adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 :unsure: asszem akkor nem kezdek neki,pláne hogy nem az én autómról van szó :wacko: amúgy meg holnap viszem az enyémet fényszóró ügyben szervízbe.azt mondták,ha valóban szar,akkor cserélik. a magasságállító motorban akadhat ki valami,ami miatt remeg a foncsor.majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Srácok! Láttam ma egy fábiát a hátulján - bocs, megelőztelek - felirattal. Mégis, mikor utolértem, csak úgy húzott le az út széle felé, hogy elengedjen. Nagyon tetszenek ezek a feliratok. Látom a fűtéskapcsoló világítás kérdésre mentek az okos válaszok:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Látom a fűtéskapcsoló világítás kérdésre mentek az okos válaszok:-) Viccesek vótunk ma.... majd rakok fel "vicces vagyok" matricát.... :lol: :unsure: :wacko: Egyébként hamutálcánál kell kezdeni, aztán rádiót (meg asszem a tárolófiókot) kiszedni, (ezek után már látszanak a burkolat csavarjai) aztán a középkonzol burkolatát levenni, végül a klímavezérlőt is kibólintani, hogy hozzáférj a hátán az izzóhoz. Nem ötperces meló, pláne, ha először csinálja valaki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Viccesek vótunk ma.... majd rakok fel "vicces vagyok" matricát.... :) :wacko: :lol: Egyébként hamutálcánál kell kezdeni, aztán rádiót (meg asszem a tárolófiókot) kiszedni, (ezek után már látszanak a burkolat csavarjai) aztán a középkonzol burkolatát levenni, végül a klímavezérlőt is kibólintani, hogy hozzáférj a hátán az izzóhoz. Nem ötperces meló, pláne, ha először csinálja valaki.... akko akko sztem maradhat kiégve,már nem is zavar minket :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 akko akko sztem maradhat kiégve,már nem is zavar minket :unsure: :wacko: azért ha van 15-ös Torx-od, akkor nekieshetsz, nagy baj nem lehet belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Igen, fogod kiszeded a régi lámpát, beteszed az újat (ezt ugyebár csak az első lökhárító leszedése után lehet...) A normális halogén izzó rendesen illeszkedik bár H1-es kell. Helyzetjelző izzó kuka. a karikák kábeleit rá kell forrasztani a helyzetjelző vezetékére és kész. (egyébként nekem egykarikás+ledes) TÉVES! Legalábbis nem hiszem, hogy több féle angel-eye van..... mind a 2x2db égő H7 A helyzetjelzőben nálam ahogy a képeken is látszik már ledek vannak, de eredetileg rizsszem égőkkel van szerelve...2x7db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 akko akko sztem maradhat kiégve,már nem is zavar minket :unsure: :wacko: beillesztem ide amit egyik kollegánknak már leírtam innen a fórumról... "Lassan már alig emlékszem rá, de amire emlékszem leírom, remélem tudok segíteni...mindenhol torx ahogy emlékszem, ebben a kocsiban már nem nagyon találsz mást Szóval: 1. rádió ki (a lemez doboz amibe benne van hátúl is oda van csavarozva azt is ki kell szedni, ki kell csavarozni) 2. a konzol alatt a váltó irányába lévő műanyagot (egy csík) kivenni 3. hamutartónál torx csavarokat ki (ahogy kinyitod láthatóvá válnak)..sajnos nem emlékszem mekkorák, de azt hiszem tök azonos a kesztyűtartóéval - kicsavarni. 4. a cigaretta gyújtónál a fedelet mellé nyúlva ki lehet venni, mert csak bepattintós (a hamutartó melletti teljes rész atbújik a szivargyújtón) 5. így már ki bírod venni a hamutartót kompletten a gyújtóval 6. ami maradt még torx csavar - ahogy kiveszed a rádió lemez keretét - alatta talán 2db - lent a hamutartónál 1db vagy 2 - a kezelő szervek alatti kivehető múanyag "doboz" -ezt is kii kell venni - lent fent két "köröm" - felett, azt is ki kell venni 2db 7. a vészvillogó kapcsolóját csak elhúzod előre..a kiszellőzők között 8. ezek után a kezelő gombok hátra kinyomhatóak valamint a szellőzők is hátra és a konzol előre el emelhető, de vigyázz azt hiszem a kijelző is együtt van vele 9. a teljes kezelő gombsort nem egyszerű kiszedni, mert a bowdenek fogják így azt nem javaslom, de így is meg lehet csinálni!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 TÉVES! Legalábbis nem hiszem, hogy több féle angel-eye van..... mind a 2x2db égő H7 A helyzetjelzőben nálam ahogy a képeken is látszik már ledek vannak, de eredetileg rizsszem égőkkel van szerelve...2x7db Rosszul hiszed... Többféle angel van : 1 és 2 karikás. Nekem egy karikás van H1-es izzókkal. Most cseréltem izzót egy hete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 van egy párféle angel eye. :wacko: ui: örültem, hogy találkoztunk Boldizsár! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 van egy párféle angel eye. :wacko: ui: örültem, hogy találkoztunk Boldizsár! :unsure: Én is örültem, bár a xenonon most elgondolkodtam azért..... Nem biztos , hogy egyedül nekiesek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Rosszul hiszed... Többféle angel van : 1 és 2 karikás. Nekem egy karikás van H1-es izzókkal. Most cseréltem izzót egy hete... Akkor bocsi :unsure: ezek szerint az enyém két karikás...és H7, ez a gyártótól függ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Akkor bocsi :unsure: ezek szerint az enyém két karikás...és H7, ez a gyártótól függ? Valószínűleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 na,foncsorremegés javítva :unsure: a magasságállító motor szorult egy picit,ilyennel még nem találkoztak.de mostmár jóóó :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ilus Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Sziasztok! Egy kérdésem lenne, hátha tud valaki mondani valami érdemlegeset! Egy 98-as G astrám van. Minap mentünk pestre, és csak úgy, egyik percről a másikra elment a szervó. Leállítottam az autót, aztán újraindítottam. Lám, a szervó müködött, de kb 1 percig, aztán megint semmi. Azóta is ez a helyzet. Tehát amikor beindítom van egy kis ideig (kb 1 percig), aztán elmegy. Sztetek mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Sziasztok! Egy kérdésem lenne, hátha tud valaki mondani valami érdemlegeset! Egy 98-as G astrám van. Minap mentünk pestre, és csak úgy, egyik percről a másikra elment a szervó. Leállítottam az autót, aztán újraindítottam. Lám, a szervó müködött, de kb 1 percig, aztán megint semmi. Azóta is ez a helyzet. Tehát amikor beindítom van egy kis ideig (kb 1 percig), aztán elmegy. Sztetek mi lehet a baj? Lehet, hogy elfolyt a szervóolajad. Nézd meg a tartályt a motor mögött bal oldalt (szemből nézve). Sajnos az enyémből is folyik. Elkélne egy kormányműfelújítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ilus Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Azt már néztem, fullon van... Én is először erre gondoltam, de ez kilőve. Még esetleg az elekronika szarakodhat, de mivel ahhoz nem értek, így nem mertem hozzányúlni. Amúgy köszi a tippet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Azt már néztem, fullon van... Én is először erre gondoltam, de ez kilőve. Még esetleg az elekronika szarakodhat, de mivel ahhoz nem értek, így nem mertem hozzányúlni. Amúgy köszi a tippet! :unsure: Ellenőriztesd a töltést és a biztosítékját...ha nincs töltés nncs szervó sem..habár akkor világítania kellene a visszajelzőnek...de ha bele gondolok, amikor döglődött a generátorom, nekem sem jelzett még be, de a szervó már bohóckodott...generáoron feszszabályzó és egyenirányító csere lett...15 pénz volt 2 éve ha jól emlékszem....sajnos a klímás gépek 100A-es genrátorainál ez előbb utobb legalább 1x bekövetkezik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mumuc Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 sziaszitok! már kéttszer történt olyan hogy,a digitális Km számlálo elaludt majd pár orával késöbb meg javult,a digitálos része jo mert ha közelröl néztem és egy kicsit oldalrol akkor látam a számokat.lehet hogy a hátso megvilágitást kéne kicserélni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ilus Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Qpack! Köszi az infót, sztem nem marad más, kénytelen leszek szervízbe vinni... még jó, h nemrég volt kötelezőn is... :S Aztán, ha megtudtam a hiba okát, írok majd, hátha vki egyszer ugyanúgy jár, mint én, és legalább hasznos infót tudok neki szolgáltatni... :lol: Jah igen, még egy aprócska kérdés: sztetek a zöldkártya mennyi pénzbe van most? Lejárt egy ideje... :wacko: És csak nemrég szóltak a szervízben... szóval, lassan azt is jóvolna megcsináltatni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Qpack! Köszi az infót, sztem nem marad más, kénytelen leszek szervízbe vinni... még jó, h nemrég volt kötelezőn is... :S Aztán, ha megtudtam a hiba okát, írok majd, hátha vki egyszer ugyanúgy jár, mint én, és legalább hasznos infót tudok neki szolgáltatni... :lol: Jah igen, még egy aprócska kérdés: sztetek a zöldkártya mennyi pénzbe van most? Lejárt egy ideje... :wacko: És csak nemrég szóltak a szervízben... szóval, lassan azt is jóvolna megcsináltatni! :unsure: A hivatalos ára 1200Ft de mivel már nem kötöt díjas igy teljesen változó minden műhelyben. Nekem is volna egy kérésem. Sajnos elő jött g astra betegség mégpedig, hogy a duda gombja kezd kiszakadni:( Valahogy lehet javítani cserélni a kormány burkolatot, vagy csak lufival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 7500 alatt még nem láttam zöldkártyát mostanság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 az az 1200 csak a kis zöldlap és a kis rendszámra való matrica ára. Ezen felül még van a vizsgálati díj is... szóval ott lesz az, amit Gabi írt. 7500 környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 az az 1200 csak a kis zöldlap és a kis rendszámra való matrica ára. Ezen felül még van a vizsgálati díj is... szóval ott lesz az, amit Gabi írt. 7500 környékén. Érdekes nekem 1200ért csinálják. Munkahelyemen és ott monták ennyi a "kötlező díj" e felett az amit a műhely rárak. Ez nem azt jelenti hogy utcáról bemegy az ember és 1200, Viszont különböző műhelyek többet és kevesebbet raknak rá. És igaz az 1200 két részből áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Régebben már felvetettem a kérdést , persze azóta sem orvosoltam a gondot ... Eltört a G astránkon a benzinbetöltő ajtón az a pici műanyag amibe a zár nyelve ugrik bele ... egy műanyagos talán megtudná csinálni de nem hiszem hogy tartós maradna ... Létezik olyan tanksapka ami kulcsra zárható és nem tesco value ? Köszönném ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Érdekes nekem 1200ért csinálják. Munkahelyemen és ott monták ennyi a "kötlező díj" e felett az amit a műhely rárak. Ez nem azt jelenti hogy utcáról bemegy az ember és 1200, Viszont különböző műhelyek többet és kevesebbet raknak rá. És igaz az 1200 két részből áll. a zöldkártya hatósági dijas... 7.300 vagy 9.700 ft. meg még van a karburátoros autóknak az ársa, az olyan 5 valahányszáz. ahol ennél eltérő árban csinálják, és kiderül, megvonnyák tőle az engedélyt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts