Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
H Astrában nagyon gyenge az 1.4 twinport :)

Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :)

Elküldve
Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :)

szakadékban hátszéllel :)

Elküldve
szakadékban hátszéllel :)

Kb :)

Nekem az 1.6 sem volt már éppen meggyőző. Kb a 13 éves 2.0 8v omegámmal megy egyet

(erőben egyformák, súlyban az omegánál a többlet).

Elküldve

máris szaladok a szalonba... :)

Elküldve
Miért, egyik ismerősömnek ilyen van (1.4 twinport H), és állítása szerint megy 210-et is, meg akár 8000-et is forog. Mindemellett fogyaszt 6.5-et vegyesen... No comment. :D

haha.gifnagylol.gif :) :) :)

Elküldve

nyár fele lesz Opeles tanfolyam ha van akit érdekel rendes epc plusz tis bevezetés

Tech 2 vel diagnosztika Can bus rendszer,,.....programozás stb sok minden nyalánkság 1 vagy 2 nap lesz a tanfolyam

ára csak körülbelül tudom 35eft környékén lesz.... ha valakit érdekel lehet érdeklödni ...

Szerintem megéri.......

aki számit benne van... :)

Elküldve

Háj Mindenki!

Valaki próbálkozott mostanában a epc3.homeip.net-en a proquest telepítésével? Mert nekem nem jön össze! Valaki tud valami okosat?

Elküldve
Háj Mindenki!

Valaki próbálkozott mostanában a epc3.homeip.net-en a proquest telepítésével? Mert nekem nem jön össze! Valaki tud valami okosat?

persze... :)

Elküldve
Nekem ezt tetszik pl.

Sziasztok!

(ne idézzem a képet az volt a kérés)

Szóval nekem is nagyon bejön az a lámpa,pont olyan kellene de Caravan-ra!!

Itthon nem lehet kapni vagy rendelni valamelyik tuning bótnál??

Én nem találom egyik itthoni portálon sem!

Üdv.

Elküldve

Időközben felmerült ötletek túrázáshoz:

- Tahitótfalu és környéke (nincs túl messze, Boldinak főleg, de esetleg mehetnénk vhova utána is még), Szentendrei sziget: Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány... Boldi: tudsz itt vmi jó helyet?

- Kecskemét (itt nem tudom, pontosan hova, de a kecsóiakkal tudnánk talizni)

- Szúnyogszigeti halászcsárda (szép hely a Velencei tó északi partján, csak az a baj, hogy márciusban nyit...)

- Albertirsa (Endyka?)

- Dorog, Esztergom, ahol múltkor voltunk...

- Vác, Verőce, Királyrét vagy Szécsény, Alsótold (Bableves csárda Rastalos ajánlásával) irány esetleg... Ezek kicsit messzebb vannak, de ezek persze csak ötletek.

Vélemény(ek)?

Elküldve
nyár fele lesz Opeles tanfolyam ha van akit érdekel rendes epc plusz tis bevezetés

Tech 2 vel diagnosztika Can bus rendszer,,.....programozás stb sok minden nyalánkság 1 vagy 2 nap lesz a tanfolyam

ára csak körülbelül tudom 35eft környékén lesz.... ha valakit érdekel lehet érdeklödni ...

Szerintem megéri.......

Engem mindenképpen érdekelne több infó majd erről :)

És bárki mehet? Ki szervezi?

Elküldve
Engem mindenképpen érdekelne több infó majd erről :)

És bárki mehet? Ki szervezi?

igen bárki mehet hiszen a lényeg hogy ne legyen drága mint némelyik bosch tanfolyam 100-150e

Lesz egy 35 év körüli opeles srác aki nagyon ott van a szeren szerintem...

de lényeg a lényeg kb 30 fős lesz a tanfolyam lesz kaja pia stb. minden kivéve csajok

lesz kocsik (opel)minden feltét meg lesz azt nap végén mindenki haza viheti a tananyagot....

Elküldve

Szerintem megéri.......

Engem is érdekel...ha tudsz részleteket légyszíves írd meg nekem is...hol mikor..stb. mert szabi is kell nekem is hozzá az tuti!

Elküldve
Sziasztok!

Üdv.

Nem biztos, hogy jól járnál, ha xy helyen drágábban lelnél 1 itthoni boltban.

Fehéren ez is jól nézhet ki >>>>

960602-1.jpg

Elküldve
Sziasztok!

Üdv.

Itt egy a példa kedvéért:

http://www.deviltuning.hu/

Elküldve
Ebay, ahogy Boldizsár is említé volt : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...23111%26fvi%3D1

Hello!

Nagyon zsíír, :) ,még az ára is O.K. a deviltuning-os se rossz de elég huzós!

Egyébként ismeritek a deviltuningos lámpákat,milyen minőségüek??

Találtam ott egy hátsó lámpát ,de a képről nem derül ki hogy az izzó szinezi meg a belsőt vagy valamilyen szinezett müanyag van-e a belül?!

Van valami topic az e-bay-es vásárlásról?

köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok!

Üdv..

Elküldve

Gondolom mikor 210-et megy, akkor 6.5 a fogyija.

Nekem a G 1.4 caravan ha 100-110-nél nem megyek többet és nem pörgetem, akkor esetleg 6l. De ezt nagyon nehéz megállni :)

Elküldve
Hello!

Nagyon zsíír, :) ,még az ára is O.K. a deviltuning-os se rossz de elég huzós!

Egyébként ismeritek a deviltuningos lámpákat,milyen minőségüek??

Találtam ott egy hátsó lámpát ,de a képről nem derül ki hogy az izzó szinezi meg a belsőt vagy valamilyen szinezett müanyag van-e a belül?!

Van valami topic az e-bay-es vásárlásról?

köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok!

Üdv..

Keress meg Pü-ben megadom a telszámom....Vagy kérdezz bátran Pü-ben. Nekem a "fél" autó onnan van meg a zenekarnak is elég sok cuccot rendelünk onnan....szal szívesen segítek.... Vagy astra g talin is szívesen beszélgetnék....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.