Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Pontosan ezért elgondolkodtató a dolog! Amikor a boltban megkérdeztem az árát volt ott 3 szerelő akik elsőre nem is tudták, hogy mi az!

miről nem tudták hogy mi az?

Elküldve
Nem igazán értem, hogy a Z14XE-ben miért kell, az XEP-ben miért nem.... tudja valaki? :huh:

egyik láncos

másik vezszíjas...

vagy most nem értem mire akarsz kilyukadni pontosan....

Elküldve
De csak a Z12XEP láncos, úgy érted ugye?

Mert a Z12XE szíjas, volt C-Corsám ezzel a motorral.

Na mindegy, a Z16XEP akkor biztos mind szíjas, csak rosszul láttam.

láncos 1.0 1.2 láncos....

Elküldve
Amire azt mondtad, hogy nemárt ha van :huh:

aha

igen az kéne

gondoljátok végig mint egy tömeg.

fékezéskor.....

elnyeli a rezgést.

Elküldve
aha

igen az kéne

gondoljátok végig mint egy tömeg.

fékezéskor.....

elnyeli a rezgést.

Na ennyit akartam megtudni! Akkor egy "fékezéskoritömegrezgéselnyelő"projekt indul :huh:

Elküldve
egyik láncos

másik vezszíjas...

vagy most nem értem mire akarsz kilyukadni pontosan....

Úgy gondoltam, hogy a láncos és a szíjas motorhoz ugyanaz a vízpumpa van, de ezek szerint rosszul :huh: Végülis nem lényeges, csak mondjuk úgy hangosan gondolkodtam... ;-)

Elküldve
Sziasztok!

Csak most regeltem, és végigolvasva a fórumon egy csomó hozzászólást, ez az oldal nagyon ott van. És persze, hogy hozzáértő emberek írkálnak. Gratulálok hozzá!

Ha lesz tapasztalatom, vagy majd tudok valamiben segíteni, akkor közreadom az infokat.

Jó munkát mindenkinek!

Üdv! :huh:

Elküldve

Józsi!

Műszaki vizsgán nem fognak érdekesen nézni, hogy ez meg 1.4-es de hátul tárcsás???

Az oké, hogy műszakilag jobb lesz a géped, fékhatás javul stb. De ehhez nem kell valami átalakítási engedély?

Elküldve

Sziasztok!

Először is üdv mindenkinek, ki kell még nem beszéltem azoknak meg különösen, nem rég óta vagyok tag... :huh:

Van e valakinek tapasztalata, a kilincs, és a disz léc színre fújásával kapcsolatban??

Mennyibe szokott az KB kerülni? Nem kopik az vissza? Érdemes megcsinálni?

Elküldve
Sziasztok!

Először is üdv mindenkinek, ki kell még nem beszéltem azoknak meg különösen, nem rég óta vagyok tag... :huh:

Van e valakinek tapasztalata, a kilincs, és a disz léc színre fújásával kapcsolatban??

Mennyibe szokott az KB kerülni? Nem kopik az vissza? Érdemes megcsinálni?

Szia!

Csak akkor lehet tartósan megcsinálni, ha a "göröngyös" felületet simára csiszolod, hozzávaló müa alapozóval alapozod majd fested! Szöszmötölős meló de a végeredmény szép :lol:

Elküldve
Józsi!

Milyen a többi cuccos az audio -rendszeredben?

Macaodio 4051-es erősítő+Macaudio macfire 30-zárt láda+1F kondi+16-os hertz szett elöl

Profilomnál a honlap megtekintésénél megnézheted a beépítést :huh:

Elküldve
Macaodio 4051-es erősítő+Macaudio macfire 30-zárt láda+1F kondi+16-os hertz szett elöl

Profilomnál a honlap megtekintésénél megnézheted a beépítést :huh:

Köszi, megteszem feltétlen! :lol:

Nekem most GT -700 van és szintén Mac Audio lánc hozzá, meg Connection kábelezés.

Jó választás a tied, a 7750 szerintem a legjobb a Sony palettáján! :)

Elküldve
Köszi, megteszem feltétlen! :lol:

Nekem most GT -700 van és szintén Mac Audio lánc hozzá, meg Connection kábelezés.

Jó választás a tied, a 7750 szerintem a legjobb a Sony palettáján! :)

Sőt! Szerintem a tudása meghaladja a mindennapos cd-rádióhallgatást.Még vannak olyan paraméterek benne amiket nem is próbáltam :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.