Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Üdvözlök mindenkit!!!

Tudom hogy nem illik röktön kérdezni, ne kövezzetek meg érte de holnap szeretném belepakolni a zenét az uj kocsiba(Astra g sedan) és nem találtam sehol hogy hol tudnám a tápkábelt behuzni az erösitönek.

Ebben kérném a segitségeteket.

Köszönet elöre is!!!

Szia!

A fék szervótartály mögött van egy gumidugó, azon keresztül át tudud vezetni az utastérbe! A pedálok fölé fogsz kilyukadni. Innentől a műa borításokat megbontva indulás hátra! Hic cartárs honlapján is találsz hasznos infókat a dologról: http://hichifi.freeweb.hu :lol:

Most látom, hogy üzentél :lol:

Nekem az akkumlátor mögötti ovális nyíláson kivittük a "kerékdobba" onnan végig védőcsőben a küszöb belsejében a hátsó ülés mögötti résen jukattunk ki! Nem egyszerű mondat lett, de remélem érthető :lol:

Megosztás:

Sziasztok!!!

Köszönöm mindenkinek a segitséget!!!

Ebéd aztán elkezdem a zene befarigcsálását.

Remélem a láda befér majd.... :lol:))

Omega caraván méret.....

más: 284 km van benne és mikor indulok 1 be mintha az elejé kerregne a motorban valami olyan 2000 rpm ig aztán abbahagya. ez normális szerintetek?

Megosztás:

Sziasztok!!!

Köszönöm mindenkinek a segitséget!!!

Ebéd aztán elkezdem a zene befarigcsálását.

Remélem a láda befér majd.... :lol:))

Omega caraván méret.....

más: 284 km van benne és mikor indulok 1 be mintha az elejé kerregne a motorban valami olyan 2000 rpm ig aztán abbahagya. ez normális szerintetek?

Egyszerűen csak túl érzékeny a fületek szerintem..... :lol:

Ha jól tudom, a Twinport motoroknál az előző Z16XE széria minden hibáját kijavították, gyakorlatilag motorikus jellegű típushibáról nem tudunk (egyelőre legalábbis).

Annyi minden adhatja a hangot a szervótól kezdve a végtelenségig, hogy nem nagyon érdemes ilyeneket fülelgetni. Ha valami baja lesz, azt úgyis észre fogod venni, vagy esetleg kijelzi.

Megosztás:

Na végre, beleszenvedtem a zenét.

Hát hogy milyen "érdekes" volt a panasonic fej "beszerelése" amit elkövettek az Opel ****** nál.

Abbol ált hogy bedugták kerettel és kész. simán kihuztam. Jo lopásvédelem.

Na de mostmár király lett.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segitséget!!!

Ha valakire rá akarnak sózni egy Omega B caravánt (IJB-***) NE vegye meg.

Megosztás:

Sok balesetmentes km-t kívánok..... :lol:

Lehet én ébredtem rosszul, de nem muszáj minden mondatodhoz új hozzászólást kezdeni :P pedig nem vagyok modi sem :lol:

Tényleg rosszul ébredtél..... próbáld meg újra :lol:

Úgy gondolom ez pont az a hely ahol lehet hozzászolni és beszélgetni és ez nincs semmiféle idő vagy tartalmi korláthoz kötve ;) :hiya:

Megosztás:

nekem is megvan a kattogás néha néha.....

akkor ez most gond?

Gyüjtsük össze kinek kattog még az jelentkezzen.....

Az üzemanyagtartályszellőzőcső-kattogás valóban nagyon sok twinport-os tulajnak már előjött, sokan panaszkodtak már rá. Ezek szerint a sok panasz hatására a gyár is már lépett az ügyben... :lol: Amúgy nem jelent különösebb gondot, ha jól tudom, csak max idegesítő lehet hallgatni.

Megosztás:

Hello!

És hol van az az üzemanyagtartály szellözöcsö?Tudja valaki?

Mert voltam szervizben,és nekem elöl a motortérben mondták,ha szemben állsz az autoval,bal oldalt felül megy egy csö,és arra mondták.....hogy az verödhet belül a kasznihoz.....mindent szétszedtek de semmit nem találtak.......

Az üzemanyagtartályszellőzőcső-kattogás valóban nagyon sok twinport-os tulajnak már előjött, sokan panaszkodtak már rá. Ezek szerint a sok panasz hatására a gyár is már lépett az ügyben... :lol: Amúgy nem jelent különösebb gondot, ha jól tudom, csak max idegesítő lehet hallgatni.
Megosztás:

Sony Xpod gt410 fej cd,mp3,usb

Sony Xplod GT 25cm sub 2db különkamrás reflex ládában

Sony Xplod 16cm es szett elöre

MAC audio erösitö a sub nak. (sony még rendelés alatt....)

Nekem is Sony van (GT -710), tetszik a sallangoktól mentes letisztult hangja, hasonló mondható el az az első szettről is, de sajnos az erősítői nem egy erőbajnokok, mint ahogy a ládái sem.

Egyébként tisztességes, hosszú távon is hallgatható rendszerek építhető belőlük.... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.