urbanjozsi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Gondolom dobfékről át áll tárcsafékre. Azt meg csak teljes hídcserével lehet orvosolni.. :lol: Egy padka közbeszólt és hidat kell cserélnem! Ha már csere akkor legyen tárcsás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Egy padka közbeszólt és hidat kell cserélnem! Ha már csere akkor legyen tárcsás :) A meztelencsiga is így vesztette el a házát: rohant át az erdőn és egyszercsak előtte termett egy gomba. Ízzé- porrá zúzta a házát. :lol: :huh: :) Hiába. Ezek a mai padkák! Borzasztóak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 A meztelencsiga is így vesztette el a házát: rohant át az erdőn és egyszercsak előtte termett egy gomba. Ízzé- porrá zúzta a házát. :) :huh: :) Hiába. Ezek a mai padkák! Borzasztóak! Ja csak ez nem előttem volt, hanem mellettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 javítottam :lol: időközi olajcseréért kicsit sok a 20e ft... nekem 13500 volt akcióban anno. Ma megkértem, hogy írják le részletessen, hogy mi mennyi.... a 4l oljaj 13500Ft.... 4700 a munkadíj.... Ha éves szervízre vínném akkor a munkadíj !!!most kapaszkodjatok meg!!! 14e ft....és akkor cakk-pak lenne 29700Ft... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ja csak ez nem előttem volt, hanem mellettem :lol: Szóval odaosont a mocsok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hi Urak! Keresnék egyik kollégám részére olyan Astra G kezelési-, és szerelési könyvet, amiben benne van az 1.7CDTi motor is. Legjobb lenne elektronikus formában, és magyarul. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hi Urak! Keresnék egyik kollégám részére olyan Astra G kezelési-, és szerelési könyvet, amiben benne van az 1.7CDTi motor is. Legjobb lenne elektronikus formában, és magyarul. Köszi! Ezt már én is kerestem, mert az enyémhez is olyan járt, amiben ez a motorverzió nem szerepel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Roletti, vedd már le légyszi a képeket sima linkre az előző hozzászólásodban lévő idézetben. Köszi. Köszi, jogos az észrevétel, figyelmetlen voltam. Hozzászólás javítva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 LIQUI MOLY olajokról tud vki vmi okosságot? FUCHS -olajnak esetleg vmi területi képviselete itt Debrecen környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jó torxkészletet hol lehetne venni. Már minden csavar torx az Astrán. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jó torxkészletet hol lehetne venni. Már minden csavar torx az Astrán. :huh: bármelyik szerszámbolt, vagy praktiker, obi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 bármelyik szerszámbolt, vagy praktiker, obi... Én EZT nézegettem, valami jobb minőségi cúcc kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 LIQUI MOLY olajokról tud vki vmi okosságot? FUCHS -olajnak esetleg vmi területi képviselete itt Debrecen környékén? www.fuchs-oil.hu; a „Kapcsolat”-nál a „Sales” telefonszámon szerintem segítenek :huh: , én már hívtam őket régebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Én EZT nézegettem, valami jobb minőségi cúcc kellene Ha jót akarsz (a pénztárcádnak is), akkor azt csináld, hogy veszel egy olcsó/középkategóriás szettet, aztán csak abból vegyél minőségi darabot, ami láthatóan kopik. Hobbira felesleges a több tízezres minőségi szett. Ami fontos, hogy hajtókart mindenképpen jót vegyél, mert az olcsóval csak felidegesíted magad. :huh: Minőségi szempontból jobban jársz, ha szerszámboltba mész, nem az OBI-ba... Már csak azért is, mert a nagy barkácsáruházakban az eladó nincs úgy képben és nem tud segíteni. Amúgy eddigi tapasztalataim alapján merem ajánlani a "King Tony" szerszámokat (bit és crova mindenképp). Olcsóbb, mint a Beta vagy Facom és profi minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 tavaly november végén kellett vennem nagy torx fejeket (T45-50...) a hengerfejezéskor. King Tony, 10 db-os nagyméretű torx, szép kis dobozban 1/4-es hajtókarhoz 9900-be került. Ja és hosszú fejek, mert grátisz kutya mélyen vannak a hengerfej csavarok. Lehet többé nem használom őket, de megérte. :huh: (ui: eszembe jutott, hogy használtam, mert az olajleeresztőmbe a legkisebbik jó, meg rokon a zastava 12-es imbuszos leerestőjéhez is ezt használta. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Ma megkértem, hogy írják le részletessen, hogy mi mennyi.... a 4l oljaj 13500Ft.... 4700 a munkadíj.... Ha éves szervízre vínném akkor a munkadíj !!!most kapaszkodjatok meg!!! 14e ft....és akkor cakk-pak lenne 29700Ft... :huh: hát sztem kerüld azt a szervízt..nekem 9e forint volt az éves szervíz munkadíja. összesen 36 ezer forintot fizettem,olaj,szűrők (olaj,pollen,benzin),féktisztítás (levették a hátsó dobot is,átmosták ilyen löttyel!),fékpad,rázópad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 LIQUI MOLY olajokról tud vki vmi okosságot? FUCHS -olajnak esetleg vmi területi képviselete itt Debrecen környékén? A Liqui-Moly kiváló minőségű termékeket gyárt, egy lapon említhető a Castrol, Fuchs, Addinol stb. kenőanyagaival. Több európai márkának első feltöltésű szállítója. Magam is Liqui-Moly-t használok, a LM Leichtlauf Special LL 5W-30 tökéletes választás a 2002 utáni Opel motorokhoz. Fuchs olajok forgalmazásával magyarországon ha jól tudom akkor csak a hivatalos importőr foglalkozik, igen borsos árakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 tavaly november végén kellett vennem nagy torx fejeket (T45-50...) a hengerfejezéskor. King Tony, 10 db-os nagyméretű torx, szép kis dobozban 1/4-es hajtókarhoz 9900-be került. Ja és hosszú fejek, mert grátisz kutya mélyen vannak a hengerfej csavarok. Lehet többé nem használom őket, de megérte. :huh: (ui: eszembe jutott, hogy használtam, mert az olajleeresztőmbe a legkisebbik jó, meg rokon a zastava 12-es imbuszos leerestőjéhez is ezt használta. :lol: ) Melyik méretek a fordulnak elő leggyakrabban az Astrán? Olajleersztőhöz hányas kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Melyik méretek a fordulnak elő leggyakrabban az Astrán? Olajleersztőhöz hányas kell? 19-es0 Z14XE Z14XEP pedig torx 45-ös Link to comment Megosztás: More sharing options...
lamantin Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 19-es0 Z14XE Z14XEP pedig torx 45-ös A Z14xe motorosok között is van torx kulcsos. PL:2003-as Antwerpeni szerelésű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hátsó tárcsás híd projekt beindult :lol: Folyt köv........... Akkor folyt köv: 1; 2; Alakul :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 A Liqui-Moly kiváló minőségű termékeket gyárt, egy lapon említhető a Castrol, Fuchs, Addinol stb. kenőanyagaival. Több európai márkának első feltöltésű szállítója. Magam is Liqui-Moly-t használok, a LM Leichtlauf Special LL 5W-30 tökéletes választás a 2002 utáni Opel motorokhoz. Fuchs olajok forgalmazásával magyarországon ha jól tudom akkor csak a hivatalos importőr foglalkozik, igen borsos árakon. Liqui Moly sem kapható minden nagyobb városban esetleg?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andorka Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Helo ! Hatha itt is megvalaszoljatok ... merth nem tudom melyik topicba valo :huh: Van egy 1.6os 8v-s astra g autom.Nagyon szeretem is. blabla>D a motorkod: x16szr (75paci) A kerdes : erdemes beleszerelni gazt? Szerbiaban van legtobbszor es ott is kaptam ajanlatot a beszerelesre olyan 70.000 ft koruli osszegrol lenne szo. Namost , mennyire igaz az , hogy surun at kell kapcsolni benzinre is , mert eleg karos az autonak a folytonos "gazolas". Ha ez igaz akkor mar alapbol koztes arral kell szamolni es igaz , hogy karavan de akkor is helycsokkenessel a csomagtartoban es akkor mar nem biztos , hogy megerte a szorakozas. Altalanos tapasztalatok ami a gazt illeti? Udv Andor Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Helo ! Hatha itt is megvalaszoljatok ... merth nem tudom melyik topicba valo :huh: Van egy 1.6os 8v-s astra g autom.Nagyon szeretem is. blabla>D a motorkod: x16szr (75paci) A kerdes : erdemes beleszerelni gazt? Szerbiaban van legtobbszor es ott is kaptam ajanlatot a beszerelesre olyan 70.000 ft koruli osszegrol lenne szo. Namost , mennyire igaz az , hogy surun at kell kapcsolni benzinre is , mert eleg karos az autonak a folytonos "gazolas". Ha ez igaz akkor mar alapbol koztes arral kell szamolni es igaz , hogy karavan de akkor is helycsokkenessel a csomagtartoban es akkor mar nem biztos , hogy megerte a szorakozas. Altalanos tapasztalatok ami a gazt illeti? Udv Andor Van egy gázos autókkal foglalkozó témakör, de mivel nem vagy tag azt nem látod. Talán keresd meg Kori-t privát üzenetben, neki Omega B-ben van gáz x éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Liqui Moly sem kapható minden nagyobb városban esetleg?? Hát ha minden városban nem is kapható, de interneten is megrendelhető, viszonylag jutányos áron. pontos itthoni árat nem tudok mondani, mert külföldről szerzem be. http://www.olajshop.hu/termekek/liqui_moly...w_30/5l/details Na itt van is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts