutatnak?
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Isten éltessen sokáig NeedForSpeed!... :D Sok boldogot Need! ... Boldog szülinapot Need! Neked ez még csak a 9., nem? :D :) Ezeket "áthoztam" ide, mert Need itt látja őket. (sajna az eredeti helyen nem)
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Neeeeeeeeeeeed!!!!!!!!!!!!!!! :D A mantások istene éltessen téged még sokáig benzinben gazdagon! :P Hát én nem is tudtam, hogy neked négy évente van szülinapod! :D de sz@ lehet! :) de ennek örömére ezt garantáltan megünnepeljük! (ma csak így távolról, aztán az évben az összes találkozón mindig!) :D meg ezt is. Na meg én is csatlakoznék a többiekhez, Boldog Születésnapot Need!
Boldizsar Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 meg ezt is. Na meg én is csatlakoznék a többiekhez, Boldog Születésnapot Need! Én is csatlakoznék! Boldogot!
Recommended Posts