wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Most mondjam azt, hogy pont erre gondoltam? Vagyis a profilodban a megjelenített tartózkodási hely kitöltetlen. Címed meg van. :huh: hát ez van. De mi közelebb vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Apám Ez helyesen így hangzott volna: Apámé, oszt????????????? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ez helyesen így hangzott volna: Apámé, oszt????????????? :huh: :lol: :) hehe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Valami igazábó fém randszámtáblatartót hol lehet kapni? Keresgettem, de valamelyik olyan hogy 2 oldalassal lehet rá rögzíteni a rendszámot (abban nem bízok) A másik meg fémutánzat (műanyag krómszínűre lefujva) Azért kellene, mert 5 ajtós AstraG csomagtartóját ha lecsukom, zörög a műanyag....Néztem, normálissan nem lehet feltenni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Valami igazábó fém randszámtáblatartót hol lehet kapni? Keresgettem, de valamelyik olyan hogy 2 oldalassal lehet rá rögzíteni a rendszámot (abban nem bízok) A másik meg fémutánzat (műanyag krómszínűre lefujva) Azért kellene, mert 5 ajtós AstraG csomagtartóját ha lecsukom, zörög a műanyag....Néztem, normálissan nem lehet feltenni. :huh: mi mindig zajcsillapitot rakunk fel a rendszámtábla mögé Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 mi mindig zajcsillapitot rakunk fel a rendszámtábla mögé Az egész mögé, vagy a rendszámtábla keret mögé? Azt a műanyagot hogyan lehet szétpatintani, hogy ne törjön szét. Mintha az alján lenne valami, de nem mertem feszegetni. A motoron egyszeröbb volt, és nem zörgött. :lol: az az egy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Az egész mögé, vagy a rendszámtábla keret mögé? Azt a műanyagot hogyan lehet szétpatintani, hogy ne törjön szét. Mintha az alján lenne valami, de nem mertem feszegetni. A motoron egyszeröbb volt, és nem zörgött. :lol: az az egy :huh: egész mögé Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 egész mögé az jó, megpróbálom majd szétszedni, habár nem tudom hogyan lehet, hogy ne törjem szét :huh: és teszek mögé olyan gumis öntapadós valamit, ami felfogja, hogy ne zörögjön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 az jó, megpróbálom majd szétszedni, habár nem tudom hogyan lehet, hogy ne törjem szét :huh: és teszek mögé olyan gumis öntapadós valamit, ami felfogja, hogy ne zörögjön :) Attól még ugyanúgy zörögni fog.....(nekem caravan van, az is ezt csinálja...) Megoldás a rendszámot kell átfúrni és nem fog zörögni.... (ezt Rastalos gépén láttam... :) :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nekem krómozott műanyag van. A hátsó jól bírja, de az elsőt már többször cseréltem.Nem bírja a bogarakat 200-nál :huh: . Na komolyan, lepattog a bevonat róla. Amúgy hátul a zörgésre jó az a gyurmaszerű anyag, amit mosogató tálakhoz adnak tömítőnek. Nálam nem zörög a caravánon, pedig a mélyláda próbálgatja rendesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Attól még ugyanúgy zörögni fog.....(nekem caravan van, az is ezt csinálja...) Megoldás a rendszámot kell átfúrni és nem fog zörögni.... (ezt Rastalos gépén láttam... :) :) ) LE a rendszámtábla-keretekkel! Éljen a fúúúúúúrógép! :lol: :huh: Peace! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Valami igazábó fém randszámtáblatartót hol lehet kapni? Keresgettem, de valamelyik olyan hogy 2 oldalassal lehet rá rögzíteni a rendszámot (abban nem bízok) A másik meg fémutánzat (műanyag krómszínűre lefujva) Azért kellene, mert 5 ajtós AstraG csomagtartóját ha lecsukom, zörög a műanyag....Néztem, normálissan nem lehet feltenni. :huh: Kecskeméten egy tuning shopban láttam fém rendszámtáblatartót... ha gondolod holnap megnézem, hogy mennyi és ha van gyártó azt is. Kacérkodtam már én is a gondolattal. Krómozott műanyag az nagyon gagyi, lekopik fél év alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hi! Segítség kellene! Ha valaki meg tudná mondani a képen pirossal bekarikázott alkatrész nevét estleg rendelési számát :huh: az jól jönne. Ez egyébként a hátsó féknyergen található a kézifékbovden befogója alatt. Gyártmánya TRW. Köszönöm előre is A kérdéses alkatrész pirossal: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 19X -KÉSZLET, SÚLY, CSILLAPÍTÓ, HÁTSÓ FÉKTÁRCSA FÉKNYEREG, BAL OLDALI 22000001- 25000001- 28000001- 93175246 16 05 074 1 9600FT listaára...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 19X -KÉSZLET, SÚLY, CSILLAPÍTÓ, HÁTSÓ FÉKTÁRCSA FÉKNYEREG, BAL OLDALI 22000001- 25000001- 28000001- 93175246 16 05 074 1 9600FT listaára...... Ezer kösz! Ha nemsikerül occsóé szereznem akkor ezt feltétlen vissza kell rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ezer kösz! Ha nemsikerül occsóé szereznem akkor ezt feltétlen vissza kell rakni? nem árt ha van. Nem tudtam neked privát üzenetet írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ezer kösz! Ha nemsikerül occsóé szereznem akkor ezt feltétlen vissza kell rakni? 1 Hubba Bubba rágóval és két gyuállal helyetesíthető talán :lol: Ne csináld már ezt, ha ott van, akkor biztos nem véletlenül van ott :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ne csináld már ezt, ha ott van, akkor biztos nem véletlenül van ott :huh: Nem csinálom.... Akkor Te biztos tudod a gyakorlati szerepét mert én nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Szia Urban Józsi! Hogy áll a projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hali.Van valakinek tapasztalata fényezés karceltüntetés ügyben?Kedves jóakaró szomszédom nem tudott elmenni az autóm mellett, hogy ne mélyessze bele a kulcsát egy 20 centis szakaszon. :huh: Két helyen lement egészen alapozóig.Jobb hátsó sárvédőelem a tanknyílás alatt.Festő szerint repaints 15-ért.Azon kívül, hogy szájba vágom az illetőt tudok még valamit tenni az autóm érdekében? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Szia Urban Józsi! Hogy áll a projekt? Szia Gabesz! Alakul: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=329497 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Azon kívül, hogy szájba vágom az illetőt tudok még valamit tenni az autóm érdekében? :huh: Tudom ajánlani a "kromofágot", csak úgy jószomszédi (v)iszonyból! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Tudom ajánlani a "kromofágot", csak úgy jószomszédi (v)iszonyból! :huh: Persze aztán másnap már a tiéd lesz leöntve vele... Lehet kapni javítófestéket márkaszervízben színkód szerint ..... Persze nehéz vele dolgozni mert "nagy" az ecsetrész...(a karchoz képest) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Persze aztán másnap már a tiéd lesz leöntve vele... Lehet kapni javítófestéket márkaszervízben színkód szerint ..... Persze nehéz vele dolgozni mert "nagy" az ecsetrész...(a karchoz képest) Maszkolószalag csodákra képes! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hali.Van valakinek tapasztalata fényezés karceltüntetés ügyben?Kedves jóakaró szomszédom nem tudott elmenni az autóm mellett, hogy ne mélyessze bele a kulcsát egy 20 centis szakaszon. :huh: Két helyen lement egészen alapozóig.Jobb hátsó sárvédőelem a tanknyílás alatt.Festő szerint repaints 15-ért.Azon kívül, hogy szájba vágom az illetőt tudok még valamit tenni az autóm érdekében? :lol: Nekem a szomszéd 16 éves kölyke köpte le a frissen mosott autómat az erkélyükről. Elbeszélgettem az anyjával, hogy vagy én rendezem le vagy ő. Másnap elég szép monoklival jött a gyerek. Anyuci lerendezte. Néha az erőszak csodákra képes ám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts