adorjant Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 nos hát ilyen lenne,bár telefonnal közel nem adja vissza a valóságot. dee qrva jóóóóóó,ajánlom mindenkinek!
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 nos hát ilyen lenne,bár telefonnal közel nem adja vissza a valóságot. dee qrva jóóóóóó,ajánlom mindenkinek! Blitz weekenden meg lehet majd tekinteni???? Érdekel a dolog.....Bár nekem az angel eyes foglalata ilyen rugós-beszorítós....
adorjant Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Blitz weekenden meg lehet majd tekinteni???? Érdekel a dolog.....Bár nekem az angel eyes foglalata ilyen rugós-beszorítós.... még nem tudom,hogy megyek-e,mert pont meló lesz akkor...de ha ott leszek,akkor persze :) ha rugós-beszorítós,akkor pedig simán csak izzót kell cserélned,nem kell alakítani semmit B)
Hic Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 100%,hogy a foncsor remeg.az izzó fixen áll a helyén.nem érződik úgy,hogy valahol nem fogja fül,hanem maga a foncsortest képes kisebb kimozdulásra.ez nem tudom hogy van magán a fényszórón.az utaktól éppen lehet,hogy valami kilazult,mert a szüleim felé igen katasztorfális a helyzet,de akkor viszont nem értem,miért csak ez az oldali ilyen. Tomi, meg kéne nézni a magasságállító motort. Nekem a Stilo-n egyszer letört a mozgató rudazat, az csinált ilyet...... egyébként a motor törte le, mert izzócserénél (nem egyszerű menet) odacsíptem az egyik vezetéket, zárlat lett, emiatt csutkára nyomta a tengelyt.....
adorjant Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 a magasságállítás hibátlanul működik :) lehet eddig is remegett,csak nem vettem észre,a gyengébb fény miatt. szerintetek ez garanciális problémának számít?mert akkor beviszem a szervízbe...
dionaea Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 a magasságállítás hibátlanul működik :) lehet eddig is remegett,csak nem vettem észre,a gyengébb fény miatt. szerintetek ez garanciális problémának számít?mert akkor beviszem a szervízbe... Szerintem nem mivel nem gyári lámpa van benne meg nehogy xenonosan vidd be de előtte egy telefont a szervízbe, ha jófejek bele fér a gariba
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Blitz weekenden meg lehet majd tekinteni???? Érdekel a dolog.....Bár nekem az angel eyes foglalata ilyen rugós-beszorítós.... Ha a Tomiét nem is, de az enyémet majd megnézheted. Nekem angel, rugós beszorítós. B) Igaz nem astra. :)
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 (edited) Ha a Tomiét nem is, de az enyémet majd megnézheted. Nekem angel, rugós beszorítós. :wacko: Igaz nem astra. :unsure: Mindenképpen megnéznén és beszélnék is veled ez ügyben..... Eladó gumik (4db): Aki keresi, megtalálja az eladó topikban, ne írd teli mindegyik topikot. :lol: macko. Módosítva Augusztus16, 2007 : mackosajt
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Mindenképpen megnéznén és beszélnék is veled ez ügyben..... Eladó gumik (4db): Aki keresi, megtalálja az eladó topikban, ne írd teli mindegyik topikot. :unsure: macko. Ok. Sorry....
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 no problem. :unsure: Akko Blitzen beszélünk mindenképp! :wacko:
dionaea Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Egy kérdés. A projektros angel eyes lámpát fogom kiszedem a régi lámpát és berakom az újat?. A normális halogén izzó rendesen illeszkedik. illetve a helyzet jelző is? Az angel eyesnek van plusz foglalata izzónak? Értem ezt úgy hogy 2 'karika" világít tehát 2 foglalat van a helyzet jelzőnek vagy hogy is van ez??
