mélykék76 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Ezek szerint akkor a garázsajtóba kell immo meg váltózár... :lol: Jogos felvetés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Atomtámadás ellen is védő bunkerben kell tárolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Hát azzellen nem véd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Atomtámadás ellen is védő bunkerben kell tárolni. :lol: Ezt a magasröptű beszélgetést :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Ráadásul olyan immobiliser kell, ami a viszbül veszi ki a zoxigént Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 És találsz hozzá jó munkás embert, akinek Malvin a nővére, aki velem egykoraszületésű? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Atomtámadás ellen is védő bunkerben kell tárolni. :lol: Ojjektumban? :lol: És rizset is kell tenni 30-300000 liter víz alá, aztán abbú kivenni a zoxigént? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Ezek szerint akkor a garázsajtóba kell immo meg váltózár... :lol: Beépítve megnézném:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 sziasztok!valóban, ha el akrják vinni, így is, meg úgy is elviszik. azonban olyan autóm/autónk van, ami majdhogynem minden sarkon áll... csak más színben. így, ha ilyen kell, akkor tlaán nem azt viszik el, amit tovább tart elkötni, ráadásul kevesebbet is ér, mert gravír van benne (netán UV), hanem elsétál arrébb és elvisz egyet, amibe csak "beül" és már megy is. Azért nem akarom felcicomázni, meg tuningolni, mert akkor viszont kerül amibe kerül elviszik. gyári minden azt jóvan... :lol: nem kell senkinek. gyári cd lejátszó azért sem nagyo törik fel... (remélhetőleg) a váltózár+nem gyári immo+UV+ casco már megnyugtat engem is. :lol: bár nem örülnéké, ha egyik reggel arra nézni ki az abalkon, hogy üres a parkolórész ahol este még az eutóm állt...szívrohamot kapnék tuti! hiába casco, meg imnden... de nehezíteni a dolgot nyugtatóbb! Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 sziasztok!valóban, ha el akrják vinni, így is, meg úgy is elviszik. azonban olyan autóm/autónk van, ami majdhogynem minden sarkon áll... csak más színben. így, ha ilyen kell, akkor tlaán nem azt viszik el, amit tovább tart elkötni, ráadásul kevesebbet is ér, mert gravír van benne (netán UV), hanem elsétál arrébb és elvisz egyet, amibe csak "beül" és már megy is. Azért nem akarom felcicomázni, meg tuningolni, mert akkor viszont kerül amibe kerül elviszik. gyári minden azt jóvan... :lol: nem kell senkinek. gyári cd lejátszó azért sem nagyo törik fel... (remélhetőleg) a váltózár+nem gyári immo+UV+ casco már megnyugtat engem is. :lol: bár nem örülnéké, ha egyik reggel arra nézni ki az abalkon, hogy üres a parkolórész ahol este még az eutóm állt...szívrohamot kapnék tuti! hiába casco, meg imnden... de nehezíteni a dolgot nyugtatóbb! Krisztián Telo astrája abszolút mezei volt. Mégis elvitték. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Telo astrája abszolút mezei volt. Mégis elvitték. :lol: De nem is volt benne semmi extra védelem, még gravírozva sem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piedon Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Sziasztok! Tudtok esetleg javasolni megbízható, korrekt szerelőműhelyt, aki(k) szerelnek rablásgátlós riasztós csodát a gépbe? Hó vége felé, illetve nov elején aktuális lenne a dolog. Dióhéjban olyat szeretnék, ami rablásgátlós(ajtónyitás védelemmel-kiszedés ellen), illetve valmai rejtett cucc indítás előtt. Továbbá esetleg ablakfelhúzós