telo Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 H Astrában nagyon gyenge az 1.4 twinport :) Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :)
wessz Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :) szakadékban hátszéllel :)
opel16v Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 szakadékban hátszéllel :) Kb :) Nekem az 1.6 sem volt már éppen meggyőző. Kb a 13 éves 2.0 8v omegámmal megy egyet (erőben egyformák, súlyban az omegánál a többlet).
adorjant Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :) máris szaladok a szalonba... :)
Zachi Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :D :) :) :)
wessz Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 nyár fele lesz Opeles tanfolyam ha van akit érdekel rendes epc plusz tis bevezetés Tech 2 vel diagnosztika Can bus rendszer,,.....programozás stb sok minden nyalánkság 1 vagy 2 nap lesz a tanfolyam ára csak körülbelül tudom 35eft környékén lesz.... ha valakit érdekel lehet érdeklödni ... Szerintem megéri....... aki számit benne van... :)
gabb Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Háj Mindenki! Valaki próbálkozott mostanában a epc3.homeip.net-en a proquest telepítésével? Mert nekem nem jön össze! Valaki tud valami okosat?
wessz Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Háj Mindenki! Valaki próbálkozott mostanában a epc3.homeip.net-en a proquest telepítésével? Mert nekem nem jön össze! Valaki tud valami okosat? persze... :)
gabb Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 persze... :) Miért nem sikerül? mi lehet a baj?
wessz Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Miért nem sikerül? mi lehet a baj? hosszu lenne elmondani telefonban kéne megbeszélni....-
Smith Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Nekem ezt tetszik pl. Sziasztok! (ne idézzem a képet az volt a kérés) Szóval nekem is nagyon bejön az a lámpa,pont olyan kellene de Caravan-ra!! Itthon nem lehet kapni vagy rendelni valamelyik tuning bótnál?? Én nem találom egyik itthoni portálon sem! Üdv.
telo Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Időközben felmerült ötletek túrázáshoz: - Tahitótfalu és környéke (nincs túl messze, Boldinak főleg, de esetleg mehetnénk vhova utána is még), Szentendrei sziget: Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány... Boldi: tudsz itt vmi jó helyet? - Kecskemét (itt nem tudom, pontosan hova, de a kecsóiakkal tudnánk talizni) - Szúnyogszigeti halászcsárda (szép hely a Velencei tó északi partján, csak az a baj, hogy márciusban nyit...) - Albertirsa (Endyka?) - Dorog, Esztergom, ahol múltkor voltunk... - Vác, Verőce, Királyrét vagy Szécsény, Alsótold (Bableves csárda Rastalos ajánlásával) irány esetleg... Ezek kicsit messzebb vannak, de ezek persze csak ötletek. Vélemény(ek)?
opel16v Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 nyár fele lesz Opeles tanfolyam ha van akit érdekel rendes epc plusz tis bevezetés Tech 2 vel diagnosztika Can bus rendszer,,.....programozás stb sok minden nyalánkság 1 vagy 2 nap lesz a tanfolyam ára csak körülbelül tudom 35eft környékén lesz.... ha valakit érdekel lehet érdeklödni ... Szerintem megéri....... aki számit benne van... :) Engem mindenképpen érdekelne több infó majd erről :) És bárki mehet? Ki szervezi?
wessz Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Engem mindenképpen érdekelne több infó majd erről :) És bárki mehet? Ki szervezi? igen bárki mehet hiszen a lényeg hogy ne legyen drága mint némelyik bosch tanfolyam 100-150e Lesz egy 35 év körüli opeles srác aki nagyon ott van a szeren szerintem... de lényeg a lényeg kb 30 fős lesz a tanfolyam lesz kaja pia stb. minden kivéve csajok lesz kocsik (opel)minden feltét meg lesz azt nap végén mindenki haza viheti a tananyagot....
Qpack Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 nyár fele lesz Opeles tanfolyam ha van akit érdekel rendes epc plusz tis bevezetés Tech 2 vel diagnosztika Can bus rendszer,,.....programozás stb sok minden nyalánkság 1 vagy 2 nap lesz a tanfolyam ára csak körülbelül tudom 35eft környékén lesz.... ha valakit érdekel lehet érdeklödni ... Szerintem megéri....... aki számit benne van... :) Engem is érdekel...ha tudsz részleteket légyszíves írd meg nekem is...hol mikor..stb. mert szabi is kell nekem is hozzá az tuti!
mélykék76 Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Sziasztok! (ne idézzem a képet az volt a kérés) Szóval nekem is nagyon bejön az a lámpa,pont olyan kellene de Caravan-ra!! Itthon nem lehet kapni vagy rendelni valamelyik tuning bótnál?? Én nem találom egyik itthoni portálon sem! Üdv. Nem biztos, hogy jól járnál, ha xy helyen drágábban lelnél 1 itthoni boltban. Fehéren ez is jól nézhet ki >>>>
Zachi Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Sziasztok! (ne idézzem a képet az volt a kérés) Szóval nekem is nagyon bejön az a lámpa,pont olyan kellene de Caravan-ra!! Itthon nem lehet kapni vagy rendelni valamelyik tuning bótnál?? Én nem találom egyik itthoni portálon sem! Üdv. Itt egy a példa kedvéért: http://www.deviltuning.hu/
urbanjozsi Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Nem biztos, hogy jól járnál, ha xy helyen drágábban lelnél 1 itthoni boltban. Fehéren ez is jól nézhet ki >>>> http://www.ad-tuning.de/bilder/bilderebay/.../1/960602-1.jpg Na ez kell nekem! Hol kapható?
Zachi Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Na ez kell nekem! Hol kapható? Ez valami olyasmi. Hát nem éppen óccsó. :) http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=1448
Boldizsar Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Ez valami olyasmi. Hát nem éppen óccsó. :) http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=1448 Asszem talán itt kellene körülnézni....Márha kombiról van szó.... persze postaköltség kalkulálandó...kb 20-30 Euro Ebay
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Na ez kell nekem! Hol kapható? Ebay, ahogy Boldizsár is említé volt : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...23111%26fvi%3D1
bebida Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Nekem ezt tetszik pl. http://i22.ebayimg.com/07/i/000/cb/a3/bd91_1.JPG Na a bonyolult lámpák nekem sem tetszenek! Ez a kis egyszerü nagyon szép! Jó az ízlésed Pista! :) Majd egyszer ha meglesz a jogsim (remélem majd most nyáron) akkor én is ilyet szeretnék az ótóra (addigra úgyis G Astra lesz a mostani F-ből)! :)
Smith Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Ebay, ahogy Boldizsár is említé volt : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...23111%26fvi%3D1 Hello! Nagyon zsíír, :) ,még az ára is O.K. a deviltuning-os se rossz de elég huzós! Egyébként ismeritek a deviltuningos lámpákat,milyen minőségüek?? Találtam ott egy hátsó lámpát ,de a képről nem derül ki hogy az izzó szinezi meg a belsőt vagy valamilyen szinezett müanyag van-e a belül?! Van valami topic az e-bay-es vásárlásról? köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok! Üdv..
gabesz76 Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :) Gondolom mikor 210-et megy, akkor 6.5 a fogyija. Nekem a G 1.4 caravan ha 100-110-nél nem megyek többet és nem pörgetem, akkor esetleg 6l. De ezt nagyon nehéz megállni :)
Boldizsar Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 Hello! Nagyon zsíír, :) ,még az ára is O.K. a deviltuning-os se rossz de elég huzós! Egyébként ismeritek a deviltuningos lámpákat,milyen minőségüek?? Találtam ott egy hátsó lámpát ,de a képről nem derül ki hogy az izzó szinezi meg a belsőt vagy valamilyen szinezett müanyag van-e a belül?! Van valami topic az e-bay-es vásárlásról? köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok! Üdv.. Keress meg Pü-ben megadom a telszámom....Vagy kérdezz bátran Pü-ben. Nekem a "fél" autó onnan van meg a zenekarnak is elég sok cuccot rendelünk onnan....szal szívesen segítek.... Vagy astra g talin is szívesen beszélgetnék....
Recommended Posts