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Egy kérdés. A projektros angel eyes lámpát fogom kiszedem a régi lámpát és berakom az újat?. A normális halogén izzó rendesen illeszkedik. illetve a helyzet jelző is? Az angel eyesnek van plusz foglalata izzónak? Értem ezt úgy hogy 2 'karika" világít tehát 2 foglalat van a helyzet jelzőnek vagy hogy is van ez?? Igen, fogod kiszeded a régi lámpát, beteszed az újat (ezt ugyebár csak az első lökhárító leszedése után lehet...) A normális halogén izzó rendesen illeszkedik bár H1-es kell. Helyzetjelző izzó kuka. a karikák kábeleit rá kell forrasztani a helyzetjelző vezetékére és kész. (egyébként nekem egykarikás+ledes)
dionaea Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Igen, fogod kiszeded a régi lámpát, beteszed az újat (ezt ugyebár csak az első lökhárító leszedése után lehet...) A normális halogén izzó rendesen illeszkedik bár H1-es kell. Helyzetjelző izzó kuka. a karikák kábeleit rá kell forrasztani a helyzetjelző vezetékére és kész. (egyébként nekem egykarikás+ledes) Ok köszi. Október tájékán szándékozom angel eyest venni azért gyűjtöm az infókat
Asterx Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy adott márkakereskedésben vettem az astrámat, akkor vihetem-e más (természetesen Opel) márkaszervízbe garanciális javításokra és kötelező szervizekre a gépet - mennyire örülnek ott nekem. Nem okoz-e gondot, hogy máshol eladott kocst viszek hozzájuk gariban.
Hic Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy adott márkakereskedésben vettem az astrámat, akkor vihetem-e más (természetesen Opel) márkaszervízbe garanciális javításokra és kötelező szervizekre a gépet - mennyire örülnek ott nekem. Nem okoz-e gondot, hogy máshol eladott kocst viszek hozzájuk gariban. A márkakereskedők valójában a szervízből élnek. Bárhol boldogan fogadnak, ha odaviszed az autót, senkit sem érdekel, hol vetted. A garanciát (és az ezzel kapcsolatos költségeket) a GM viseli, nem a márkakereskedő.
gabesz76 Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy adott márkakereskedésben vettem az astrámat, akkor vihetem-e más (természetesen Opel) márkaszervízbe garanciális javításokra és kötelező szervizekre a gépet - mennyire örülnek ott nekem. Nem okoz-e gondot, hogy máshol eladott kocst viszek hozzájuk gariban. Szia! Az új helyen örülni fognak neked, de a régihez ezek után már inkább ne vidd. Ha a régi helyen meglátják, hogy más szervíz is be van pecsételve:-(
astra Elküldve Augusztus24, 2007 Elküldve Augusztus24, 2007 Igen, fogod kiszeded a régi lámpát, beteszed az újat (ezt ugyebár csak az első lökhárító leszedése után lehet...) A normális halogén izzó rendesen illeszkedik bár H1-es kell. Helyzetjelző izzó kuka. a karikák kábeleit rá kell forrasztani a helyzetjelző vezetékére és kész. (egyébként nekem egykarikás+ledes) én azt szeretném megtudni hogy a lámpamozgatomotort hogy lehet kicserélni, mert a jobb oldali nem mükxik a motor már meg van ,csak nem ismerem még a technikát és félek hogy kárt teszek benne .kösz a kim. választ .UI amennyiben ki kell szedni a helyéböl a lámpát ez hogyan történik ???????????????????
adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 a fűtéskonzol világítását nehéz kicserélni? konkrétan a hőmérséklet-állító mögöttire vagyok kíváncsi :unsure:
Hic Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 a fűtéskonzol világítását nehéz kicserélni? konkrétan a hőmérséklet-állító mögöttire vagyok kíváncsi :wacko: Nem. Kiveszed és beraksz egy újat. Persze amíg hozzáférsz, az beletelhet kis időbe.... :lol: :unsure:
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 Nem. Kiveszed és beraksz egy újat. Persze amíg hozzáférsz, az beletelhet kis időbe.... :lol: :unsure: Kisflex,véső,kalapács! :wacko:
adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 Kisflex,véső,kalapács! :unsure: ha az összerakás meg nem sikerül jól,akkor meg gyorskötegelő? :wacko:
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 ha az összerakás meg nem sikerül jól,akkor meg gyorskötegelő? :wacko: A pillanatragacsot ne feledd,plusz megadhatom Anti mester számát! :unsure:
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 jóvan,mentem a garázsba :wacko: Mentőknek szóljál előtte,meg a szerveidet is ajánld fel! :unsure:
Recommended Posts