bekapcsoláskor, illetve gyári távirányítóról vezérelhető legyen. Asszem ennyi... :lol: :lol: Vagy van még ötletetetk, tapasztalatotok, hogy mit érdemes és hogyan? Köszi Üdv.: Krisz Mondjuk én nem ajánlanám a gyári távcsiholóval egybekötni a külön riasztót, ha csak az lenne benne. Elég csak akkor azt kiiktatni és máris a riasztó is kiiktatva, persze tudom, hogy kényelmesebb, de ebben az esetben előnyben kell, hogy legyen a biztonságnak a kényelemnél. Amit érdemes még hozzá az egy motortérzár és a motortérben elhelyezett indításgátló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 De nem is volt benne semmi extra védelem, még gravírozva sem volt. én csak a mezei kinézetre gondoltam, vagyis, hogy nem volt kihívó, nem volt semmi extra rajta, mégis az kellett nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Szerintem is az idő a kulcs faktor a lopásnál. Éppen ezért Multilock párti vagyok - ha már tréler/vontató kell az autóhoz, akkor keresnek a zsiványok másikat. Legalábbis ebben az árkategóriában, mert itt mindig akad másik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Sziasztok!Még idén szeretnék G astrát venni és a tanácsaitokat szerteném kérni.Mindenképp 1.4i 16v,vagy 1.6i 16v kellene.Sajna a keretem max 1.3M Ft-ig futja,így 98-01-es évjáratú jöhet szóba.A problémám a "hiedelem"1.6 16v eszi az olajat nagyon/pedig inkább azt szeretnék venni/Sok oldalon olvastam róla pl.totalcar/népitélet stb.Tudom,mindig van kivétel és általában az panaszkodik az autójára,akinek van is miért./valószínüleg ezért írják 1.6 16v-ről,hogy eszi az olajat/Segítsetek tanácsot adni 1.4 vagy 1.6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Az 1.4 és az 1.6 16v motorok szinte ugyanazok, pl a hengerfej egy cikkszámon van :lol: Ugyanúgy eheti az 1.4 is az olajat, főleg ha az élete során nem részesült megfelelő karbantartásban (10e km olajcsere, és jó!!! minőségű olaj). Ez általában 120-150e km után jön elő szignifikánsan, egyébként meg szerintem jó konstrukció, megbízható mind a két motor :lol: Lopásgátlás témához: szerintem már az is jó védelem, ha a riasztó szirénáját az utastérben helyezzük el, ugyanis kis zárt térben a legtöbb ilyen sziréna féjdalomküszöb felett "zenél", és ez elveszi a "gyorsjárású" rablók kedvét az autótól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Szerintem is az idő a kulcs faktor a lopásnál. Éppen ezért Multilock párti vagyok - ha már tréler/vontató kell az autóhoz, akkor keresnek a zsiványok másikat. Legalábbis ebben az árkategóriában, mert itt mindig akad másik..... Szia! A Multilock váltózár ugye? Erről meg azt olvastam, hogy a kocsi alá bújva a váltórudatatot 2-esbe rakva elcsorog az autóval, csúsztatott kuplung stb. Viszont igazad van. Ha nincs ideje tökölni vele, inkább keres egy másik astrát pár autónyira úgyis talál egyet, és akkor nem az enyémet lopta el a gazembere. Mondjuk a másik gazdájának ez sajnos nem vigasz:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bonca Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Sziasztok! Segítsetek légyszi, ha már rátaláltam erre a remek, és időnként poénos oldalra. Szükségem lenne egy rolós kalaptartóra (az sem baj, ha nem új, csak jó állapotú legyen) 2000-es G Astra Caravanhoz. Mivel amikor megvettem ez hiányzott az én kicsikémből, és sajnos égen-földön hiába kutatok sehol nincs. Szeretek titkolózni és igencsak zavar, hogy mindenki látja mit szállítok az autómban (példul: babakocsi :lol: ). Légyszi, ha tudtok valahonnan szerválni egyet, akkor értesítsetek! Előre is köszi! Mindenkinek jó autókázást kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Sziasztok!Még idén szeretnék G astrát venni és a tanácsaitokat szerteném kérni.Mindenképp 1.4i 16v,vagy 1.6i 16v kellene.Sajna a keretem max 1.3M Ft-ig futja,így 98-01-es évjáratú jöhet szóba.A problémám a "hiedelem"1.6 16v eszi az olajat nagyon/pedig inkább azt szeretnék venni/Sok oldalon olvastam róla pl.totalcar/népitélet stb.Tudom,mindig van kivétel és általában az panaszkodik az autójára,akinek van is miért./valószínüleg ezért írják 1.6 16v-ről,hogy eszi az olajat/Segítsetek tanácsot adni 1.4 vagy 1.6. Valóban hallani típushibaként az olajfogyasztásról, én személyesen ezt nem tudom megerősíteni. Van a családban/ismerősöknél újabb és régebbi 1,6 motoros is, és bizton mondhatom, hogy együtt jóval 300.000 Km felett futottak már, mégsem eszi az olajat egyik sem. Azt hiszem, a tulajtól nagyon sok függ. Mondjuk lehet, hogy a régebbi 98-01 közötti típusknál én inkább az 1,4-et választanám, de inkább a benzin fogyasztás miatt, mint az állítólagos olajfogyasztás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 nekeünk a családi 1.4 16v .... ugyan 2004 -es és talán volt némi újítás a 98-as motorokhoz képest ... bár számottevő biztos nem. nem eszi az olajat egyántalán... én a biztosítás/LE adó miatt mérlegelnék inkább... és fontos lehet az ajtók száma is ... illetve a sedan vs coupe forma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Nekem 2003-as 1.4 van Faternak 2001es 1.6. Viszonylag kevesett futottak 70-80.000Km egyik sem eszi az olajat. Én biztos 1.6-ot vennék... Jobban megy és jobb a fogyasztása is...(bár közel sem vezetünk egyformán... :lol: ) Sokat számít az a tizenpár lőerő... Bár én maximálisan elégedett vagyok az 1.4el csak pont az a tizenpár lőerő hiányzik néha... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mille p Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Sziasztok! Tudja valaki hogy az 1.8-as Astra kilóméterórája jó egy 1.4-esbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Sziasztok! Tegnap előtti tankolásom óta néha (mikor bemelegszik a motor), éles kattogás hallatszik a motortérből. Elősként az utastérben hallottam, aztán mikor felniytottam a mháztetőt, akkor ott is. Elég keményen. Szeintetek a rossz üzemanyag? vagy valami más? Komolyabb? Vigyem szervizbe? vagy várjam meg míg kifogy a tankom és máshol tankoljak? okozhat károsodást, problémát? SOS. Ja és éjjel lelopták a dísztárcsámat, hogy ott rohadna meg...gyári zsír új volt, sehol egy karc, ilyesmi... :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Ja és éjjel lelopták a dísztárcsámat, hogy ott rohadna meg...gyári zsír új volt, sehol egy karc, ilyesmi... :lol: :lol: :lol: :P Ismerős a dolog! Osztom a véleményed! Az a durva hogy nekem vittek már el zsír újat és olyat is amit szégyen volt autón tartani annnyira ramaty állapotan volt. Az kinek kellett és minek? Vaterán lehet venni. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Sziasztok! Tegnap előtti tankolásom óta néha (mikor bemelegszik a motor), éles kattogás hallatszik a motortérből. Elősként az utastérben hallottam, aztán mikor felniytottam a mháztetőt, akkor ott is. Elég keményen. Szeintetek a rossz üzemanyag? vagy valami más? Komolyabb? Vigyem szervizbe? vagy várjam meg míg kifogy a tankom és máshol tankoljak? okozhat károsodást, problémát? SOS. Ja és éjjel lelopták a dísztárcsámat, hogy ott rohadna meg...gyári zsír új volt, sehol egy karc, ilyesmi... :lol: :lol: :lol: :P Fordszámra kattog? Vagy csak néha? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts