telo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 H Astrában nagyon gyenge az 1.4 twinport :) Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :) szakadékban hátszéllel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 szakadékban hátszéllel :) Kb :) Nekem az 1.6 sem volt már éppen meggyőző. Kb a 13 éves 2.0 8v omegámmal megy egyet (erőben egyformák, súlyban az omegánál a többlet). Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :) máris szaladok a szalonba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nyár fele lesz Opeles tanfolyam ha van akit érdekel rendes epc plusz tis bevezetés Tech 2 vel diagnosztika Can bus rendszer,,.....programozás stb sok minden nyalánkság 1 vagy 2 nap lesz a tanfolyam ára csak körülbelül tudom 35eft környékén lesz.... ha valakit érdekel lehet érdeklödni ... Szerintem megéri....... aki számit benne van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Háj Mindenki! Valaki próbálkozott mostanában a epc3.homeip.net-en a proquest telepítésével? Mert nekem nem jön össze! Valaki tud valami okosat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Háj Mindenki! Valaki próbálkozott mostanában a epc3.homeip.net-en a proquest telepítésével? Mert nekem nem jön össze! Valaki tud valami okosat? persze... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 persze... :) Miért nem sikerül? mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Miért nem sikerül? mi lehet a baj? hosszu lenne elmondani telefonban kéne megbeszélni....- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nekem ezt tetszik pl. Sziasztok! (ne idézzem a képet az volt a kérés) Szóval nekem is nagyon bejön az a lámpa,pont olyan kellene de Caravan-ra!! Itthon nem lehet kapni vagy rendelni valamelyik tuning bótnál?? Én nem találom egyik itthoni portálon sem! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Időközben felmerült ötletek túrázáshoz: - Tahitótfalu és környéke (nincs túl messze, Boldinak főleg, de esetleg mehetnénk vhova utána is még), Szentendrei sziget: Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány... Boldi: tudsz itt vmi jó helyet? - Kecskemét (itt nem tudom, pontosan hova, de a kecsóiakkal tudnánk talizni) - Szúnyogszigeti halászcsárda (szép hely a Velencei tó északi partján, csak az a baj, hogy márciusban nyit...) - Albertirsa (Endyka?) - Dorog, Esztergom, ahol múltkor voltunk... - Vác, Verőce, Királyrét vagy Szécsény, Alsótold (Bableves csárda Rastalos ajánlásával) irány esetleg... Ezek kicsit messzebb vannak, de ezek persze csak ötletek. Vélemény(ek)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nyár fele lesz Opeles tanfolyam ha van akit érdekel rendes epc plusz tis bevezetés Tech 2 vel diagnosztika Can bus rendszer,,.....programozás stb sok minden nyalánkság 1 vagy 2 nap lesz a tanfolyam ára csak körülbelül tudom 35eft környékén lesz.... ha valakit érdekel lehet érdeklödni ... Szerintem megéri....... aki számit benne van... :) Engem mindenképpen érdekelne több infó majd erről :) És bárki mehet? Ki szervezi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Engem mindenképpen érdekelne több infó majd erről :) És bárki mehet? Ki szervezi? igen bárki mehet hiszen a lényeg hogy ne legyen drága mint némelyik bosch tanfolyam 100-150e Lesz egy 35 év körüli opeles srác aki nagyon ott van a szeren szerintem... de lényeg a lényeg kb 30 fős lesz a tanfolyam lesz kaja pia stb. minden kivéve csajok lesz kocsik (opel)minden feltét meg lesz azt nap végén mindenki haza viheti a tananyagot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nyár fele lesz Opeles tanfolyam ha van akit érdekel rendes epc plusz tis bevezetés Tech 2 vel diagnosztika Can bus rendszer,,.....programozás stb sok minden nyalánkság 1 vagy 2 nap lesz a tanfolyam ára csak körülbelül tudom 35eft környékén lesz.... ha valakit érdekel lehet érdeklödni ... Szerintem megéri....... aki számit benne van... :) Engem is érdekel...ha tudsz részleteket légyszíves írd meg nekem is...hol mikor..stb. mert szabi is kell nekem is hozzá az tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Sziasztok! (ne idézzem a képet az volt a kérés) Szóval nekem is nagyon bejön az a lámpa,pont olyan kellene de Caravan-ra!! Itthon nem lehet kapni vagy rendelni valamelyik tuning bótnál?? Én nem találom egyik itthoni portálon sem! Üdv. Nem biztos, hogy jól járnál, ha xy helyen drágábban lelnél 1 itthoni boltban. Fehéren ez is jól nézhet ki >>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Sziasztok! (ne idézzem a képet az volt a kérés) Szóval nekem is nagyon bejön az a lámpa,pont olyan kellene de Caravan-ra!! Itthon nem lehet kapni vagy rendelni valamelyik tuning bótnál?? Én nem találom egyik itthoni portálon sem! Üdv. Itt egy a példa kedvéért: http://www.deviltuning.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem biztos, hogy jól járnál, ha xy helyen drágábban lelnél 1 itthoni boltban. Fehéren ez is jól nézhet ki >>>> http://www.ad-tuning.de/bilder/bilderebay/.../1/960602-1.jpg Na ez kell nekem! Hol kapható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ez kell nekem! Hol kapható? Ez valami olyasmi. Hát nem éppen óccsó. :) http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=1448 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ez valami olyasmi. Hát nem éppen óccsó. :) http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=1448 Asszem talán itt kellene körülnézni....Márha kombiról van szó.... persze postaköltség kalkulálandó...kb 20-30 Euro Ebay Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ez kell nekem! Hol kapható? Ebay, ahogy Boldizsár is említé volt : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...23111%26fvi%3D1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem ezt tetszik pl. http://i22.ebayimg.com/07/i/000/cb/a3/bd91_1.JPG Na a bonyolult lámpák nekem sem tetszenek! Ez a kis egyszerü nagyon szép! Jó az ízlésed Pista! :) Majd egyszer ha meglesz a jogsim (remélem majd most nyáron) akkor én is ilyet szeretnék az ótóra (addigra úgyis G Astra lesz a mostani F-ből)! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ebay, ahogy Boldizsár is említé volt : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...23111%26fvi%3D1 Hello! Nagyon zsíír, :) ,még az ára is O.K. a deviltuning-os se rossz de elég huzós! Egyébként ismeritek a deviltuningos lámpákat,milyen minőségüek?? Találtam ott egy hátsó lámpát ,de a képről nem derül ki hogy az izzó szinezi meg a belsőt vagy valamilyen szinezett müanyag van-e a belül?! Van valami topic az e-bay-es vásárlásról? köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok! Üdv.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :) Gondolom mikor 210-et megy, akkor 6.5 a fogyija. Nekem a G 1.4 caravan ha 100-110-nél nem megyek többet és nem pörgetem, akkor esetleg 6l. De ezt nagyon nehéz megállni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Hello! Nagyon zsíír, :) ,még az ára is O.K. a deviltuning-os se rossz de elég huzós! Egyébként ismeritek a deviltuningos lámpákat,milyen minőségüek?? Találtam ott egy hátsó lámpát ,de a képről nem derül ki hogy az izzó szinezi meg a belsőt vagy valamilyen szinezett müanyag van-e a belül?! Van valami topic az e-bay-es vásárlásról? köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok! Üdv.. Keress meg Pü-ben megadom a telszámom....Vagy kérdezz bátran Pü-ben. Nekem a "fél" autó onnan van meg a zenekarnak is elég sok cuccot rendelünk onnan....szal szívesen segítek.... Vagy astra g talin is szívesen beszélgetnék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts