karcsi11 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Üdv mindenkinek! Újdonsült Opeles leszek. Jövő héten veszem át az Astrát, már alig várom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robicsucsu Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szevasztok!!! Új tag vagyok de csak itt az astránál!Volt már egy pár autóm!!!Vettem egy astrát és el is kezdtem a tuningolását/jól halad a meló/! Csak egy dolog zavar:valami kopogó szellem van az autó elejében!!!Tanácsokra kicseréltem a komplett lengőkarokat,a szilentekkel és a gumikkal együtt!!! Nem tudja valaki mi lehet a bibi???????????????????????????Előre is köszke Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szevasztok!!! Új tag vagyok de csak itt az astránál!Volt már egy pár autóm!!!Vettem egy astrát és el is kezdtem a tuningolását/jól halad a meló/! Csak egy dolog zavar:valami kopogó szellem van az autó elejében!!!Tanácsokra kicseréltem a komplett lengőkarokat,a szilentekkel és a gumikkal együtt!!! Nem tudja valaki mi lehet a bibi???????????????????????????Előre is köszke Hali Mi lesz ez a tuningolás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robicsucsu Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Kezdődőtt a sport légszűrővel+n-joy lámpák+szemöldökök+küszöbök+magnum sportdob+jelek eltüntetve+jel nélküli hűtőrács+borbet felnik!!!Eddig ennyire futotta/1 hete van nálam/+felpolíroztattam!!!! Miért kérdezted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Kezdődőtt a sport légszűrővel+n-joy lámpák+szemöldökök+küszöbök+magnum sportdob+jelek eltüntetve+jel nélküli hűtőrács+borbet felnik!!!Eddig ennyire futotta/1 hete van nálam/+felpolíroztattam!!!! Miért kérdezted??? Csak kíváncsiságból :) Jól haladsz 1 hét alatt. Pénztárca gyorsan apadni fog :D Szépüljön a gép,sok sikert hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robicsucsu Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Csak kíváncsiságból :D Jól haladsz 1 hét alatt. Pénztárca gyorsan apadni fog :D Szépüljön a gép,sok sikert hozzá! Köszke!!!Fogy a lé rendesen!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Kezdődőtt a sport légszűrővel+n-joy lámpák+szemöldökök+küszöbök+magnum sportdob+jelek eltüntetve+jel nélküli hűtőrács+borbet felnik!!!Eddig ennyire futotta/1 hete van nálam/+felpolíroztattam!!!! Miért kérdezted??? Hali! Olvass bele a "direktszűrő" és a "sport kipufogódob" topikokba :) Van sok hasznos info Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsocsa Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Hali! On the road again! :D Végre újra járhatok a "drágaszágommal"! Vissza jöttek a szelepek külföldről és persze semmi bajuk nem volt... ezért a kopogásra most már nagy ívben sz@runk. Vissza került az 5w40 olaj + prolongot is kapott és használom így a verdát, remélem nem lesz vele gond. Úgy néz ki, h a turbót sem kell majd kicserélni, mert valószínű, h a 10w40 olajtól megnőtt az olajnyomás és a karterből a levegőn keresztül jutott át a turbó és az intercooler közti csőbe az olaj - vagy vmi ilyesmi :) Szóval most tesztüzemmód és cruise :D /Ti látjátok az avatarom? mert én nem/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szevasztok!!! Új tag vagyok de csak itt az astránál!Volt már egy pár autóm!!!Vettem egy astrát és el is kezdtem a tuningolását/jól halad a meló/! Csak egy dolog zavar:valami kopogó szellem van az autó elejében!!!Tanácsokra kicseréltem a komplett lengőkarokat,a szilentekkel és a gumikkal együtt!!! Nem tudja valaki mi lehet a bibi???????????????????????????Előre is köszke Hali A kopogó szellemet ismerem :D engem is kísértett egy darabig...mindenhol azt mondták én halucinálok semmi nem kopoghat merta futómű teljesen rendben szilentestől mindenestől...a megoldás a kanyar stab "kutyacsontja" volt..műanyag a kisállat és a gömbcsuklója megkopott..., aztán rá 1 évre műszaki átvizsgálás után kezdődött ismét...nem értettem....aztán rá kb 1 hónapra kisderűlt....ezt a példányt pedig szátrázták a "padon"...egy dinamikusabb kanyarban akkorát szólt, hogy azt hittem a futómű fordult ki a kocsi alól... :D de kiderűlt ismét egy ilyen kisállat adta fel...ugyanaz mint amit cseréltem. :) utánna egy márkásabb ment bele...ennek kb 9 hónapja...azótza csend van ismét a futómű felől... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Teló! Rastalos! Köszi a szombat estét és a vasárnapi mókát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Szevasztok!!! Új tag vagyok de csak itt az astránál!Volt már egy pár autóm!!!Vettem egy astrát és el is kezdtem a tuningolását/jól halad a meló/! Csak egy dolog zavar:valami kopogó szellem van az autó elejében!!!Tanácsokra kicseréltem a komplett lengőkarokat,a szilentekkel és a gumikkal együtt!!! Nem tudja valaki mi lehet a bibi???????????????????????????Előre is köszke Hali Hali! Nekem is kopog, de csak rossz úton és hidegben jobban hallatszik. Én a lengéscsillapítóra gyanakszom, mivel olajos, hidegben a dermedt olajat nehezebben töri át a dugattyú jobban kopog. Az előző Astrámnál is ez volt. Csere után megszűnt a probléma. Amúgy is már cserélnem kell a gólyalábakat, ezúttal én gázosat veszek. - Bár ez inkább az "Általános műszaki problémák" fórumba tartozik... bocsi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Üdv mindenkinek! Újdonsült Opeles leszek. Jövő héten veszem át az Astrát, már alig várom! Üdv az Opelesek táborában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Amúgy is már cserélnem kell a gólyalábakat, ezúttal én gázosat veszek. A gázos is olajos, csak van benne védőgáz, ami miatt nem melegszik és habosodik annyira az olaj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Teló! Rastalos! Köszi a szombat estét és a vasárnapi mókát! Szivi :) Örülök, hogy ott lehettünk. Vasárnapról vannak fenn képek a képtáramban, küldtem rá linket nektek... :D Kár hogy csak 3-an voltunk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Üdv mindenkinek! Újdonsült Opeles leszek. Jövő héten veszem át az Astrát, már alig várom! Üdv srác! Sok élményteli km-t kívánok hozzá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 A gázos is olajos, csak van benne védőgáz, ami miatt nem melegszik és habosodik annyira az olaj :D Ezt nem is tudtam. Mindíg tanulok itt valamit! :) Kösz az infot! Mostmár még szimpibb a gázos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Teló! Rastalos! Köszi a szombat estét és a vasárnapi mókát! Hey, Öreg Rokkker! Mi köszönjük a szombatot, a vasárnap meg jó volt, úgy, ahogy volt. Csak Te kicsit kevesebbet is kocsikázhattál volna azért a kajáért... :D De remekül éreztük magunkat. Legközelebb jó lenne többen lenni! Akár SOKKAL többen... Ha felébred a brigád végre... Köszönjük Enikőnek a Zoriflééémet! :) És ne egy év múlva találkozzunk megint, Srác! Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Hey, Öreg Rokkker! Mi köszönjük a szombatot, a vasárnap meg jó volt, úgy, ahogy volt. Csak Te kicsit kevesebbet is kocsikázhattál volna azért a kajáért... :D De remekül éreztük magunkat. Legközelebb jó lenne többen lenni! Akár SOKKAL többen... Ha felébred a brigád végre... Köszönjük Enikőnek a Zoriflééémet! :) És ne egy év múlva találkozzunk megint, Srác! Peace Hey Rastaman! Akár vasárnapra a piknik?Hogy megint messze kelljen mennem mondjuk szentendre és környéke? Esetleg mások is csatlakozhatnának.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Hey Rastaman! Akár vasárnapra a piknik?Hogy megint messze kelljen mennem mondjuk szentendre és környéke? Esetleg mások is csatlakozhatnának.... You right! Kiment a fejemből. Ott a helyünk! Lehet csatlakozni Cartársak!!! Remélem, az időjárás is oly kegyes lesz hozzánk, mint múlt vasárnap... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
karcsi11 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Mindenkinek köszi! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 You right! Kiment a fejemből. Ott a helyünk! Lehet csatlakozni Cartársak!!! Remélem, az időjárás is oly kegyes lesz hozzánk, mint múlt vasárnap... :) Én is benne vagyok! Vasárnap akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Ha pár mp-ig nyomva tartom a napi számláló gombját, akkor mit mutat a kijelző? nekem a felső az asszem 032 :) az alsó valami 15ezres szám... Ezek az értékek mit mutatnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Isten éltessen sokáig NeedForSpeed!... :D Sok boldogot Need! ... Boldog szülinapot Need! Neked ez még csak a 9., nem? :D :) Ezeket "áthoztam" ide, mert Need itt látja őket. (sajna az eredeti helyen nem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Neeeeeeeeeeeed!!!!!!!!!!!!!!! :D A mantások istene éltessen téged még sokáig benzinben gazdagon! :P Hát én nem is tudtam, hogy neked négy évente van szülinapod! :D de sz@ lehet! :) de ennek örömére ezt garantáltan megünnepeljük! (ma csak így távolról, aztán az évben az összes találkozón mindig!) :D meg ezt is. Na meg én is csatlakoznék a többiekhez, Boldog Születésnapot Need! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 meg ezt is. Na meg én is csatlakoznék a többiekhez, Boldog Születésnapot Need! Én is csatlakoznék! Boldogot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts